Min morgondag.

Imon ser min dag ut såhär:

09.00 - 11.00 : Skola..
13.00 : Ungdomsmottagningen
14.00 : Anställningsintevju (gosch, wish me luck! :D)
ca 19.00/19.30 - småtimmarna : PARTYYY!!!!


Sov så sött och vakna ej blött!



Bjuder på en gammal party-bild,

Irriterade grej nr 2.

Idag fick jag lämna in min mobil på lagning för 3:e gången på ett halvår! Denna gången var det vibratorn som sa upp sig.. Jag har fan min mobil mer på lagning än vad jag har den i handen. Tycker jag borde få en ny snart, och att jag ska få välja preciiis vilken jag vill! :)

Nej, nu ska jag iväg och bingoa med Emmie & hennes mamma. Ska vinna lite cash hade jag tänkt ;) PUSS!

Vadå ny?

Blir så irriterad när man hör "Nickelback's nya låt Rockstar.." Hallå, den är inte ny! Jag lyssnade på den för 2 år sen.. laddade t.o.m. hem den 3 aug 2006 såg jag nyss..  Så ge er! Och inte heller "Dancing in the dark" som dom tjatade om för nått halvår sen på radion.. Skit gammal, det är Bokelund-anda på den ju! Varför hänger radiostationerna inte med? Låt ungdomarna styra världen istället!

Ah. Godnatt.

Idag flyttade jag!

Ja, så skulle man kunna säg.. Vi har ju typ två hus. Ett vanligt boningshus, men också en "lada" som vi byggt om till ett hus med garage mm. Här inne har iaf pappa sitt kontor och när Emil bodde hemma bodde han också här ute. Och vid årsskiftet flyttade även jag ut hit. Har fram tills idag bara haft mitt rum här, men nu har jag även alla toalett grejer mm. här ute. För vi har ju faktiskt dusch här med, men har dock aldrig använt den :p Fast den ser rolig ut, visst? Med dom spruten rakt ut och en liten spegel.. Måste prova den snart! :) Så det jag gör inne i det vanliga boningshuset numer är typ.. äter?




Blev tyvärr inga före och efter-bilder, men såhär har jag det nu iaf och det tror jag faktiskt jag ska trivas med ;)


     
(På den sista bilden ser ni en skymt av min nya älskling också.. hihi. Och även den gamla..)

       
Min ringhållare som jag köpte hos glas-smeden i Ulva & min lilla student-hörna :)

     
Numer min toalett.

Glasögonorm

Idag är det onsdag och för mig innebär det ledighet! Körde in till Furulund i förmiddags, för jag skulle hämta en del räkningar som ska betalas innan fredag.. (Jaaa, jag sitter fortfarande kvar som kassör i elevrådet där, men jag kan inte bli av med det förren dom hade ett stormöte och det ska dom ska ha på tisdag.. Så på onsdag är förhoppningsvis fri!! :D Haha.)

Efter det körde jag och pappa till Karlshamn. Gick in på MQ och kollade på en stickad kofta från Stockhlm som jag blivit helt kär i. Men den kostar 599 kr, och det kändes lite mycket för både en kofta och min ekonomi.. Så snälla papi köpte den så både jag & mamma kan använda den :) Så nu är jag glad.

Efter MQ gick vi in på Synsam för jag vill ha nya bågar. Så jag har 4 par med mig hem som jag ska prova och fundera på.. Dom är jättefina :) Lägger upp en bild här senare, vilka jag bestämmer mig för.



Ett par snygga bågar från Prada. Liknar dom jag har med mig hem.. :)

Som i filmen..

Nu blir det Step Up! Ska bli kul :)


"Lära-känna"-dag..

Hej!
Idag hade vi en s.k. "lära-känna"-dag på KomVux. Vad det skulle vara bra för förstår jag inte, eftersom vi inte ens har speciella klasser. Vi går självständigt till de lektioner vi har valt.. Men dom tyckte väl att det skulle vara bra för något, så jag, Erika, Vickan & Frida pallrade oss dit. Vi samlades på skolan kl 10, sedan skulle vi gå dit vi skulle. Duktig som jag var lyssnade jag på vägbeskrivningen som gavs och sedan tog vi bilden och körde :p haha. Resten av gänget sa att han gjort vägbeskrivning till Strandängen så vi körde dit. Trots att jag inte tyckte det stämdes överrens med vägbeskrivningen jag hade i huvet.. Men vi slog oss iaf ner där, och inväntade våra skolkamrater som så tappert gick :p


Till slut kändes det som de borde varit framme för längesen, så vi ringde efter dom och visst fan var det inte Strandängen vi skulle till, som JAAAAG sa. Så vi körde och letade upp dom, och hittade dom på en gräsplätt vid MAXI, typ. Så där var vi och spelade brännboll och lärde känna varandra idag... Fast det sistnämnda vet jag inte om jag håller med om.. Vårt lag vann iaf, sedan slutade vi kl 12.. Chill skoldag :p

Därefter körde jag, Erika & Vickan till Kristianstad och åt lunch. Räksallad på Trendie, mums! Hittade även ett par höstskor som jag fick med mig hem.


Bullboxer, 599 :-

Förresten var jag & Johanna och tränade Body Pump igår. Känns riktigt skönt att vara igång. Imon blir det Step Up istället för styrketräning. Kan behöva lite kondition också.. :D Sen blir det Body Pump & Aerobic på torsdag! Och ikväll hoppas jag att få mysa med min pojkvän.. :) PUSS!

Lite Malmöfestival

Tänkte bara lägga upp lite bilder.. De flesta talar nog för sig själv..

        

     
        


Höstmys

Okej, det regnar massor ute och det är jättetråkigt osv.. Men är det inte jättemysigt? Jag tycker det. För då får man vara inne hur mycket man vill och göra bara såna saker som man känner för. Jag börjar smålängta tills hösten kommer med alla de mörka och gråa höstdagarna, då när man bara vill sitta inne under en filt med en pojkvän och en film. Sånt mys gillar jag och det längtar jag efter :)

Igår var det fredag och då gjordes ett besök på Altona! Till en början var vi ett gäng hemma hos Emma men senare var det endast jag, Erika & Emma som vandrade ner till stans partyställe. Dock var det den sämsta DJ'n där igår.. hack i skivorna osv. Inte jättebra...


Emma & jag



Efter Altona gick vi till Arena och delade på en kebabpizza. Det var den varmaste pizza jag varit med om! Kan bero på att det kom direkt från ugnen, men ändå.. Visste inte att pizzor kunde bli så varma.




Haha, en sak jag tänkt på, som ändå är rätt hemsk, är när jag, Emmie & Malin hade varit på Uppladdningsfesten på studentveckan. Vi var fortfarande lite smått onyktra när vi kom hem till Emmie på natten, och bestämde oss för att äta mackor. Vi började prata om namn, och då ett speciellt namn som jag inte vill skriva här :p

Malin: Jag såg det i tidningen en gång, en som hette så.
Jag: (tror av någon anledning hon pratar om dödsannonser) Stackars unge, tur att hon dog den jävlen. (usch, vad jag är taskig..)
Malin: (börjar aaasgarva) Hahahaha, det var en födelseannons...

Låter inte alls kul, men det skratthumöret vi låg inne med och just detta namnet och som det kommer ifrån så var det så jävla kul! Haha. Jag kan fortfarande börja skratta åt det ibland :p


Usch ja. Dags att göra lite mat kanske? Min mage kurrar lite. PUSS,


Stekheta news!

Kan börja med att säg att Malmöfestivalen var great och att bilder osv. därifrån kommer snart! :D

Nu till nyheten med stort N! Jag och bästis-Emmie ska åka på en jordenrunt-resa. Idag ringde vi till ett resebolag och bad dom göra en rese-rutt till oss och kolla vad det skulle kosta. Vi bestämde oss för Kastrup-New York-Los Angeles-Thahiti-Auckland-Sydney-Papua Nya Guinea-Manila (Filippinerna)-Bangkok (sen tar vi oss själva ner till Phuket)-Kastrup. Allt detta (endast flyg då..) skulle bara kosta 20 500 kr var. Så vi slog till! Eller ja, halvt. Vi har reserverat resan, ska bestämma oss tills måndag. :D Blir iväg från 12 jan - 21 april då. Helt underbart ju!

Men det roligaste av allt är att direkt när vi pratat med tjejen från resebolaget mailade vi till Eugene. Det är en kille i 20-års åldern som Emmie & hennes familj träffade i Thailand för ca 3 år sedan. Han backpackade, så när han gjort färdigt sin trip kom han och bodde hos Emmie i ca 1,5 månad och umgicks med oss. Iaf, vi mailade och skrev såhär:

Guess what?!

Me and frida have just made reservations for a trip around the world. Our first stop.... NEW YORK :D
Were wondering if you mabey have 2 extra beds for rent? :)
We dont know the exactly date yet but it's probably in the middle of januari year 2009.
So, how do you feel about having two supergoodlooking girls from sweden in your apartment for about two weeks? sounds good, huh? :)

Hope everything's fine with you.
Take care!

Love Emmie and Frida



Vi tre på skolavslutningsfest - 05. :)



Och detta fick vi till svar:

Wow, that's amazing news, of course you can stay with me. You will have a great time here. I think I'll be in school then but I'll get you a key to my apartment and everything will be fine. That's the best bit of news I've heard in a while, it's been over two years since we've seen each other so it's about time. Oh yeah, and the supergoodlooking Swedish girls part sounds great. speak soon, Euge


:D :D :D :D Jag är jätteglad! Nu ska jag åka och festa och fira. PUSS PÅ!


Webbdesign vs. Malmöfestival

Hej hej!
Idag har jag varit i skolan i 1,5 timme på Webbdesign-lektion. Min enda lektion för dagen. Men som tur väl är har han flyttat denna lektion till tisdag-morgonen kl 8 istället för idag mitt på dagen. Så nu är jag ledig på onsdagar istället för tisdagar, och på tisdagar går jag bara mellan 8 - 10. Perfekt! :) På webb-designen ska vi iaf lära oss hur man gör en hemsida och även göra oss en egen hemsida om något.. Tills på tisdag ska vi ha funderat ut vad vi vill göra om. Någon som har något tips? För jag är helt fantasilös!



En mkt intresserad Victoria.. Vi var bara 4 st :p


Ikväll blir det ett besök i Malmö igen! Tar tåget från Bromölla vid 18 och sedan tar jag tåget tillbaka imon, lagom tills min Engelska B börjar kl 13.30! Slutar sen 14.30.. Hm. Jag klagar inte! :D Ha en bra onsdagkväll, allihop!

Let's workout

Ikväll ska jag & Johanna på Body Pump / Body Balance. Det ser jag fram emot.




Förresten kom min dator i lördes.. wiie wiiiie :D

Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?


Det kallas tvivel, det där som stör.
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör.
Och jag ser hur du tänker på nåt,
hur du längtar dig bort,
som en fågel i bur.
En obehaglig distans,
en konstig känsla nånstans.
Det känns tomt - eller hur?




Jag längtarlängtarlängtar tills ikväll!

Ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade älskade du.

Lars Winnerbäck är bra. Han är grymt bra!

Idag har jag varit vaken hur länge som helst, känns det som. Gick upp redan halv 8 (!) för jag hoppades att min efterlängtade dator skulle finnas på posten och vänta på mig kl 8. Men icke, den kommer inte förren i eftermiddag. Och är jag hemma då? Nej. Så jag får hämta den imonkväll istället :(

Hur som helst, jag kommer få en toppendag iaf! Börjar jobba kl 14 och jobbar bara till 18.30. Direkt därefter tar jag tåget ner till Malmö och Hannas lägenhet till resten av gänget som befinner sig där. :) Sen kör vi på massa Malmöfestival ikväll och sen börjar jag jobba 09.30 imon, så jag ska ta tåget hem 07.28.. Hej mig! Men det är morgondagens problem :p Sen är jag ledig från ICA i TVÅ (!!!!) veckor. Vet inte riktigt varför, men det ska faktiskt bli lite skönt. Nu när skolan drar igång på måndag kan det behövas lägga lite extra tid på den.. + att Malmöfestivalen fortsätter ju nästa vecka med, så jag har en känsla av att jag kommer tillbringa en hel del tid där nere då också.

Nej, nu ska jag duscha osv. och förbereda inför mitt kommande dygn..
Ha en trevlig helg, så uppdaterar jag er när jag kommer hem igen imonkväll! :) PUSS.


Hej mittnyaliv!

Idag började jag på KomVux. Eller "Vuxenutbildningen", som det också heter.. Vadå vuxen? Jag är inte vuxen, inte på länge! Kändes faktiskt lite scary :p

Hur som helst, som tur väl var var jag inte ensam, utan Erika, Vickan, Lisa Arvidsson & Frida Nilsson var också där. Kl 09.00 var det upprop och jag hade ju inte ens anmält mig.. Så jag var måttligt nervös inför frågan som jag visste såsmåningom skulle komma; "Är det nu någon som inte blivit uppropad?". Men tack och lov kom den aldrig, utan alla som blev uppropade fick gå iväg så då satt ju jag kvar där till sist istället. Så det var rätt lugnt :)

Då sa jag till att jag inte ens anmält mig (lät ju jättebra....) ännu, men det fixade vi snabbt så jag har fått schema och mentor och busskort och heela kittet! Så idag var det bara lite introduktion - 3 olika "lektioner". Redan efter den första kände vi oss skoltrötta så vi körde till MAXI och handlade lite mat och struntade i den andra "lektionen". Skolkat redan första dagen, bra början! Känns som det kommer bli en hel del "fika på ICA" i höst, faktiskt. Haha.

För att få studiebidrag från CSN så måste man läsa på heltid, dvs. minst 400 poäng. Så de ämnen jag ska läsa upp är Eng B, Ma B, Företagsekonomi B och så valde jag till Webbdesign som jag inte läst tidigare, och det blir precis 400 p. Rätt gött och sjukt chill schema har jag. Det är ju bara 4 ämnen, så tisdagar är jag ledig och på onsdagar & torsdagar har jag bara en lektion. De är i och för sig mitt på dagen, så det är ju lite jobbigt. Men det kommer nog funka iaf.

Såhär ser det ut:


..och så mitt busskort där bredvid (som ännu bara är ett papper). Hon visste inte vad hon skulle skriva för ställe jag skulle åka ifrån så hon skrev "Från Sölvesborgs landsbygd till Bromölla". Hm.. landsbygd.... Men jag har en känsla av att jag inte kommer nyttja det så mkt ändå :p Jag tar min ananas istället!


Och såhär såg jag (nästan) ut första dagen på min nya skola, "Tunnbyskolan". Haha.
Där ser ni en skymt av min frill också! :)





AHH, JAG VILL HA MIN DATOR NUNUNUNUU!!!! :(

Don't you know who I think I am?

Godmiddag.

Vaknade upp i Sandras störtsköna säng vid 10-tiden, till ljudet av hennes mobil och vem var det som ringde om inte Johan? Något annat hade varit förvånande! (Johan är ju dock inte hennes pojkvän/fling/flört av något slag!! Han är mer en 45-årig man med fru och dagisbarn... En snäll pojke.) Sedan låg vi där och drog oss ett tag, tills vi tog tag i våra liv och gick in och åt kalaspuffar och tittade på "Girls of the Playboy mansion". Vår lilla förhoppning var ju att något kul skulle hänt igårkväll, men allt sket sig så vi sov istället. Eller jag sov, rättare sagt.. Nog om det.

Idag ska jag äntligen fixa mina ögonbryn! Just nu liknar de mer en jättedjungel som bara förökar sig mer och mer för varje dag. Usch. Så idag ska det vaxas och färgas och jag längtar! 15.15 ska jag vara där. Föresten blev håret jättebra! Lite kort bara, men det behövdes för det var sjuuuukt slitet. Så nu är jag typ.. jättekorthårig? Man vänjer väl sig...

Uhuu, jag väntar fortfarande på min dator...... :( När Emil loggade in och kollade så stod det att tidigast leveransdatum var 14/8.. och det är imon. Bajs, vad jag längtar.

+ att jag nog börjar skolan imon. Jag har ju fått för mig att jag ska plugga upp lite betyg nu i höst, inför kommande studier (frågan är bara när det blir?). Så jag ska plugga på KomVux och det drar igång imon kl 09.00! Inte jättekul...

Nej, nu ska jag in i duschen sen har jag en del grejer att fixa. PUSSHAJ.


Ny frill

Imorse körde vi på en frukost på Coffee House. Jag, Sandra & Andy. Eller ja, klockan var väl närmare 12, så det var väl mer en "brunch" ;) Haha. Hur som helst, det var gott!

Nu ska jag fixa i ordning mig, sen ska jag köra in till stan och klippa mig. Tänkte förändra mig lite idag, det tråkiga är bara att jag inte har en aning om hur. Det är Emma som ska klippa mig, så hoppas hon kan komma på något snyggt :p Wish me luck! PUSS.


En nostalgi-tripp tillbaka till mina sommarlov!

Tänkte ta och berätta lite om min, mammas & pappas minisemester upp till Uppsala, närmare bestämt en liten by som heter Ulva, där vi hade jordgubbsodling förr i tiden. Där jag tillbringat alla mina sommarlov i 9 års tid, och visste inte om något annat än. Jag minns att jag frågade mamma en gång "Mamma, är Ulva ett sånt där varmt land? Som Mallorca?" För jag var ju där varenda sommar, och då var det ju varmt :) Vi sålde iaf det när jag var 9 år, och sedan dess har vi inte varit där uppe. Jag har tjatat på mamma & pappa att vi ska åka upp dit jättemånga gånger, men det har aldrig blivit av. Förren denna sommaren. Och då var det ju en självklarhet att jag ville följa med :) Så jag tänkte mest bjuda på lite bilder.. Kanske ointressant för er att titta på, men ändå speciellt för mig.

Vi startade på en lördag. Körde upp med husbilen till Kålmårdens Camping, och sov över där en natt. Under alla dessa år vi har bilat upp till Uppsala så har vi bara kört förbi Kålmården och sagt att vi kör inom där nästa gång. Men den där "nästa gången" har aldrig kommit, så nu jävlar passade vi på! Var dock inte inne på djurparken, kände kanske att jag var en aning för gammal för det :p Men vi körde i safariparken och det var faktiskt lite kul :)

     
     
         
Björnen är ju bara för söt!



Sedan begav vi oss vidare, och stannade vi en sjö och fikade!
(kanske ska tillägga att vi sov 2 timmar i husbilen också? :p haha)



Framåt eftermiddagen på söndagen kom vi fram till Ulva och övernattade på Sune & Monikas (gamla kompisar) tomt. De bjöd på mat och det blev vin och gamla minnen-snack så det hette duga! På måndagsförmiddagen körde vi till vår f.d. jordgubbsodling och kollade läget. Och som den hade växt! Fredrik, han som köpte odlingen av oss, är bland de största i Uppsala och Stockholm nu.

     
Pappa står och beundrar vad han en gång skapade för 21 år sedan. :D



Efter vårt besök där gick vi bort Ulva Kvarn och fikade.
Hälsade på Moa som jobbade i köken även på vår tid :)

  
Vet inte hur många gånger jag & Ada har gått in där och köpt glass och bara sagt
"skriv upp det på pappa." :p




Därefter gick vi bord till Ulva Gård, den gård vi bodde på :)

     
     

Här bodde vi och två barnfamiljer till! Helt perfekt. Från det trädet har jag ramlat ner och fördärvat min rygg för alltid. :p Och så vår tennisbana.. som dessvärre inte sköts så bra längre. Och så hade vi en liten enkelriktad väg som gick genom gården. På den första bilden körde man in och på den sista ser ni utfarten :p


Det var riktigt kul att komma tillbaka! Har ju trots allt haft den viljan i 9 år nu :p
Sedan körde vi mot Stockholm och sov på en camping där.



På tisdagen lämnade mamma & pappa av mig vid tunnelbanan sen åkte jag in till stan och shoppade och tog senare tåget hem till lilla Sölvesborg! Så då fick jag min dos av Stockholm varje sommar också, två flugor i en smäll!

  


Det här var allt vad semester jag haft denna sommaren, därför kände jag att jag ville dela med mig lite :D (ganska mycket..?)

Ooopsiee..



Nu klickade min bror precis hem denna till mig. Mamma tyckte jag skulle unna mig något, när jag jobbar så mycket. Så det tyckte jag också! :D Den kommer troligen hem till mig på tisdag, uuh.. jag längtar!

Vi körde på en dubbel.

Fredagens party blev hellyckat! Vi var först hemma hos Sandra Lindkvist där det bjöds på sallad och bröd, sedan begav vi oss på alkoholen och firade Johannas födelsedag samtidigt som vi hade lite avskedsparty för Gusten eftersom hon åkte till Norge för 5 månader idag =/ Det är lite sorgligt hur alla splittras nu efter studenten. Det trodde jag faktiskt inte men Marielle, Malin & Gusten har åkt till Norge, Lisa flyttar till Umeå, Sandra flyr till Växjö och resten av oss stannar kvar här. Iaf, efter Linkans place gick vi ner till Altona där det dansades och busades hela natten lång. :) På vägen ner så gick jag med Gusten, och så var hon tvungen att kissa i skogen. Och vad gör hon? Jo, bara hottar sin plånbok in i skogen och sätter sig och kissar. Det blev ju inte bättre av att plånboken var leopard-färgad och därmed typ kamoflerad.. Tror vi gick runt och letade i 10 min, och till slut hittade jag den. Men liksom, varför kasta iväg sin plånbok in i en mörk skog? Hm, knasgust!



         

    



Igår, lördag, jobbade jag 14 - 21. Fick ett sms av Sandra (Södergren) vid 8-tiden som frågade om jag skulle med och festa. "Absolut inte" tänkte jag. Eftersom jag tänkte vara så förståndig med tanke på att jag började jobba kl 8 imorse.. Men jag körde ändå dit och kollade läget. Det lilla gänget befann sig på Sölvesborgs Golfkrog, och när man har ett sånt ställe för sig själv + typ 8 pojkar & Sandra sitter och festar blir man ju helt svag. Så jag köpte mig några cider och följde med till Terassen (Hanöhus) där jag köpte ännu mer cider. Sen sov jag hos Basse så kom min snälla mamma och hämtade mig imorse och körde mig till min bil :) Så ja, denna helgen blev en dubbel och jag ångrar det inte :D Liiite segt att gå upp imorse bara, meen det funkade!

    


Nu ska jag nog ta och klicka hem mig en ny bärbar dator. Ha det så bra :D PUSS!

Party like a rockstar

Nu ska jag köra in till jobbet, och jobba till kl 18.30. Därefter blir det genast hem till Sandra där det vankas partyparty! Johannanas fyllde ju 18 igår, så nu är hon äntligen myndig och kan följa med oss ut och festa! :) Toppen. Sen får vi se vilket jag gör; om jag åker med till Harry's eller om jag stannar kvar i stan och festar vidare inne på allas vårt Altona!

Nej, nu måste jag köra. Ha en bra fredagkväll! :) PUSS.


Island


Island var ett jävla häftigt land, faktiskt.



         

         

Midnattsbad

Ah, störigt. Skrev precis världens längsta (okej, lite krydd.. men långt var det!) inlägg och självklart får Internet Explorer för sig att avslutas. Hm, lagom glad.

Igår var jag iaf på bio! Med Basse, Sandra & Andy. Vi såg "Arkiv X - I Want To Believe", jag tyckte den var helt OK men det var ju förstås inte vad dom andra tyckte.. När vi kom tillbaka till Sölvesborg ville vi hitta på något och vips så var vi ett gäng på Hälleviksbadet och badade. Eller ja, 80 % av oss satt väl mest och tittade på men jag, Sandra & Törnqvist badade iaf! Eftersom vi verken hade badkläder, extrakläder eller handdukar med oss så valde ju Törnqvist en lite mer avklädd (läs: HELT avklädd) stil, så jag och Sandra höll oss på avstånd! Det var lite busigt att bada mitt i natten på ett förbjudet område :)


Ahh, ge mig mer sommar och mer sol och mer Sandviken!!! Jag vill..

Kort uppdatering,

Jobbat 09 - 14 idag. När jag slutat körde jag till Kristianstad och mötte upp Emmie. Gick och kollade runt lite och det blev 2 par skor för mig del + en olja. Och pakeetar till Johannanas som fyller 18 imon! Wiiihuu :D

Nu ska jag köra hem till Basse, sen blir det bio med Sandra &Andy. & Törnqvist? Ciao,

Jag är motiverad!

Ikväll var jag, Johanna & Elin på aerobic. Fy tusan vad skönt det var! Kändes riktigt bra att köra helt slut på kroppen + att hon la in lite styrkeövningar i slutet av passet. Helt jätteskönt! Sen att jag har 16 ggr kvar på mitt kort (jag köpte ett 20-kort i januari.. ni märker ju själva hur duktig jag varit i vår.. not.) gör ju inte saken sämre, nu ska jag börja träna på allvar! :D Är sugen på att börja gymma också, men ja.. vi tar en sak i taget.






Och när jag kommit hem och fått i mig lite yoggi ringer Elin och frågar om vi ska bada nere i Norje. Och det gjorde vi! =)

                   

Chilli,

Godmorgon, eller nått. Idag är det världens chill-dag. FÖR ATT JAG ÄR LEEEEDIG!!!! Vaknade vid 10, satte på datorn i min säng och låg och tittade på ett sprillans nytt One Tree Hill-avsnitt och det var bara så skönt. Sedan gick jag in i huset och gjorde lite frukost och nu sitter jag här med världens största kopp kaffe. Helt perfekt dag för att bara ligga inne och inte göra någonting! Eller jo, två saker har jag att göra. 1. Leta upp alla bokförings-grejerna till Elevrådet så jag kan avsluta det någongång. Min tid på Furulund är ju förbi nu, så det känns ju som att jag borde göra mig av med Elevråds-arbetet också.. :p 2. Jag måste jag titta på en film. En film som heter "GONEBABYGONE" som jag hyrde igår, annars känns det bara så onödigt att jag hyrde den. Så det är de två sakerna som jag måste göra idag. Och sen ikväll kör vi på ett aerobic-pass! Uuuh, jag gillar denna dagen redan :) PUSS.



PIIIIC'S! :D

                                            
              

Bilder från lekdagen. På de sista bilderna skickar vi ett rått ägg mellan allas munnar, och sista man (som blev Gusten..) skulle svälja det. Fy faan, vad äckligt det var!

Once in a lifetime..




Jag skulle gjort vad som helst för att få göra om detta. Vad. Som. Helst.

Utarbetad?

Ah, det borde vara lag på att man inte får sitta i kassan på ICA 11 timmar på en och samma dag! Fast efter mitt 12-timmars pass på en lördag för ett tag sedan känns det som jag just nu kan bekämpa allt! Men det är drygt, det är det faktiskt. Man får sitta och hypnotisera sig med $ - tecken framför ögonen, så funkar det lite bättre.. :p

Det borde också vara en liten lag på att man inte får köra ifrån sin pojkvän sådär jättetidigt på morgonen när det bara regnar och blåser ute, och man vill inget hellre än att krypa ner bredvid honom i sängen och hoppas att ICA glömt att jag skulle jobba idag. Så tycker jag, det är mina önskningar. :)

Fast egentligen är detta lite mysväder ändå :) Det bästa är att jag är ledig imon, så då kan jag ligga och slöa i min säng hur mycket jag vill utan att behöva få dåligt samvete för att jag inte är ute i solen! :D Bra va?

Nej, nu ska jag faktiskt slänga mig i min säng och titta på två nya One Tree Hill-avsnitt som jag fick hem igår. Håller på att ladda hem ytterligare ett, så jag hoppas det också hinner bli färdigt innan jag slocknar. Ha det bra, PUSS!



Nedrans förkylning..

Har varit förkyld i 1,5 vecka nu. SVin jobbigt, speciellt när det är så varmt ute. Verkar som den börjar ge med sig snart, har bara ont i huvudet och lite i bihålorna och hostan om nätterna har lugnat sig. :)

Sitter hemma hos Emmie nu, hon fixar i ordning sig men det behöver ju inte jag eftersom min klyftiga bror glömde gå till systemet idag, så min dricka = 0. Fast det var kanske lika bra eftersom jag börjar kl 08.00 imon.. :p Och så måste jag ju tänka på min förkylning också.. Hmm. Ibland hatar jag att man inte kan kontrollera sin kropp mer. Ibland gör den ju precis som den vill, och man har ingen makt alls. Det är ju ändå min kropp, det är ju jag! Och man har ingen kontroll, scary.

Så jag får nöja mig med att titta på ikväll. Hell yeah. Sedan kör jag hem och sover hemma. Hoppas jag slipper åskan bara, inte kul att sova ensam då..

Emmie har förresten massa foton från Malins kamera här, från studentveckan & rockfestivalen. Så fort jag fått dom till min dator lägger jag upp några!! Ha en bra lördag-kväll! :) PUSS.



rockfestival

RSS 2.0