Haha,

Måste bara säg en kul grej som hände på jobbet idag. En kille/man som jobbade på Högtofta, min gamla skola, bara en liten period (när jag var typ 11-12 år!!) kom in och handlade. Och vi har träffats förr också, när han handlat på ICA osv.. Men det har bara varit hej och hejdå. Så idag säger han: "Jag måste bara få fråga en sak.. Har du gått på Högtofta eller något sånt?" Vadå sjukt? Haha. Ja, svarade jag och frågade hur han kunde känna igen mig sen dess. Och att det var en liten chock. Jag menar, det var ju ändå 6-7 år sedan? Och jag har förändrats en hel del sen dess, kan man nog säg.. Sinnes!





Jag vet inte om ni minns honom, Tore Kullgren som var med i programmet "FC Z."
Det programmet där dom samlade såna nördar och skulle göra dom till fotbollsspelare.


Där är han iaf, (söt va?)


och en dag blev han vän med mig på Facebook och skriver:




Hahaha, det var så jävla kul. Generad? Va?!

Första advent

Nu har vi precis haft lite "1 advent - mys" här hemma. Glögg, nån saffranskaka som mamma bakat, pepparkakor med ädelost och Aladdin-choklad blev det! Och det är ju bara så mycket jul. (Sista dagen jag fuskar, nu får det bli skärpning! ;)



Söndag och idag börjar min helg,

Hej hej! Nu är jag äntligen hemma, känns som jag mer eller mindre bott på Preem denna helgen. Men stängningen igår och öppningen idag gick bra iaf! :) Och därimellan sov jag hos Basse och det var nog det skönaste och mest efterlängtade sovet ever, trots att han inte ens var hemma större delen av natten. :p Mindre kul att slita sig i morse.

nu som först håller jag äntligen helg och resten av denna söndag blir bara sjuuukt chill. Det är liksom den där duschen som gör allt. När man kommer hem och är tröttast i världen, slänger snabbt i sig lite mat sen tar man den välbehövda duschen.. den välbehövda lååånga vaaarma duschen så man tinar och riktigt känner hur ren man blir. Efter det, lite favoritlotion (med lukt av kokos/lime) och sen tar man på sig myskläder (extra skönt med nya, stora joggingbyxor) och slänger sig i soffan och sen är det chill, i detta fallet; helg.  Ah, jag älskar det! :D Och i det läget är nu jag, soff-läget.

Nästa helg ska jag på julbord med jobbet. Det ska bli kul, och extra kul är det att jag fick hem en julcheck på MQ på 200 kr (om man handlar för 500) igår! Känns som den kommer komma till användning denna veckan då... :) Iih,

Vi håller där för en stund!


Död fredag.

Jag är helt död. Jobbat 10 tim, sen hem till Basse en snabbis, körde hem, Emmie var här nyss, vi såg Idol (hallå? hur pinsam får man bli?) och nu ser jag Eftersnack. Mest Efterskrik, enligt mig.. suck. Tur att Johan åkte ut så vi slipper höra det skriket i Globen om två veckor! Och med det säger jag godnatt.

(Imon jobbar jag 10 - 22.05 = stendöd, sen tar jag sovet hos Basse och sen jobbar jag 07.35 - 14 på söndag. Vi hörs efter det!)

Dags att lämna in.

Idag var jag och kollade på Step by Step's genrep, eftersom jag inte kan se showen på lördag :( Det är jag lite sur för, men jag tjänar cash istället. Så jag fick lov att komma och se genrepet idag, och det tackar jag för! :) Och visst saknar jag det. Jag saknar inte själva ledarskapet, men just de här showerna och genrepen och stämningen och allt dans-folk.
Det saknar jag!


Jag mitt bland alla söta barn :)


Dansar till "Sexy back"


Jag och Emmie har blivit besegrade av våra söta 3-4 åringar!


Världens sötaste Ellinor - lejon!


Min street


Jaaag




Och nu ikväll har Sandra varit här med godis och film!
Usch, godiset var inte bra men fan så gott! :)
Hade tänkt ta ett Prison-avsnitt (faktiskt det sista jag har, för nu är jag ifatt USA! haha) och sen lämna in.. Sen blir det jobb imon 9 - 19!

Sometimes I wish i did act like a boy,

Om det är en låt som jag aldrig tröttnar på så är det Ciara - Like a boy!
Sån sjuk attityd och så jävla passande text :) Ni är såna, pojkar. Just face it.


If I was always gone, hit the sun getting home (would you like that?)
I told you I was with my crew when I knew it wasn't true (would you like that?)
If I act like you, walked a mile off in your shoes (would you like that?)
Messing with you head again, dose of your own medicine.



Hittade en grym version på piano. Var helt fast i 4 min!

Speed racing

Har suttit på Facebook och lekt med bilar ett tag nu. Haha, as kul. Tills det kom upp en röd text med "No more races against users available today." Jag hade alltså spelat för mycket, lagom kul. Jag som var mitt uppe i min karriär. Nu får jag snällt vänta tills imon!


Min racerbil, fin va?

Torsdag

Haha, läste en kommentar nyss som Emmie skrivit, som jag glömt att skriva om här. När hon och jag var på Trendie för nån vecka sen och åt, så kollar jag till vänster och tror bestämt att jag ser Felicia Holmqvist.

Jag: "Ser du vad jag ser? Är det inte Felicia?!"
Emmie: "Ehh, va? Hahaha, nej!"
Jag: "Jo, hon som sitter där? Längst ut?"
Emmie: "Haha nej, det är det inte!"
Jag (till försvar): "Nej nej, mina linser är inte så bra.."
(Som dom inte var heller, fick jag strängt förklarat för mig igår av fröken Optiker..)

Haha, sen när vi skulle gå så ser jag henne, hur hon faktiskt såg ut, och det var inte det minsta likt! Men tänk vad pinsamt det hade kunnat bli.. inte för att jag känner Felicia så jag hade absolut inte hälsat, men om det varit någon annan. Haha.

Den tabben gjorde jag ju i badhuset för ett tag sedan, då hade jag inga linser alls! Tydligen hade Jutta stått 2 meter ifrån mig och sagt "Hej Frida!" och jag bara hade gått förbi, för jag verken såg eller hörde något :p Pinsamt! Ge mig min syn tillbaka.

I'm the best damn thing that your eyes will ever see.

Har varit och sparkat boll i 1,5 tim nu och jag bokstavligt talat s p a r k a d e.. Bollen kom inte alls dit den skulle och det var inte alls kul, hela jag var helt seg och efterbliven. Men sen ligger jag ju inne med en del träningsvärk också.. haha. ;) Sjukaste?

Jaha, undra hur kul jag ska ha när jag ska försöka sova inatt.. som jag skrev; jag kände mig bortskämd efter tre nätter i rad. Nu är det ju ändå fem, men världens-bästa-fem! :)

Imon ska jag träffa Saaawwwndrraaa, och det ska bli kuuuwl för det var längeseeen! Vi skulle tydligen gymma? Haha. Sen blir det chilli på kvällen, :) PUSS!


Jag & Sandra,
Partypolarna - 07 :D

Ny frisyr nu, tack.

Jag vill klippa miiig! Funderar på hur länge jag tror att min hårförlängning kommer hålla.. sist jag hade såna här extensions satt dom i 5 månader. Men denna gången tycker jag det har växt mycket snabbare? Jag vet inte, jag har haft det i 2 månader snart.. så jag hoppas väl det ska sitta ett tag till, men något nytt behövs.





 




Vågar man satsa på lugg kanske?

Höst (vinter?) mys,

Hur mycket trivs jag?

- One Tree Hill
- kaffe
- nya mysiga stora joggingbyxor
- ..och äckligt väder.

Bara manligt sällskap som saknas,
(tror inte han hade varit så intresserad av OTH ändå,
så en mörk chokladbit hade kanske passat bättre!)




Nu ska jag se Priiiissosoooonnn, <3

Men vet ni vad det roliga är? När jag kom till Karlshamn idag och hade parkerat och ska gå till P-automaten kollar jag på min bil.. och ser hur inte-gul den är. Den är svart! När jag sen var klar och skulle gå tillbaka bilen och köra hem så går det en pojk på andra sidan vägen och jag höll ju på att skämmas ihjäl för min svarta/lite-gula bil. (Den liknade ett bi lite grand..) Så jag stannade där ett tag, på min sida om vägen. Tills jag såg att 'nej, nu ser ingen mig..', då hoppade jag snabbt in och gömde mig! Haha. När jag kom hem sen så var den faktiskt gul igen, fråga mig inte hur. Men allt det svarta var borta, billig tvätt! :) Okej, att säga 'allt' var väl lite krydd, men jag hade inte skämts över den iaf! :D

Onsdag

Tjoop,
svängde inom min man på vägen hem från jobbet igårkväll (eftersomhanbortyp1kmdärifrån). En sväng som fick vara ända tills imorse och jag bara stormtrivs. Dock var jag nog inte det roligaste sällskapet för jag gick och la mig typ direkt. Det är slitsamt att jobba på Preem!

Idag fick jag slita mig därifrån och bege mig till Karlshamn för att vara hos optikern 10.30.. Jag har ju typ ingen syn? Hon förstod inte hur jag kunnat gå såhär länge med dessa linserna, för jag ser så dåligt. Haha. Sen gick jag inom Team Sportia och köpte ett par nya joggingbyxor.. stora, pösiga, svarta Nike i stl L. Finns det något bättre? Mmmm. Hade ett par innan också, men dom försvann i somras. Sen dess har jag typ varit sur. Men nu är det problemet ur världen! Blev en tröja på Vero Moda också. Och linsvätska på Synsam ;)

Nej, dags för lite lunch.. Hörs sen,


Det blir jobb i alla fall!

Ursula var typ sjuk så jag tar hennes pass mellan 15 - 22 ikväll! :)

Tisdag?

Har fram tills nu tänkt att det är onsdag idag och "jaa, träning ikväll!" Men riktigt så bra var det inte upptäckte jag nyss..

Haha, jag vet inte om jag framstod som lite dum-i-huvet igår när jag skrev om det den där serien "90210".. Lindkvist förklarade snällt för mig senare på kvällen vad det var jag hade fått hem.. Och visst var det den gamla serien Beverly Hills 90210! Den från stenåldern.. Och nu ska det komma en ny serie med samma koncept, fast lite andra skådespelare och så heter det bara 90210.. och det var det jag sett på reklam! Haha :) Och det var det jag ville ha.. Så nej, gott folk. Jag har aldrig sett Beverly Hills och fram tills igår hade jag ingen aning om vad det var. :p

Jaha, ännu en händelselös dag? Ledig från jobbet idag, och det är lite drygt.. har inte jobbat på en vecka och ska inte jobba förren på fredag. Skulle jobbat i söndes men då var det en som ville byta så jag tar fredag istället.. Sen blir det jobb lör - sön också. Det gillar vi :) Fick förresten lön från ICA idag, tjooo. Nu längtar jag till Stockholm!

Pssst,


Ligger i min säng nu och man blir lätt lite bortskämd
när man har fått somna med nattsällskap tre nätter i rad..






:D :D :D :D :D :D :D
...fyra nätter i rad...

Gonna take you for a ride..

Det där "90210" var nog inget för mig. Eller jag vet inte? Förstår inte vad det var jag hade fått hem, nått från 90-talet typ? Jag har iaf lyckats läsa mig till att denna serien tydligen har gått innan också, och att det som kommer nu är nån typ av fortsättning. Så troligen var det det gamla jag laddat hem, sådääär kul..... Skippar nog det.

Väntar på Boston Tea Party nu istället för det är ett säkert kort! ;) Hörde på radion att dom tydligen har nått klipp med där ikväll där dom är fulla, och det kan ju inte bli annat än kul! Så med det lämnar jag in för ikväll, godnatt!


90210

Jag har laddat hem de 4 första avsnitten på serien "90210". Faktiskt ingen aning om vad det handlar om, minns bara att jag sett det på reklam på TV och tyckte det verkade bra. Och om jag inte heller minns helt fel så har det premiär i Sverige typ snart? Så de 4 avsnitten tänkte jag gå lös på nu! :)



Morgontofflor "KALLT" 39 kr, IKEA. Lätt månades bästa köp! :D

Bästa nånsin! <3

Jag vet inte vad som händer, men just nu är allting så braa och jag är såå glaaad.

Första grejen är att jag läser i tidningen idag "Hörviken skrällde" HAHA! Där står det också att matchen mellan Asarum och SGIF blev mållös vilket gjorde OSS till gruppsegrare och klara för DM-final. (Jag menar, Asarum är ett div II - lag.. vi kom näst sist i div V.. haha?) Den 22 november var det julafton för Hörviken!

Andra gejen är mitt lovelife just nu ;) Jag skrev ju för ett tag sen att vi, jag och Basse-basist, sa hejdå och hela världen höll på att gå under. Och visst, vi sa hejdå också.. Typ. Det blev ju ett och annat sms och några dagar senare blev jag svin förbannad på honom och ringde upp och ville ha några saker sagt och sen ett hejdå på riktigt, inte sms eller nånting mer. Jag orkade helt enkelt inte och ville gå vidare. "You don't know what you got until it's gone" blev hans svar och vägrade säga hejdå. Jag kände mig så jävla stark och sa att nej, jag vill inte. Jag vill ha en man. Jag är så jävla trasig på insidan, och jag orkar inte gå sönder mer. "Men jag vill ju laga dig." svarade han och då smälter man ju.. Och, som alla borde veta vid det här lagret, är jag ganska svag innerst inne. Inte i vanliga fall, men just för denna pojk. Så han kom hem till mig morgonen efter, vi snackade en massa och jag insåg hur mycket jag saknade honom. Vilket ledde till att han kom på kvällen också och nu är vi igång igen.. Med vissa kriterier, haha. Eller vad man ska säg. Och det känns bättre än nånsin! :) Men att vi inte kunnat släppa varandra i två års tid (!!) borde kanske ha någon betydelse?

Så det är så det ligger till, mina vänner. Jag vet inte vem vi försökte lura när vi trodde vi kunde säga hejdå? Men som sagt; denna gången känner jag mig faktiskt lycklig, han gör mig lycklig. Och det var längesen!


I finally know what just what it means to let someone in,
to see the side of me that no one does or ever will.

19 år och tant?

I tisdes när jag jobbade på Preem så var det en liten flicka och en mamma som stod i affären. Flickan ville ha en bulle och tänkte ta en. Då sa mamman "Nej, den får du inte ta. Tanten står och tittar på dig, kom nu." Jaha, tack..? Sen när blev man tant när man bara är 19 år? Hon kunde väl iaf kallat mig "flickan" eller "tjejen" eller något annat snällt. Men nej, hon verkade tycka "tant" passade bra. Då blev jag sur, tur att dom redan hade handlat av mig.

Jaha, kvällen? Ryktas om fest.. eller 'fest'. Jag vet inte. Törnqvist fyller år idag så blir förmodlingen en sväng dit senare. Sandra kommer ju hem också, kul att träffa henne med! Men nån fest ska jag nog inte ge mig på, naaj. Hoppar det på en söndag!


"You'll be the anchor that keeps my feet on the ground, I'll be the wings that keep your heart in the clouds." Titeln på en utav Mayday Parade's låtar. Det tyckte jag var fint! :) PUSS.

Söndag

Hoohoo,

Chill söndag idag, fick snällt vara taxi åt Basse inatt vid typ 1.. Så vi vaknade väl vid halv 12-tiden idag. Körde till Preem, köpte vatten åt en bakfull pojk sen körde jag hem. (Fråga mig inte varför, kunde lika gärna tagit ur kranen..) När jag kom hem möttes jag av en bakandes mamma med min 9-åriga kusin Julia. Dom bakade sockerkaka och ett bröd.. Som vi ska gå lös på nu! :) Har suttit och spelat kort i väntan på att det skulle bli klart.. kan ha varit världens tråkigaste kortspel hon visade oss.. Haha. Så vi la av, spelade skitgubbe ist xD Funkar alltid!

Världens tröttaste lördag.

Sagt och gjort; jag somnade. Och det var sååå skönt! Mitt i alla mina drömmar ringde Basse, men jag minns knappt vad vi sa.. för jag sov så gott! Så direkt efter vi lagt på somnade jag om och efter 1 timme ringde mamma och sa att maten var klar. "Okej" svarade jag och somnade om direkt igen. Haha.

Jag har börjat få ont precis under mitt bröst när jag hostar.. Har ju hostat ett rätt bra tag nu och mamma sa att om man gör det så kan man hosta sönder typ muskelfästen inne i kroppen. För det är ju inga diskreta host jag ligger inne med.. Nej, högt och tydligt och i de mest opassande situationerna och baciller överallt! Mmmm. Så troligen är det så, jag vet inte. Fast det gör ont när jag andas in också..? :S

Skit samma, jag är fortfarande glad att vi skrällde på DM idag! Haha. :)



Aw, bästa sms:et nyss..

"Sebastian saknar sin Frida jättemycket <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3"
(Ja, det var 32 hjärtan också.. och ja, jag räknade..)





:)

Student - 08

Här är några av student-bilderna jag skrev om för ett tag sedan. :)
Dom är inscannade, därav den kassa kvalitéten.












Ikväll blir det bara chill. Jag orkar nog inget annat, för jag är död.
Ska nog ta och sova en stund nu..

Så jävla bra!

Kvällen igår var grrrreat och Twilight var också bra! En sån kväll hade jag längtat efter, och den var perfekt rakt igenom! Mindre kul var det idag, när jag skulle slita mig från min favoritfamn kl 7 på morronen.. Uhu, gillas inte.

Idag har det då spelats DM i Mörrum och fy fan vad bra det gick! Ingen hade ju knappast räknat med att Hörviken skulle gå vidare, inte ens vi själva.. Haha. Spelade 5 matcher - vann 3, oavgjort 1 och förlorade 1, vilket gjorde oss till bästa 2:an och gick då vidare! Att få sparka in 1-0 mot SGIF och sedan vinna med det, det var härligt :D Det var längesen jag spelade nån typ av cup överhuviudtaget, eftersom jag inte har spelat fotboll på ett år.. Så det var riktigt kul och den här lilla segern behövdes ;)

Kvällen? Jag återkommer!

Fredag

Hej. Igårkväll var jag hemma själv och hade förberett mig med en riktig dator-kväll.. Vad händer? Självklart slutar internet fungera. Assur och ringer desperat efter min bror och behöver hjälp. Han säger massa saker jag ska göra, men inget funkade. "Nej, då har dom nog grävt av en kabel eller något." Hur glad var jag då? Så jävla typiskt, när man verkligen hade sett fram i mot att bara slappa, speciellt när man hade gjort sig förtjänt av det som jag hade gjort! :D (Jag var ute och gick, helt själv, i kolmörker.. Och det är ju inte precis så mycket till civilisation här ute. Och jag säger det igen; jag gick helt ensam! Och jag var nästan inte rädd alls..) Meeen desto mer tid för Prison Break blev det ju ;)

Idag har jag varit på postutbildning i Kristianstad hela dagen! Började kl 09 i imorse och slutade nu vid 15.30.. Har lärt mig massor om hur man delar ut och skickar iväg post, inrikesbrev/paket, utrikes-regler, olika porto, mottagningsbevis, rek-brev osv osv. Jag kan hur mycket som helst! :D Haha. Jag och min 64-åriga kompis från Preem har hängt ihop hela dagen.

Ikväll blir det bara chill. Det sjuka är att jag inte ens är festsugen? Slutar man bara för några helger, så tappar man lusten helt enkelt :p Så jag och min man ska på bio. Vi ska se Twilight och jag längtar riktigt mycket, för den vekar så bra. :) Och med det sällskapet blir det ju bara bättre!

Imon spelar jag DM i Mörrum på förmiddagen! Jag är laddad. Wiiie, :)
Nej, vänner. Vi avrundar där så får vi ha en kul festfredag! :) PUSS,

Precis det jag alltid har viljat ha,

Nu längtar jag till imonkväll! :)

Torsdag

Tjoop. Lika chill dag idag som det var igår. Lite segt faktiskt.. Men imon blir det annat, då ska jag på postutbildning! Haha. Mellan 09 - 16 i Kristianstad. HEJA! (Eftersom vi delar ut post och paket på Preem...) Och innan dess skulle jag gjort nån miniutbildning här hemma, på internet. Så det ska jag sätta mig med nu för jag hann aldrig igårkväll eftersom mitt nattsällskap kom! Och han körde precis.. eller ja, 1,5 timme sen xD

Och här har ni min nya partylåt! :D Dock har jag inte festat alls mycket på sisone, vilket i och för sig bara har varit skönt. Så därför längtar jag lite extra tills nästa gång jag står och fixar i ordning mig med denna på högsta volym ;)



Alright sir,
sure I'll have another one it's early
Three olives, shake it up, i like it dirty
Tequila for my friend it makes her flirty
Trust me!
-
Lordy, Lordy, Lordy!
I can't help it i like to party, it's genetic!
It's electrifying, wind me up and watch me go
Where she stops, nobody knows
A good excuse to be a bad influence on you and you and you and you...

Lordy, lordy, lordy..

Jag har hittat min nya festlåt med Pink! Ska slänga upp den här senare, sjukt bra! :D

Idag är en sån där chill-dag som man bara behöver. Då man inte gör något vettigt alls, bara degar, kollar Prison Break och skickar sms. ;) Japp, mobilen har gått / går hett idag. Och jag vet inte riktigt vad jag ska säg.. ruta 1, here we come! Typ.

Nu ska jag städa mitt rum och byta lakan!
Nybäddad säng och naken närhet är svårslaget.

Ikväll blir det iaf träning, det gillar jag. Efter det blir det chill med manligt sällskap.
Oh yeees... PUSS!


EN AV DE BÄSTA DAGARNA I MITT LIV!!!!! :D

Onsdag

Blev väckt halv 10 av att Basse kom hit. Satt (mest låg) och snackade. Han körde för en liten stund sen och nu ska jag se One Tree Hill och sen massa Prison Break! :)


komochhjälptmigaattdö?

Telefon-nörd?

Det gick inte så lätt som jag hoppats.. första samtalet avslutades efter 2 tim 45 min, och än är vi inte klara. Ska höras av senare igen. "You don't know what you got, until it's gone.." för att citera pojken i andra änden.. Lite jobbigt. Mycket jobbigt. Andra samtalet gick lite smidigt och lätt på 21 min, och strax får vi se vad det 3:e slutar på.. sen har vi ju det där oplanerade och oavslutade extra 4:e samtalet.. haha. Sen när blev jag en telefon-nörd?


Final goodbye,

Heejhej. Nu är jag jag hemma från jobbet och har till och med hunnit smälla i mig mat OCH kaffe med mörk choklad. Det är ju så gott! Och det bästa är att man faktiskt får äta det när man går på GI :D haha.

Nu ska jag avklara några samtal, sen återkommer jag! ;)

Tisdag

Jobbar
11 - 19


:)

" Jag mår inte bra av att inte prata eller få träffa dig.. :( "
Aw, :'( Du underhåller!


Värst vad min blogg har blivit populär på sistone? Haha. Dagisbarn.

Måndag och jag gjorde mig fri.

Heejhejhjehejehej. Idag sa jag upp mig på KomVux. Gick in där, pratade lite och 2 min senare gick jag ut och var friii :D Det var så skönt! Jag har lidit mig igenom de sista veckorna, och nu pallade jag verkligen inte mer. "Men det är ju bara en månad kvar?" sa hon. Ja, det vet jag men jag har varit trött på det här så länge så jag pallar inte. + att jag typ inte gjort en enda läxa och ligger rätt mkt efter :p Sen när jag berättade att jag fått jobb så förstod hon direkt.

När jag sen sitter här hemma ringer telefonen, och vem är det? Jo, "lärare, jävla grek och invandrare" - läraren. Niko. Min Matte och Företagsekonomi-lärare. Han jag absolut inte gillar. Han ville att jag åtminstone kunde läsa Företagsekonomi B på flex för jag låg så bra till i det. Då behövde jag bara komma dit och göra en uppgift och sen hade jag mitt VG, kanske MVG. Och visst, det kan väl funderas på.. Men just nu är jag bara så glad att slippa skiten. Det jag längtade mest efter innan studenten var att slippa alla läxor och prov och slippa känna att man var tvungen att göra något, plugga, uppgifter, göra läxor mm. Och vad är det första jag gör? Jo, går på det igen.. Nej, det var ett misstag. Jag behöver en paus från skol-världen! :)

Så dagen har mest spenderats med mamma och mormor. Nu ska strax jag och mamma äta, sen ska jag spela match! Dock tycker inte min mor det, inte mormor heller.. men shit vad jag längtar! :) Sen laddar vi inför DM på lördag!


Never gonna be alone,





Idag vaknade jag upp till ett sms med texten på början av denna låten.

Söndag

Godmorgon! Satte klockan på 08.00 idag i tron om att jag skulle börja jobba två timmar senare. När jag gick förbi mitt schema som ligger på mitt soffbord så skulle jag bara dubbelkolla så jag hade tagit rätt på tiderna idag. Hade jag det? Nej. Såg att jag inte börjar förren kl 13 idag. Haha! Hur kan man ha trott så fel?

Nu lämnar jag in.

Ska se ett avsnitt Prison Break innan jag somnar hade jag tänkt. Går in på säsong 4 nu ;) Och om jag ens lyckas somna.. hostar ju som mest när jag försöker det. En på jobbet idag tipsade mig om nån medicin dom gör reklam för på TV och han tänkte direkt på mig när han såg den. Haha. Sött. Nej, men jag har mitt Egyptiska gift som står här bredvid sängen. Nån kräkorange sörja som smakar äcklig sprit blandat med persika. Och texten är såna oförståliga tecken, såna arabiska. Förstår inte hur jag vågar hälla i mig det? Men det hjälper för ett litet tag iaf :p Och det är skönt!

Imon blir det jobb 10 - 22.05.. Kommer jag ha några fötter kvar imon eller? Hm.
Men det är härliga pengar på en söndag!

Men det underlättar ju..

Jag gillar inte att säga hejdå, det är inte kul nånstans. Men ibland måste man för bådas (med risk för att låta egoistisk: men i detta fallet mest mitt..) bästa. Jag tänker inte gå in på detaljer, men jag vet att båda helst hade skippat det där H-ordet.. Vi är ju trots allt in love och ingen av oss vill egentligen lämna varandra. Men idag fick det bli så och det känns tungt. Mycket tungt. Asjobbigt. Skittråkigt. Onödigt. Rövhål. Behöverjagfortsätta?

Men att få fina kommentarer och veta att folk (läs: en "man" jag träffat ute, men knappt lärt känna) står och stampar och väntar på en tills all kris är över, gör det hela faktiskt enklare. Det kanske låter dumt och egoistiskt, men ibland måste man få vara det. Ibland måste man tänka på sig själv i första hand, och det är det som jag (äntligen?) gör nu. Det ger liksom en liten bekräftelse, mitt i allt kaos, att det finns andra också. Som bryr sig. Och lyssnar och väntar och är intresserad av en. Och det är just det jag behöver! För visst, det underlättar ju.. Sen menar jag inte att jag ska springa in i nått nytt direkt, för det vägrar jag. Men just det här att jag kan se framåt och inte tänka att det inte finns andra, för det gör det. Nej, det skulle aldrig funka med nått nytt nu. För absolut kommer jag sakna honom, pojken som jag verkligen kände och som jag kunde vara mig själv med. Och visst kommer jag jämföra, det gör man ju. Och visst kommer ingenting verka lika bra, lika enkelt och lika självklart. Och visst kommer det vara jobbigt.. Så in i helvetes jobbigt, men förhoppningsvis går det över. Eller jag vet att det kommer gå över, men jag hoppas det gör det snabbt.. (Ha, stor chans.)

Jag vet faktiskt inte vart jag ville komma med det här inlägget, jag ville nog mest bara skriva av mig lite. Egentligen inte till er, för ni har inte med det här att göra. Men nu blev det så. Ciao,


Lördag

Jobbat 07.35 - 15 idag. Fick sluta en timme tidigare, det var skönt.
Ikväll blir det lugnt, jag är inte på humör. För nånting faktiskt.
Tråkigt inlägg, men vi håller där.



Lite nya pic's.

Snodde med mig Emmies hårddisk hem.. för att få lite nya/gamla bilder ;)


Gustens 19-års fest

        




Kristianstad-dagarna & Tivolirock 2008

     

     

     


Brevbäraren gjorde min dag.

Och visst kom både jackan och mitt VISA-kort idag! :D Och jag bara älskar jackan! Vilket klipp, det gjorde jag bra. Annars blev det inte mycket till shopping för min del idag, bara en kajal och ett lipgloss. Upptäckte innan jag skulle köra att jag bara har 307 kr kvar... att leva för denna månaden... och en bil att mata med bensin.. SNÅLA var det ja!

Mamma och pappa fick för sig att köra till Ullared idag. Dom gick inte ens igenom halva varuhuset, dom pallade inte med all trängsel så efter en stund var dom ute igen.. Men dom hann iaf hitta min foundation jag ville ha. Och det var ju det bästa. Haha. Sedan skulle dom vidare ner till Helsingborg för att ta en natt på hotell och kanske åka över till Helsingör. Så det ser ut att bli en lugn kväll för min del, börjar jobba 07.35 imonbitti.. :)

NU: kaffe med gräddkola-smak, 70 % choklad & Prison Break!
Trivs jag? JA!

Fredag

Godmorgon! Det gick inte så bra med fotorna igår.. För att få ut dom på skiva kostade det 500 spänn. För några foton på en liten skiva?! Sjukaste. Och då var dom ändå bara lågupplösta.. Visserligen har hon skyldighet att spara dom i 10 år.. Så jag får väl springa in där igen år 2018, när jag gjort karriär och har lite cash i plånboken. ;) Håll ut, mina vänner!

Sitter just nu och väntar på brevbäraren innan jag kan köra och hämta Emmie för att åka till Kristianstad. Förhoppningsvis kommer hon och slänger ner mitt nya VISA-kort i brevlådan, så jag kan handla lite idag :p Förra helgen på Altona när jag skulle ta ut pengar så drar jag upp mitt kort och då är det typ delat på mitten. Inte helt delat, det fattades kanske en halv cm. Så det var bara att be mamma om ett nytt. Så som sagt; förhoppningsvis får jag det idag! Och även min jacka.... wiiie :) PUSS!



( Över 1 timmes prat igårkväll och visst hade jag saknat det... men jag vet inte? )

Snart är min kropp utochin.

Ah, jag hostar så mycket så man kan tro att mina inälvor snart kommer upp.. myyys.
GÖR. MIG. FRISK!


Snart ska jag köra in till stan och hämta Emmie. Eller snart och snart, halv 6 ska jag vara hos henne. Sen ska jag dra med henne ner till Expert för jag ska förstora lite student-foton jag tog ute på Slottet och köpa ramar.. På tiden kanske? Ska även höra om hon har kvar dom bilderna vi tog på nån cd-skiva så jag kan lägga upp dom här. Har ju bara fått dom i ett litet fotoalbum, och det är ju lite trist.. =/ Så jag får se vad jag kan fixa fram. Efter det ska vi till Karlshamn, för hon skulle lämna några nycklar på jobbet. Och efter det ska vi äta nånstans! :) Sen ska jag hem och vila, vila, vila. Känns som det är det jag behöver mest just nu. PUSS!

Everybody cha cha...... haha!

Låt nr 2

Hahahaha. Jag och Emmie älskade denna låten för vi var mindre (eller ja.. gick i 7an kanske..) och nu har jag äntligen hittat den igen! Fy fan. Småpojkar? Det roligaste är typ vid 1.47.. "Don't stop moving 'till the roof breaks!" Vilken inlevelse dom har...





NU: hämta min biiiil! :D Lämnade ju den igår igen.

She's gonna use me, but I like it!

Jag låter er dag starta precis som min än sålänge har gjort. :)


Åh, vad jag är glad!

Nu är den här skönheten på väg hem till mig! :D (Jackan då..)

Och jag gjorde faktiskt ett riktigt klipp. Eller var det bara tur.. Jag vet inte. Jag var iaf inne tidigare idag och då fanns S, M & L kvar och den kostade då 999 kr. Nu gick jag in och då fanns bara M kvar och dom hade sänkt den till 899 kr. Då var det ju bara menat att jag skulle ha den, visst? :) Wiiie.


Fotboll, fotboll & frikadeller?

Det är vad min kväll ska bestå av, och jag gillar det! :) Träning 18.30 - 20 som gäller, härligt.

Har precis fått i mig min GI-middag.. sjukt jävla äckligt blev det idag. Thaifrikadeller stod på matsedeln, och det var usch och tviii. Om jag inte har fel för mig så är frikadeller såna små köttbullar som ska kokas istället för att stekas? (Som i Lady & Lufsen..) Det var iaf vad dom här skulle göra, och eftersom jag är skeptisk till kött sedan tidigare så blev det ju inte bättre av att det här köttet inte ens skulle stekas! Usch vad jag klöktes. Så det blev bara grönsakerna för min del! Haha. Får se hur jag lyckas på träningen sen :p



GAAAH, nu är det en geting här!!! Har dom inte gått och dött än?!?!??

Pannkaksfrukost

Nu blir det pannkaksfrukost hemma hos Emmie med Malin och förhoppningsvis Marielle! :D Måste bara tillägga att det bara var vi 4 i fredes, och det var riktigt efterlängtat. Längesen vi bara var "Högtofta" och jag gillade läget! :D Vi spelade spel och kollade på massa filmer som vi hade spelat in, bl.a. när Eugene från USA var här. Det var askul! :) PUSS!


Onsdag och lill-lördag

Hej hopp! Skönt att sova ut hur länge jag ville idag..Dock drömde jag att Patrik sa till mig att jag skulle börja jobba kl 8 idag, så jag inte skulle få sova.. (?) Haha, tur att det var en dröm! Idag har jag faktiskt ingen aning vad jag ska göra.. Ska köra min bil till Olofström iaf, för efter den var på lagning hela förra veckan var den fortfarande inte helt 100. Jag har iaf fått en ny blinkis / helljus-spak! :D Den är jättemysig jämfört med den förra.. Så härligt att trycka på den. Så jag blir lika glad varje gång jag ska få blinka till vänster. När jag blinkar till höger blir jag bara förbannad för då blinkar den så snabbt, och det tycker jag är pinsamt och det är det dom ska fixa denna gången! :D Haha, knas. Men det är det enda som är inplanerat för dagen. Fotboll ikväll iaf, och det är ju ett stort plus!

Förresten lyckades jag äntligen få hem avsnitt 7 på säsong 3 på Prison Break igår. Har försökt med det hur länge som helst, och igår gick det.. Tog dock hela dagen :p Så nu är jag igång igen! :D Fast jag är lite sur för att jag har sett på reklamen på TV (där det är säsong 4) att Sara lever.. :( Bajs. Det var ju det som var det bästa just nu......




Fick bli en bild på min snöboll idag :) På väg till Köpegårda.

Kärlek vid första ögonkastet.



Den här jackan ska bli miiin! :D

Jag gör karriär.

Hej hej! Nu är jag hemma och jag är nästan lika död som Elvis. (Han är död va?) JAG HAR SÅÅÅ ONT I MINA BEN! Vi står ju upp hela dagarna, och att stå upp i 8 tim skojar man inte bort. Jag vågar inte ens tänka på hur jag kommer må efter mina 12 timmars-pass.. :p Men det funkar bra nu iaf. Ska dit igen vid 21 ikväll och vara med när Ursula stänger. Jag fick faktiskt en helt egen nyckel idag, viktigt! Och på lördag ska jag öppna.. helt själv.. hur gör man det?

Nej, jag har faktiskt inte så mycker mer att säga idag. Rätt tomt och tråkigt. Kanske kommer med en uppdatering igen efter min hjälpa-till-att-stänga-Preem-insats ikväll ;) PUSS!

Jobbetisdag!

Idag är äntligen min första riktiga jobbdag! :)
11 - 19 jobbar jag. Vi hörs efter det, tjoo!


Plötslig orkan, IKEA & Funhouse.

Vet inte riktigt vad det var som hände idag, men helt plötsligt gick strömmen och världens orkan var utanför. Men efter en kvart - 20 min var det över. Galet. Då begav iaf jag och mamma oss till IKEA, där vi har gått runt och tafsat på allt hela dagen. Det blev bara en spegel till vår hall, inget annat. Dock blev det en heel del andra saker som vi tyckte att vi behövde. Det var ju trots allt för hallen vi körde dit, men vi hittade mycket annat roligare istället ;) Så vi ska ta en trip till sen.

Så just nu har jag precis meckat ihop min nya fina golvlampa och sitter här med mina nya ljus, myyys :) Samtidigt som jag lyssnar på Pinks nya album "Funhouse". Sjukt bra! Kvällen blir lugn, blir inte erbjuden så mycket annat nuförtiden? Haha. Ska iaf ringa Emmie strax, för hon slutar jobba nu!

+ att jag vet att jag skrev för längesen, innan jag började röja här på min övervåning, att jag skulle lägga in före och efter bilder.. och det kommer! Jag har inte glömt bort det. Haha. Men den som väntar på nått gott ;) Som vi en gång i tiden sa. CIIIAO!


Måndag

Hej! Orkade inte skolan idag. Känner mig både sjuk, trött, slö och trött på skolan i allmänhet. Bara tanken på att dra sig ur sin störtsköna säng och köra iväg till skolan (2 mil bort!!) i blåst och regn är självmord och inte alls lockande. Så jag valde att inte gå dit idag, helt enkelt. Och än så länge är jag nöjd :) Får se hur det blir i fortsättningen.

Idag är det planerat att jag och mamma ska till IKEA. Och det ska vi också, i eftermiddag. Wiiie, jag älskar IKEA! Speciellt den sista avdelningen (i Älmhult då..) där alla ljus och dekorationer är. Där kan jag gå hur länge som helst! :) För jag älskar ljus, speciellt de med chokladdoft. Mm, yummi. Men främst ska vi hitta grejer till vår nya hall som vi helt spontant fick för oss att röja sönder. Hörs senare,


   

The best is yet to come,

Ge mig ord som beskriver hur mycket jag älskar denna bilden.
Längesen & underbart.
Lorden, 1 juni - 07. 



I just wanna be alone tonight
I just wanna take a little breather
Cause lately all we do is fight
And everytime it cuts me deeper

I've got a thing for you.

Jag ber er nu lyssna på en av världens finaste låtar. :)


Söndag och fars dag.

Godmorgon, eller vad man ska säg? Känns som det. Jag mår kräk idag, fast jag vet inte varför. Jo, okej.. det vet jag för det var ju fest igår, och rätt så mycket sådan. Men det känns mer som att jag har feber. Inte fyllesjuk, viktigt att poängtera! ;) Försökte gå upp vid halv 11, men det gick inte så jag somnade om och sov till 2!

Vi var först hemma hos Sara igår. Det var ju treornas första studentfest, så alla var Halloween-utklädda. Förutom jag och Sandra. Jokrarna & 40-åringarna. Där hemma var det en riktig tjejfest. Bara tjejer och massa sexsnack! Sedan åkte vi till Altona (!!!).. Kändes sådär, med tanke på att vi faktiskt redan har tagit studenten men det var många andra där också så det var rätt chill ;) Jag hade en sjukt kul kväll, iaf! Absolut. Trots lite turbulens där mot slutet, men va fan.. smällar man får ta. Haha. Blir så när man mixtrar med alkoholen.

Fars dag idag, och här sitter jag och ser på när mamma rör i såsen. Emil, Ursula och mormor ska komma hit på lite middag. Känns ändå som att jag kommer vara rätt defensiv ikväll.. :p Bläää. Så det är vad som händer! PUSS!

Festlördag!

Ikväll festar jag till det med Sandra!
( Och några andra guppies... ;) )


Ska ha en kul kväll helt enkelt, :D Ciaaaoo!
(Synd att du inte kan vara med, Honey!)



Hinder <3

AHHH, kan någon fatta hur glad jag nyss blev?!?!? När Hinder var på rockfestivalen förra sommaren så spelade dom en låt från deras nya album. "Thing for you" hette den och jag bara älskade den! Ända sedan dess har jag försökt hitta den låten någonstans, och nu när jag söker så finns den och massa andra nya låtar med Hinder.
Gissa om det gjorde min dag? :D :D


Hinder på Sweden Rock Festival 2007.
(Taget med mobilkamera..)

Lördag

Nu: jobb 09 - 14!

Fredag

Hoj!
Sitter just nu hemma hos Emmie. Hon gör dans, och jag har faktiskt hjälp lite.. Det var ju ett tag sen man var i den branschen ;) Innan ikväll gjorde jag pannkakor åt henne medans hon lekte städerska, sen körde jag och köpte en räksallad till mig. För det är typ min nya last. Snart kommer det lite folk hit så ska dom festa till det, men jag kör på chillet ;) PUSS!


Haha, hittade världens sjukaste bilder på Emmies dator. Sen när, typ 2005? SE OCH NJUT!






        

     

 

Snart blir jag av med körkortet.

Jag lever farligt. I somras när jag körde genom Gammalstorp hade jag en bil framför mig och en moped. Det är en 50-sträcka (en ganska lång sådan, och man orkar inte ligga och snigelköra allt det..) så jag ligger i 60 - 65 och kör om mopeden. Precis när jag gör detta bli bilen framför mig inkallad till sidan, och visst tusan står poliserna där och tar hastighet. Och jag, dum som jag är, blir så chockad så jag skiter i att bromsa. Jag tutar förbi poliserna och kamerorna i 60.. Dom tog inte mig, men ändå.. Hur dum får man bli?

Och häromdan när jag körde där igen, låg jag väl i 60 och körde om en cyklist. Slänger en blick åt vänster och vad ser jag? En polisbil. Som tur väl var hade dom inte tagit upp kamerorna ännu. Men att man inte lär sig att sänka farten efter första gången? Haha.
+ att en poliskvinna gestikulerade åt mig en gång i somras utanför Möllebacksskolan att sänka farten. Hörde därefter att dom senare hade stått där med kameror, så alltså hade dom inte hunnit rigga upp dom då heller. Men bli inte förvånade när jag inte har det längre, gott folk :) Jag blir inte det iaf. Inte pappa heller.....

(Förresten är min guling på lagning. Den skulle bara varit där i måndes, men har fått stanna hela veckan. Så vi har haft en lånebil hemma - en Mercedes Kombi. Så nu har vi haft 2 stora Mercedesar och en Audi här hemma, så jag har bara fått köra finebil heeela veckan! :D Men visst saknar jag min ananas och mina skivor, men den kommer hem idag! Nej, inte idag heller.. imon!)

Rättelse.

En rättelse i gårdagens sista inlägg..
 Vi köpte inte salladen, vi fick den gratis! Kvinnor kan. ;)

EMA

Intervjun på Ronneby Brunn gick bra. Halva Sölvesborg jobbar ju snart där.. Haha. På hemvägen stannade vi och köpte oss en sallad, och efter det körde jag hem till Emmie. Malin kom också dit, så vi gjorde pannkakor och tittade på EMA, MTV Europe Music Awards. Satt mest och kritiserade.. Men nu är jag hemma och väntar på att Pink sjunga, sen pyser jag nog till sängs! Skola imon ju.. blä! Nu sjunger hon! Ciao.


Rätt kul ändå att bara 3 svarade.. när det var lite utav ett läsarrekord idag ;) haha. Feg?


Vilka är niii?

Alltså, jag är faktiskt förvånad. När jag började skriva denna kassa blogg så gjorde jag det mest för mig själv, för att jag skulle ha nånstans att skriva av mig. Men jag är riktigt chockad över att jag ändå har så många läsare.. Okej, nu tror ni att jag har typ flera hundra men nej, så är det inte. Så populär har inte blivit än.. Men jag har sjukt många mer än vad jag trott och vad jag vet är det typ 5-6 st som läser.. Haha. Men det är ju betydligt fler, så jag är jättenyfiken på vilka ni är? :) Skriv det i en kommentar! TACKOS! :D



bästis & jag

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen av att pappa stod och skrek på mig.. "Friiiida, min dator har slutat fungera. Jag trycker på siffrorna men det kommer inte upp något!!" Jag, sur och irriterad: "TRYCK PÅ NUM LOCK!!!!!!!" Så enligt pappa har hela datorn kraschat när det inte går att skriva in siffror längre.. Smart grabb!

Torsdag idag och vad innebär det? Jo, anställningsintervju. Än så länge känns det lugnt, har haft så mycket annat att tänka på. Men det kommer väl.. :) Victoria följer med mig som ett litet stöd. Eftersom hon redan jobbar där, och om han då ser mig med henne så kan man ju tycka att det kan vara ett plus! ;) Det gäller att vara smart. Så först blir det skola 13.30 - 14.30 och sedan kör vi direkt.

Sitter och väntar på att mina ägg ska bli färdiga nu.. Ni vet, GI-frukost....... Ägg och makrill? Hur gott låter det? Visst, jag tillhör väl den lilla skaran som tycker om makrill men tillsammans med ägg? Usch ja. Jag som älskar ostmackor! Det här kommer bli tufft! Haha. Men jag har ju hela livet på mig att äta ostmackor sen, så nu kan jag nog hålla mig ett tag :)

Nahe, jaha. Får se om jag hinner med en uppdatering innan jag pyser, annars gör jag det efteråt och berättar hur det gick :D PUSS.

Lill-lördag

Heeej!
Min valvaka gick inte enligt förväntningarna.. jag blev trött och gick och la mig så fort första pausen kom. Haha. Meeen jag satte iaf klockan imorse, för att se liksom 'live' vem som vann.. 05.45 satte jag den på. Sjukt va? Så jag fick se Obamas tal, men inte mycket mer. Sen gick jag och somnade om igen. Sammanfattning: sjukt onödigt gjort av mig!

Idag har varit på höstmarknaden i Sölvesborg! Haha. Jag och mina kära. Marielle & Malin är hemma nu, så dom kom också med en sväng. Dock blev det inte mycket shopping, 125 g nougat & sallad på Coffee House! :) Efter det åkte jag hem, gjorde GI-middag till mig och päronen och det var suuupergott. Jag är en riktig tiopoängare i köket tycker pappi. ;) Men jag tycker det är kul!

Kvällen har spenderats i Falkviks Idrottshall där det har lirats fotboll. Det gillar vi! DM den 22 november som gäller nu. Och resten av kvällen blir det One Tree Hill och chill! :)


Idag var jag med om något äckligt.. blörk.

Oj...

Från att inte ha haft något jobb alls och nästan strypt mig själv, blev jag nyss uppringd och kallad på anställningsintevju på torsdag.. Nu bara dräller det in och helt plötsligt kanske jag har två jobb! (Och ett halvt på ICA...) Åh, vad bra det skulle vara.. :)

Ny vecka, nytt liv?

Helt oplanerat fick jag för mig (30 min innan..) att åka och träna Step Up idag och det var nog veckans bästa! Så skönt. Och så välbehövt! Absolut att det blir en fortsättning på det, har ju 14 gånger kvar på mitt kort. Och det är inte ens 14 veckor kvar av detta året, så nu får jag råträna. Härligt! ;) Plus att vi (mest jag, kanske..) har fått för oss att vi ska gå på GI i den här familjen. Alla snackar ju om det, och alla går ner i vikt. Så varför inte prova? Om man tröttnar är det ju bara att början knapra pasta och riskorn igen. Ja, potatis också..

Så nu ska vi se om det här ger resultat. GI + träning, träning, träning. Haha, man kan ju hoppas?

 






Inte för att jag är så himla insatt i det här McCain & Obama - valet (jag vet iaf vad dom heter!) men jag har ändå tänkt kolla på valvakan ikväll. Självklart väljer jag ju Racet till Vita Huset med Filip & Fredrik på Kanal 5 kl 23.20! Fast jag överväger dock att sitta uppe till 06.30 imonbitti.. Naaj. Tror inte det..


Själv hoppas jag Obama vinner.
Varför har jag ingen aning om, men han är yngst och ser mest bäst ut. ;)

Notis

En liten notis bara:

1.
IKEA-trippen som var planerad idag blev inställd, tills vidare. Kanske nästa vecka?
2. Det slog mig idag att det är mindre än en månad kvar till advent. Jag menar; ADVENT?! Vart tog år 2008 vägen?

Gratismakeup.se

 

Jag blev precis medlem på Gratismakeup.se, en sida där man samlar poäng och när man kommit upp i ett visst antal poäng får man ett presentkort hemskickat på Kicks! Och det är helt gratis. Bli medlem här du också! :)

Look into my eyes.

Hörde för ett tag sedan en låt i Olas bil, som jag hört många gånger innan som jag tycker är bra. Frågade honom vad den låten hette, men han visste inte.. Och sen dess har jag funderat på den här låten och försökt hitta den, och jag har t.o.m. sjungt och nunnat för Emmie och Karl för att dom ska känna igen den och veta vilken låt det är jag menar. (Men jag förstår ju att dom inte lyckades, med mitt harklande..) Det enda jag har kunnat var "Ohh, shine a light for every soul that ain't with us nomore". Visst känner ni igen det? :D Så idag googlade jag på den meningen, och hittade min låt! Den är mys.



Outlandish - Look into my eyes

Silence speaks louder than words.

Jag säger inget, så har jag ingenting sagt. Jag ska mest sitta här och fundera över vilka idioter det finns, och invänta Boston Tea Party på Kanal 5 kl 21.55 i min soffa med mina tända ljus. Sen kör vi ett godnatt på det!

Forget about me,

 

You said, it wasn't gonna be like it was before.
Then it happened again.
Pushing me back out the door.
Thought it would be for real this time.
Love made me forget about the signs.

Inte direkt min måndag.

Startade dagen med en försovning, toppen. Vaknade kl 9 när jag började 8.. Körde iaf dit och hade matte & företagsekonomi, sen stack jag lite tidigare för att skjutsa Emmie till hennes jobb i Karlshamn. Så pratade vi resa och jag längtar såååå mycket! Jag vill bara härifrån nu. Jag är så trött på Sölvesborg och allt vad det heter, så det finns inte. Jag vill bara komma iväg till sol och värme och göra vad man vill och träffa nya människor. Och så ska det bli också, för i januari flyr jag och bästis i förhoppningsvis 3 härliga månader! Har inte bestämt exakt hur länge vi tänker vara iväg, men troligen blir det 3 :) Underbart!


När vi var i Karibien, på ön Bonaire, feb - mars 2007.

Söndag

Ingen händelserik söndag, må jag säga. Jag & mamma har tröttnat på vårt hus (eller rättare sagt vissa delar av huset..) och gjorde pappa delaktig i en förvandling. Vi spånade och planerade hur vår nedervåning skulle se ut, med lite förnyelse. Och vips hade vi städat ur hall-garderoben och slängt mängder av skor och kläder och tagit bort allt som fanns i vår hall, så nu ska vi göra om den. Fick vi för oss. Impuls-grej på hög nivå, men det behövs! :) Så det blir en IKEA-trip på tisdag, och det gillas!

Ikväll blir det fotboll, och det gillas nästan ännu mer. Så härligt att jag fått tillbaka motivationen och tycker det är kul igen! :) Sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda. Vaknade inatt av massa mobilsamtal (och jag ville bara sova..) och tjafs och skit. Hela situationen är skit. Men som sagt; jag orkar inte må rövhål längre. Det behövs förändring! Så svårt att förändra bara.


It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you, you got it wrong.

But you're just a boy..

I kill you!

Hej!
Jobbet på Preem gick bra. Jag kom ju dit i tron om att gå bredvid någon i början, och få saker förklarade för mig och prova själv med någon vid min sida. Men nej då.. Tvärtom. Direkt in i smeten. Och det i kombination med tipslördag var ju bara för härligt! ATG och Harry Boy och Styktipset hit och dit, och hyra släpvagn och lämna ut postpaket och TRE olika sortes kassor. Usch, min hjärna var helt slut. :p Och det är den nu med. Fast det var kul, iaf :) Och det är ju huvudsaken.

Men som sagt; hela jag är helt slut. Höll på att somna redan vid 6.. Ingen höjdare en lördag. ;Men jag höll mig vaken och vällen har spenderats med familjen och det var mys. Emil kom hit med godis och en film. Eller film och film.. det var en show med Jeff Dunham. Ni vet den komikern som buktalar? "I kill you!" Haha, så sjukt rolig! Här är ett klipp med han och "Peanut". Den bästa av dockorna! :D

Ärligt talat så funderar jag på att gå och lägga mig. Nu. Kl halv 11 en lördag. Får man det? Jag är faktiskt ruksigt trött, och jag tror det beror på allt nytt idag och att jag gått och varit lite spänd innan. + att jag gick upp halv 8 imorse, på tok för tidigt! Och vad ska jag annars göra? Har inte orkar ladda hem någon ny film som jag kan se, och för den delen är jag sur också. Ja, sängen får det bli! Tv en stund först kanske.. Och lyssna på "If I were a boy" 511 gånger till.. Hur som helst. Godnatt!


                                                              
               Peanut & Jeff                                                Jeff och hela hans dockgäng!

För tidigt för en lördag.

Usch, jag hatar att gå upp såhär tidigt på helger. Det borde vara straffbart. + att det är 2,5 MINUSGRADER ute.. Känns som jag får skippa skinnjackan och rota fram min dunjacka istället? Nej, på med lite smink sen är jag redo för första dagen på nya jobbet! Gosch, vad det lät bra :)

RSS 2.0