"SOS Alarm, vad har inträffat?"

Jag ska aldrig mer köra på ett rådjur i hela mitt liv! Försöka iaf. Fy vad hemskt det var. Det bara kom från ingenstans och PANG sa det. Stackars lilla djur :( Och eftersom det är en skyldighet man har, att anmäla viltolyckor, så fick jag ringa 112 och göra det. Så jag kom precis hem, träffade jägaren också och dom var där och sökte med hund osv, men hittade inte något. Mitt lyse där fram sprack och det sitter massa hår kvar inuti.. Men förhoppningsvis lever Bambi vidare. ♥ Med lite mindre hår. Uhh :(


Tänk om det hade varit en älg istället?
Då hade jag med all säkerhet vaknat upp i en sjukhussäng imon.

 


Nu ska jag sova.

 


Tråk-måndag

Hej och hå vad tråkigt det var här idag. Det blir så ibland. Hela förmiddagen har jag ägnat åt städning. Eller nej, förmiddagen sov jag ju bort.. Så hela eftermiddagen fram tills nu, får det bli. Och det är ju sådär kul.. Men jag har haft Melissa i öronen hela tiden, så det har gått utmärkt iaf! ;) Sen jag flyttade hem igen har saker och ting bara stått och jag har inte tagit tag i det. Förren idag, så nu är det fint igen ute i min lya! :D

Nu ska jag köra och jobba... hela kvällen... hm. PUSS!


Se hur bra det gick..

Jag tänkte belöna mig själv med en sovmorgon, utan något var alarm heter. Vaknade 11.30 och jag är fortfarande pisstrött och har ont i hela kroppen.. Bara ett tecken på hur sliten jag faktiskt är. Later,


Man väcker en ångest när man släcker en annan

Hoho. Här sitter jag och lyssnar på Melissa och räknar på plus och minus. Nej, inte matte. För- och nackdelar. För tillfället leder fördelarna, men än är inte matchen över. Ska stänga av denna burken nu och krypa under täcket med ' så länge vi båda andas ' =) Godnatt



Jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder nånstans

Åh, jag har hittat en ny favorit. Hennes namn stavas Melissa Horn, och hon är sjukt bra! En kvinnlig variant av Lars Winnerbäck skulle jag vilja säg. Mitt tips till er är att lyssna in er på henne medans jag är och tränar, ciao! ;)



klicka på bilden för att ge öronen lite godis


Pizzatime



Fett najs!


Hellu



Bäbis-katt (råtta?) säger hola!


Vilken är din favorit-jullåt?

Det roliga var att jag hade missat att det var 1:a advent idag. Jag fick reda på det först när jag stod på jobbet och dom sa det på radion i bakgrunden. Så nu när jag kom hem satte jag mig ner och letade upp massa jullåtar på Spotify, för att få min första julstämning. Julmusik är ju så mysigt, det gör ju halva julen! Här är några av mina favoriter:





Mariah Carey - Hark the herald angels sing





Carola - Little drummer boy (hittade bara live-version..)





Bryan Adams - Christmas Time





Celine Doin - Happy Christmas



  


Nu håller jag helg!

Hemkommen från jobbet nu och dags för mig att hålla helg :) Det är lagom, kl 14 på söndageftermiddan.. hm. Jag är avundsjuk på alla er som har ett 9-17 jobb! Resten av dagen? 1:a advents-mysa och sen kör vi lite fotbollsträning på det ikväll!










..ska självklart pilla på mini-kisarna också. Dom är så söta! =)


Gårdagens paardeeey

Haha, sitter och kollar igenom alla fotorna från igårkväll nu. Och jag vet inte vart jag ska börja. Kvällen var iaf kanon, från början till slut! Mycket tack vare alla fantaskiska människor runt omkring =) Fick många kommentarer om min blogg också. Det uppskattas! :D Även från killar! Den första jag möttes av, direkt när jag kom innanför dörren till festen före förfesten, var 'jag ville bara säg att jag läser din blogg, varje dag'. Man blir så paff och så sjukt glad. TACK, EMMY! ;) Sen fortsatte det, med bilder som fick publiceras i bloggen och bilder som inte fick publiceras. Men jaa.. minnet sviker. Jag kör på med dom jag gillar ;) Enjoy!




Bra folk.




















Om jag & Malin kommer in på en toa tillsammans, på en fest och har kameran i handen..
då är vi unstoppable!




Hm.

Jobb 10 - 22 nu.. inte så jättesugen.

A night to remember



Nu bär det av ut till lister, närmare bestämt hem till Jenny-Ann, för lite partaj! Får se om jag behåller det där fågelboet i huvet hela kvällen. Vi ska ju till Harry's i Karlshamn och där är det Studio 54 ikväll. Lite 70-tals inspirerat.. jag vet inte, hade man fågelbo i huvet på den tiden? Nåja, det passade min outfit iaf. Ses i dimman!


Evacuate the dancefloor



STOP, THIS BEAT IS KILLING ME!




Jag. vara. laddad. Kom precis ut ur duschen och ska på med maken snart.
Slänger upp en partyoutfit innan jag slår klackarna i taket ;)


watch me getting physical, out of control
there's people watching me, I never miss a beat


Lookin' forward to tonight

Godmorgon! Har precis tryckt i mig lite frukost och klappat de små små små kattungarna lite. Nu ska jag göra mig i ordning sen är det dags för work. Men jag smiter hem redan kl 17 idag (skulle jobbat till 22..) för det vankas lite utgång ikväll :) Mmhm, me like. Ska bli intressant att se om 'scream-mannen' har fortsatt sitt inbrotts-arbete inatt. Uuuh.


Peace out!



La la la..

För det första - inatt hade vi inbrottsförsök igen på Preem. En man iklädd nått liknande en scream-mask krossade en ruta och försökte ta sig in. Freaky, JA!





För det andra - :)



Och med dom orden säger jag godnatt! Haha. Sleep tight!

Hard work work

Dags att pysa till jobbet. Nu är jag igång igen, sju dagar framåt. Blä. Sen är jag ledig sju dagar efter det, och då väntar en spännande helg i Kalmar ;) Prr. CIAO!


The cat-family

Det ploppade ut fyra ungar från henne igårkväll.
Två av dom har en gul plopp mitt på huvet, supersött =)









  


Skatboet är borta

Hola!

Har varit på Ren Hud i Kristianstad hos Caroline idag. Har färgat & vaxat brynen så nu är det rent och fint igen :) När jag låg där och blev ompysslad så beklagade jag mig över mitt liv just nu. Haha okej, inte så drastigt kanske.. Men jag sa att jag var trött på tillvaron och funderar på att fly och berättade lite om det. Det enda hon sa var "ÅK! Åk åk åk. Du kommer inte ångra dig. Gör det nu medans du kan. Bara åk!" Sen berättade hon att när hon var 19 år så åkte hon som au pair till england med en kompis, och hon ville inte alls det då. Men det blev att hon stannade i två år och det var det bästa hon någonsin gjort.

Så ja, varför inte? :)



Lämnar jag landet redan i januari?

St Anton i Österrike några månader redan i januari? Hm. Det är lockande och nu har jag folk som frågar mig om jag ska med. Fan va najs, det tåls att sova på! =)

P!NK's proffsiga avslut

Samtidigt som jag ville filma så ville jag fota. Så det är därför jag avbryter lite då och då :p
Efter den förra låten "get this party started" så gick hon av scenen och vi möttes av det här.
En nedräkning på 2 minuter.. och vilket avslut hon sedan gjorde!


















Hon doppades ner i scenen och kom upp plaskblöt, och snurrade runt så det skvätte ut på publiken.
Mäktigt! =)

















Och med dessa ljuva toner från P!NK säger jag godnatt! =)


Ser ut som att jag ska leka barnmorska ikväll

OMG, Chessi värker. Och skriker. Och är så himla sällskapssjuk. Hon vill inte vara ensam.
Så fort jag lämnar rummet börjar hon jama. Stackarn. Ikväll leker jag barnmorska.
Det är en sak som är säker. Vill du ha en liten jamis?




Hennes andra kull tror jag.. för ett år sedan.


Let's workout

Nu ska jag köra in till gymmet och möta upp Elli :) Få ut lite aggression och snacka strunt, det är vi bra på. C ya!

Disappearance

Sitter och tittar på jobb osv utomlands just nu. Jag känner vekligen för att komma iväg, komma helt bort från Sverige för ett tag. Hade jag kommit på det här lite tidigare i år hade jag satt mig på ett flyg och åkt ner till St Anton i Österrike över vintern. Jobbat, bott med främlingar, träffat nya människor och nya vänner, åkt massor med skidor och snowboard osv. Hur underbart? Har hittat en sida på internet för just sånt här med många olika forum-trådar och människorna som skriver där är såna människor som brukar göra sånt här, men även nybörjare. Som jag. Och alla verkar vara så öppna och sköna. Nästa år befinner jag mig i Österrike! Har jag en kompis? :)




Men som sagt, jag kom på det här för sent men det lutar ändå åt att det blir 7,5 månad utomlands till våren. Allt hänger bara på mig, om jag vågar. Jag vill våga! Så jävla gärna vill jag våga ta steget. Men vågar jag?


Onsdagsproblem

Ah, va fan är det med bloggen idag? Så sjukt seg. Jag sitter här och pillar på designen men det spelar ingen roll hur mycket jag trycker på 'uppdatera', det händer fan ändå ingenting. Jag ger upp för en stund. Godmorgon!


En onödig text om en onödig person

Jag vet inte vart jag ska börja. Jag vet inte ens varför jag skriver detta inlägg. Tänker jag publicera det? Det får vi se. Kanske. Jag vill bara få ur mig en sanning som jag burit inom mig ett tag. Som jag vet, att om jag hade erkänt den tidigare så hade det spelat en stor roll på vårt sista 'försök'. Okej, det är två sanningar faktiskt. Sanning 1 - Jag tror inte jag varit kär sedan i somras. Jag har intalat mig att jag varit kär, jag har försökt vara kär. Få känslorna tillbaka. Men pirret som brukar finnas i magen då har varit någon helt annanstans hela hösten. Långt ifrån min mage. Sanning 2 - Det fanns en annan. Och det var där pirret fanns. Nu säger jag inte att jag var kär, absolut inte. Men det pirrade. Och det var anledningen till att jag tvekade så länge innan jag gick med på att ge det ytterligare ett sista försök med dig, det som kom att bli det sista någonsin. Jag väntade på besked från honom. Jag ville ha honom. Inte dig. Men det hela rann ut i sanden mellan oss och till slut gav jag upp. Så när du vräkte ur dig att du var så fruktansvärt kär och kunde inte fortsätta utan mig vid din sida så tänkte jag. Okej, vi kör. Jag försöker. Och det gjorde jag verkligen. Jag försökte.

Men det som gör mig så sur, ja - så sur så jag valt att ta till ordet 'hata', är att du fick mig att lura mig själv fast att jag vet så väl hurdan du egentligen är. Jag tillät mig själv att falla för dina falska äckliga ord ännu en gång. Jag tillät mig själv att ge upp någon som jag fortfarande tänker på varje dag. Till och med när jag var med dig tänkte jag på honom. För det var ju honom jag ville ha. Inte dig.

 Jag borde ju veta det nu? Jag vet ju att du är en stor lögn hela du och det har du alltid varit. Du är ingen kärleksperson, du kan inte älska. För hur många gånger har du inte ljugit mig rakt upp i ansiktet och sett mig gå på det? Helt ärligt så tycker jag redan synd om din nästa "flickvän". För hur många gånger ska du vara otrogen mot henne? Hur många gånger ska du ta hem andra tjejer över en natt och sen låtsas om som ingenting inför henne? Hur många utav hennes vänner ska du strula med? Jag förstår inte hur en sån människa som du fungerar. Hur kan man tillåta en person att bli så lurad? Hur klarade du bara av att se mig bli så lurad? Skäms du inte? Har du inget som helst samvete någonstans? Du borde börja bry dig om de människor som du tycker om, och som tycker om dig tillbaka. För snart finns det inte många kvar.

Ah, jag vet fortfarande inte varför jag skriver allt detta. Jag vill bara få allt ur mig, få ut dig ur mitt liv. Egentligen vill jag bara köra hem till dig och skrika dig rakt upp i ansiktet att du var ett andrahands-val, jag ville ha någon annan egentligen!! Bara för jag vill att du ska veta det. Jag vill att du ska veta att du inte är den enda för mig, och har inte varit det på ett halvår. Men jag gör inte det, jag ska aldrig mer se åt ditt håll. Jag ska aldrig mer prata åt ditt håll och det är inte nån idé att du ens försöker prata åt mitt. Jag hatar dig.


En liten önske-vardagsoutfit från Top Shop




Dom där snyggve-skorna var jag klämde på när vi var i Sthlm. Nästan så man börjar ångra sig nu, att dom inte fick följa med hem och umgås med resten av mina skor på skohyllan.. hm. Väskan är inte så illa pinkad den heller. Mhm mhm mhm...


Vi kör lite P!NK på det

Eftersom jag joinat katterna idag och slappat lika mycket som dom (nej, det blev inget jobb här hemma för min del..) så har jag roat mig med att lyssna igenom alla album med P!NK. Så jag tycker vi slänger upp ännu ett klipp från när jag var och såg henne i Globen för exakt 2 veckor sedan idag! (Just nu stod vi ute i kön, hade köat i en timme och våra fötter var isbitar. Efter ytterligare en timme hade vi ingen känsel kvar i dom längre. Men damn, vad det var värt det!)




Det hon gör i slutet av låten bevisar bara vilken jävla grym artist människan är!


Cosy





Här sitter jag och myser för mig själv med nybakat bröd, hemmagjord Wiener melange och adventsljusstakar. Ja, det är tidigt. Mamma berättade igår att hon köpt nya (riktigt snygga var dom med!) som vi ska ha i köket och inatt när jag kom hem från bion så hade hon satt upp dom. Det var mysigt att komma hem till :) I min lilla hemmagjorda Wiener melange är det 1 dl kaffe, 1 dl varmt mjölk och 1 dl varm oboy. Prova, det är jättegott!


Omega 3

N U  S K A  J A G  B A K A !  : )




Heey good lookin' bag!


Sötunge!

Åh, titta vilken charmknutt. Jag vill ha honom. 15 bast och redan världsstjärna!
Låten spelas flitigt på thevoice och för att se musikvideon klicka här.


 


Day two off

Hellu. Är inne på min andra lediga dag på raken, jag vet inte när det hände sist. Jag skulle inte ens varit ledig idag, var bara ledig igår och imon. Men är man bara ledig en dag i taget lite då och då så känns det inte som man är ledig. Man hinner inte koppla av. Så jag frågade Linda om hon ville ta mitt pass idag, så nu blev jag ledig 3 dagar i rad ist :) Det behöver jag!

Så vad ska jag hitta på idag? Funderar på att jobba lite i vårt företag Perlomix, men jag vet inte. Jag vill ju vara ledig. Haha. Fast det är ju inget jobbigt och grymt lättförtjänta pengar så det blir väl att jag gör det till slut. Men först - lite blogg-koll ;)



Sweet dreams

Oh my god - vad New Moon var bra. Bra bra bra. Nu ska jag krypa under täcket och drömma om Jacob. För JA, han är snyggare än Edward! Hästlängder. Godnatt! =)


Lite tankar om vår (incest-)stad Sölvesborg

Herregud. Jag vet inte vad jag ska säg eller vart jag ska börja. Denna staden är för liten! Det kan jag börja med att säg. Det går fan inte ens hitta en bra pojkvän i den här stan. Eller jo, att hitta är rätt lätt.. men att hitta någon som är helt ren, någon som ingen annan har varit och smutsat ner tidigare är det svåra. Antingen hittar man någons ex eller någon annans pojkvän. Och då är självklart denna 'någon' en person man känner. Så egentligen är det förbjuden frukt att ta den här pojken men man gör det ändå. Hela stan är ju full av äcklig frukt iaf, så det spelar ingen roll vilken man tar. Sen att man sårar någon på andra sidan har man slutat bry sig om också, för det hade inte spelat någon roll vilken pojke man tar - det finns alltid en tjej på andra sidan som man sårar.

Typ så är det här i Sölvesborg. Alla har varit med alla snart. Det är så äckligt. Jag förstår inte hur vissa människor tänker och ännu mindre hur dom kan bete sig som dom gör. Jag är livrädd för att fasta i den här stan, i den här cirkeln. Jag vägrar. Jag vill så jävla gärna komma bort från den här sörjan och hitta min egna färska frukt. Och jag vet, jag har sagt det så många gånger tidigare och verkstaden är väldigt liten. Men jag ska snart göra slag i saken och komma härifrån. Jag vill få en annan syn på Sölvesborg. Jag tror man behöver det. Jag tror att man behöver komma bort härifrån ett tag och se nått nytt, nya människor, nya vanor och nya perspektiv. Sen när man kommer tillbaka kommer man uppskatta vår fina medeltida stad mer, men just nu är det bara... örk.


Lazy monday




Såhär piggt är det här hemma just nu :) Sune ligger på sin filt som han ligger på 24/7 (förutom när han står vid matskålen..) och Chessi ligger på det enda sättet hon kan ligga på just nu och bara sväller. Sväller, sväller, sväller. Hon lär ligga inne på typ 15 ungar i den bollen hon har på magen.

 


I'm a hazard to myself

När jag är sådär lite allmänt nere och på dåligt humör brukar jag sätta mig ner och titta igenom videorna jag spelade in på P!NK-konserten i Globen. Då blir jag glad igen. De timmarna i hennes närhet gjorde mig lycklig, jag var överlycklig! Och jag ryser fortfarande varje gång jag ser det, hon är helt klart bäst. =)





VARNING för sjukt mycket skrik några sekunder in i klippet.. haha.

 


Vilka väljer du?



modekungen.se kan du just nu hitta ett par snygga 'kopior' av de fantastiska röda skorna från Balmain. För endast 699 kr blir de dina, och du kan spatsera runt på stadens gator lika snygg som Nicky Hilton! =)


Snygga ben, here I come.. typ.

Sådär ja, har precis avverkat 1,5 tim på gymmet. Gosch, vad skönt. Struntade i att ta mobilen med mig också (för en gångs skull!) så jag var helt fri. Och jag upptäckte en helt fantastisk sak. Legpress! Jag har i och för sig kört den tidigare också, men idag var den så fantastisk. Grym. Man kände riktigt hur snygga ben man fick! Haha, nästan.. Men om några månader så ;) Då har jag snyggare ben än Charlotte Perelli. Ja, för är den någon kvinna som har snygga ben så är det fan hon! (Hon ligger inne med en hel del snygga skor också..)



Såhär ser den ut. Exakt på pricken faktiskt, för det är en sån här vi har på gymmet. Gorgeous.


Jag vaknar till Ullared

Ligger i soffan med Süüne och kollar på TV-serien Ullared på internet. Jag såg det första avsnittet på TV men resten har jag missat. Det är skönt, människorna är galna och man slipper tänka så mycket :) Visste ni förresten att det finns 2 webkameror uppsatta på Ullared? :p




Hm.

Godmorgon från en lagom sur Frida. Det här var den dagen jag skulle få sova ut ordentligt, se hur bra det gick.. Blev väckt av att pappa ringer på min mobil 08.15 (!) och ber mig komma ner och öppna dörren för han har sina nycklar inne hos mig. Sen kunde jag inte somna om :( Skit också.


En sak du (kanske) inte visste om apelsinjuice

Okej, jag ska försöka förklara det här så bra som möjligt.

Min mamma berättade en sak för mig idag. Hon hade pratat med en vännina, Moa kan vi kalla henne. Moa hade en annan vän, som vi kan kalla Lena. Lena hade varit hos en sån.. doktor som kollar en i ögonen och kan se hur man mår osv.

Doktorn: Du har humörsvängningar.. du har lätt för att bli sur och irriterad.
Lena: Ja.. det stämmer.
Doktorn: Du dricker apelsinjuice till frukost.
Lena: Ja.
Doktorn: Det är den som gör det. Om du slutar med apelsinjuicen ska du se att det blir bättre.




Lena berättade detta för Moa, som hade en bråkig son hemma. En sån kaxig liten unge som inte lyssnade osv. Han brukade dricka apelsinjuice till frukost, men nu har familjen Moa slutat med apelsinjuice på frukostbordet och istället ersatt det med äppeljuice. Vilket faktiskt har resulterat i en snällare son!

Så om du är svängig i humöret och brukar dricka apelsinjuice så kan det vara orsaken. Så tänk på det, imonbitti när du sitter där med ditt glas framför dig =) Det är gott, men det påverkar dig negativt. Det var allt för mig idag, vi hörs imon! Godnatt ♥
 

 


Min önskelista till tomten (so far..)





Hm, nånting säger mig att jag kanske måste börja tänka realistiskt...


New Moon

Åh, vad besviken jag blev :( Jag, Malin & Emma hade bestämt att vi skulle på bio ikväll. Vi skulle se New Moon, som jag längtat efter så mycket. Men de få platser som fanns kvar i Kristianstad var helt utspridda och i Bromölla var det helt fullbokat! Typiskt. Vi som skulle ha lite söndags-bio-mys. Men det får bli måndags-bio-mys för vi bokade platser imon istället. Så vi vet att vi säkert får se den imon :) Fan va najs!


Det har varit en lång dag..

Med en uppstigning på 04.30 igår och 05.30 idag och spelat fotboll heeela dagen så är jag ganska slut nu. Ska upp 06.30 imon med.. Gah. Jag ska sova mig igenom hela måndagen! Dagen har varit grym iaf, vi vann sista matchen och det var najs som fan. Trots att Vicks fick åka bambulansen till akuten och är kvar där än.. :( Sånt som händer om man dum och spelar fotboll.. :) Haha. Men fan så kul det är! Kvällen består av godis och sömn!!!!

Ikväll saknar jag...



Åh vad jag vill komma dit igen!!! Det var min bästa resa någonsin, helt klart. Jag menar, kolla bara.. vi bodde i ett drömhus med en egen privat brygga precis vid det karibiska havet där dykningen var amazing. Kan man begära mer?


Nu ska jag sova! Uppstigning 05.30 imon för en grymt rolig dag i Växjö med mina fotbollschicks!


Det blir en nykter fredag

Ja, så får det bli. Med tankte på att jag masade mig upp 04.30 imorse (fast ändå pigg som en lärka.. säger man så?) och ska upp 05.30 imon så känns det mest förståndigt att vara nykter. Imon ska vi till SMP-sparken i Växjö med laget, det är en inomhuscup som hålls på konstgräs i Tipshallen. Jag har varit på den cupen flera gånger tidigare och det är så kul! Jag älskar cuper för det är sån skön stämning. Ännu bättre kommer det bli med vårt knasiga lag! :) Nu ska jag börja på matens tills mamma kommer hem, sen blir det lite fixiordning!



Bild från vår lagfest i somras. Alla är inte med på bild.


Beloved



Lovade ju er att visa min nya jacka. Och gud vad jag älskar den, den är perfekt! Jag tycker jag sagt det om det mesta den senaste tiden så jag har verkligen lyckats på shopping-fronten! Haha. Och min nya gosiga vita halsduk. Som jag letat efter huuur mycket som helst, nu har jag hittat en!

Jacka - MQ - 1 499 kr
Halsduk - Åhlens - 149 kr






Underbara höstväder. Mina nya handskar fick fasta på en bild också :) (Dom är med perfekta...)


I'm back on the market

Jepp, jag är så jävla mycket singel så det bara skriker om det. Okej, det har jag väl varit ett tag men det har ändå varit någon som man har fått tänka på och man kunde inte bete sig hur som helst. Det fanns gränser. Men nu är allt vad gränser heter som bortblåst och att 'jag vill aldrig mer veta av dig' var de sista orden jag (någonsin?) sa till dig känns så jävla bra. Jag är singel - på heltid. RÅSINGEL, skulle jag vilja kalla det. Nu kör vi!


Godmorgon fredag!

Hej hej. Eftersom jag somnade redan strax efter nio igårkväll så är jag hur pigg och vaken som helst idag! :D Känner mig riktigt utvilad. Tänkte bara önska er en fin fredag innan jag pyser till jobbet. Jobbar 6 - 16 idag, vi hörs i eftermiddag! =)


Jag är så trött!

Jag orkar inte skriva nånting idag. Har jobbat hela dagen och imon ska jag börja kl 6... Pjuh. Nu har jag och mams myst ner oss i soffan och har lite lussemys tillsammans med nybakade lussekatter! Mums :) Vi hörs, snyggingar.



Dear Mr. President

Innan jag fick se min idol P!NK i Globen var min största längtan att få höra Dear Mr. President, och därefter So What. Dear Mr. President är en sån bra låt men ett sånt bra budskap och helt fantastisk text. Det finns många låtar gjorda mot olika presidenter och USA's regering men denna är den som sticker ut mest. Jag stod bara och njöt, under hela låten. Det var så bra. Det bästa är när hon säger "we're not dumb and still not blind." Mmm.


Så jävla skön. "Hold up! Uh uh. Fucked up. Turn off the video for a second. Can you turn the gitar down here? Please. Like a lot. I'm doing a soundcheck. Sorry. Hey, you understand me? It's down. Got it? Have another beer! Okey, now.. where were we?"





Startar denna dag med försovning..

Oj oj oj, sängen var alldeles för skön idag. Jobbet nu 09.30 - 19, sen gym sen säga hejdå till Emmie. Hej och hå. See ya!

One minute it's love and suddenly it's like a battlefield

Jovars, visst blev det lite shopping idag trots allt :) Jag har länge letat efter en ny vinterjacka, för den jag har haft hittills är en sån.. 'vanlig' svart jacka med ludd på kagen från Vero Moda. Ni vet, en sån som alla hade? Jag har väl haft den sen jag gick i 1:an eller 2:an så den har ju några år på nacken. Idag fick det blir en ny! Och jag är grymt nöjd. Den visar jag för er imon :) Sen hittade jag världens snyggaste, helt utan krydd, plånbok från Burberry. 2 399 kr. Det sved, men den står nu högst upp på önskelistan till jul! Haha. Nu ska jag sova, har tre låååånga arbetsdagar framför mig. Godnatt sötingar




why does love always feel like a battlefield?


Min dag blev fullspeckad trots allt..

Ska köra in till stan nu och möta upp mamma. Sen ska vi vidare mot Kristianstad för hon ska vara hos Caroline (ni vet, där jag fixar mina bryn..) kl 17.30. Men vi tänkte hinna med lite shopping innan dess :) Jag som hade bestämt mig för en shoppingfri månad.. haha, yeah right.. Jag har faktiskt spanat in en riktigt, riktigt snygg grej som jag hade tänkt unna mig!

Direkt efter Kristianstad-visiten så ska jag hem till Ems för lite chill (och förhoppningsvis träffa Lisa som varit ifrån oss alltför länge!!!!!!) och direkt efter det blir det fotbollsträning till 21.30 ikväll. Fullspäckat schema, vill säga. Ha det naaajs! =)


+ en stor väska
+ en skinnjacka
+ en stor sjal


Katten spricker snart..


Turtle humps shoe

Haha. Jag fattade först inte vad P!NK menade, men nu har det gått upp ett ljus..



"If you're bored.. later.. you should go on the internet and look up 'Turtle humps shoe'. Yeah, you saw it right? It's good. Just if you're bored, 'cause if you're not bored it's not that good. But.. it's definitely something that will change you're life. 'AH!' Just remember that." Klockrent!

(Inte min video, hittat på youtube..)



Och här har vi den. Hahaha!
"Sköldpadda sätter på sko"


Gooodmorning tuesday

Ja, för vet ni vad? Idag är jag ledig! Shoohoo. Idag fick jag sova hur länge jag ville. Men är det inte konstigt, ändå sätter man alarm? Jag kan verkligen inte gå och lägga mig utan ett alarm på mobiljävlen. Jag vet inte varför. Antagligen för att jag alltid har varit en morgonmänniska, jag går hellre upp tidigt och får saker gjorda under dagen än att ligga och sova till 12 - 1 - 2.... Så idag satte jag alarm på 10.00, då hade jag fått 11 timmars sömn men var ändå trött som ett lik. Men det roligaste av allt är ju att jag faktiskt inte har något att göra idag. Haha. Jag sliter mig upp ur sängen för att så saker gjorda, men det finns ju för fan inga saker. Nåja, jag ska nog komma på nått. Jag återkommer snart igen! =)



Jag låter P!NK stå för godnattvisan

Så bra. Bra bra bra. Jag finner inget annat ord.
Åh, vad jag längtar tills min nästa P!NK-konsert!




(Fråga mig inte varför jag stänger av innan låten är slut. Skit också, varför gjorde jag det?!)



Ciaociao

Pyser till jobbet, 15 - 22... IMON ÄR JAG LEDIG! :D

Jag hittade de mest perfekta

Tänkte slänga upp lite av min Stockholms-shopping. Prio nr 1 var skor & väska. Och jag hittade båda sakerna, och lite till :D Skorna är jag skitnöjd med, det var exakt såna jag letade efter. Perfekt klack också. Mmm, me like.

  











Eftersom mina handskar är på villovägar just nu (efter lördagens festligheter.. haha)
så fick det bli en bild från H&M's hemsida :)


Och en P!NK t-shirt, såklart. Haha. Köpte den utanför Globen av en snubbe, 100 kr. Catshing!


Tredje världskriget har varit på besök




En halvt uppackad väska från Stockholm och kläder i massor vid sidan om.
Var jag 14 eller var jag 20 år? Haha. Tíme for some cleaning..


Lite bilder från igår







 








Kvällens betyg: VG+ :)


High heels gives a better view


Så här såg jag ut igårkväll. Jag fastade helt enkelt inte på bild, så ni får lite av varje istället.


Nu pyser jag..

Nu ska jag hem till Emmie sen ska vi vidare till Lars och därefter tar vi taxi till Karlshamn. Tänkte prova på det nya stället 'Mingel', tror ni det kan vara nått? :) Tog outfit-bilder nyss, men sen kom jag på att kamerasladden är inne i det andra huset. Och jag orkar verkligen inte gå in dit och sen tillbaka hit! Haha. Plus att jag inte hinner det heller, för den delen. Så ni får se imon =) Ha en trevlig lördagkväll! Puss&puss.


U and u'r hand - LIVE!

Precis hemkommen från jobbet, ska hoppa in i duschen nu och sen fixa mig i ordning. Ikväll ska jag festa med mina favoriter! :D Jag tycker vi kör lite P!NK på det, live dessutom. Och så är det en skitbra festlåt, detta kan ju knappast bli bättre!





Fredagen den 13:e

Och det första jag gjorde var att klicka in mig på mitt konto och kolla om lönen hade kommit. (Jag får ju lön den 15:e.. och det är på söndag.) Och visst hade den det. Fan vad najs! Stor var den också, jag slet ju som ett djur där under oktober månad. Kunderna började t.o.m. säga till mig att jag snart tillhörde inventarierna.. haha. Så det var jag värd. Det här kommer bli en bra dag.


Sitter och äter frukost nu, sen ska jag köra till jobbet. 11-22 idag. Hell yeah. Ska det föresten bli idag Chessi trycker ut alla sina ungar? Ja, för hon är full med barn. Igen. Hör hur pappa fixar födelseplats till henne nu, och gullar med henne och försöker fjäska för henne. Hm. Hon brukar ju föda på fredagar....


Min lilla Sunebus har precis kommit till världen :) Detta var den 6 mars i år.
Är han inte bedårande?


Na na na..

Nu är P!NK-upplevelsen över och dags att återgå till det normala. Jobb som väntar idag, 15 - 22, vi hörs ikväll! =)

So What - LIVE!


Som jag skrivit här i bloggen tidigare; tänk er So What, live och i samma atmosfär som självaste P!NK. Det går inte föreställa sig, man måste vara på plats. OCH JAG VAR DÄR! Här har ni den. Ursäkta alla skakningar, men det gick inte stå still. Hela publiken hoppade och vi stod så tätt så man var tvungen att hoppa med. Hon är cool.













OBS!



Här kommer det fyllas på med massor :)


Bildregn



Jag & Emma på flygplanet. PIRR!!!




Flygfoto måste man ta! Det gör jag alltid. Vi fick en skymt av solen då :)




I den enorma rulltrappan ner till Arlanda Express. Tåget som tog oss till Centralen.




Which way to go?





Vickan & Emma på vårt lilla rum :) haha




Det var så sjukt. När jag öppnade dörren ut från vandrarhemmet, vilka kommer då? Jo, Becca & Madde. Hur stor är chansen att man springer på varandra i Stockholm? Och något ännu sjukare; dom bodde på vårt varandrarhem, i rummet bredvid oss! Haha. Hur stor är DEN chansen då?! Så vi mötte upp dom sen när vi stod och köade. Här har vi köat i typ 2 tim (av 3..) och känslen i fötterna hade försvunnit för längesen.




En rosa Globen för P!!!!NNNKKKK!!!! När vi var på Idol var den blå! :)


Innan jag somnar

Sitter i sängen och kollar igenom alla filmerna jag spelade in från konserten igår. I call it magic. Imon ska jag dela med mig lite. G o d n a t t  säger en lycklig Frida =)


P!NK is my religion

3 timmars köande som resulterade i isbitar till fötter och ett kasst förband på 1 timme var helt klart värt det. Dra åt helvete vad bra bruden är! Jag var så jävla lycklig, det var så magiskt så jag fattar fortfarande ingenting. Jag var glad rakt igenom under hela konserten så jag ville bara plocka ner henne från scenen och ta med henne hem i en liten ask och behålla henne för alltid för att kunna uppleva dessa fantastiska två timmar hemma på mitt rum när jag vill. Åh, störtsköna människa. Jag kan inte säga mer, man måste uppleva. Ni får nöja er med bilder och videoklipp, nedan är hennes ascoola entré. =) Vi stod såklart längst fram, hade 2 personer framför oss.





OBS! Se hela, spola inte fram. Från början till slut, det är det som gör allt så bra!


Herregud..

..FY FAN VAD JAG ÄLSKAR PINK! Det är det enda jag har och säg. Och att ha haft henne 2 meter ifrån sig är ju inte fy skam. Håller på att lägga in alla bilder och filmer på datorn nu, sen ska jag bjuda på en riktigt kickass-video ;) haha.


And here we go..

Sitter och väntar på att Emma och Vickan ska anlända. (Vickan ska bara med upp, hon ska inte med på Pink..) Sen när dom kommer ska vi pysa till Kallinge och flygplatsen. Flyget går 09.30 och vi är framme 55 min senare. Sen tar vi oss in till Centralen på något sätt och letar upp vårt boende. Som ska ligga precis vid Centralen, mitt i city! Perfekt. Vid 15-tiden beger vi oss mot Globen och börjar köa. Jag tror vi kommer vara sist på stället, men skit samma. Vi trycker oss framåt sen! Haha. Sen ser vi vår idol, och efter det ska vi ut och göra Stockholms nattliv osäkert.

Imon går vi och shoppar hela dagen tills det är dags att bege oss ut till Arlanda igen och flyga hemåt. Detta kommer bli en bra mini-trip till vår huvudstad! :D 



Godmorgon till en väldigt bra dag

GOOOODMOOOORNIIIING!!!! :D :D :D

Kvällen består av packning




Trots att vi bara ska vara borta en natt så är det ändå så hiiimla mycket man ska ha med sig. Man måste ju ha valmöjligheter? :) Ska väl hålla på en liten stund till sen ska jag krypa till kojs. För imon är det en stor dag! :D


Mini-spa hemma i badrummet



Tog mig ett varmt och skönt bad med massa P!NK i mobilen (jag laddar!), det behövdes efter ett hårt pass på gymmet. Ja, för mitt nya program var verkligen hårt. Hårt och gött. Nu har jag precis myst ner mig i soffan och ska se på fotbollsgalan!

Hoppas ni har en trevlig kväll :) ♥


Just nu


IMON IMON IMON IMON IMON IMON IMON IMON!!!



Fy fan vad grymt. Jag är helt speedad. Imon ska jag få se min största idol, på riktigt!!


Notis till mig själv

GLÖM INTE PARAPLY! Ingen höjdare att stå ute och köa i sånt här väder. Capish?

FAN VAD NAJS!

JAAAAAAAAA, jag hittade min kameraladdare! Det har varit dagens prio nr 1! Och NÅGON (jag är faktiskt oskyldig!) hade slängt in den på Emils gamla rum, där vi slänger in allt annat vi bara tycker är i vägen. Hm, stackars denna 'någon'.. den ska få höra. Oh ja, vad den ska få höra! Haha. Nej, skämtåsido. Jag är bara så jävla glad för att jag äntligen hittade den, nu ska jag spitta So What och tagga, tagga, tagga!!! IMON SER JAG PINK I GLOBEN!


Sådär ja!

Det gick jättebra på gymmet, vi gick mest bara igenom ett program hon (jag fick ingen snygg hunk..) hade förberett åt mig och så provade jag på lite nya grejer och så. Det känns jätteskönt att ha en program att följa så man verkligen gör det och tränar igenom hela kroppen. Detta var allt ifrån axlar ner till låren. Vaderna vill jag inte träna upp mer, för jag har redan så feta fotbolls-vader så nej tack. Haha. Så jag tänkte prova på det redan ikväll, wiiie :)


Personlig träning

Godmorgon! Sitter här framför datorn nu och äter frukost. Så fort jag är klar ska jag köra in till gymmet och ha en personlig träning kl 11. Han/hon (hoppas det är en snygg han..) ska hjälpa mig få fram ett bra schema som jag kan köra på gymmet. För tidigare har jag bara tränat på, utan att veta riktigt hur eller vad jag tränar. Så från och med nu ska jag träna rätt, och det är jätteviktigt! Nu jävla ska det hända grejer ;)



Nån av dom här puddingarna hade ju inte varit fel att ha som PT ;)


Sängen kallar


På tisdag ser jag min största idol..

..LIVS LEVANDE!

Kan ni fatta? Det är så stort. Jag längtar såå mycket! Ända sedan den 23 februari kl 09.00 när biljetterna släpptes och vi bokade har jag längtat. Det ska bli så jävla häftigt :)







Mean


Crystal Ball


Conversations with my 13 year old self


Dear Mr President


This is how it goes down


So what




Anledningen till varför jag tycker om Pink så mycket är för att hon sticker ut ur mängden. Hennes låtar är så fantastiska, texterna är så bra. Man känner igen sig. Ovan har ni mina favoriter. Som jag kan lyssna på om och om och om igen. För jag tröttnar aldrig. För det är P!NK ♥


Det stavas m-ä-t-t.


Mm-hmm-m... Kladdkaka med daim och nougattäcke.


Ni kan nog förstå att jag är mätt som en jävla gris just nu. Men gott var det!
Ska vila i en timme innan det är dags att bege sig in till city och sparka lite boll. Wiiie.


Pappasdag

Hoho. Kom hem för en stund sedan, efter ett sov i Bromölla. Sjukaste. Lika sjukt som kvällen igår. Haha. Nu sitter jag iaf här och väntar på bror min, vi ska laga mat tillsammans till mamma och pappa. Som varit i Båstad hela helgen med pappas jobb. Det blir kyckling med vitt vin och soltorkade tomater och efterrätten består av kladdkaka med daim och nougattäcke. Låter inte helt fel va? ;) Sen tar vi en match på det ikväll så har vi förbrännt alla dom kalorierna. Catshing!







K V Ä L L E N S  F O T O :


Nu pyser jag och bag-Kenza iväg



Spana in killer-blicken.. akta er för mig ikväll ;)


Hello handsome!



Emil ringde och sa att jag hade fått avi om ett paket att hämta ut. Och det var mitt paket från chique.se, där bl. a. min nya partyväska låg i! Gaah, vad perfekt. Nu är min kväll gjord. FÖR IKVÄLL SKA DET FESTAS! :D


Julen är (snart..) här!

Men igår tjuvstartade jag lite med att äta årets första lussekatt! Jag lyxade till det med en nybakad, alldeles direkt från ugnen, på Preem. Dom är så fruktansvärt goda! Ser den inte ljuvlig ut? =) Haha.



Och som vanligt pillade jag bort dom äckliga russinen. Gör ni med det?

 


Godnatt!

Det var meningen att jag skulle vara lite aktiv här ikväll, men nej. Jag orkar inte. Nu ska jag sova, jobbet väntar imonbitti igen. Gaah, har varit ledig EN dag på TIO dagar!



Godnatt!


Fredagsjobb

Nu ska jag tuta till jobbet. Inte alls en höjdare, men vad gör man. Skulle egentligen börjat kl 11 idag men fick börja kl 13 istället så man ska väl vara liiite tacksam :p Jobbar till 22, ha en rolig fredagskväll! :D


Jag, Becca & Emmie på Erikas 20-års fest för några helger sedan! =)


Hett tips såhär på fredagförmiddan

Godmorgon! Sovit gott? =) Sitter här och spanar runt lite på skor, jag vill ju som sagt ha ett par ankelboots. Och nu finns det många jag vill ha, men jag har bestämt mig: inte före Stockholm! Nu är det ju bara 4 dagar kvar så det ska jag nog hålla ut. Haha :) Men jag tänkte denna morgon tipsa om modekungen.se. Dom har faaaantastiska skor! Och till lagom pris också. För att bara dra några exempel:




Ja, you name it. Ni fattar. In och klicka, gott folk!


Full fart sen imorse

Känns som jag inte har gjort annat än suttit i en bil hela dagen idag. Haha. Först till Karlshamn där vi, jag & pappa, körde runt överallt. Sen hem och sen in till Sölvesborg där vi med körde runt och uträttade olika ärenden. Sen hem till mormor som bor en bra bit ut på landet (ja, ännu längre än vad jag bor!) och sen tillbaka hem, snabbt byta om och sen in till Sölvesborg igen för att gymma med Elli. Nu är jag hemma för 3:de gången idag men ska bara slänga i mig lite mat och sen köra vidare till mitt sällskap för kvällen. Hej och hå, helt enkelt. Min lediga dag försvann SÅ snabbt! Ha en trevlig kväll kära ni. Peace!


Jag invigde mitt nya korallfärgade linne på gymmet idag! Wiiho,


En dag i Karlshamn med papi

Jag och pappa körde in till Karlshamn lite innan 10 idag, han skulle ha tag i ett par jeans. Och det fick han också, och även jag hittade lite nödvändigheter. Haha, okej. Det där sista kan diskuteras, men det var saker jag ville ha iaf! :p




enkelt liten svart klänning
MQ 299 kr

halsband
MQ 129 kr




två nya gym-toppar
Inter Sport 150 kr & 300 kr


Sen satte vi oss på ett café och tog en liten lätt lunch. Och gissa vad jag tog om inte smörgåstårta! Haha. MMMMMMM!!!!!


Min morgon




Whaaaaaaaaaaaaaat?!







(Haha, lägg märke till "dett".. jag tror hon har glömt ett a på slutet där.)



Sen när jag kom in i köket möttes jag av det här. Sune är helt sjuk, så fort han ser en tidning eller en servett eller något annat av papper så blir han helt vild. Som en liten mördare. Det ska bara.. dö. Inte en bit ska vara hel. Ja, ni ser ju själva. TACK, skitkatt.


Give me some sleep


Hos mig just nu

Satte mig vid bordet och skulle äta min supergoda mat. (Kyckling, thaiwok-grönsaker
och äggnudlar blandat med ostronsås. Supernenkelt, supersnabbt och supergott!)


2 sekunder senare sneglar jag till vänster och får syn på detta.


 

Det finns ingen annan katt som tigger mer än Chessi.
Och hon är bra på det hon gör också, för hon vet att jag alltid ger med mig! :p


 



Nu ska jag köra iväg och spela lite tränings-match i Näsum. Hell yeah.


Nu snackar vi!

Satan i gatan. Här snackar vi SNYGG SKO! Många detaljer, men fan vad balla dom var. Speciellt när remmen går under skon också. Jag tror att detta är ett par skor som tillhör den kategorin som man antingen bara älskar eller så tycker man att dom är skitfula.

Ca 8 322 kr och du hittar dom här.


Klick klick klick



partyväska (lite todiefor-varning..) - Jofama by Kenza
halsduk (2,2 meter lång!) -
Lisbeth Dahl
tröja - helt vanlig basic som alltid behövs


Fan vad najs! :)


Flyra fortsätter att uppvakta..

Haha. Idag kom han in på jobbet med en stor godispåse som han köpt på marknaden. Synd bara att jag inte tycker om marknadsgodis.. :p För den delen blev det en kort och skön dag på jobbet idag. Mitt pass 09.30 - 19 blev till 09.30 - 13 då Linda kom och bytta av mig. De e naajs! Haha. Jag var inne på min 9:de arbetsdag på rad idag så det var skönt att ha ett sånt chill pass. Och imon är jag LEDIG!


I Sofis Mode idag



..så tipsar Sofi om sina 73 bästa ställen i New York. Allt ifrån klädes- och skoaffärer till pubar och heta inneställen. Och faktiskt, så känner jag igen ett par ställen. Coolt! Och jag vill så himla mycket tillbaka. Jag föll verkligen för den staden. Eller inte just när jag var där, då fattade jag inte ens att jag faktiskt var där. Allt var så sjukt häftigt. Och nu i efterhand så är allt bara ännu häftigare! Jag ska tillbaka, snart snart snart. Kanske en liten ny trip dit redan i vår?


 

 
Times Square by night



Äkta amerikanska cupcakes från ett äkta amerikansk bakery!
(Samma bakery som tjejerna i SATC åt på...)


Hej och hå

Sådär ja, nu har jag hunnit med en runda på gymmet också. Herregud vad effektiv jag är idag! Och mer ska det bli. Nu ska jag in till Emma så ska vi (äntligen!) boka boende i Stockholm. Vi åker ju om en vecka! Efter det jobbar jag 17 - 22, vi hörs ikväll! =)


My new schampooo

Eftersom jag var så himla morgonpigg imorse (jag var uppe redan 07.30! Men av en viss anledning förstås.. prrr.) hann jag med både en bil-tvätt på Preem och ett besök på ICA innan klockan slog 08.30. Härligt att vara uppe så tidigt för en gångs skull =) På ICA hittade jag en spännande sak. Ett nytt schampo! Om det är bra eller inte har jag ännu inte hunnit utforska men visst ser det lite proffsigt ut? När jag sen var påväg hem slog det mig att jag inte köpte något balsam. Jag stod och tittade på det, men jag blev väl så ivrig i stundens hetta av detta nya fenomen på schampo-hyllan att jag glömde det. Helt enkelt. Men ICA finns ju alltid kvar, får fylla på balsam-fronten i nästa besök.



59 kr


Vänliga veckan - what?

Haha, vad är det jag missat? Tydligen är det vänliga veckan nu. För den infaller tydligen första veckan i november. Varje år. Och så har vi tydligen haft det i 63 år nu. Något som jag tydligen missat under alla mina 20.. Man förväntas då vara extra trevlig mot människor i sin omgivning, speciellt i trafiken. (???) Vadå, typ mesköra och släppa före allt och alla? Vilken kaos det hade blivit!

Jaha, där ser man. Vad ska man göra för snällt idag?


bild från google.se


Nu är min baby tillbaka

Och frisk och fin är den :D Jag pratar om min dator. Nu slipper jag bli påmind var 10:de sekund om att datorn är proppfull och att jag måste rensa. Thanks, bror! Nu ska jag lägga in alla mina bilder och all min musik igen, som jag har haft på en extern hårddisk under tiden. Jag återkommer snart. Godmorgon! =)


Jobbmåndag

Nu ska jag köra till jobbet, jobbar 15 - 22, vilket jag faktiskt inte alls känner för. Men måste man så måste man =) Ha en trevlig eftermiddag/kväll!

Nu börjar det likna något

Pjuh, har varit inne i lägenheten en runda nu och tagit hem lite grejer till och städat av toaletten så den är fin och fräsch åt bror. Ren som attan blev den, men troligtvis kommer han inte märka nånting ändå. Haha. Men det märks skillnad iaf =)

 

 





Har även fått upp grejer på min 'nygamla' rum. Jag ville inte komma tillbaka till något som jag haft tidigare, jag var sugen på en förändring. Mamma envisades med att jag skulle sätta in klubbfåtöljerna i leopardmönster på mitt rum - sagt och gjort. Till en början var jag tveksam, "vadå, mitt i rummet?!" var det första jag sa. Men ja, det blev naaajs! :D Så nu är mitt rum klart, TV-rummet utanför ska vi inte ens tala om. K-A-O-S-!


Ett ovanligt sätt att bli väckt på

Imorse ringde min mobil, nått 08-nummet. What? tänkte jag. Då var det en tjej från The Studio som ringde och sa att jag blivit rekommenderad av Tina Albinsson och om jag då vill så får jag komma till antingen Stockholm, Göteborg eller Malmö och bli sminkad, få håret fixat och bli fotograferad - och allt detta helt gratis. Modell för en dag, helt enkelt. Nyvaken som jag var fattade jag först ingenting och jag vet inte hur många gånger jag frågade henne om det var verkligen helt gratis. Haha. Men jo, det stämde. Så den 17 nov ska jag ner till Malmö och bli fotograferad och med mig får jag ta 4 vänner - det är gratis för dom också. Hmmm? :) Thanks, Tinis!



 



bilder lånade från thestudio.se


Snygga ankelboots från Din Sko

Som jag klagat över tidigare så har jag ju inga såna här skor. Och jag är i desperat behov av ett par, och nedan är ett urval snyggingar från Din Sko. Men jag vet inte, jag har bara Stockholm i huvet. Att jag ska spara mig och hitta ett par egna läckerbitar där ;) Haha. Jag hoppas jag gör det! Tills dess får jag väl lufsa runt i mina converse eller lårhöga. Hmm.





Ser nu att priserna inte syns så bra, men alla ligger på 499 kr,
förutom den högst upp till vänster. Den kostar 799 kr.


Äntligen klar!

Eller klar och klar.. Jag har fått hit det mesta iaf. Bara tallrikar, städgrejer & en låda med saker kvar. Och det tar jag imon! =) Fan vad najs. Nu ska jag äntligen sova! Jag är helt slut efter en tidigt uppstigning, 6,5 tim jobb på det, flyttstohej, en fotbollsträning, och sen ännu mer flyttstohej. En lat söndag kan man ju verkligen säg att jag inte haft iaf.

Puss & godnatt på er!


Stora flyttdagen

Idag har pappa & Emil flyttat tillbaka min säng och lite andra stora grejer så fr.o.m. inatt är jag tillbaka i Ryedal. OCH DET KÄNNS SÅ SKÖNT! Det kommer vara så tyst och lugnt när man ska sova, inte en massa billjud eller människoprat utifrån gatan som hörs. Bara helt jävla tyst. Det har jag saknat! =) En gång lant-bo, alltid lant-bo? Haha. Men än har jag inte flyttat allt. Ska in till lägenheten en sväng till ikväll, efter min fotbollsträning, och ta så mycket jag kan. Fotboll ja, fy fan vad kul det ska bli =) Inomhus är küüül!!!


Och eftersom jag jobbat heeeela helgen så är det rätt tomt på bilder.. sorry.


RSS 2.0