Nu beger jag mig!

Nu ska jag hem till Emmie. Vi ska invänta Johanna sen blir det pizzakalas, fix-iordning och lite fördrickande.. Sedan vid 9-tiden åker vi till Karlshamn och intar vårt VIP-bord och möter upp grabbarna där. :) CIAO!

Ikväll är jag sjukt viktig.

AAHHH, äääntligen! Ännu en arbetsdag avklarad och nu har jag bara massa massa fest framför mig! Jag är så laddad, och jag blir ju knappast mindre laddad av att vara en VIP och drickat står förberett och kylt på vårt bord när vi kommer, uuhh me like! Ikväll kommer bli en bra kväll :) Och den ska bara tillägnas Emmie för efter midnatt fyller hon systembolaget-myndig.. Shit, sen när var vi så stora?

Ha en bra kväll allihopa, för det ska absolut jag ha! :D

    

När ska jag hinna packa? Sova? Leva?

Just nu känns det som jag är en arbetsnarkoman. Vakna, jobb, äta, sova, vakna, jobb, äta sova... Idag, på 10 timmar, satt jag bara ner och tog det lugnt 15 min, annars var det fullt ös medvetslös. Och idag är det äntligen fredag, vilket innebär helg för många men min "helg" ser mest ut såhär:

Imon: jobb 07.35 - 16, därefter hem och duscha och fortsätta med det jag har suttit med hela kvällen ikväll som måste vara klart tills imonkväll (har inte ens gjort halva = PANIK och kan tyvärr inte heller avslöja vad det är) och sen hem till Emmie och göra mig i ordning och förfesta, sedan Lorden! Där kan jag ju få in lite "lugn och ro" iaf..

Söndag: först sova och hinna vara bakis, sen jobb 13 - 22.05.

Måndag: jobb 15 - 22.05

Tisdag: THAILAND!

Och tills dess ska jag ha hunnit bestämma vilka kläder & skor jag ska ha med mig (det kan ta ett tag..), tvätta dom och kanske stryka, packa (som jag lovade mig själv att inte vara i sista sekunden med, lyckat!in till stan och fixa massa och även till frisör - Emma och fixa en del grejer där och samtidigt hinna LEVA! Ser ut som att jag får lägga allt det där på min måndagförmiddag.. shit. Var det jag som var superwoman eller?



Fredagkväll

Hemma, men jag är sjukt upptagen!

Jobbfredag

Har precis fått i mig frukost och vaknat till artikeln om Blondinbella i Dagens Industri Weekend. Inte lilla artikeln.. hon kan, den kvinnan!

Jahapp, hade oturen att få jobba på en fredag.. har nog bara gjort det en gång innan :p
Det är ju Uruuulsa som ska stå där då! Yeye, jobb 09 - 19 idag alltså. PUSS PÅ!

. . . och klockan är bara 21.22

Vet ni vad? Jag har redan tvättat mig, borstat tänderna och fixat flätan i håret så jag är redo för sängen. Nu, 21.22. Galet, tror att jag ska ta några Desperate Housewives (tro inte att jag är nån sån nörd, jag är bara på avsnitt 6 på första säsongen..) och sen sova! Börjar redan kl 9 imon, tidigt tidigt..

Idag var en sån dag jag var ledig och hade planerat massor som jag skulle göra och hinna med. Bl. a. att packa en del och fixa mina naglar.. Men hur gick det..? Va fan tar en hel dag vägen egentligen? Jag fattar inte det, inte en tröja jag packat och visst, jag tog precis bort mitt gamla nagellack men nått nytt orkar jag nästan inte måla på nu. Det kallas i-landsproblem..

Nej, sagt och gjort; DH nu och sen sovet på det! Godnatt världen.


Old pic,

Shopaholic



Nu är jag hemma och detta blev inköpen:


Vit mysig kofta med jättekrage från Bik Bok.
(Jag kör mammas pose..)


Skor från Nilson, supersnygga!


Ett vanligt svart linne med lite spets och Body Butter från The Body Shop, med hallon-lukt. Mmm...


+ födelsedagspresent till Emmie. :D

Kristianstad!



NU: in till stan och hämta upp Ursula sen blir det lite Kristianstad och shopping!


På väg till Island i somras.

Frida fixar!



Nuuu går det att titta på klippet jag la in igår. Hade råkat kryssa i "Privat" istället för "Publikt" ;) My bad! Men nu kan ni se och njuta hur mycket ni vill.

Och bara för det lägger jag upp två till, också dom här från Turkiet:


Emmie frågade om hon fick provköra mopeden. På köpet fick hon två passagerare..



Haha, jag dansade med en utav bartendrarna..
Det roliga med detta klipp är Johannas kommentar precis innan det tar slut.
"..vad ful han va!"

Min födelsedag i Turkiet.



Tänkte prova på det här med egna videoklipp, och jag ser ut att lyckas rätt bra!
Här är ett klipp från Turkiet, den kvällen jag fyllde 19 år (3 maj) och dom firade mig på en bar vi var på!



Det är nog meningen att jag ska gå naken.



Ah, vad besviken jag bliiirrr. Den snygga bikinin, som iaf var snygg på modellen, var inte alls så fin som jag trodde :( Satt helt knasigt, trodde dom roliga ringarna på höfterna skulle sitta mer på framsidan än på baksidan. Men så var icke fallet och det blir en retur på den! Så nu skiter jag i allt vad bikinisar heter, jag har iaf min vita nya och sen får jag ut på spaningsjakt i Thailand istället!

Btw, såg ni Semestersvenskar idag? Såg ni bartenderskolan? Såg ni grabbarna som gick på den? Den är en SÅN bartender jag ska hitta! En svensk, snygg. Jag vet att jag snackat om en dykare här i bloggen tidigare, men IRL har jag också snackat om att hitta en bartender. ;) Så ni får hänga med här, när jag är iväg, och följa uppdateringarna på min spaning :D Och det kan ju sluta hur som helst, kolla bara på mitt äventyr i Egypten i mars.. usch, fy fan :p Går fet bort!


El Gouna, mars - 08. Kolla vad långt mitt egna hår var där :)
Och försök bortse från att jag ser ut som en surkärring.


Vad har förresten hänt med veckans One Tree Hill - avsnitt?
Nr 16 ska det väl vara om jag inte har fel?

Jäääj, jag är en i gänget!



Titta, titta, titta! :D


EN FRIDA - SKYLT!
Och den är bara min...

Men snälla..



Kan inte folk komma på nått eget? Är det inte på bilddagboken så är det på bloggen, jaada.. Det märks vilka som läser min blogg iaf ;)

Äntligen hemma!



Kom hem för en stund sedan och har precis hunnit vräka (ja, bokstavligen vräka..) i mig mat. Fy fan vad hungrig jag var! Så köttfärslimpan satt precis där den skulle.

Sitter just nu uppkrupen i soffan med mitt 70% choklad och en filt.. och här ska jag sitta större delen av kvällen. Först Semestersvenskar och därefter Made in Sweden. Underbart! Återkommer sen, då ska jag visa en jättefin sak jag fick på jobbet idag! :D

Godmorgon onsdag!



NU:
jobb 09.30 - 19...

Nu lämnar jag in.



Skittråkig blogg idag och jag är helt slut efter grus(läs: gris)träningen..
och med det säger jag godnatt!


Vi hörs ikväll!



Nu ska jag göra mig i ordning för mig arbetsdag, ta på min Preem-uniformen och borsta håret. Sminket sitter redan där det ska ;) Slutar kl 19, sen tränar jag fotboll 19.30 - 21.00. Lång dag idag, alltså. Ha det bra! :)

Khao Lak Seaview Resort & Spa



Så heter hotellet vi ska bo på. Tänkte visa lite bilder:



Swimming Pool

Khaolak Seaview Resort & Spa - "The Secret Paradise"

Royal Executive Pool Villa
Bungalow med egen pool

Royal Pool Villa
Bungalow med egen pool

Deluxe Villa

Fitness
Gymmet, här ska jag hålla till :D (haha, försöka iaf...)


Spa

Deluxe Pool Villa
Det är frukterna jag längtar mest till :p


Jag hatar anonyma kommentarer.



Jag förstår inte meningen? Oavsett vad så tycker jag man ska stå för vad man tycker. Jag fick en kommentar häromdagen, inget taskigt alls.. snarare tvärtom - det var positivt. Men personen i fråga hade inte vågat skriva dit ett namn.. Så jävla tråkigt. Och så opersonligt, hela grejen blir ju så mycket roligare om man vet vem det är som tycker så. För jag blir mest bara irriterad när det är anonymt, istället för att jag tar åt mig och glädjer mig.
Jag tycker det är synd. Godmorgon förresten!

It's time for . . .





Godnatt, :)

Jag ska hitta en snygg dykare som bjuder mig på drink!




Nu ikväll har jag suttit och klickat runt lite på sidor om Thailand. Och jag är väldigt skeptisk till att tillbringa två hela veckor tillsammans med mina föräldrar.. Jag menar det är ju ändå Thailand vi ska till, dit många tusen andra svenskar också åker och där det även kryllar av backpackers och ungdomar. Så från första dagen, redan på flygplatsen i Malmö kanske, ska jag spana. Spana efter kompisar! Haha. Och jag har hittat en fest också! Beach Party 2009 heter den och den är den 15 februari på ön Koh Tao (inte så långt ifrån där vi ska bo), där bl. a. Timbuktu är med :) Hade varit rätt kul att anmäla sig och dra dit helt själv. Tänk en hel strand full med människor man aldrig har träffat innan, f y - f a n - v a d - s k ö n t ! Och bara köpa sig en drink och slå sig ner vid ett bord och skapa kontakter. Lite annat än Altona, det där.. Men vågar jag det? ;)



Men jag har en plan. På den här ön, Koh Tao, finns ett dykcenter som heter 'Dyka i Thailand' och det är dom som anordnar den här beachfesten tillsammans med Resdagboken. Och jag vill ju göra ett dyk när jag är i Thailand, så då kan jag ju dra dit bland de första dagarna och så kanske dom frågar om jag hade tänkt komma då på den här festen så säger jag "nja, kanske" och beklagar mig lite över att jag inte känner nån, så tjatar dom lite på mig att "det är klart du ska komma, va med oss!" så har jag ju redan lite kontakter.. Hoppas det är såna där snygga, härligt bruna killar som jobbar där ;)

Haha, märker ni vad jag sitter och drömmer? Men va fan, vill man så kan man! :D


     
Bonaire - 07

Min snöboll, min hårboll och min ängel.





Chessi sitter på sin egna stol och väntar på att maten ska serveras. :)

Mer död än levande..




Ah, shit.
Jag är helt slut. Så jävla skönt. Helt slutkörd och den känslan är så härlig, då vet man att man har jobbat på bra. Och det gjorde jag idag, för jag är ju inne på slutspurten nu.. playan om 9 dagar, here I come ;)

NU: Mat! Lax och blomkålspuré, mumma. (är inte så farligt som det låter....)
Sen en välbehövd dusch och lite tv på det.. perfekt! Hörs sen,

Puls - Styrka




Nu ska jag strax köra in till stan och träna Puls-Styrka med Johanna! Det ska bli skönt, har inte varit på nått sånt "styrke-pass" på länge. Har mest blivit promenader och fotbollsträningar på sistone! Sen måste jag ju ta tag i det där med gymkort också... det går segt... för jag velar fortfarande....



C I A O !

Idag drog jag fram resväskan!




Oh ja, trots att det är hela 8 dagar kvar tills vi flyr till värmen så kände jag att det var dags nu. Jag älskar ju att packa, känns som man är riktigt på väg då! Och eftersom jag jobbar rätt mycket nu fram tills vi åker, så är det ju bra att slippa vara i sista sekunden ;) Fast än så länge ligger det typ 3 linnen däri, men det kommer så småningom!


Frida hyllar: Kate Voegele!




Kate Vogele's röst är helt underbar och hennes texter är hur bra som helst. Det är Kate som spelar "Mia" i One Tree Hill, för er som tittar på det. (Själv är jag helt lost..) Lyssna och njut, här är några av hennes bästa låtar enligt mig!


You can't break a broken heart



Only fooling myself



Kindly unspoken

Jag har världens sötaste chinchilla-perser!




C H E S S I





Så fort man öppnar en garderobsdörr tar det inte mer än 5 sekunder, sen har man en vit hårboll där inne. Sen älskar hon kartonger och resväskor. Det roligaste var när hon var ca ett halvår gammal och vi kunde inte hitta henne någonstans i hela huset. Sen hörde vi ett avlägset "mjau" nånstans, och vart hittar vi henne? Jo, i pappas skrivbords-låda! Hur sjukt är inte det då? Hon var helt inklämd, stackarn.. :p Den nya favoritplatsen är som ni ser på första bilden - Canal Digital - boxern!

Jag bestämmer, fattar ni?!







Hallå, förstår ni hur såna små små ord kan göra en så glad? Dom två orden, "du bestämmer" har jag inte fått höra på.. jättelänge. Helt plötsligt är det jag som har kontrollen (i nått som jag inte ens vet vad det är eller hur det ska sluta..? hm, stabilt..) och allt är upp till mig. Fast tidpunkten är fel. Helt fel. Totalt värdelös tidpunkt. Meeen som sagt;
ge mig lite tid.. Så ska ni få se en sjutusan - ihoplappad Frida sen ;)

Nelly.com







Jag kan bara inte få nog av nelly.com.. Dom har ju allt man vill ha!
Hur söta är inte trosorna då? Och det där armbandet funderar jag starkt på..

Bilder från impuls - festen i fredes!




(klicka på de minsta bilderna för att se dom större..)

   



     

  

  

I hope most of you will never know what it’s like to let a love go,



Without you, I live it up a little more everyday. Without you, I'm seeing myself so differently. I didn't wanna believe it then but it all worked out in the end. When I watched you walk away, well I never thought I'd say " I'm fine without you. "

Jag bara älskar Hinder, och hans röst... gaah, ge mig mer! Hoppas verkligen på ett återbesök på Sweden Rock snart!



Yeye, hemma från allt vad kakor och kalas heter nu. Svin trött, riktigt jävla trött är jag. Fick jobba en timme extra idag så sammanlagt har jag jobbat 19,5 timme denna helgen. Och då slog det mig att det är ju för fan en halv arbetsvecka! (En "normal" arbetsvecka är ju på 40 timmar..) Men sen slog det mig också att en halv arbetsvecka är ju 2,5 dagar.. och detta var på 2 dagar.. Så då var det plötsligt inte så märkvärdigt längre. Men ändå, när det är helg vill man ju göra allt annat än jobba!

Ikväll blir det bara så lugnt som det kan bli. Pappa svamlade nått om att skriva ut Bingolotter från nätet.. så det kanske bli lite sånt pensionärs-spelade ikväll. Kan väl vara nyttigt! Fick ett annat erbjudande också, men nja.. vet inte om jag är så sugen..? Vi hörs!

Godnatt Sverige!

Nu är jag ungefär lika trött som jag och Emmie trodde vi var på den här bilden..



..så därför ska jag sova nu, sen jobbar jag 07.35 - 15 imon och direkt därefter ska jag på kalas! Ganska frånvarande imon då, med andra ord.. PUSS & godnatt!

Kiss kiss kiss


Emma gillar det?


Jobbat sen 10 imorse och jag tänkte hålla på 5 timmar till, sen är jag död ;)

Sjukt mycket ändrade planer!

Vattnet hade fryst fast i Köpegårda så där gick det inte att vara. Så nu byter jag mysdressen mot partyklänningen och har en kul kväll med mina väninnor ;) Men vart? Det återstår att se, PUSS!



bästis & jag

Nu tar jag mitt mys och flyr!

Jepp, det blir en chill fredagkväll för min del. Jag flyr bort till Köpegårda nu, sen drar jag direkt till jobbet imon.. vilket betyder att jag inte är hemma igen förren imonkväll! Så ha en kul kväll allihop! (: PUSS!



Mina nya mysbyxor och linnet från HM. Supersköna!
Haha, söt liten stump på min fläta man ser där också..

Jag är redo för kritvita stränder!

Sådär ja, nu är snyggingen i inlägget här under på väg hem till mig! (Inte kvinnan då..) Som Becca kommenterade så får man faktiskt unna sig något ibland, och eftersom jag jobbar 18,5 timme (!!!) helgen som kommer så känner jag att jo.. jag är värd det! :D

VAD HÄNDER IKVÄLL? Jag har absolut ingen aning.. jag är lite festsugen, men sen jobbar jag 10 - 22 imon så jag vill ju gärna vara lite levandes då.. Mamma och pappa ska till Köpegårda och sova där inatt, funderar på att kanske hänga på. Och bara chilla. Hm?




     
Det är hit vi brukar fly..

Vill ha..

AHH, jag vill ha den!!! Äntligen finns både underdel och överdel i min storlek (har varit inne och spanat ett tag nu..) och jag är såå sugen. Mina bikinisar jag fick från HM igår var väl.. ok. Den vita kan funka, men leoparden hade bara ett läge i halterneck-modellen och det var alldeles för stort så jag har satt nålen i den och sytt in den lite.. men det ser förjävligt ut så jag ska ta väck det och skicka tillbaka den! Så alltså kommer jag bara ha den vita med mig när vi åker, och jag behöver ju en till.... Och det var ju denna som var så bra, för man kunde vända ut och in på den så blir den guld/svart!

Är den värd 937 kr?! Eller ska jag skita i det och hoppas på att hitta nått vettigt i Thailand?
Hallå, jag behöver hjälp...

Jag är faktiskt rätt trött..

..och jag funderar starkt på ett sov snart. Och eftersom denna dagen har varit rövhål rakt igenom så kan det ju vara rätt skönt att slippa den snart. Tror jag ska sätta på en film eller några Desperate Housewives - avsnitt och somna till det. Perfekt! Måste bara säg att det var riktigt skönt att äntligen träna utomhus! Trots kylan så var det fan så mycket bättre än en svettig idrottshall. Tummen upp för grusträning alltså, jag gillar faktiskt det! :)

Vi håller där för idag, godnatt!

Leave me alone, I'm lonely.

Hela dagen har mest bestått av tankar. Tankar hit och dit om allt och alla. Och tankar som fått mig på sjukt dåligt humör och en och annan tår har fällts. Dags att rycka upp sig kanske och se det postiva i det hela.. att jag är frii? Jäääj... Ah. Nej. Jag behöver kärlek. Och inte vilken kärlek som helst.

NU: min första grusträning på två år.. vet inte ens vart jag har kläderna jag behöver. Suck. Fick precis reda på att jag ska jobba 11 - 22 nästa fredag också. AAAHHHH, hela min värld är helt under, helt cp. Stackarns den som blir mitt offer på träningen idag..


Bloggkrig och pajkastning

Här sitter jag och kränger avokado samtidigt som jag läser Blondinbella's blogg och Katrin Zytomierska's. För ingen har väl kunnat missa bloggkriget som råder mellan dem, angående vikthets, anorexia mm? :p Och förveten som man är så måste man ju hänga med.

Nej, nu ska jag köra in till stan och hämta ut mitt HM-paket! Sen blir det nog en runda inom apoteket också, behöver nya plåster till min lilla skada.. om jag ska kunna få på benskydd, strumpor och skor ovanpå det ikväll. Myyys, PUSS!


Jag och Jennie ligger inne med samma smak!

Titta, titta, titta:







Weheeey, bara för det slänger jag upp en sleten bild från Bounce också ;)


Efter en hel veckas dansade var man rätt.. sleten, skabbig, svettig och slut!

Sådär ja..

... körde på en smoothie idag igen, alltid lika gott! :)

Idag är en helt vanlig torsdag, inget jobb och mest bara chill. Kvällen erbjuder iaf lite grus-träning och det ser jag fram emot, tro det eller ej. Sen ska jag bara försöka få ner min köttade häl i grusskorna också och det ser jag ju mindre fram emot. Men jag ska få inviga mina nya snygga röda benskydd iaf :D "Men det är ju ingen som ser att dom är röda?" sa killen på Stadium när jag tvunget skulle ha dom, inga andra. "Nej, men jag vet ju att dom är det." svarade jag. :) Iih,

Mardröm inatt igen. Varje gång jag stänger Preem så är det ju kolmörkt ute och sen man måste gå typ.. 200 m för att komma till bilen. Skit läskigt. Speciellt igår när det var världens tätaste dimma ute.. Så jag drömde inatt att när jag kom hem, efter att jag stängt, och parkerar här hemma på gårdsplanen så kommer det 4 utländska män med baseboll-trä mot mig och ska slå mig. Ingen aning om varför, men det var hemskt att ha en sån träpinne riktad mot huvet iaf! Haha. Och sen drömde jag lite andra grejer också, som jag väljer att inte ta upp. Usch, jag kanske ska starta en blogg om mina drömmar istället? Haha. För grejen är att jag alltid kommer ihåg dom, varesig jag vill eller inte.. :p

Nej, jag funderar på att slänga på en film. Faktiskt. Vakna lite till, liksom. Btw är läget mycket bättre idag :) PUSSS.

Godmorgon!

ska bara vakna lite . . . . . .

Didn't we almost have it all?

Hemkommen och sitter och spelar Didn't we almost have it all med Timo om och om igen. Sorgligt. Precis som mitt läge är. Det är nu såhär några dagar efteråt det är som jobbigast, när man inte har fått prata med eller ens höra rösten på ett bra mycket längre tag än vad man var van vid, vad man tog för givet. Eller nej, jobbigast är det nog när det gått en månad och man tvingar sig själv att fatta att "Nej, det är såhär det ska vara och det är såhär det kommer vara, vi kommer aldrig krypa ner under samma täcke tillsammans igen eller skratta tillsammans eller ge varandra världens bästa godnattpuss mer. Inse!" Tro mig, jag har varit där några gånger förut.. Så just nu är jag bara inne i "fas nr 1". Och jag hatar redan tvåan..

Jag vill inte ha nya vanor, jag vill inte lära känna nån ny och behöva öppna mig för någon främling. Nej, inte just nu. Jag trodde det skulle gå, jag försökte, men just nu är jag bara ett vrak som vill stänga in mig i min puppa och bo där föralltid. I alla fall ett tag, tills jag har lärt känna mig själv och fattat vad jag själv vill. Vart tog den starka superwoman jag inbillade mig att jag var vägen?

Jag tror det är lite för komplettering, lite för att lägga plåster på såren. Men det blir ju ingen komplettering när det är inte är det jag är van vid, när det inte är som det brukar vara, så självklart och så enkelt. När det inte är du. Mina sår är jävligt öppna just nu och jag tror inga plåster i världen skulle kunna att lappa ihop det. Det var ju du som skulle laga mig, inte han. Jag tänker inte låta någon annan göra det jobbet nu. Jag lagar mig själv.

Bara ge mig lite tid.


 

remember when we held on in the rain
the nights we almost lost it, once again
we can take the night into tomorrow
living on feelings
touching you I feel it all again

didn't we have the best of times
when love was young and new
couldn't we reach inside and find
the world of me and you
we'll never lose it again
cause once you know what love is
you'll never let it end



Någon behövde visst skriva av sig lite..
Godnatt!

Msn och Spotify is the shiiieet,

Står på jobbet nu, Ursula lämnade mig för en stund sen så nu är jag helt ensam. Helt tomt. Inte en levande själv förutom jag. Förstår ni hur rooliiigt jag haarrr?! Tur att hon har fixat msn och Spotify på datorn här iaf ;) Men jag sa det innan.. jag är lite folkskygg idag. Jag orkar inte med folk. Så det är rätt skönt. Bara att bita ihop ju, grrr...

Slutar kl 22 och därefter ska jag utföra lite ärenden! "Om han bara visste vart kanelbullarna ska...."  skulle man kunna säg. PUSS! ;)

På tal om att bryta klacken..

Hanna påminde mig om någon FANTASTISKT roligt... haha:

  
Hanna-banana bröt av sin klack (i verkligheten!!) i ett litet skutt när vi var i Växjö..
Och sen fick hon dansa runt så en hel kväll! Haha :D


Nej, nu ska jag pysa till jobbet. PUSS!

Onsdag

Godmorgon! Inatt, eller nu precis innan jag vaknade var det, drömde jag en jättekonstig dröm. Jag gick av klacken på mina nya skor och av någon lustig anledning hade jag köpt dom på MQ i ett slumområde i Stockholm. Jag tänker inte nämna några namn, för dom personerna som var med i drömmen och som hjälpte mig att leta upp denna butiken i Stockholm igen är några som jag absolut aldrig umgås med! Haha. Vi skulle iaf gå tillbaka dit och klaga så jag kunde få en ny sko. Och usch, vilken mardröm.. chefen var hemsk, hon tog klacken och skrattade åt mig, Hanna hade färgat sitt hår lila och var jättestolt över det och jag och pappa fastande i en miniminiminiliten hiss och jag fick panik. Det var nästan lite utav en mardröm? :p Hur fan kan man drömma så sjuka drömmar egentligen?

Yeye, nu har jag precis vaknat till en smoothie och lite Beyonce på det.. och en tidning såklart. Så nu är jag rätt klarvaken! :D Ska leka lite städerska idag hade jag tänkt, ska städa mitt rum och min toalett - vilket behövs! Sen ska jag jobba ikväll 16 - 22 fick jag reda på igår... hmm.. Hörs sen!


2 dl yoggi
1 dl lättmjölk
ca 2 dl frusna bär
(idag blev det jordgubbar och mango)

= MUMS!

Imperfect boys with their perfect ploys,

Yeees, ikväll är det en hel del Fall Out Boy som spelas, and me like! Nej, om man skulle ta och kolla på Desperate Housewives tills man somnar? Hm. Ja. Ett halvt avsnitt hinner jag nog med innan dess iaf.. Sleep tight! ♥


Ge hit lite vår och värme nu, jag vill haaa..

Och så var det med det..

Haha, vilket fiasko. Jag sov igenom alltihopa, värdelöst. Dels därför jag skippar träningen ikväll, och det händer inte ofta. Men jag har varit uppe sen kl 4 och med värsta köttsåret på min häl/vad så kände jag att nej.. jag hoppar det. Jag vill gärna kunna gå i ett par vanliga skor, så jag vilar mitt lilla sår ikväll. Fast vi går ju ut på grus idag och det hade varit kul att vara med då. Aja, jag får hålla mig tills torsdag! :)

Ah, jag har hittat jättemånga söta klänningar på forever21. Och även ett par skitsnygga skor, men bara frakten kostar ju 380 spänn.. Det tar emot lite.. Nja, jag tror jag spar mig 2 veckor och shoppar loss i värmen istället!

President - installation

NU: Barack Obama svär president-eden på TV4. Historiskt!


Guess whaaat?!

Hej och hallå. Kom nyss hem från jobbet, har precis slängt i mig lite mat och guess whaaat? Jo, avokado såklart! Mumma. Jag skulle kunna överleva på endast det, det är min last just nu.. eller ja, senaste halvåret.

Och guess whaaat igen?! Jag lyckades byta bort mitt "hej-det-är-jag-som-öppnar-idag" - pass den 1 februari, så jag börjar inte förren kl 13 vilket innebär att jag hur enkelt som helst kan följa med mina kära vänner ut och sitta i VIP:en på Lorden och fira min bästa väns 20 års-dag heeeela kvällen/natten innan! :D Oh oh ohh yeees, nu är jag glad! :)

Ja, okej då.. vi kör en guess whaaat till! Vart är jag om exakt två veckor, ha ha haa?! På väg till T-t-t-thaaailand! Mahaha, så gött! ;)


Nu:
ONE TREE HILL!


Jag i Oman för 3 år sedan.
Där kan man verkligen snacka om att ha en hel strand för sig själv!
Och där simmade även delfiner runt en när man badade, mysigt! :)


M-m-mmmm, Turkiet - 08.

Godmorgon tisdag!

Skulle bara säg att jag är pigg och vaken och står och bakar bröd på Preem! :D
Jobbar till 15 idag, hörs sen. PUSS!

If I were a boy

Ett litet låt-tips såhär innan jag lämnar in helt, för nu är det verkligen dags att sova!





OCH MED DEN SÄGER VI GODNATT!

I swore I'd never fall again, but this don't even feel like falling.

Ah, jag vill bara skriva av mig massor och skriva såna saker som jag egentligen inte borde skriva. Och det tänker jag inte heller göra för det handlar om mitt privatliv och mitt läge just nu, och det är bra. Bättre än nånsin, faktiskt! För trots omständigheterna och allt som hänt så vågar jag säga att det är bättre än på mycket länge! Och det känns skönt, det behöver jag. Tankarna är många, men faktiskt inte så många på det som var då och allt vad som har hänt, utan mer på nutiden och framtiden.. för den ser jag ljust på! :)


always look on the bright side of life,


Sitter just nu och tittar på Idrottsgalan på TV. Ska strax gå och lägga mig, tror jag.. måste ju få min skönhets-sömn innan det är dags att gå upp igen.. hm. PUSS,

Baby, I can see your halo.

Jag har fått nån dille på Beyoncé's nya låt "Halo". Den är så sjukt bra!


Klicka på bilden för att höra låten.




Haha, Elin är ju för söt.. " men är du attraherad av honom? "
Attraherad, självklart ska man vara det. Men vilket roligt ord egentligen..

Min dag i bilder!

( Klicka på de små bilderna för att få dom större.. )

 
Frukosten är det bästa på dagen, tycker jag. Startade min dag med äggröra, ett glas C-vitamin och tidningen! Att sitta i sin ensamhet och lusläsa tidningen och bara vakna till är hur gött som helst :)



Sedan drog jag på mig underställs-tröjan och gick en runda på 45 min!
Superskönt. Nästan lika skönt som min säng..


     
När jag kom hem tänkte jag tina upp lite i ett bad med massa skum och min nya bok "Om jag kunde drömma". Samma som filmen Twilight. Hur underbart som helst att ligga där och bara få vara!



Snyltade lite av mammas Body Butter också... schh.



Ett tips för er som har långt hår: torka det med vanligt papper, toapapper helt enkelt!
Finns inget bättre sätt att få håret torrt snabbt.



Sen var det dags för lunch. Och som de flesta andra gånger så blev det avokado idag igen!
Jag kan bara inte få nog.


  
Efter det satte jag mig och finslipade mina naglar och fixade till dom. TADAAA! :D


Ja, det var typ min dag. Bara chill och det behövde jag! :) Resten av kvällen blir nog också chill, dom ringde från jobbet och undrade om jag kunde öppna imon istället.. Javisst, svarade jag. Så det blir en uppstigning på 04.15 imon.. Hääärligt! :)

Snart så!

Ett inlägg med massa bilder från dagen kommer om........ 10 min? :) Hold on!

Godmorgon måndag!

Jag har fortfarande inte lyckats slita mig från min supersköna säng.. Ligger här och lyssnar på Beyoncé's nya album på Spotiifyyy :D Men jag ska snart pallra mig upp och göra lite äggröra. (Jag är inte alls hungrig nu, som jag var inatt..) Sen ska jag på med promenad-pjuxen och ut i skogen och bränna lite fett. Resten av dagen ska bara vara en "ta-hand-om-mig-själv-dag." Vad det innebär får ni se sen! :)


Såhär ser det ut just nu.. cosy! ( Minns ni den gången jag skrev om att ibland skriver man saker som man inte alls menade att skriva? Jag skrev nyss "såhär ser mys ut just nu.." haha, knas. :) )


Haha, igår när jag stod i duschen och rakade benen så råkade jag raka lite för hårt.. Så typ halva vaden rakades av. Det pissblödde hur länge som helst, och jag vågar knappt ta av mitt lilla plåster idag..

Nananaa,

Nyss hemkommen från mitt lilla äventyr som jag inte skrev om innan. ;) Busigt va? Men vad jag gjorde, vart jag var och med vem håller jag för mig själv! Nu ska jag iaf stänga av denna burken och krypa ner under täcket. Imon är jag ledig så jag ska skita i allt vad väckarklocka och alarm heter, jag ska bara sova! Dock har jag en känsla av att jag kommer vakna tidigt ändå, för jag är vrååålhungrig! GODNATT MATES!


Jag och Emmie på en fest i höstas.. sweetiiies!

+ att jag gillar Hannas kommentar. Prrr. Också vill jag bara ge cred till alla som lägger ner tid på att läsa min blogg och om mitt liv. Siffrorna stiger för varje dag, och jag gillar det =) TACK!

Söndag

Skulle bara uppdatera er med att jag lever. Rätt depp dag idag, så har inte nån speciell skriv-lust. Ska träna fotboll nu iaf, få tankarna på annat. Skönt! :)

Chill lördagkväll

Kom nyss hem från Emmies, det blev lite pepparbiff och lite kortspelande och lite TV-tittande. Trevligt! Men jag är så sjukt trött så jag ska faktiskt gå och lägga mig nu så jag orkar jobba imon. Så så rolig är jag ikväll :p Godnatt!


Nyskild och vild!

Kvällen har ändå en del att erbjuda:

  • komma hem till en man och chilla - känns sådär med tanke på.. omständigheterna. Så jag dissar nog det.
  • hem till Emmie och äta mat med henne, Karl och Lars. Karls bror. Kan bli trevligt!
  • köra bort till Statoil, köpa mig en gottepåse och bara vara för mig själv här hemma ikväll, mamma och pappa är iväg.
  • fest?

Nja, med tanke på att jag börjar 07.35 imon så får det bli chill.. Så jag kör på på alternativ 2! :) Men man vet aldrig. Ha en trevlig kväll!


Siamesiska tvillingar

Sätt på TV4 nu, om ni vill se något intressant. Tvillingarna Abby och Brittany Hensel som sitter ihop. De styr en varsin halva av kroppen, den ena styr vänster arm och ben och den andra styr de högra. Hur konstigt ser det inte ut? Helknasigt. Fast det är rätt fascinerande ändå.. Men tänk om dom skulle bli ovänner?


Pink räddade min kväll!

Shit vilken bergochdal-bana det var för mig igår. Helt sjukt vad läget kan förändras snabbt, haha. Jag och Ursula satt iaf hemma hos henne och Emil och chillade. Jag drack bara mitt vanliga hederliga vin, men det slog ut något så fruktansvärt så jag övervägde om jag verkligen skulle pallra mig till Altona och bestämde mig för att inte göra det. Men någon (läs: Ursula) tvingade mig att gå dit så vad skulle jag göra? :p Stod där på dansgolvet och mådde rövhål några låtar, och sen kom den.. So What? med Pink. Då jävlar kom mitt partyhumör tillbaka och sen stod jag nog inte still en enda gång mer.. haha. Bara i baren ;) Tog sovet i stan inatt och till frukost idag blev det kebabrulle.. mmm, det var en sån morgon idag...

Haha, varför går man fram till någon och säger "du är rätt ful" och sen går därifrån, när man inte är snygg nånstans själv? Liksom, precis som jag skulle ta åt mig då? Haha, nej.. just det :) Pinsamt.


      



     

Festfredag!

Nu ska jag hem till Ursula och sen blir det ett dauligt besök på tonan! :D

I guess I just lost my boyfriend, I don't know where he went.

So, so what?!
I'm still a rock star!
I got my rock moves,
and I don't need you.
And guess what,
I'm havin more fun
and now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine,
and you're a tool so,
so what?
I am a rock star
I got my rock moves
and I don't want yooou tonight!



Tack till den där Johan (eller vad han heter) från Karlshamn och den andra snubben,
som skrivit denna låten till Pink. FÖR DEN ÄR GRYM!

K-A-O-S

Ah, kobajs av alltihop. Jag återkommer när jag har ordnat upp min kväll!

Far & dotter

Idag kör vi på en sån dag. En far-och-dotter-dag.
Jag var sugen på Kristianstad så vi ska strax köra dit.
Tänkte kolla skor och smink till ikväll! :)


Jag & pappa på en restaurang på Island i somras, när han fyllde 50!

First day of a brand new life,

Såhär.. "bra" har det aldrig kännts morgonen efter när jag vaknat upp. Då har det bara varit rövhål av allting, men denna gången var det verkligen det här jag ville så nu gäller det att vara stark nog och inte falla tillbaka.. som jag gjort för många gånger förr. Nej, denna gången känner jag mig stark. Superwoman, helt enkelt. + att jag har ju alltid min flickvän kvar, och nu är det baaaara hon och jag!

" Du är så otroligt stark... verkligen. Jag vet inte någon som har tagit så mycket skit som du, men som ändå har rest sig upp gång på gång och försökt se det fina i allt, det fina i honom. Tyvärr finns det inget hos honom för dig att hämta. Inget mer än svek. Låt inte honom bli ditt fall utan din uppgång. Du får det bättre utan honom, och du är fri, med en erfarenhet rikare... PUSS! "

Yeees, så bra är hon! Och what doesn't kill you only makes you stronger. Det är så det känns just nu, för även om jag är ledsen så måste jag ju tänka på mig själv också och hur jag mår innerst inne. Och att jag har gråtit i min ensamhet om kvällarna alldeles för mycket för denna pojk är inte okej. Så vad jag behöver är en man! En man som ger mig all kärlek som jag behöver och som får mig att känna mig som the one and only och överraskar och som får mig tappa andan. Ah, nu blev det djupt men ni fattar.. Den där dröm-mannen. KOM!

Men jag är bara såå redo för fest ikväll! :D



Vi gav visst Carrie & Mr. Big ett helt annat slut,

I know it hurts to say goodbye, but it's time for me to fly.

Timo Räisänen - Time for me to fly, vilken låt. Den är ju som skriven för oss.
Läs igenom hela om ni orkar, och ni kommer förstå.


I've been around for you, been up and down for you
But I just can't get any relief
I've swallowed my pride for you, I've lived and lied for you
But you still make me feel like a thief

You've got me stealing your love away 'cause you never give it
Peelin' the years away and we can't relive it
I make you laugh and you make me cry
I believe it's time for me to fly

Time for me to fly, I've got to set myself free
Time for me to fly
That's how it's got to be, I know it hurts to say goodbye
But it's time for me to fly.

You said we'd work it out, you said that you had no doubt
I thought we were really in love
Oh, but I'm tired of holding on to a feeling I know is gone
I do believe I've had enough

I've had enough of the falseness of a worn out relation
Enough of this jealousy and intoleration
I wonder why I even try
I believe it's time for me to fly

Time for me to fly, I've got to set myself free
Time for me to fly
That's just how it's got to be, I know it hurts to say goodbye
But it's time for me to fly, time for me to fly

Time for me to fly, I got to set myself free
Time for me to fly
That's just how it's got to be, I make you laugh and you make me cry
I believe it's time for me to fly

Time for me to fly, that's how it's got to be
I know it hurts to say goodbye but it's time for me to fly,


Som låten säger (och som jag borde vara van vid, vid det här laget) så är det aldrig kul att säga hejdå. Aldrig någonstans. Och idag hände det, igen. Men denna gången känns det bara skönt, vi har haft vårt nu och det är dags att gå vidare. För efter en del bråk, flera besvikelser, många många ensamma nätter och ännu fler tårar så har jag insett att det är inte såhär det ska vara. Jag vill ha något bättre, någon som bryr sig, någon som ställer upp, någon som inte snackar med och ska träffa andra tjejer, någon som får mig att känna mig speciell och att jag är den enda i hela världen och någon som aldrig tröttnar på att berätta för mig hur mycket han tycker om mig. Såna självklara grejer, som aldrig var självklara för mig. För det ska kunna hålla längre än två månader åt gången och jag är trött på att se bilder på andra kärlekspar som pussas eller höra vänner berätta om när de blir bjudna på middag och varje gång lägga på fejksmilet och säga "Åh, vad mysigt", när jag istället tänker "tänk om vi också kunde göra så" eller "det där hade han aldrig gjort för mig.." osv. För det är så det har varit. Varenda gång. Det går inte göra män utav pojkar har jag lärt mig, men han är ju trots allt mitt livs kärlek.. so far..

Brudens bäste man.. (?)

Tog hem den filmen från jobbet idag och satte på den tillsammans med mamma och pappa. Fråga mig inte om den var bra eller inte, jag sov. Igenom hela filmen. :p Och jag ska nog fortsätta sova snart, tro det eller ej, men jag är sjukt trött. Fast först har jag en del saker att reda ut. Important stuff.

Får se om jag kör på en uppdatering efter det, men jag skulle inte tro det.


tjoo,

Torsdag och imon är det fredag!

Sådär, då var 9 timmars jobb avklarat och nu är jag ledig till söndag. Och vet ni vad det innebär? Ha? Haa?! FESTFREDAG IMORGON! :D Äntligen! Jag har jobbat varenda lördag hur länge som helst nu, så nu är det jävlari min tur. Haha. Sändypändy brummar hem från Växjö imon så vi ska ge oss på alkoholen tillsammans. Skoj, för henne har jag inte träffat sen typ... 2008? Oh yees. :)


Sandrrrra & jaag, prrr.


Sen undrar jag varför alla jävla skolsköterskor kör nån himla dubbelmoral? Jag stör mig nått så fruktansvärt. När man går i skolan så är dom så himla emot rökning och nej, dom röker inte osv osv.. Men visst fan kommer dom in och köper cigaretter var och varannan dag när man står på Preem. Haha. Whaat?! Det är bara pinsamt. :p

+ att om man vill få tag på mig och ha något sagt till mig, är ett tips att inte ringa från skyddat nr och sen lägga på när jag svarar, som nått omoget offer gjorde två gånger igår.. Ok? :)

Godmorgon Sverige!

Ser ni hur tidigt jag är uppe??!?!?! Ändå slet jag mig från sängen redan för en timme sen och sen dess har roat mig med att sminka mig, trippla håret, äta frukost i lugn och ro och nu sitter jag här och häller i mig kaffe för att vakna lite till samtidigt som jag lyssnar på Moulin Rouge-låtar. Det är faktiskt lite mysigt att vara vaken såhär ensam så tidigt på morgonen. Lite scary att gå och hämta tidningen andra sidan vägen bara.. haha :p

Yeye, som sagt; jobbar 06 - 15 idag! Så mig hittar ni på Preem resten av dagen ;) PUSS!

And here comes the night, the worst part of them all.

Har precis kommit ut ur duschen efter att jag kom hem från träningen.. näst sista inomhusträningen idag, sen beger vi oss ut på grus! Usch, vad jobbigt det lät. Usch och tvi, bara att bita ihop.. :p

Så nu ska jag se Made in Sweden (det programmet med Anders, Laila & Anderas) och sen ska jag sova! Imon börjar jag redan kl 6.. vi öppnar ju redan halv 7, jag förstår inte hur jag ska orka! Men jag får sova när jag kommer hem istället! Slutar redan kl 15. Så det var väl allt för idag, godnatt mates!

(Jag kan även tipsa om dagens kommentar från Erika i inlägget här under..
hon typ underhåller min blogg? Haha.)


Soffpotatis

Eller soffavokado kanske är det nya? Båda är ju runda, enligt Erika.. hm..

Nej, dags att ta tag i mitt liv, här kan jag inte ligga längre.. Måste bara säg att jag har en sjuuuk längtan till imon. Den 15:onde = LÖN! Jag klarar mig inte på mina 7 kr längre.. Haha. För jo, det är sant. 7 kr är allt jag har och äger på mitt konto. Så morgondagens lön kommer verkligen perfekt, och den kommer bli bra med eftersom jag typ bodde på Preem över jul och nyår. Haha :)

+ att jag var inne på Open Gym idag och pratade om gymkort. :) Wiiiie,

It's like you're a drug, it's like you're a demon I can't face down.

Sådär ja, nu har jag fått min dos av One Tree Hill också.. Dom har det så perfekt där, så perfekt vill jag också ha det. Alla är kära hit och dit och alla är så söta mot varandra. Man kanske skulle ta sig en flytt dit istället?

Sprang lite på stan idag med Ursula. Var bl. a. inne hos min frisör och hon sa att jag kunde ha håret iaf en månad till så jag plockar bort det efter resan.. då blev jag glad :) Haha. Sen beställde vi sallad från Arena (igen) och det var lika gott denna gången. Räksallad, muums! Satt och krängde i oss det i lägenheten medans vi kollade runt på lite bloggar och sen plockade hon mina ögonbryn också.. så där sparade jag in dom pengarna! Haha. Jag är så kass på att göra det själv, men jag har lovat mig själv nu att jag ska göar det lite varje dag när jag sminkar mig. (Det har jag sagt innan också, se hur bra jag lyckades..) Men då blir det ju inte så svårt och då slipper jag skatborna.. så skärpning på den fronten, Frida!



Förresten så är mitt bikini-problem löst.. Det fick bli de här två från HM:


Fast en vit istället för turkos.

+ detta:

Solglasögon, långt linne och mysbyxor.

Nu är det dags för det bästa!

Ett helt nytt och fräscht One Tree Hill-avsnitt, mörk choklad och kaffe. Det är lyx!
Jag återkommer om ca 40 min ;)


Onsdag

Godmorgon snyggingar! Även idag försökte jag gå upp i vettig tid, men det funkar ju såklart inte. Både igår och idag satte och alarm på 09.30 för att göra något av dagen, men sen ligger man där och tänker "njaaee, varför ska jag upp nuu?" och så somnar man om. Värdelöst.

Idag är jag ledig så jag hade tänkt ta en sväng till Sölvesborg city. Ska till frisör-Emma och be henne titta på mitt hår, funderar på om jag ska ta väck håret innan eller efter Thailand. Sen ska jag till Bellezza och beställa tid för plock och färgning av ögonbrynen.. FÖR DET BEHÖVS! Vill inte gå en dag till med mina skatbo'n. Så det är väl det jag har planerat.. och så träning ikväll med, förstås. Skulle komma en del nya hörde jag? Skoj! :) Nej, vi tar och håller där för nu!

Spotify!!!

Eyy-eyy-eeyyyy, waaay-waaay-waaay-over läsarrekord idag! Vad har hänt? (:
Jag går ju snart om Blondiebella!




Shit, vad jag älskar Spotify! Det är ett musikprogram, som man tyvärr bara kan bli inbjuden till (och jag har ingen aning om hur man gör det) annars hade jag tipsat alla om att skaffa det! Man söker bara på en artist så kommer alla låtarna upp med den artisen. Hur bra som helst! Massa roliga mixar och sånt.


Såhär ser det ut, här sökte jag på Ne-Yo och ni ser ju hur mycket det kom upp. Sen kan man skicka spellistor och sånt till varandra, svinkul :) Haha.

Och tro det eller ej, nu sitter jag och lyssnar på massa Kent-låtar! :p Och det är lite nostalgi, för det får mig att tänka på en speciell tid tillsammans med en kompis jag hade då.. det var väl 4 år sen. En kill-kompis. Han bodde i huset bredvid (fy vad pinsamt om han läser det här, för jag sa då att jag hatade Kent.. haha) och vi hade så kul ihop. Jag minns speciellt när det var vinter ute, jag hade varit på Hanöhus och när jag kom hem därifrån så ringde jag honom. Mitt i natten och sen gick vi ut och gick en runda på typ 3 km. Fast jag halkade mest omkring, både av alkohol men också av snön som föll. Vi gick och pratade om mina kärleksproblem och det var helt månklart ute och jag var så förundrad över hur starkt månen faktiskt lyser. Helt plötsligt började vi brottas och kasta snöbollar på varandra och sen slängde vi oss i snön tillsammans och gjorde snöänglar. Där låg vi och tittade på snön som föll på oss, kl 4 på morgonen och med endast månen som ljus och vi bara fanns. Sen när tidningsbilen kom och körde förbi så skrattade vi bara och sa att det är kanske dags att sova nu.. Men det är såna tider man saknar, faktiskt.. :) När man var "ung". Haha. Idag har jag tyvärr ingen aning om vad denna pojken gör eller bor.

Erika i ett nötskal.

Om det inte var för att jag står på jobbet så hade jag nog legat ner av skratt.
Läs Erikas kommentar på det här inlägget. Är det någon som förvånas? :p


Från och med januari betalar jag för att bo hemma!

Japp, så är det. Ska jag bo hemma får jag också betala för mig, så varje månad dras en viss summa (vill bara tillägga att det är inte den summan som är inringad längre ner..) från mitt konto som går till mamma och pappa. Och det tycker jag inte är mer än rätt, för har man ett eget jobb ska man kunna försörja sig själv också. Nu är det ju inte så att mina föräldrar tar pengarna och shoppar hej vilt, det är mest för att jag ska lära mig och fatta att man aldrig nånsin kommer kunna ha en hel lön att göra vad man vill med. Annars kommer man få en chock när man flyttar hemifrån, för det är så mycket som ska betalas som man inte tänker på när man bor hemma. T ex försäkringar, A-kassa, el coh vatten mm. Så dom här pengarna jag betalar får jag sedan tillbaka när jag väljer att flytta hemifrån eller göra något annat med mitt liv. Visst känns det dumt att betala för att bo hemma, men när man gått ut gymnasiet har ju faktiskt inte föräldrarna någon skyldighet att försörja en längre.. tro det eller ej :p


 konsumentverket.se

Så, vad tycker ni?
Idiotiskt och själviskt av mina föräldrar, eller helt rätt eftersom man kostar att bo hemma och det ger en liten förberedelse inför det "riktiga livet"?

Tisdag

Godmorgon! Sitter här och kollar igenom en viss persons bilddagbok. Och jag är så aaarg, jag känner inte människan men fan.. skaffa dig ett liv. Stackaren har ju inte förstått att hon fått den här pojken bara för att han försöker dämpa saknaden av hans förra flickvän, som dessutom är en av världens bästa. Det är ju hur uppenbart som helst. Sen är hon ful och äcklig med på köpet, nej.. hon borde hitta ett bättre liv i ett Kellogg's-paket eller något. Det här funkar inte!

Så så startade min morgon.. nu ska jag ta tag i en överfull diskbänk (heja) och sen ska jag fixa i ordning mig så smått. Jobbar 15 - 22.05 idag.

You don't got to be alone girl, I'll be your boyfriend.

Ibland vill jag ha Ne-Yo lite..



he don't tell you that you're beautiful - let me tell you to the beat
he don't tell you that he loves you girl - let me sing it in a harmony
let my song get you higher, we don't have to come back down

Come on and dance!

Eyy, waaay-over-läsarrekord idag! :D Shit, jag är stolt över er!



Åh, vad kul det var att vara tillbaka i en danslokal igen med massa bra och hög musik och bara dansa! Det var riktigt riktigt riktigt roligt. Det var en sån prova-på-grej idag, och tyvärr var vi bara 4 st.. Och om vi inte bli fler så kommer inte gruppen att starta, så säg till om någon är intresserad! (: För jag vill verkligen det, att den ska komma igång. Dansledaren var duktig, hon också. 21 år och hon verkade veta vad hon sysslade med.





Annars är min tillvaro... sådär! Är lite trött på saker och ting och vill ha förändring. (Lite därav dansen...) Efter sommaren och efter att jag och Emmie har varit och upptäckt världen så drar jag härifrån, helt klart! Jag vill komma bort från allt, träffa nya människor, göra nya saker, få nya vanor osv. Antingen med någon eller själv, jag ska bara bort!

Frida tipsar: avokado!

Sjukt god och sjukt enkel att "tillaga".



Först hällde jag över lite grönsakskrydda på båda halvorna. På den ena halvan la jag sedan på skagenröra, den absoluta favoriten. Och på den andra droppade jag på lite färsk citron, la räkor i hålet och smulade över lite dill. Supergott och nyttigt! Prova själv, :)

Sen satt jag där och lusläste taxfree-katalogen vi fick hemskickad idag. Wiiie, snart åker vi och jag bara vill beställa massor från den katalogen. Det fanns bland annat ett set med viner. 3 st från afrika, vad jag fattade det som. En med en leopard-etikett, en med giraff-etikett och en med zebra-etikett. Hur kul är inte det då? :) Haha. Och endast 159 kr, jag tror jag ska slå till!


Ny header också!


Rätt passade att Ursula fixade klart min header idag också,
så nu är det nytt och fräscht i hela bloggen. Tackos! :)

Såå, vad tycks?


Lite nytt i bloggen

Har suttit och pillat lite med min bloggdesign nu. Inte själva headern, utan det andra runt omkring.. Fint va? :) Haha. Tar en paus nu, ska få i mig lite mat. Och städa... har inte lyckats få tummen ur röven ännu till det. Ciao!

Måndag

Började dagen med lite äggröra sen drog jag på mig massa kläder, slängde upp håret i nått som skulle likna en knut, snörade på mig promenad-skorna och gick en runda på typ 1 timme. Hur skönt som helst, jag har inte gjort det på jättelänge. Så det behövdes :p (Speciellt om jag ska kunna visa mig i bikini om en månad...) Gå där och lyssna på musik och rensa tankarna, det är så skönt och det behövs verkligen ibland.

Yepp,


Resten av dagen blir rätt lugn.. Ska mest städa mitt rum faktiskt. För just nu ser det ut såhär:


..och det är ju inte så vackert. Sen ikväll ska jag och Johanna dansa i Kristianstad! I en street / hiphop-klass. Det ska bli hur kul som helst, för jag saknar dansen jättemycket men samtidigt vill jag inte börja i nån grupp här i Sölvesborg. Det känns som att jag har gjort mitt här, liksom. Så det ska bli kul att komma till en annan stad och träffa nya människor och bara få vara elev. :p

This ain't the way that love is supposed to go, what happend to working it out?

Det blev ingen bio ikväll, Basse hann i sluta jobba så jag tappade lusten för att sitta där i en stor biosalong med mamma och pappa och tänka "nu vill jag ha Basse här också" och känna mig helt hjälplös. Nej, det går fet bort. Vi stannade hemma och festade på glass med varma hallon, jordgubbar och chokladsås istället! Det var mumma. Sånt där söndagsmys som är tillåtet ibland.. när man behöver tröstäta...

Värsta fina låten, och den stämmer så bra. För vem vill gå och lägga sig ensam i en säng och bara vara sur på den man tycker om allra mest? Jag hatar det, för mig finns det inget värre. Hellre spyr jag. Livet är för kort för att gå runt och sura, och jag är verkligen inte sån. Jag vill inte vara sån iaf, för jag hatar att vara sur. Jag försöker bara vara så positiv som möjligt, men alla gånger funkar inte ens det.



nobody's talking, cause talking just turns into screaming,
ohh, and now im yellin' over her, she's yellin' over me,
all that that means is neither of us are listening,
and what's even worse then we don't even remember why we're fighting?

but baby can we make up now cause i can't sleep through the pain.
girl i don't wanna go to bed, mad at you
and i don't want you to go to bed, mad at me





Såå mys, :) Nej, jag hade inte klarat mig utan min basist!

Jägersborg och bio

Har varit i Jägersborg hela dagen idag och spelat cup. Jag älskar inomhus-cuper! :D 48 lag var med, inte den lilla cupen.. Vi tog oss vidare till en semifinal iaf, sen åkte vi ut. Men jag är mäkta nöjd med min klackspark i mål! ;) Äntligen fick jag till det. :D

Ikväll ska jag på bio! Vi ska se Australia, har hört att den ska vara riktigt bra. Hoppas bara Basse kan slita sig från jobbet också och följa med, det hade behövts. Annars blir det bara jag & mami & papi! Yeye, kort uppdatering. Kommer mer sen, PUSS!


Gurka? Med vattendroppar!

Lördagkväll

Hej hej! Imorse när jag kom till Preem tjöt larmet för fullt. Och där stod jag, helt själv, helt kolmörkt och visste inte vad jag skulle göra. Det blev ju knappast bättre av att chefens mobil var avstängd, så jag fick inte tag på någon.. Jag fick helt enkelt chansa att gå in i detta oljud (som gjorde mig halvt döv) och trycka in koden sen tystnade det. Tack och lov. Och tur också att det inte var något tjuv där inne.. Haha. Jag var helt livrädd!

Ikväll är jag med Basse. Vi har ätit thai-mat, supergott! Tar sover här inatt sen ska jag spela cup imon. Samling 06.45 (!!!) och då beger vi oss mot Osby! Så vi hörs efter det, vet inte när jag är hemma. Puss.

Bläää...

Det är ju döden att gå upp såhär tidigt på en lördagmorgon! Ge mig sooov... :(
Jobb 07.35 - 16 idag som gäller.. Sen får vi se vad som händer.

Igårkväll blev det bara chill. Ingen fest här, inte!
Vi var istället några tjejer hemma hos Emmie och spelade spel och tittade på Let's dance.

Kristianstad x 2!

Yepp, det blir en sväng till Kristianstad idag igen. Men denna gången med Emmie! Fast först ska vi äta pannkakor, mums! PUSS.


Prrr...

Shit, vad jobbigt det blev nu..

Har spanat på en bikini från nelly.com ett tag, men den har inte funnits i min storlek vilket har gjort mig lite sur. Idag när jag går in och kollar så finns den i min storlek och det är bara att beställa. Men priset tar emot.. 1000 spänn. För två tygstycken. Jag vet inte, är det värt det?


Hur snygg är den inte?
Sen kan man vända den utochin också, så blir den guldsvart. Två flugor i en smäll!


Hm, tåls att fundera på. Eller om jag bara ska ta en billig från HM? Jag måste ju ha något nytt tills jag ska iväg! Gaah. Får rådsnacka med mamma när hon kommer hem, det gör jag alltid! Haha.

Pineapple express?

Världens sämsta film, se aldrig den! Ett tips bara.

Har nyss haft världens tråkigaste pojkvän här. Han stannade 2 tim, och sov 1,5 timme av det.. Kul. Nu ska jag trösta mig med Desperate Housewives resten av kvällen och natten. Hejdå.

Att en liten väska kan vara biiig löööv.

Wiie, vad jag är nöjd med min nya sminkväska! Massa roliga fack att stoppa saker i :D


(Bilder tagna med mobilen..)

     

  

Köpt på Make Up Store


Såna små söta fack där innuti också. Japp, jag är nöjd! Skit bra att den är så lagom stor också, inte för stor och inte för liten men allt får plats ändå. Så när jag ska iväg slipper jag packa ner allt jag behöver (och så glömmer jag alltid något) och sen packa upp när jag kommer hem, nu är det bara att plocka ner denna från kroken den hänger i och sen tuta iväg. Perfekt! Köpte även rengöringsmousse, en kajal, ett löspuder (det vita man ser på sista bilden) och en puff till det!

När vi kom hem körde vi inom Arena och köpte oss en varsin sallad. Bästa salladen i världen, jag lovar! Körde hem till lägenheten och praktiskt taget slängde i oss det, jag iaf.. Haha. Så gott! Sen kollade vi på massa gamla bilder, skit kul att se hur folk faktiskt har sett ut.. :p Spånade också på bloggdesign, som förhoppningsvis blir klar idaaag! Wiie :) Så kika in senare!



Fick precis hem hela första säsongen av Desperate Housewives! Har aldrig sett ett enda avsnitt av den serien, men jag tänkte testa nu.. Haha. :)

Gomorron!

Nu ska jag och Ursula till Kristianstad och shoppa smink! Som den makeup-artist hon är (och även min personliga) så ska hon få vara min rådgivare idag. Haha :) Efter det ska vi spåna på en ny bloggdesign till mig, wiihoo. See ya!


Blev doppad i fontänen ett antal gånger...........

Gokväll!

Allt bra? Själv mår jag primaballerina. Fick äntligen sova ut i morse och det var såå välbehövt. Segade mig tillsammans med mitt sällskap ända till 12, sen drog han och åkte skridskor och jag chillade och väntade på att klockan skulle bli 14, då jag började jobba. Slutade för typ en timme sen.

Igår sa jag och Basse att nu är vi tillsammans.. igen.. Men det har vi ju typ varit den sista 1,5 månaden, bara det att det där samtalet aldrig har kommit upp tidigare. Men egentligen, hur får man göra.. för grejen är ju att vi var tillsammans, sen tog vi en "paus" på typ en månad och sen började vi träffas igen. Får man blunda för den månaden som vi bara inte var tillsammans fast vi snackade ändå, och säg att vi varit tillsammans ett halvår nästa månad? Eller måste man börja om från noll (IGEN!) nu? Hm, hjälp?!

Yeye, nu ska jag sova. Är ledig tors - fre nu, skönt. Men har en del ärenden att uträtta imon så det blir att ställa klockan/mobilen iaf! GODNATTPUSS,


Bal-Frida!

Eyy,

...måste bara säg att läsarrekordet slogs i fredes. Bra jobbat! ;)

Mitt 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Oh ja, JAG TOG STUDENTEN! Och blev jagad av polis & SÄPO. Haha.



2. Höll du några av dina nyårslöften?
Minns inte ens om jag gav några nyårslöften, så det tror jag inte..?

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, inte vad jag vet.

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja, morfar :(

5. Vilka länder besökte du?
Egypten, Turkiet & Island

  -    - 

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Nej, det fick jag bekräftat i fredes :)

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
14 april & 3 augusti

8. Vad var din största framgång 2008?
Jag fixade ett fast jobb, helt på egen hand!

9. Största misstaget?

Det kan jag faktiskt inte komma på. Kanske att sluta KomVux när det var mindre än en månad kvar? Haha, nej det var inget misstag. Inget jag ångrar iaf!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nepp, frisk som en nötkärna alltid! Det enda jag blir är sjukt jävla förkyld.

11. Bästa köpet?
Mystofflorna från IKEA som jag typ slet ut på en vecka! :D Och min röda kamera!

  - 

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor och kläder.. och fest!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Orden "men jag vill ju laga dig.." kom precis i rätt tidpunkt!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Kid Rock - All summer long, vad annars?

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tänkt efter före och lyssnat på mitt eget samvete. Hjärnan säger en sak - hjärtat nått annat.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit vid datorn? haha.

18. Hur tillbringade du julen?

På jobbet, sen hemma med familjen sen hos Basse resten av kvällen/natten!

19. Blev du kär i år?

Hm, jag har väl varit kär i Basselusk mer eller mindre ett jävla tag. När lågan nästan var utbrunnen flammade den upp igen - så ännu mer kär kan man väl säg..



20. Höll det mellan er?
Haha! Först ja, sen nej, sen ja igen! Och det är där vi står ju, på JA!

21. Favoritprogram på TV?
Idol?

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, jag har bara fått en helt annan syn på vissa personer.

23. Bästa boken du läste i år?
Den enda jag minns är "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf.

24. Största musikaliska upptäckten?
Mig själv?

25. Något du önskade dig och fick?

B-b-b-b!! Fast det var nog mest han som fick mig? Och ett fast jobb, det känns skönt.

26. Något du önskade dig men inte fick?
En sminkväska i julklapp!

27. Årets bästa film?

Hm.. för att jag är ett sånt stort film-fan! Jeff Dunham är nog fan den bästa. Haha.



28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

Festade i Turkiet hela natten sen flög vi hem på min födelsedag!

  -    - 

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att det aldrig sprack i höstas.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Min stil? Den har väl förändrats den med.

31. Vad fick dig att må bra?
Basselusk.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen tror jag, eftersom jag inte kommer på någon.

33. Vem saknade du?
Ingen speciell person sådär, det jag saknade i slutet av året var all gemenskap med mina vänner, Folk flyttade hit och dit och plötsligt blev ingenting som innan längre. Det saknade jag.



34. De bästa nya människorna du träffade?
Ingen speciell där heller - det enda jag kommer att tänka på är när jag träffade mitt ex's flickvän på Elias Perssons 20-års fest. Vi hade en hel del att prata om och hade verkligen skit kul ihop den kvällen. :)

Varannan vatten, mamma!

Fattar inte vad det är med bloggen, postade två inlägg igår men inget av dom syns. Liiiite efterblivet.

Ikväll har jag iaf varit hemma hos mina släktingar med resten av släkten! Varje trettonafton samlas vi och äter ärtsoppa och pannkakor till efterrätt. Det är nån gammal tradition som vi håller på med.. Jag och mina två kusiner var  de enda nyktra och också då chaffisar, och vi satt väl mest och såg på när de andra blev fullare och fullare.. Mamma lyckades hälla ut öl på hela mig också och DÅ är det illa! Haha. Kul kväll helt enkelt :)

Nu ska jag sova, DM-final i Ronneby imon ju! Laddad till max ;)



Hallå, vadå 14 (FJORTON!!!) minusgrader ute?! Helt gaaalet!

Söndagsträning!

Bloggen krånglar, postade ett inlägg för typ 5 timmar sen och det har fortfarande inte kommit upp. Wierdo.

Nu är det iaf dags för något jag tycker om en hel del; fotboll!


Vi har ju DM-finalen på tisdag att tänka på :D PUSS!

Söndag

Igårkväll var ju jag hemma hos Emmie och vi hade skitkul. Vi spelade Alias och skrattade typ.. konstant? :D Det är typ som "Med andra ord". Jag och Johannanas var i samma lag och då lät det typ såhär; "Detta kan man göra med ett hus, fast innan det finns.." "Bygga?" "JA!" Haha.

Idag är en sjukt chill dag. Träning mellan 18 - 19 iaf, sen får vi se. Ska se Körslaget nu iaf, :D PUSS!


Revymix!

Haha, så jävla kul var det! Minst lika roligt som förra året.. Och i år igen körde dom "pizzabagarna", svinkul.


"En pommestallrik? Neee.. det har vi inte.. Nej, inte en pommestallrik. Eller menar du en kebabtallrik utan kött? Jaja, dåå förstår jag! Den är färdig om 50 minuter på kvarten!"

"Imorse.. när jag satt på min frukost.."
"När du satt på din baguett?"


Och sen med den utlänska brytningen, så klockrent. :D


Här var dom katter som jamade i kör.. typ.

Nu är det dags för efterrätt! Vi håller på med en trerätters härhemma. Så när jag smällt i mig den så ska jag hem till Emmie och spela spel med henne, Johanna & Elio! :) Mys. PUSS!

För att jag har fast jobb, lalalaa...


Förstår ni hur gött det kändes att skiva under detta? :D Wohoo,




Nu säger jag och min nya skjorta hejdå!
Vi hörs sen,


Jaha..

..då blev dagen helt plötsligt ytterligare lite sämre. Haha, IDAG ÄR JAG NEGATIV! Akta er..







Ah, jag blir galen på denna dubbelmoral vissa håller på med.
Tyck EN sak och sluta vända kappan efter vinden. Håller där!

Jävla cp-dag

Inte nog med att min fredagkväll var katastrof av olika anledningar, det vägrar sluta och fortsätter även idag. Det värsta som har hänt idag är väl att jag inte hittade min kajal, eller MINA kajaler. För det är ju faktiskt så att jag har tre stycken och på något underligt sätt så har jag lyckats slarva bort alla tre sen igår morse.. Och jag kan ju inte sminka mig utan kajal! Man kunde nästan se åskmolnen runt mig. Mitt i allt blev jag sur på min gamla sminkväska för den är så äcklig så jag slängde den i soporna med innehållet som var kvar där i. Inte så smart kanske.. Men vilket I-landsproblem! Fast det är ju tur att jag har så mycket cash så jag kan köpa nytt istället! ;)

Idag ska hela familjen + Ursula och mormor på Revymix i Karlshamn! Deras nyårsrevy. Det ska bli kul, vi var och tittade på den förra året också. Då var i och för sig Jojje med, vilket höjde den lite extra. Tror tyvärr inte han är med i år..


Här har vi Jojje när han är som bäst! Som brevbärare.
Sjukt dålig bild, tagen med min röda kassa mobil...


CIAO!

Detta blir ju bara värre.

Haha, sen att "någon/några" ringer från skyddat nr i 1 sekund till både mig och Emmie samtidigt.. Kan det vara för att se om vi snackade med varandra? Haha. Jag vet inte vad jag ska säg om detta. Bäst att inte säga något kanske.

Nu sätter jag på en film och sen sover jag. Haha, godnatt!

Tjenis penis


Dagens första sms. "Hej Frida. Vill du börja kl 11 istället? MVH Patrik."
Jajajaaa! Gick och sov 45 min till, det var skönt.



Vädret. Så sjukt jävla kallt ju?! Och imon skulle det komma snö, toppen..

Nyårsafton 2008

Jag hade en jättebra nyårsafton! Började hemma hos Emmie där jag slängde i mig mat och marängswisch.. MUMS! Sen åkte vi hem till Erika där resten av gänget var. Drack, lyssnade på musik och umgicks till klockan slog midnatt och det var dags att gå ut och fira in det nya året! Precis som förra året hade Emma med sig 2 bomber, men tyvärr missade jag dom för jag hade fullt jobb med att fota runt. Haha. Massa skålande, kramar och Gott Nytt År-önskade senare så tog jag och Emmie en taxi hem till henne och efterfestade med pojkarna som var där. Dom hade varit där hela kvällen, medans vi var hos Erika. Det var skitkul! Vi spelade ölspel och chillade med musik! :) Men vid 3-tiden lämnade jag in, då jag var tvungen att vara lite vaken på jobbet dagen efter......


     





GOTT NYTT ÅR!

     

     

Joggingbyxor-fredag!

Japp, det är det absolut idag! Ingen fest för min del ikväll, kanske skulle träffa Basse senare. Vi får se, vi får se.. Är iaf ledig hela helgen nu och det ska bli så skönt! Känns som evigheter sen. :)

Idag började jag förresten "mitt nya liv". Haha. Eller.. ny-gamla kanske man ska säg. Adjöss och farväl till allt vad kolhydrater heter för jag trivdes riktigt bra med det innan. (Innan all julmat och julgodis....) Så nu kör vi igång igen, skönt. Nu ska jag bara fixa gymkortet också, men jag vill gärna veta vad det kostar först. Någon som vet vad ett gymkort på Open Gym i stan kostar?! :D

Egentligen vill jag inte ens kommentera det, men jag kan inte låta bli för hela grejen är bara så löjlig. Haha, vill man mig något, eller ha något speciellt sagt till mig, kom då och säg det face to face! Trodde folk var mer mogna än att skriva saker i en anonym kommentar på min blogg.. Herregud. Jag tycker det är så otroligt fegt för man ska stå för vad man tycker. OK? :) Men det är klart, när man sitter bakom datorskämen vågar man vara lite extra kaxig för det är liksom som ett skydd, en vägg. Man vågar skriva mer än vad man vågar säga till folk, tyvärr.

Vi håller där, hörs sen. Tänkte slänga upp massa nyårs-bilder då också!

Pinsamt, mina vänner.


Panodilen jag fick av Emmie imorse. Jag gick och la mig innan dom andra inatt för jag skulle ju börja jobba kl 9 idag.. Så hade hon skrivit en lapp "Godmorgon. Om du behöver får du gärna ta en panodil eller två!" och lagt en förpackning med Panodil bredvid. TACK! Haha.



Att människor som är 19 år gamla fortfarande inte vet hur man beter sig.
Och ni kallar er mina vänner, pinsamt!





Årets segaste dag? Absolut! Direkt efter jobbet körde jag hem och somnade i Basses armar och i deras underbara soffa. Det var nog dagens bästa! Kanske t.o.m. bättre än Panodilen... Och eftersom det inte blev mycket sov inatt så ska jag strax gå och lägga mig. Ska jobba 10 - 17 imon med, puss!



Det här möttes jag av imorse, :)

RSS 2.0