Skärpning?

Njaaee, det är ju trots allt sommar. Då får man göra vad man vill och exakt hur man vill, så jag uppdaterar bloggen när jag känner för det :) Har en del bilder att lägga upp och så tänkte jag skriva om min nostalgi-trip till Uppsala. Det får bli när jag har tid! PUSS.

08:a?

Jag har sagt ett tag nu att det kommer kännas konstigt att inte komma upp till Stockholm denna sommaren, eftersom jag varit där 3 år i rad nu. (2 år på BOUNCE och året innan med mamma.)

Men nu på lördag åker jag, mamma & pappa upp till Uppsala för att hälsa på gamla vänner och sedan tar jag tåg från Uppsala - Stockholm, Stockholm - Hässleholm & Hässleholm - Sölvesborg på antingen tisdag eller onsdag nästa vecka. Så min lilla plan är ju att ta ett tidigt tåg mellan Uppsala - Stockholm och sedan ett litet senare tåg hem mellan Stockholm - Hässleholm så jag kan få lite tid i vår kära huvudstad iaf =)
Och hinna gå och köpa mat på Sandys också! Så gott ju. Och givetvis shoppa lite..

+ att jag kanske har en liten möjlighet att bli 08:a på heltid ett halvår framöver. Men jag vet inte, det är grymt lockande iaf =)
Jag tycker ju trots allt om vår kära huvudstad.




Vi på Bounce förra året =)

dom gamla är söta

Slutade jobba kl 18 idag, åkte hem och gjorde tacos till mig & min far som gör mig sällskap här hemma inatt. Efter det körde jag hem till min kära mormor och hälsade på. Tänkte att hon säkert behövde lite sällskap :) Vi tittade på 'Uppdrag granskning' tillsammans. Sjukt vilka störda människor det finns! Att man kan stå och förneka saker framför människor och kameror, när det finns bevismaterial är bara pinsamt tycker jag.

En liten annan rolig grej som hände imorse, innan jag körde till jobbet, var att min sötekatt Prisse kom hem. Han har varit borta i 2,5 vecka och han var så tanig. Och så kelen. Och så hungrig.



Prisse myser med lillebror.

Tivolirock

I lördes var det ju Tivolirock i Kristianstad och självklart var vi där :) Kom dit vid 17-tiden, hittade en gräsplätt (mitt i allt), slog oss ner och sedan satt vi där hela kvällen tills klockan blev runt 23 och vi begav oss in mot stan. Helt sjukt chill. Och solen stekte med, det kunde inte blivit så mkt bättre :)


Petter


Sandra Sandra jag & Lisa


Tina & Sandra

Chill
Malin & Erika



Tänkte bara visa er lite bilder, några fler finns på bilddagboken. Nu ska jag köra och jobba till 21 ikväll!

hello sunshine

Godmiddag!

Daniel Lemma var bra igår! När han sjöng "If I used to love you" var det bara så bra. Och hela publiken sjöng med och körade med "like a rainbow 'round my heart..." och han var så mysig :)

Just nu sitter jag på min gräsmatta i en stol med datorn i knät och det är bara så härligt med sol! Mindre kul är ju att jag börjar jobba om en halvtimme.. Hm. Jag kommer vara liket denna sommaren.

Nu flyttar jag iaf hemifrån för ett par dar. Slutar jobba kl 21 ikväll och då tar jag sovet hos B, och imon jobbar jag 10 - 18.30 och då är det party party som gäller. Ska in till Kristianstad då. Så jag kommer hem igen på lördag nångång och då på kvällen är det Tivolirock! :D Wiiie. Sen jobbar jag 8 - 18 på söndag. Hell yeah!

Nej, i brist på fantasi om var jag ska skriva så säger jag hejdå nu.

kristianstad-dagarna

Efter jobbet idag körde jag hem till Elin så var vi ute och gick en runda i Norje. Kom precis hem därifrån så nu ska jag bara fixa i ordning mig lite sedan ska vi in till Kristianstad och kolla på Daniel Lemma! (Hette han så?) Han som sjunger "If I used to love you, baby" iaf :) Från filmen "Jalla Jalla". Den är ju så mysig!


Måste kila, ciao!

frida


Lite island

Island var helt underbart! Så himla kul att få se allt som man bara läst om i skolböcker, typ gejsrar och krater och speciellt vulkanen Hekla och alla milslånga glaciärer.. jag kan räkna hur mycket som helst! Verkligen värt ett besök iaf. Det är ju ingen sån resa som man vill spendera sina sommajobbs-pengar på precis, då åker man ju hellre till sol, bad & fest. Men till ett speciellt tillfälle kan jag verkligen rekommendera att åka dit! :)


Jag & Ursula i Blue Lagoon

Puffin-fågel :)
En Puffin-fågel :D Sötaste jag sett!

Gejser
En gejser



Min mobil har varit påväg att ge upp i typ en månad nu, en knapp har slutat fungera och även två andra har varit påväg att säga upp sig. Och idag gjorde dom det, bl.a. "tillbaka-knappen" så varje gång jag behövde komma ur menyn (eller vart jag nu var inne på) så fick jag starta om mobilen. Blev lite jobbigt efter ett tag så idag körde jag och lämnade in den. Återigen. Ibland önskar jag att det bara fanns den där Nokia 3310 och ingen annan mobil. För den var fanimig den bästa, den höll för allt och så kunde man ju byta skal också :D

Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och välkomna mitt kvälls-besök! Ciao.

Hard work work

Just nu känns det mest som att jag jobbar dygnet runt faktiskt. För att bara ta ett exempel så jobbar jag 50 timmar denna veckan. Snacka om att jag kommer vara utbränd inom en snar framtid + ha femhundraelva arbetsskador lite överallt i min kropp.

Meeen nu ska vi inte vara såna, det visar ju sig på lönen sen! :D Hell yeah. Den kommer bli fet och jag längtarlängtarlängtar.

Nej, men vet ni? Nu ska jag köra och jobba. Ciao!



RSS 2.0