Ansiktet är på plats i alla fall.

Någorlunda, ska inom Ursula och tigga smink också.. :p As usual.

Men kläderna?
Ahh, Jag. Är. Stressad !


Köpte nån sån här Pocahontas / hårband - historia idag som jag tänkte köra på ikväll..
men jag vet inte? Nåja, ses i dimman!

Karlskrona


I en annan del av..

Hur skönt som helst att komma bort till Köpegårda igår och bara vara. Jag älskar det stället. Och jag längtar till sommarn, när vi är där oftare. Och vet ni vad jag har gjort? Haha. Anmält mig till en båtkurs! 2 tim 45 min varje torsdagkväll i 10 veckor (!!!), sen kan jag köra båt! ;) Tillsammans med resten av familjen. Kul va? Då ska vi ut och busa med ett sån däck efter båten i sommar, wiiie.


Chill fredag + shoppinglördag

Nu pyser jag bort till vårt fritidshus och sover där inatt. Sedan kommer Emmie och Sandra och hämtar upp mig imonbitti så kör vi till Karlskrona och möter upp Emma och sen blir det shopping! Så vi hörs imoneftermiddag igen :) PUSS!


Lite extra.

Igår när jag var på jobbet, på den där utbildningen, kom Patrik fram till mig och sa "du.. Frida, du som jobbar så otroligt många timmar denna veckan.. Vill du jobba lite extra imon?" JATACK, så nu pyser jag till jobbet och jobbar 11 - 17!

Kvällen blir (nog..) lugn för min del, vi kör all in imon istället! ;) Ska upp tidigt och köra till Karlskrona och shoppa med Emma, Linkan och Emmie sen blir det fest och utgång med resten på kvällen! :) Och det ser vi fram emot! PUSS,


I guess you know I'm bad?

Ikväll kör vi på lite nytt och fräscht ifrån Rihanna, tillsammans med pojkvännen (?) Chris!
( Finns även i en verison tilsammans med Pussycat Dolls, men den är.. inte bra.)


En härlig party - låt, såhär inför helgen ;)




Och med det håller vi för idag, godnatt!

Jag vill ha ungar, nu!



Chessi tycker nog bara jag är dum i huvet.

Det blev en gris!

Hemma från träningen nu och det blev gristräning! Ett tag var vi väl ett gäng kinkiga brudar som vägrade krypa under hinder och grusa ner oss i den blöta grusen, men våga ord vägde inte så tungt så det var bara att bita ihop. Och sedan slänga de dyngsura vantarna och frysa om de stackars händerna resten av träningen, sådär kul.

Egenkontroll-utbildningen idag var en liten utbildning av Anticimex om hur vi håller det fräscht på arbetsplatsen, så vi inte sprider massa sjukdomar, och även hur vi håller vår egen hygien fräsch osv.. Han sa intressanta saker, den snubben. Saker som man inte tänker på. + att vi fick våra nya Preem - kläder idag! Wiiie. Helt ny design. (Som Blondnbella har godkänt, och Ursula har även kollat runt i olika bloggar om den nya outfiten skulle kunna funka.. haha skämtåsido, internskämt på jobbet.) Fast vi får inte börja använda dom ännu, men nu har jag ett helt eget set med massa kläder. Skoj! :)

Grus(gris?)träning!

Understället är på och benskydden sitter där dom ska. Nu är jag redo att ut i regnet och slita på grusplanen! ;) Jag längtar tills våren kommer och man slipper alla dessa jobbiga kläder och när man äntligen kan springa och sparka på bollen på GRÄS! Ah, kom kom kom... nu.

Ska även prova den nya bilen dit, iiih. :) Plattan i mattan, vi hörs sen!

En jättegammal bild från en cup på.. Bornholm tror jag?
På den tiden då jag spelade i SGIF.

I'm on my way to better days, and so are you.

Idag slog det mig att jag är inte kär längre. (Eller det slog mig väl mest igår, när jag skrev rubriken till det här inlägget..) Jag har gått vidare och den där "fas 2" som jag snackade om här kom aldrig. Och jag är inte kär! Jag tänker inte på samma sätt som innan, och det där
' kärlekspirret ' som fanns där konstant och hela tiden innan, bara man såg honom och i vissa fall räckte det med att bara höra hans namn, är som bortblåst. Och det känns helt jävla underbart!

Jag kan inte hjälpa att bara vara helnöjd över mitt liv just nu. Allt är så bra. Jag har jobb, jag är singel och jag har världens underbaraste vänner. Precis så som jag vill ha det. Men det jag är mest nöjd över just nu är faktiskt att jag och Basse för en gångs skull är vänner efter att vi gjort slut. Ja, det har ju hänt en hel del gånger innan, att vi gjort slut, och då har vi i stort sett slutat prata med varandra och det har kännts lika fel och tomt varenda gång. Är man tillsammans så skapar man ju en speciell kontakt med varandra, och delar saker med varandra som man inte gör med någon annan. Men denna gången sa vi hejdå som vänner och att vi även nu i efterhand kan prata med varandra osv. känns så skönt,
så jävla bra! :)

Det var väl mest det jag ville få ur mig. Har inte snackat så mycket om mitt ' privata ' på sistone, så jag tänkte bara uppdatera er om det. Livet leker, skulle man kunna säg! Jag behöver ingen man, inte just nu, när jag har dom allra bästa runt mig ändå! Och mina sår är så jävla lagade, helt alldeles utav mig själv! :) Cred till mig!


En bild säger mer än tusen ord, huh? ;)

Utbildning i Egenkontroll

Nu ska jag strax köra till jobbet och få nån utbildning i Egenkontroll.. vad nu det är för något? Det var obligatorisk närvaro så det verkar ju vara viktigt iaf.. :p Hörs sen! :)


Godmorgon torsdag!

Ännu en ledig dag att slå ihjäl.. ah, jag hatar det. Det känns som man bara går hemma i joggingbyxor och bli tjockare och tjockare och slösar bort tiden på onödiga saker, istället för att göra något vettigt av den. Men va fan, vad finns det att göra? Jo, just det.. städa rummet var det jag skulle gjort.. igår.. heja. Återkommer!

How can I move on when I'm still in love with you?

Dagens godnatt-låt blir The Script - The man who can't be moved.
Så fin låt, lyssna bara på texten! :)


(klicka på bilden för att höra låten)


NU: DH!

Lite som en istapp.

Ahh, jag har fortfarande inte tinat helt. FY FAN vad kallt det är ute! Stod rakt upp och ner och tittade på fotboll i 1,5 timme och smart som jag var körde jag på converse.. smart drag, Frida! Nej, kan varit det sämsta. Nåja, 9-0 slutade matchen till Hörviken iaf (ska man vara nöjd då, som den hörvikare man är? haha.), och vi som trodde på tvåsiffrigt. Illa.



Jag hade verkligen ingen känsel alls i mina stackars fötter så jag ringde papi så han fick förbereda ett varmt fotbad till mig. Och gud, vad skönt det var! Det bästa på länge.


Posten nästa?

Var så trött på att bara sitta hemma idag så jag tog min ananas och körde in till stan en runda. Och fy fan vadjag hatar allt jävla ombygge överallt, hela tiden! Dom har ju hållt på i över ett år nu. Körde säkert mot varenda förbud-skylt i stan för att komma till parkeringen vid Sandras. Jag skulle upp till henne och hämta min kvarblivda dricka sen i fredes.. Ah, vad sur jag var. Och just precis när jag äntigen hade parkerat bilen och börjar gå mot dörren så ser jag hur en gubbe står och kollar på mig. "Nej, nu kommer skällningen.." tänkte jag. Men han var så söt: "Gud vilken fin bil du har! Den skulle jag ju kunna köpa av dig sen. Vilken härlig gul färg, du kan ju extraknäcka hos posten med den." Och blablabla. Haha, då kan man inte låta bli att genast bli på bättre humör :)

Nu ska jag in till stan och kolla på fotboll med Emma. Hörviken - Sölvesborg United var det visst, och som den trogna hörvikare jag är... Haha. PUSS!


Nu längtar jag ju bara ännu mer till nästa torsdag..

Sådär ja, då var det nya håret fixat och klart. Så här gör jag:


Först fick jag plocka väck klämmorna ifrån det gamla, gamla, jättegamla håret. Blää.
Ni ser ju hur det ser ut.. Sen lossa det nya från allt vad det sitter fast i.


Sen prova ut hur långa remsor jag ska ha och dubblera det så att håret blir lite tjockare.
Efter det är det bara att börja sy...

Och efter lite irritation och massa "aj" efteråt såg det ut såhär! :)

Tar en paus..

Uuhu, det är tråkigt att sy :( Plus att jag mår illa av den jävla semlan jag proppade i mig istället för lunch. Eftersom jag jobbade igår blev det ingen semla för mig på fettisdagen, så jag slukade den idag istället.. Men det var nog ingen bra idé..

En gammal utmaning

När jag var i Thailand såg jag att Ursula utmanat mig, men eftersom jag inte satt på min dator kunde jag inte göra det.


Regler:
-
Gå in i mappen Mina bilder. (Eller den mapp där du sparar dina bilder.)
- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i din mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.



Haha, detta är Lisa när vi paddlade kanot och sov i våra egna-byggda-vindskydd en natt, med Idrott och Hälsa B när vi gick i tvåan. Detta äventyr glömmer man nog inte i första taget.. kort efter denna bild gick min kamera sönder, så så många fler bilder finns det tyvärr inte.. :p


Jag utmanar:
Jag är lika tråkig här, alla som vill! :)

Onsdag

Idag är jag ledig, lite tråkigt faktiskt. Nu när jag varit på semester och varit ledig så mycket så vill jag faktiskt jobba, jag behöver jobba. Lönen i mars kommer ju inte bli så mycket att hurra för annars.. :p Och mindre kul är det ju att jag är ledig en hel vecka nu, för jag har en ledig helg som jag har var 4:e helg.. Ah. För jag jobbar ju bara tisdagar och helger, eller det är vad jag har på mitt schema iaf. Men sen blir det ofta så att jag tar mer pass så oftast jobbar jag typ 4-5 dagar i veckan. Så jag bara hoppas någon vill byta nått pass med mig! Sjukt va? Haha.

Så idag ska jag ägna mig åt att sy mitt hår! Så jag har det gjort. Sy fast det på klämmorna, alltså. Och så ska jag städa mitt rum! Och det är allt vad jag har planerat :p PUSS!

Vilken power!

Haha, la in en kommentar i gästboken på Altona's hemsida igår om att det var sjukt tråkigt med de töntiga effekterna på fotorna och att han skulle fixa fram originalbilderna istället. Och vad ser jag idag när jag klickar in där? :)


Utmaning

GODMORGON!


Såg en utmaning på Lindas blogg som verkade lite kul, så jag antog utmaningen!

Regler: Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Frida
2. Ett ord på fyra bokstäver: Fisa
3. Flicknamn: Freja
4. Pojknamn: Fredrik
5. Yrke: Företagare
6. Färg: (nu har jag funderat jättelänge, men det finns faktiskt ingen färg på "F".. eller?)
7. Klädesplagg: Flip flop (?)
8. Mat: Fläskfilé
9. Sak i badrummet: Fil (till naglarna)
10. Plats/stad: Filipstad
11. En orsak att vara sen: Fastnat
12. Något man skriker: FAAAN!
13. Film: Friday the 13th
14. Något man dricker: Fanta
15. Band: Flogging Molly
16. Djur: Fiskmås
17. Gatunamn: Fabriksgatan
18. Bil: Fiat
19. Sång: Funhouse

Jag utmanar:
Alla frivilliga :)

Vi avslutar dagen med något av det finaste jag hört.

Innan jag kryper under täcket tänkte jag bjuda på en utav de finaste låtarna jag vet.


Hinder - Far From Home 


Ska ta ett DH - avnitt.. nej, precis DÄR kom jag på att jag totalt har glömt bort One Tree Hill sen jag kom hem. Jag har ju missat 2 eller 3 program nu! Typisk att jag inte tänk på det tidigare så jag kunde sett på det nu :( Nåja, det får bli imon. DH nu! Godnatt! <3

Tillsammans är vi bäst på fest!



Hittade en bild från altona på mig & Emma. Frågan är ju bara varför fotografen valt att förstöra alla bilder från i fredes med töntiga effekter? Alla är ju helkonstiga, inte roliga alls.

Nu längtar jag till nästa torsdag!

Ringde Emma innan och hon hade inte tid att ta bort mitt hår förren nästa torsdag, så jag får vänta lite till. Min gud vad skönt det ska bli då, jag vill bara få väck det nu. Det känns som att jag har börjat få dreads i hårbotten också.. hm, och det är ju inte så kul :p Får väl se om jag har något hår kvar efteråt.

Nu ska jag strax köra och jobba, 15 - 22. Vi skulle visst ha en praktikant på jobbet idag? Spännande att se vad det är för någon :) Bara det inte är en ny Anders eller något sånt.. haha. (Den förra vi hade.) Ha en bra dag så hörs vi ikväll :) PUSS!

Parfymoholic?

Jag måste sluta köpa parfymer! Men när jag åker utomlands blir jag som ett freak,
minst 2 st nya följer med mig hem varje gång. :p Man blir ju helt svag när man går i taxfree'n eller sitter på planet, där dom ofta säljer ut parfymer för en mindre slant än vad dom skulle kostat hemma i affären.


Denna resan blev det tre st:
Beckham Signature av Victoria Beckham (den doftar såå gott!)
Rock n' Rose av Valentino (lite "smålyxig" doft)
Delicious Night av DKNY (en party-parfym)

Det blev också ett set av doften Rock n' Rose med bodylotion, parfym och duschgel.


Min Thailand - låt

Okej, en utav dom iaf. Men detta var väl den låten som spelades mest i min hörlurar..

Lifehouse - The Joke


Så dåligt att den bara finns i live-version på youtube, den är så mycket bättre i den riktiga versionen. Ladda hem och njut istället! :)

Gårdagens shopping

Jeansen, jackan och skärpet. Och mina biega converse till det..
(Och det nyduschade håret åt alla håll, haha..) Gosch, nu vill jag ha vår!



( Laddade nyss hem Picasa, detta fick bli min provbild.. )

Chessi är redo!

Igår fixade pappa en 'födelseplats' till Chessi, så nu är det bara att klämma ut ungarna. Om hon nu blev.. gravid (?) när jag såg henne bli påsatt (hon låg med rumpan upp i vädret och skrek och en svart katt sprang därifrån...) så har vi räknat ut att dom bör komma i början av mars. :D






Min lilla prinsessa.

Nytt och fräscht.

Idag var mamma och pappa och hämtade vår nya bil, som är aningen försenad eftersom dom hade "glömt" börja tillverka den i höstas.. Typ. Hur nu man kan glömma det? Men men, nu har vi fått den iaf och den. är. snygg. Ser typ ut som på bilden nedan, fast vår heter MOA :) Jag hade ju inte bangat för en liten A3:a för mig själv..

Audi A6


( Det var någon som frågade vart jag köper mitt hår och det gör jag på 'Comfyy & Nicoles' i Malmö. Och med det säger jag godnatt! )

Shopping, älskade shopping.

Ja, det blev en hel del inhandlat idag. Mer än vad jag räknat med, men det är smällar man får ta. Jag är sjukt nöjd iaf! :)


- BH + trosor, HM.
- Skinnjacka, vit lång t-shirt, slitna jeans och världenssnyggaste-nitskärp, Gina Tricot.
- jeansleggings, Vero Moda.
- Rattmuff som det står "Left" och "Right" på. Haha :)
- håååår <3

  

  


Och en skitsnygg tvättkorg på Lagerhaus, som jag redan har invigt :)


Vi drar till Malmö, vi drar till Malmööö....

Nu kör jag och Ursula på en roadtrip till Malmö. Är sugen på att uppdatera min garderob lite och sen är mitt hår kaos så nytt sådant ska också inhandlas. Fast jag kan ju inte sätta i det förren Emma har redat ut det jag har nu, men så man är förberedd iaf ;) CIAO!



( Johanna! Jag sviker inte dig, säg bara till när du kan så följer jag med dig och hjälper dig i hår-världen. )

10 november på Hovet. Med PINK!

Nu är det klart, biljetterna är våra!
Detta kommer bli gryyymt.


Tänk er "So What" live, i samma atmosfär som själva Pink.
Jag kan inte föreställa mig :)


Jag orkar inte.

Nej, jag är ledsen men jag orkar verkligen inte lägga upp fler bilder här ikväll. Då är det dom från min resa jag tänker på, men det finns en hel drös på facebook och jag håller på att ladda upp massa på bilddagboken också! Där jag heter så enkelt som 'frida'. Så kika in där sålänge :)

Direkt när mina bilder är uppladdade så pyser jag till kojs, jag är aptrött. Och imon ska jag boka PINK - biljetterna, wiiie :D Så skönt att jag är ledig med och äntligen få sova ut! Har jag inte gjort på hur länge som helst. PUSS!


Tur att jag har sån stenkoll på min egen familj..

Igår berättade Ursula för mig att mamma och pappa har köpt en ny båt. Jaha, vad trevligt.. kul att jag ens hade nån aning om det. Men jovisst, när jag gick ut och kollade så stod det en ny båt där. Men radio och ratt och baklysen och hela köret! Haha.


Det gick ju sådär bra med den förra vi hade.. till slut var mamma rädd för den.
Får väl hoppas det blir en mer lyckad sommar denna gången.. :p


Får man gå och lägga sig nu?

Shit, jag är så trött. Det hade bara varit såå skönt att ta en dusch och krypa ner under täcket och sova hur mycket som helst.. aww.

Fredagens fest

     





     




Haha, så fula.

  


Min Strawberry Stream :)

Söndag

Shit, vad jag är sleten idag. Direkt efter jag stängt ner Preem igår kl 22 körde jag hem (så fort jag kunde i snöstormen...), letade upp kläder, duschade av kroppen och slängde ner allt i en kasse och körde in till Ursula. Var där redan innan 23, det ni ;) Pratade och drack lite sen begav vi oss mot Altona och den Irländska aftonen.. vad det nu var för något speciellt? Nej, ingenting. Det var sjukt mycket folk där iaf och jag hade kul så länge jag kunde.. :) Efter det körde vi på en liten mini-efterfest i lägenheten. Jag, Ursula, Basse och Emil. Haha. (Och för er som inte vet så är Emil min bror och Ursula blir då min kära svägerska.) Fast eftersom jag skulle upp redan 06.30 så blev det en nykter efterfest för min del. Somnade inte förren 03.30 iaf, och då var det lagom kul att gå upp och köra till jobbet imorse.. Men jag fixade det iaf, trots mina 3 timmars sömn.

     

     
Jag vet att det ser knasigt ut, men svaret på alla era frågor är nej.
Nej, nej, nej och absolut nej. Ok? :) Bra.

Kan ni fatta?!

Nej, jag kan det knappt. Bästa PINK kommer till Stockholm!
Gissa vem som absolut kommer vara där den 10 november. Biljettsläpp imon kl 9!


:D :D :D :D


Nu ska jag ta och lägga in massa foton, så galet många roliga foton från i fredes.. haha. Och ifrån Thailand och från vår lilla efterfest inatt.. kika in senare :)

Irländsk afton på Altona

Var egentligen inte meningen att jag skulle dit ikväll, men som allt annat så ändrar man sig i sista sekunden :p Står på jobbet nu, stänger kl 22 sen blir det turbo hem och byta om sen hem till Ursula! Tar sovet i stan inatt och sen börjar jag 07.35 imon.. gosch, önska mig lycka till.. :p

PUSS!

Lördag

Tack för igår mina kära :)


Frågan är vems hand det är runt min midja? Är det din, Emmie? Satan vad lång..



NU: jobb 11 - 22..

Nu är jag redo!





PSSST. CHESSI HAR FÅTT BRÖST!! Chessi är med barn!
Vi SKA få mini-Chessisar :)

Botten upp och resten i håret...?

Hemma. Duschat. Äter. Lite fix-i-ordning. Köra.
PARTY PARTY :D

Freeedag!

Äntligen denna fredag, som jag längtat efter! :D Fast det är ju mest kvällen jag längtar efter.. men den kommer :) Nu ska jag köra och jobba, 9 - 19. Hörs sen!

Bilder del 1

(Klicka på de små bilderna för att se dem större.)



     
1. När vi kom till hotellet blev vi välkomnade av Lille Skutt..
2. För att jag har levt på Cola i två veckor..
3. Minibanan!

  
1. En dag i skuggan.
2. En sån hund ska jag ha, kärlek vid första ögonkastet!

        
1. Pappa har levt på öl.
2. Mamma på vatten.
3. Blue Hawaii på Happy Hour.

  
Polisbåten som slungades upp med tsunamin. Det var en prins i närheten som var ute och skörde jetski, så efter det första tsunami-vågen skickade dom ut denna för att vakta prinsen och typ rädda honom.. Men en sen kom den andra vågen och båten flög upp på land och prinsen dog.

     
1. Banana Shake, MUMS!
2. På den inhemska marknaden..
3. En kväll öppnade sig himlen och det spöregnade i 10 min, sen var det över.
Och det var även allt regn vi fick vara med om.

     
1. En dag skulle vi åka ner till patong med buss, men då kom det en snubbe som erbjöd sig att köra oss (12 mil..) så vi litade på honom. Tog 2 tim, sen bestämde vi med honom så han kom och hämtade oss på kvällen. Helschyst! :)
2. Patong Beach
3. Pappa njuter av sin 50-års present.. som faktiskt från början skulle gå till Maldiverna.
Vi tog longtail-båt ut till Freedom Beach.


Freedom Beach


Steeeek





     
1. Cola i Patong!
2. Patong - palm
3. El-ledningarna är verkligen inte att leka med. Att vara elektriker här är nog rätt spännande...


Nej, nu orkar jag inte mer.. ska sova! Vi hörs imon <3

Dags att bränna semesterfettet!

Jepp, alldeles för mycket onyttigt de här två veckorna men har man semester så har man.. då får även kroppen det ;) Så ikväll drar jag på mig understället och benskydden och tränar fotboll! Så jävla kallt ute bara.. uuh, hade lite hellre legat och sovit i Thailand nu.. som vi gjorde vi den här tiden.

Hörs sen, slänger nog upp lite bilder då med :)


Imon dricker jag Polar Strawberry Stream.

Var inne i stan tidigare med mamma. Gick bl. a. in på MQ där jag hittade min partytop till imon! :D Wiie, som jag längtar. Jag är så laddad, skulle kunna börja redan nu. Okej, krydd.. men typ :) Beställde en POLAR Strawberry på planet hem, som jag ska gå lös på imon tillsammans med apelsinjuice, ananasjuice och is. Mmmm! Tråkigt bara att jag fick jobba 9 - 19 imon.. meen det funkar iaf :)


  



Emmie var här nyss med. När hon kom tittade vi på alla foton från Thailand på tvn:n tillsammans med mormor, så hon slog sig också ner och gjorde oss sällskap. Det var trevligt, och kul att äntligen träffas! :D


Back on track

Yes, mina kära. Nu är jag tillbaka på ett tangetbord med å, ä och ö! Men fy fan vad jobbigt det är egentligen, jag skriver a, a, o av bara farten nu.. haha.

Kom hem vid 12 inatt, hade då varit vaken i 24,5 tim (okej, jag sov 2 min på planet innan jag väcktes av musiken jag hade i öronen, en låt med väldigt högt intro började.. då blir man lagom glad.) så jag var måttligt trött och slocknade direkt. Men nu så, uppe med tuppen! :) Ska ta tag i min resväska nu hade jag tänkt. Det kändes lite crazy att kunna säg "imorse låg jag och solade på stranden i Thailand" igår när vi äntligen var hemma. För vi flög ju mot tiden igår, så det blev en lång dag. En lång namnsdag, helt enkelt.. hela 32 timmar, det ni! ;) Det var lite skillnad att stiga på planet i 35 grader värme och kliva ut i minusgrader och SNÖÖÖ! Blä. Men det är skönt att vara hemma iaf, nu längtar jagt tills jag får träffa alla mina vänner! :) PUSS!



Igårmorse precis innan jag gick till stranden och pressade det sista ;)

I'm going hoooome, back to the place where I belong.

5 tim forsenat nu...

Forsening

Imon ar det onsdag den 18 feb, vilket innebar hemresa men ocksa min namnsdag! :D Fick reda pa for en stund sen att det ar en forsening pa vart flyg hem imon.. 3 tim och det kan bli langre. Vilket betyder mer sovmorron (bussen skulle hamtat oss kl 06.40...) och annu mer solning, ett extra plus ar att vi redan har hunnit slanga solkramerna ;) Haha.

Sa om man nu ska tro att vi bara ar 3 tim forsenare sa borde vi landa kl 20 imon kvall, svensk tid. Men vi far inte reda pa mer forren imonbitti.. Sist vi var har i Thailand var vi forsenade ett helt dygn nar vi skulle hem.. sa man vet ju aldrig. :p

Men vad jag vet ar att jag saknar mina vanner massor! Och jag vet att dom laddar for fullt dar hemma infor fredag, visst Emma? Lindkvist? Emmie? :D Jag laddar sjukt mycket har nere, extra mycket for att jag ska antligen fa traffa alla mina sota da med :)

Nej, horrni.. nasta gang vi hors ar jag pa hemmaplan. PUSS!


Elefantridning och apmatning

Igar var vi ute pa ' Elephant Trekking '. Startade tidigt pa morronen och sen var vi ivag hela dagen. Forst besokte vi en lokal marknad, det var det varsta jag varit med om. Kott och fisk och kycklingar hit och dit, nyslaktade. Fy fan. Jag flydde darifran. Sen vidare till elefanterna dar jag och mamma intog en elefant vi tyckte sag saker ut. Dock fick vi inget ryggstod, vilket kom att bli ett javla besvar :p Red dar i ca en halvtimme, i en back mitt i djungeln tills vi kom fram till ett vattenfall. Nu har det inte regnat pa ca 3 manader sa det var knappt nagot vatten i det, men vi badade iaf! Sen tillbaka till elefanterna och red tillbaka hemat.




Efter det akte vi till ett stalle och at lunch, sedan vidare till kanoterna. Jag och mamma intog en gemensam kanot igen och sen bara chillade vi. I 1,5 timme gled vi fram i de har kanoterna, med en kanotkille dar bak som paddlade fram oss pa den 1 mil langa farden. UNDERBART. Sag bl.a. ormar, lustiga grodor, massa fjarilar, knasiga trad, lianer i massor och roliga faglar.



Darefter akte vi till ett aptempel och matade apor. Av nagon konstig anledning ville ingen apa ha min notter jag hade kopt till dom. Dom ville bara ha banan. Dom tog mina notter, luktade pa dom och sen slangde dom. Dissen dar ja.. Det var iaf en intressant dag :)

typ sahar sag det ut.. ignorans pa hog niva!




Forresten har jag gjort akryl-naglar :)
fragan ar bara hur jag ska fa vack dom?

Similan Islands

Hoho, skulle bara uppdatera er med att jag fortfarande har det bra. Vadert ar det basta man kan tanka sig och idag har jag brant sonder min panna IGEN. Jag har precis flossat vack allt det gamla, branda skinnet och nu kommer jag val fa ga igenom det igen. Kul.

Idag har vi varit ute med bat och snorklat, pa nagot som heter Similan Islands. Det ar klassat som ett av varldens 10 basta stallen, och visst... det var fint :)

I forgar tog vi en 'personlig taxi' ner till Phuket och Patong. Sedan tog vi longtail-bat ut till Freedom Beach. Och det har ju forandrats en hel del pa 10 ar.. :p Det var sa langesen vi var dar sist. Vi tog aven en tuktuk - taxi ner till Karon, stranden vi bodde pa sist, Och dar svischade vi forbi Hanna och Hampus, helt sadar plotsligt. Haha. Jag visste ju att dom ocksa skulle till Thailand nu och att dom skulle till Phuket. Sa det var lite kul, synd bara att jag akte forbi i tuktuk'en sa jag kunde varken halsa eller vinka. Men jag sag dom iaf! :)

Nej, nu orkar jag faktiskt inte skriva mer.. lagger upp lite bilder istallet!



Freedom Beach



Jag matar fiskar med brod :)



Jag & mamma i vattnet pa Freedom Beach.



Detta ar var strand. Just da var det ebb, inget vatten alls. Pa formiddagen ser det annorlunda ut.



Idag ute pa snorkling - baten. Klar jag i flytvast?

Jobbigt,

Nu ar det jobbigt. Riktigt jobbigt att vara sa langt hemifran, sa langt ivag. Hade hellre viljat vara hemma nu, bara for finnas till hands helt enkelt. Vara tankar ar bara pa ett hall idag, all karlek.

En dag i skuggan

Jepp, det fick det bli idag. Har haft jatteont i halsen idag och jag ar helt sonder! :( Min panna har varit jattesvullen och illrod, mamma tyckte jag liknade Odjuret nar han forvandlas till prins.. typ? Efter skugg-solandet tog vi taxi till en polis-bat som slungades upp med tsunami-vagen, den landade 2 km in pa land och ligger kvar dar an idag. Sen gick vi pa en lokal marknad.. Mm.

Jag tror ocksa jag far borja andra mina visioner om den har resan.. Kaho Lak ar liksom mest for pensionarer och barnfamiljer. Inga ungdomar. Sa jag far anpassa mig och leka pensionar med typ sol, bad, slapp, massage, slapp, mat, sol och annu mer slapp och chill. Men det kan behovas det med :)

Foressten ar toaletterna det varsta jag vet. Man far inte spola ner toalett-papper sa nar man torkat sig (ja, aven vid del 2...) sa far man slanga pappret i en papperskorg vid sidan om. Hur ackligt som helst!




Nej, nu ska jag kila tillbaka pa rummet och sova. (Emmie; tidskillnaden ar 6 timmar. Vi ar fore har, sa klockan ar 23. Borde val du veta som varit har? Haha.)

Det kanns anda lite knasigt att vara utsomlands utan Emmie. Jag kande det idag, vi har ju trots allt varit utomlands de senaste gangerna tillsammans.. :p Godnatt!

Som bomull i huvudet

Sa var vi alla tre igar, helt doda och fattade ingenting for vi var sa trotta. Vi kom ner iaf, trots forseningen och trots det spanska flygplan som dom hade fatt hyra in. Landade vid 13 tiden, akte buss en och en halv timme hit till Khao Lak och sen gick vi ner och solade lite. Pa kvallen somnade jag redan kl 20 i thailandsk tid, alltsa nar klockan bara var 14 hemma.. Haha. Sen vaknade jag tva timmar senare och var klarvaken, har legat vaken 4 timmar inatt och fightats med en liten javla mygga. Sadar harligt.. Hoppas det gar battre natten som kommer.

Idag har vi bara legat och stekt. Det ar ca 37 - 38 grader varmt har och 29 i vattnet.. JAG KLAGAR INTE! :) Hoppas allt ar bra med er dar hemma, i snoslasket. Har precis atit Italiensk buffe har pa hotellet, som for ovrigt ar JATTE stort. Ska ta bilder och visa, det ar mycket storre an vad jag trodde. Iaf, efter buffen var det nan Monkey Show, svin kass. Jag led mest bara med de stackars aporna som hade klanningar och klader pa sig :( Usch ja.

Nej, nu ska jag sluta.. Har kopt ett 1-timmes kort har pa internet, som jag far anvanda inom 7 dagar. Sa jag hor av mig snart igen!


I den dryyyga vantan pa det forsenade flygplanet i Malmo,


Precis kommit ut i den thailandska solen, efter 11 timmar pa flyget.. Lagom frasch.

Det tar en evighet att ladda upp bilder pa den har datorn sa jag haller dar for nu. Sa far ni lite mer brunbranda bilder nasta gang ;) Vi hors,

Malmö Airport

Sitter just nu på nån tattar - dator på flygplatsen. Vi skulle egentligen lyft för en halvtimme sen, men det har varit lite kaos. Planet är försenat till 19.00 och dom har satt in ett nytt plan till oss, ett jumbojet. Och i det planet är det inte samma platser som i det andra, och vi har redan betalat för speciella platser med extra benutrymme men nu får vi inte det och jaa.. det var kaos när 300 resenärer skulle klaga samtidigt vid incheckningen. Dom skötte allting manuellt, för det blev ändrat till detta planet 5 min innan incheck. Kul med jumbojet iaf, och jag tror att en viss Ursula är lite aviiis?

Så så är läget, rätt drygt att bara vänta, vänta, vänta.. Men vad ska man göra, den som väntar på nått gott.. ;)

Har 55 min kvar på den här datorn, vet inte riktigt vad jag ska med det till? Minimun var en timme.. Nej, jag håller här. Så får ni en uppdatering från Thailand nästa gång! Gosch, lät härligt. :) Nu ska jag nog ta en vända till till Taxfree, är sugen på en ny foundation!

Pssst,

..en sista uppdatering. Ställde min väska på vågen och den visade 19,9 kg.. rätt skillat, haa? ;)

CIAO!

Nuuu draaar jaaaag !!!

Mysbyxorna och brillorna är på och resväskan är packad.. nja, någorlunda iaf. Några saker ska ner till, sen ska den stängas! Vi kör om ca en timme, funderar på att köra in till stan och fixa det där jävla hårsprayet innan dess.. det måste jag nästan om jag ska överleva två veckor.



Yeye, ha det så bra här hemma, jag ska försöka uppdaterar så ofta jag kan! :D
PUSS!

Dagen D!

Uppe med tuppen idag. Ska duscha och fixa det sista sen kör vi vid 11 :) Planet går inte förren 15.10 och sen är vi framme 06.00 thailändsk tid.. så det är ju rätt skönt, att komma dit så man har en hel dag framför sig så man slipper gå och lägga sig direkt :p

Nej, nu måste jag sätta fart. Skickade bud med pappa att köpa PROFFS hårspray igår och idag ser jag att han har lyckats köpa mousse istället.. Suck. Så jag måste hinna fixa det också.. på nått sätt?

But he's so beautiful, such a beautiful disaster.

Idag kom jag på att jag vill ha med mig min studentklänning till Thailand, men kom också på att det är feta champange-fläckar på den och att jag skulle lämnat den på kemtvätt i över ett halvår nu, likaså med balklänningen.. Men fortfarande har tummen inte kommit ut ur röven, så jag och pappa tog saken i egna händer idag och körde på en hemmagjord kemtvätt i vårt badkar. Och det var bara att doppa ner den lite, sen var fläckarna helt borta. Mirakel! Vi är ett grymt team, jag & pap! ;)



Så nu får den med hänga med i resväskan! Perfekt. Nu ska jag nog ta ett eller två DH-avsnitt, sen sova.. så det blir imorron snabbt, som man gjorde när man var liten dagen innan julafton :) Haha. PUSS!

( sen måste jag bara tillägga att vi slog rekord idag igen, love! <3 )

Dags för dagens jobb!

Yes, ska hälla i mig lite kaffe sen kör jag och jobbar.
15 - 22 är det som gäller idag, vi hörs efter det! :)

Sådär ja, nu hänger jag ju nästan med..

Känns som jag kommit riktigt långt med mitt packande idag, bara den feta sminkväskan som ska ner också.. och några skor. Sen är jag klar! :D Tadaaa:



( Får jag låna med mig din locktång, Emmie? )

Days to go: 1 !!!

Jag har fullt upp med mitt packande här hemma.. Man tycker att man tar med sig det man behöver och i alldeles lagom mängd, men sen blir det alltid för mycket ändå.. jag fattar inte det? Men är man kvinna så är man, då får man bara acceptera att det är så. Har fixat massa låtar på mobilen också, 400 låtar bör väl räcka? Jag hinner nog inte tröttna då iaf :p Wiiie, vad skönt det ska bliii! Tänk att jag ligger och steker om 2 dygn, kanske med en Piña i handen? :)



Såhär brukar det se ut på mina väskor, inget ovanligt alls! :p


Nej, nu ska jag fortsätta.. Ska gå på tofs - och hårnålsjakt också,
det kan man hitta lite här och var och det måste jag ha med mig! :p

Emmie 20 år!

Lite bilder från vår festlördag :)
( klicka på de små bilderna för att se dom större )

 

     



     

     

 

  

Läsar-rekord!

Börjar dagen med att gå in och se att vi hade läsarrekord igår. Bra jobbat, jag gillar er! :)

Sitter i köket med en kopp kaffe nu, tänkte piggna till lite.. För trots att jag inte börjar förren kl 15 så är jag redan uppe! Oh yes, jag återkommer om en stund!

Bilder påväg!

Håller på att lägga in massa bilder från vår kväll igår, men jag är jättetrött och orkar faktiskt inte lägga upp några här. Jag gör det imon istället, men om ni inte kan hålla er får ni kolla på bilddagboken.. där jag heter frida rätt och slätt! ;) PUSS och godnatt <3


Still working..

Nu börjar min huvudvärk komma och nu vill jag hem... TILL MIN SÄNG! <3

Godmorgon!

Kvällen igår var helt okej! Började med lite förfest hos Emmie där vi var måttligt försenade :p Men strax efter nio kom vi iväg iaf och när vi då kom till Lorden satt grabbarna där och väntade på oss. Vi gick upp till VIP:en och fick se denna jättebalja med drickat och sen var det igång! Träffade på och såg en hel del folk som man inte sett på flera år, skitkul! :D Så det var hellyckat, verkligen! Slänger upp bilder här också när jag har tid, antingen ikväll eller imon.

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka på nån ordning på mitt hår.. hm. Direkt efter Thailand åker det av! Efter duschen ska jag in till stan och hämta min bil och även sminka mig, för jag glömde mitt smink hemma hos Emmie. Och sen blir det jobb 13 - 22.. Så så ser min söndag ut, jätterolig... PUSS :)

RSS 2.0