Jag bor i lägenhet för en vecka.

Yes, för Emil & Ursula är just nu på Kreta så jag har fått nyckeln till deras lägenhet =) (Plus att jag ska vara blom-vakt.. hur nu det ska gå..) Förlåt för att jag är så seg på att uppdatera, men jag har jobbat 9 - 19 idag och nu ska jag pysa iväg igen. Stress stress stress. Sen jobb imon igen, 10 - 14. Sen efter det kan ni förvänta er något ;) PUSS!

En helt ny Frida

Sådär ja, efter lite sov och lite mat så är man som ny. Tyvärr är jag supertråkig idag och säger att detta är allt för idag, för nu ska jag köra och jobba 15 - 22 och sen när jag kommer hem ska jag sova direkt! Så.. det var det. Godnatt då kanske ;)

Idag mår man som man förtjänar

Så jag säger inte så mycket idag. Bilderna får tala. :)



















En liten snabbis

Har lite bråttom så jag slänger bara upp lite bilder från idag =)















Wakeboard idag igen! Wiiiie

Godmorgon kids! Allt bra? Med mig är det toppen =) Har precis varit ute och gått en runda sen kom jag hem och slängde i mig ett ägg och nu sitter jag här med kaffet. Wunderbaaar. Idag ska vi ut och åka wakeboard igen! Eller att säga vi är väl lite fel, för alla åker ju inte.. host. Men sitta i båten och sola och titta på är ju nästan samma sak ;) Så grymt härligt att jag är ledig idag med, perfekt väder! Shooho. Och ikväll blir det fest, som pricken över i:et. Ha en bra dag så hörs sen!


Jag hade ingen annan bild på denna datorn så det får denna igen.
Men mig gör det inget, jag gillar den. Den är härlig! =)


Dagens dille - låt

Ja, hon är typ 16 men jag gillar denna låten. Emmie har fått mig att göra det, skyll på henne. =)




NU: jobb 13 - 19 och sen blir det nog lite Mjällby - match på det! :)

Psst..

Man kan inte bli annat än glad när chefen ringer och säger att man kan börja kl 13 istället för 11. Wiiiho! 2 timmar gör mycket såhär på morgonen. Så nu ska jag ut i solen och äta blåbärspaj, dricka kaffe och läsa "Ljudet av ditt hjärta". Tredje boken i "Twilight"-serien

Okej, jag tar tillbaka det där med sol. Men himlen var faktiskt blå när jag skrev det (ja, det var massa moln runt det blåa förstås..) och sen när jag gick ut kände jag små regndroppar. Jävla svensk sommar. Nu får det bli Desperate istället =)

Bildbomd med lite unseen pic's..









 



 














 
















 





Såhär har jag tillbringat min kväll:




Efter mitt bakande (..som blev lite misslyckat till en början, eftersom jag inte riktigt orkade läsa recept. Men sen fick jag ordning på det och den blev hur god som helst!) så myste jag med min man. Min andra pojkvän som bara är så galet kär i mig och klagar inte en sekund på mitt sällskap. Vi är ett team och han är världens bästa. Min tönt. Skitunge. Bajs. Prins. Bäbis. Min Sunis!

(Fast han är ju ingen bäbis länge.. inte som här..)


Jag kommer vara i skohimlen!



Ja, som ni ser. De flesta skor ligger runt 200 :- men man kan även hitta de för endast 75 :-
Jag ska typ ägna en hel dag inne i en sån här butik, får nog ta med mig en extra resväska också.. För att få plats med allt jag vill ta med hem =) Även kläderna är skitsnygga och billiga! Wiho, New York! 23 dagar kvar, längtalängtalängta.



( klicka på bilden )

Inget Karlshamn utan shopping..

Jag råkar ha en tendens till att alltid komma hem med minst en kasse när jag varit i Karlshamn. Jag vet inte varför. Oftast ifrån MQ eller Vero Moda. Idag svängde jag bara inom Vero Moda och fick med mig två tröjor hem!


leopard 360 :- randig 180 :-




Btw, fick tips från Emmie & Sandra om varför flugor finns... ( länk )
Haha!

Karlshamn nästa!

Yes, ska en sväng till Karlshamn nu. Jag går ju hos optikern där så jag ska lämna in mina brills för dom är typ.. sega. Och så ska jag hämta ut min lins som legat där och väntat på mig i några veckor nu! Haha =) Hörs sen!


Bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra


Vad gör flugor för nytta på jorden?

Dom är ju bara så ittriga och i vägen exakt hela tiden. Var nyss ute och gick en runda och så fort man blir lite svettig så är dom där. I näsan, i örat, i nacken, i ögonen. Och även i munnen om jag inte hade haft den stängd. Så jävla äckliga. Har dom nån positiv funktion över huvudtaget?



Världes mest onödiga djur?

Lite bilder från badet igårkväll

Hittade några bilder på Emmies blogg, jag snodde dom lite i smyg =) För övrigt står jag på jobbet nu. Och det är seeegt!









Visst ser det härligt ut? :)



Och här nedan har vi guppvägen. Och ni ser också hur lyriska jag & Malin var.. haha.
Men jag bjuder på den ;)




Kvällsdopp bland gamla minnen

Igår, efter att jag, Emmie & Malin krängt i oss massa pizza, körde vi bort till Ålunden och tog oss ett kvällsdopp. Det är en sjö som ligger i Gränum (typ världens håla) ovanför Olofström. Vi var alltid där när vi var mindre, när vi var i 'moppeåldern'. Haha, så vi har massa sjuka minnen därifrån. Det var kul att komma dit igen =) Och det var skönt att bada!

Vägen dit är som en bergochdal-bana. Det kittlas i magen när man kör snabbt över backarna. Så på vägen hem gasade Malin på som fan så vi bara flög - bakdäcken lyfte från marken. Fy fan vad kul det var! Vi skrattade så mycket så vi fick ont i magen. Sen vände vi och gjorde om det en gång till, och skrattade ännu mer. Åh, det var kuuul!! :D Haha.



Detta är den enda bilen jag tog,
resten tog vi med Emmies kamera. Får hoppas jag får dom snart....... :)

Jag är besviken

Det var som jag misstänkte - ni är för blyga. Av så många besökare igår var det endast typ 16 st som vågade kladda ner vilka de var. Cred till er men tråkigt av er andra. Nåja, pappa har tydligen fått allt om bakfoten för här funkar internet precis så bra som det alltid gör. Hönsen är nog ute och springer. Blir bara en kort update nu - igårkväll hade jag massa fredagsmys med B och ikväll blir det pizzamys med Emmie & Mallan =) Skepp å hoj!

Det blir en bloggfri helg

Ja, pappa håller på med nått skit här hemma så vi ska få nån ny internetleverantör. Så det vi har nu stängs ner imon och sen får vi det nya på måndag eller tisdag. Och it sucks. fy vad rastlös jag kommer va! Blä.



Så under tiden medans jag är borta tänkte jag att ni kunde ta och berätta vilka ni är som klickar er in här varje dag?
Jag är jättenyfiken! En del vet jag redan och en del har jag förstått själv efter alla bittra kommentarer. Men dom är i minioritet - det är ju hur många som helst som jag inte har en aning om. (Och det är ju trots allt ett tresiffrigt antal..) Så berätta vilka ni är, vart ni bor och gärna om ni har en egen blogg. Och var inte blyga. Ni som jag redan vet - om ni inte skriver så blir det ju bara pinsamt. Så kom igen nu, a l l a  =) Så får ni ha en bra helg sålänge! PUSS

Små heta svartingar från Nelly



"Den lilla svarta" funkar alltid, en sån borde vara ett måste i var kvinnas garderob. Svart, elegant och enkelt eller inte - det bestämmer du själv. Tråkigt nog har jag bara en, det blir ju att man väljer något med mer färg nu i sommar. Så jag tänkte satsa på en ny. Såg att nelly.com fått in några nya, supersnygga, så jag tänkte bara tipsa er. =) Kika in!

Torsdagkväll

Sådär ja, nu fick jag upp lite bilder med. Och även på facebook, titta och njut! ;)





 

K v ä l l e n s  e n d a  p l a n :

Mysa runt i Basses tröja och bara slappa. Och typ lyssna på musik som ovan. Mmhmm...



Bilder från vår lilla krogrunda igårkväll.

Startade hemma hos Elli med lite fördricka. Sen hoppade vi på våra cyklar mot Havsbadet - sen Lax & Vin - och sen skulle vi till Dagmars men det stängde redan kl 22 så vi cyklade hem till Elli igen - Hanöhus & terassen! Bra kväll, tack brudar!


Vi var Jenna, jag, Jennyann, Ursula, Fia, Elli & Sandra.


Jennyann, Elli & Fia hemma hos Elli innan vi begav oss.


Jennyann är glad med sin cykel.


SKÅL! Vi startade på Havsbadet med en god drink. San Fransisco för min del, mums!


Ursula, Jennyann & Fia på vårt andra stopp - Lax & Vin.


Där blev det massa cider och öl.


Jag lägger in posen..


..och Sandra hakade på. Som för övrigt fyllde 22 denna afton, stort grattis!


Jag var så lycklig på cykeln! :D Haha.

 
In action..


Mellan Lax & Vin och terassen så satt vi hemma hos Elli igen.
Denna snubben satt och spelade gitarr och vi sjöng, supermys!

Ikväll blir det krogrunda på cykel!

Och jag är så glad! Jag längtar tills jag ska få cykla. Det var så jävla längesen och jag har haft sånt sug efter att få sätta mig på en sadel. Och ikväll, äntligen. Varför har hon inte plockat fram sin jävla cykel och cyklat då? tänker ni säkert nu. Och ja, så har jag tänkt länge. Men nu jävlar! =)


På mig har jag min nya lilla 'jacka' från MQ. Och jag älskar den redan =) Den är ju lila!

Sludestionationen är terassen! :D Sen kommer bby och hämtar mig inatt och sen är jag nog inte tillbaka här förren i imoneftermiddag. Typ. Tjaarå!

En sommar med penicillin....

Mitt tandläkarbesök denna morgon var bland det värsta jag varit med om. Det visade sig att det var min visdomstand som var på väg upp, vilket jag också misstänkte. Så hon skulle spola rent där bak och plockade fram något som liknade en spruta och skulle liksom få in den mellan tanden och tandköttet. Åh, helvete vad ont det gjorde. Tårarna bara rann och till slut tyckte hon synd om mig och sa "usch, nej jag ska inte plåga dig mer" så tvättade hon med en liten tuss istället. Och i med att jag redan går på penicillin så ville hon inte skriva ut ett nytt recept till mig så jag ska vänta tills fredag. Har jag lika ont då så ska jag få ännu ett penicillin. Jäääj, kul sommar. Fan.



Nu ska jag mysa ner mig i soffan och tycka synd om mig själv och titta på Desperate,
det var faktiskt längesen nu.


Godmorgon!


Hade ännu mer ont i morse när jag vaknade så nu fick jag en tid hos tandläkaren om en halvtimme.
Tur det, men fy fan vad jag inte tycker om det. Uuuh. Wish me luck.

Frida säger godnatt!

Som jag skrev i morse så var jag & mami i Kristianstad idag och shoppade lite och tog en lunch på Trendie. Räksallad is the shiiet. För min del blev det bara lite basplagg, ett svart linne och en svart hood + en kort "jacka" från MQ. Tror den precis kommit in, skitsnygg! Men när jag tog första kortet för att visa er så strejkade kameran. Totaldött batteri. Så det får vänta tills imon =) Nu ska jag se på Finding Amanda tror jag den hette.. Godnattpuss!


Chris ursäkt till Rihanna och resten av världen.



Ja, vad ska man säg. Är man idiot så är man - inte mycket att göra åt det. Jag tycker det pinsammaste är att man ser och hör hur tydligt som helst att han sitter och läser vad han säger. Vad för sort ursäkt är det, att sitta och läsa från en TV-skärm att man är ledsen och ska aldrig göra om det. I helvete heller. Jag gillar Chris musik men hans personlighet har jag en hel annan åsikt om. Blä!

Ingen bra start på dagen. Alls.

Godmorgon! Igår kväll hade jag lite ont i min kindtand och det var även lite svullet runt. Inget mer med det, jag sov och hoppades att det skulle gå över. Men nej, jag har vaknat flera gånger inatt och haft jätteont. Köttet ovanför kindtanden är liksom uppsvullet som ett stort berg jämfört med den andra sidan i munnen. Och det gör P I S S O N T. :( Kan knappt svälja och det gör skitont när jag pratar. Hur ska jag kunna jobba idag?



Nåja, ser ni vad tidigt jag är uppe? Jag och mamma skulle ut och gå nu. Men vi sket i det, hon var trött och jag har ont så vi gjorde en stor och nyttigt frukost istället och sen ska vi köra till Kristianstad och shoppa =) Och sen åker jag direkt till jobbet kl 15! Jobbar till 22 ikväll igen. Så ha en bra dag!

Alla vi som hatar svensk sommar...

...räcker upp handen nu.




B L Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä

Hur kan man inte älska dom?



Oh. My. God.
1 300 :- tror jag dom gick på men fan så frestande.. godisgodisgodis.

50 min kvar av min semester..

:( Hade inte suttit fel med en vecka till, men det får bli nästa år! Och för den delen ska jag ju faktiskt ha en vecka till, i the big apple.. Rawr.

Nej, hörrni. Idag hör ni inte så mycket mer från mig. Jobbar 13 - 22 så det blir en lång dag. Vi hörs =) PUSS.

I can be so mean when I wanna be, I am capable of really anything


I forgot to say out loud how beautiful you really are to me
I can't be without, you're my perfect little punchingbag

a n d  I  n e e d  y o u .





Kvällens låt. Tidigare har den bara varit "en i mängden" men jag gillar den bara mer och mer för varje gång. Pink är bäst - 10 november i Globen och jag kommer vara lyckligast på stället. Godnattpuss!

Inresetillstånd - check!

Jaadå, idag fixade jag så jag faktiskt får åka till USA. Det är typ nya regler sen januari att man måste fixa inresetillstånd via internet minst 3 dagar innan avresa. Men bara åka till, sen om jag får komma in i landet eller inte bestämmer tullmännen väl framme på flygplatsen. Sicket jävla ståhej för att åka till ett land andra sidan Atlanten. Men det kommer bli naaajs =) Riktigt najs. Jag längtar till shoppingen, Forever21 & Victoria's Secret. Prrr.


Jäääj, nu slipper jag vara ensam!

För idag flyttade mamma, pappa, Chessi & Sune hem igen. Visst var det skönt att bo ensam och få ha det som man ville men jag ska ärligt säga att jag är fan glad att ha dom hemma igen. Speciellt Sune.













Och med detta menar jag inte att jag ska bo hemma för alltid - usch nej. Jag är grymt sugen på att skaffa eget men man märker hur mycket det är att göra när man inte har föräldrar som är hemma och fixar :p


NU: hallonpaj & vaniljsås =)

I ren desperation att hålla sig vaken..

..så stod jag och diskade inatt vid 1. Samtidigt som jag åt en macka och drack massor av kaffe. Och det funkade =) (Ja, jag brukar bli trött vid typ 23.. hm, så rolig är jag.) Körde sen och hämtade ett helt gäng i Karlshamn, 7 pers fick jag med mig. 1 i framsätet, 4 i baksätet och 2 i bagaget. Knappt rädd för poliser men jag slapp =) Förmiddagen har spenderats i Basses säng och eftermiddagen med att bygga garderob här hemma, som jag ska ha jackor & skor i. Superfint, jag är otroligt nöjd! (Trots att jag inte har skruvat en enda skruv..) Nej, dags att fortsätta njuta av min sista dag på semestern! Bajs. :( Hörs sen!



Fia, Elli, jag, Ursula & Malin i fredes =)

To die for..



Mmmm,
g o d i s .


En galen fredag

Lördagkväll. 23.42. Östersjöfestival. Borde inte jag vara där? Nej, för jag sitter hemma i min säng. Ensam. Totally alone. Hm. Nej, men jag går på penicellin (stavningen?) så jag fick hoppa kvällens fest. Har varit och kollat läget och skjutsat folk iaf. Jag fick nog igår - svimmade av på dansgolvet i schlagertältet. YES! Inte på grund av alkoholen utan jag vet faktiskt inte riktigt varför. Pladask sa det. Helmysko. Så jag ringde Basse så han kom och hämtade. Så så slutade min fredag :p Men förfesten var en höjdare iaf! Den var kul =)

 


lektajm


jag & stoffe var ett team


bästa teamet - för vi vann!






nattamat är fan det bästa som finns!


random?

Nej, nu får det räcka. Nu ska jag typ klunka kaffe så jag inte somnar tills det är dags att hämta folket igen. Gäsp. Men jag har Lasse, han är mitt sällskap för kvällen =)
 

Dags för lite homecoming-party ;)


Nu beger jag mig och slutdestinationen är såklart Östersjöfestivalen ;)
PUSSHAAAJ!


En härlig dag på havet

Tjosan. Det blev en härlig dag på havet idag med massa sol och sen en glass på Hanö. Jag provade aldrig på det där med wakeboard, jag tror jag håller på till vattenskidor istället :p (Bild från när vi var i Turkiet för typ 3 år sedan..) Men grabbarna gled iaf, dom var grymma.

Raul, Emil, Ursula

Emil

Emil

Raul

..och så glassen på Hanö.

Wakeboard

Wiiiie nu ska jag, Ursula & Emil ut med båten och åka wakeboard! :D
Blir nog iväg hela dagen så vi hörs sen. Ska fota massor också =)

 

Typ såhär cool kommer jag va..

Biotime


Ikväll ska jag, Emmie & Malin på bio!
Vi ska se The Proposal, har hört att den ska vara jättebra så vi hoppas det också =)
Ha en bra kväll, PUSS!


Eyyy,

Massa nya bilder i det här inlägget. Kika!

Jag har hittat min plats på jorden.

Hela dagen har jag tillbringat i Höghult med mamma, pappa & mormor. Vi har ett gammalt hus där som ligger 5,4 km (ja, jag mätte idag..) rakt in i skogen. Knäpptyst överallt. Superskönt. Utedass och inget rinnande vatten, jag hade aldrig klarat en vecka där men det är skönt att bara komma dit och andas =) Jag låter mest bilderna tala för sig själv.























 

Gårdagens fest

Började med en hel del bilkörning och felkörning. Jag & Elin hittade helt enkelt inte, men till slut så. Katshing! Väl framme möttes vi av ett helt gäng killar som satt och festade och drack och vi var inte sena att hänga på :p Vid halv 12 begav vi oss ner mot stan och skakade lite rumpa på Harry's utedisco. Prrrr.












 


Så, fler bilder finns på facebook =)

Jag kunde inte sagt det bättre själv.

Länk


Godmorgon!

Nattblogg

:)

Partynight




Nu pyser jag och Elin till Karlshamn. Till en förfest med baaara grabbs, raawr.
Haha, nej inte riktigt. Sen blir det Östersjö, ha en bra kväll =)


En kväll dömd att misslyckas.

Haha, det var vår kväll igår. Jag och Johanna var hemma hos Elin och åt mat. Sen skulle vi ner till stranden "lite smidigt" och grilla lite efterrätt, typ frukt och sånt. Men först var vi tvugna att passa Albin, hennes 3 år gamla bror, för han sov och dom var inte hemma. När dom väl kom hem så körde vi och plockade lite jordgubbar, sen körde vi ut till boket där vi skulle vara. Väl där kom vi på att vi glömt en påse kvar bland jordgubbarna så vi fick köra tillbaka. Då kom vi också på att vi hade ingen kol eller tändvätska så vi körde hem igen och hämtade det. Och sen tillbaka till boket och hem till Felix som också skulle vara med. Där fick vi jaga en hund. Sen gick vi på grill-jakt. Såg rätt mörkt ut ett tag, men till slut hittade vi. Plockade upp våra grejer och kollar på chokladet som vi skulle stoppa i bananerna. Bäst före 2007. Okej. Satte igång med elden, som mest bara var rök. 5 tändstickor, heja. Så nej, det blev inte mycket grill. Kanske ska tillägga att innan vi hade ens börjat var kl 22.. haha. Gud ja, men kul hade vi =) "Vad har ni sniffat?"












Lite nytt i garderoben

Idag har jag och Elio varit i Kristianstad och shoppat lite. (Det är ju den 15:de idag.. prr.)
Blev även en lunch på Trendie, mys.


Tubtop H&M 149 :-
Tunika Bik Bok 499 :- med 75% rea
Klänning Bik Bok 299 :- med 75 % rea


Skor H&M 349 :- (som jag nu såg att bara kostar 198 :- på hemsidan.. surt.)

+ massa smått bra&ha - tjafs =) Ciao,

Liseberg var hur kul som helst!

Såg ni Emmie & Malin på TV igår? Dom vann sån plats på den levande bingobrickan så dom var i bild hur mycket som helst. Skitkul =) Jag och Emma vann tyvärr inte, men vi hade mysigt ändå. Delandes på en liten stol. Haha. Dagen var sjukt kul, åkte hur mycket karuseller som helst så man kände sig som ett litet barn igen. Kanonen blev det tre gånger, favoriten. Uppskjutet när jag fick åka själv var lite scary, men kul. Balder säger sig själv - asgrym. Flum Ride och Lisebergsbanan är ju klassiker, den sistnämnda blev det nog fem gånger. Nåja, idag är jag off. Det är ju sol ute! =)






 



 



 





 




Klantig som jag var glömde jag kameran hemma igår. Laddade den hela natten och raderade alla bilder bara för vi skulle kunna ta massor med foton, så glömmer jag den. Men Emmie hade kamera så jag får vänta på hennes bilder =)

Det blir en dag med karuseller!

För om en kvart kör jag, Emmie, Malin & Emma till Liseberg!!!!!!!! Wiiiho. Fy fan vad jag har längtat, har haft sån karusell-mani hur länge som helst. Sen ikväll, om vi får plats, så sitter vi och tittar på "Lotta på Liseberg". Haha, så ni kan ju hålla utkik efter oss på TV:n ;) Ha en bra dag, det ska definitivt jag ha. PUSS!


Frida säger godnatt!





Kastellet, ön där teatern var på, var mysigt men förställningen var väl sådär.
Har ju sett bättre =) Nu ska jag sova, upp tidigt imon och ut på äventyr ;) Wiiiho. PUSS!

Tjarååå



Fick bli en bild från fredagen.
Bilder osv från helgen kommer, men tyvärr inte idag eller imon för jag är busy..
Men det kommer! =) Ha en trevlig kväll!


Jag ska bli en ridande polis!

Godmorgon, typ. Vaknade upp hemma i Emmies säng inatt efter en sjukt kul dag/kväll igår. Började med förfest i Näsby hos Sandras pojkvän med hans vänner. Sen begav vi oss in till Tivolirock där vi höll till hela kvällen. Förutom när vi köpte langos och popcorn =) Haha. Och kollade på när en ambulas, typ 10 polismän och 2 poliser på hästar som tog hand om en medvetslös liten pojk. Jag ska lätt bli ridande polis, så jävla coolt! Sen tjatade jag om det hela kvällen igår. Haha.



Nu ska jag hoppa in i duschen och bli lite fräsch. Kan behövas. Ikväll ska mormor bjuda hela familjen familjen och släkten på mammas sida + Ursula & Basse på nån teater i Karlshamn. Ute på en ö, typ. Ja, vi får se vad det är för något =) Kul skulle den vara iaf. PUSS!

Tivolirock

Hej säger en bakis Frida vid tangenterna. Fast det börjar bli bättre nu, men när jag vaknade var det inte mycket med mig. För jag hade så kuuuul igår :D Så det var det värt! Nu ska jag köra in till stan och sen ska jag och Emmie ta tåget till Kristianstad. Lite förfest där sen beger vi oss mot tivoliparken och Tivolirock! Så det var allt för idag, ha en kul kväll!


Slutdestination: Kristianstaddagarna!

Ikväll blir det lite förfest hemma hos Erika sen tar vi tåget vid 11 till Kristianstad och Kristianstaddagarna där! Detta kommer bli en bra kväll :)


Halternecklinne/klänning från Gina Tricot, byxor Miss Sixty & skor från Scorett.

Haha, en sak som jag kom att tänka på nu när jag skrev "skor" var Basses pappas kommentar. Förra gången jag hade dom så sov jag där och han var vaken när vi kom hem. Dagen efter säger han: "Frida var lite på lyset inatt. Hur fan kan du gå i dom skorna? OCH va full samtidigt?!" Haha! Mitt svar blev "Jag är kvinna." Men jag förstår honom, om jag hade varit man & full hade jag inte heller kunnat klacka runt i 13 cm-skor..

Sängen blev mitt fall..



Blää, vad seg jag blev. La mig i sängen en stund och nu är jag bajstrött.
Dags att hoppa in i duschen och piggna till, det är ju för fan fest!

Rix FM Festival i Kristianstad

Jag var på Rix FM Festivalen i måndes innan den där skräckbion..
Tyvärr var batteriet helt dött på min vanliga kamera så det fick bli med mobilkameran.
Sådär bra kvalitét, men man ser lite iaf =)




Janet - Heartache on the dancefloor






Style - Vill ha dig
Sån jävla stämning var det, alla sjöng med för det är ju ändå en klassisk låt som alla kan!






Kim - Here comes the night

Har han Sveriges sexigaste sångröst eller? Ja! Hela jag smälte för en stund =)


Solen gav mig falska förhoppningar.

Ja, det var faktiskt blå himmel när jag vaknade idag så jag trodde det skulle bli en fin dag! Men så brukar det ju alltid vara, sen kommer molnen framåt lunch-tid. Typiskt :( Nåja, jag har fått andra saker uträttade istället. T ex bokade jag min Tivolirock-biljett idag. Har glömt bort det flera dagar så idag tänkte jag ta tag i saken. När jag bokat står det "Bijetter hämtas ut senast fredagen den 10 juli kl 13" Whaaat?! Tittade på klockan och den var 12.20, så det var bara att gasa bort till Preem och fixa det. Sen tog jag en runda inom Basse också :) Jag satt och tittade på när han målade sen körde vi till Spar och köpte mat, revbensspjäll som han längtat efter sen han vaknade.. hm.





Nu ska jag måla mina naglar och fixa i ordning mig för parteeey! Wiiie :D Ikväll är jag laddad.

FFF blev ALLIHH

Som ni säkert märkt har jag även bytt bloggnamn. Min blogg heter inte längre F - fun, flirty, fabulous utan A low life in high heels. Jag tyckte det passade bättre in, helt enkelt. För det stämmer ju ändå rätt bra :)

Nu ska jag göra mig i ordning för att köra till Karlshamn. Har lite ärenden där och sen ska jag hem och slänga mig i solsängen! Synd bara att det inte är så varmt idag :( Och att det blåser. Vart tog den där omtalade ryssvärmen vägen? Men det är alltid lä där bak på terassen så det ska nog gå att tillbringa dagen där ändå :p Godmorgon!

Nu lämnar jag in.

Så, nu får det räcka för idag. Lite små skavanker här och där, men det fixar jag till imon :) Ikväll var jag och Ursula på gymmet en runda faktiskt, det var sjukt längesen! Efter det fick jag lite mat hemma hos dom, lax med potatis & hallandaisås - mumma! Slapp jag äta mackor idag igen :p Haha. Sen pillade vi lite på min header med, visst blev den fin?

Kolla förresten vilken smart grej jag köpte på IKEA idag, för endast 29 kr, skitbra för då blir inte datorn så varm som den annars blir om man har den rakt på benen =)

Jag vet inte om den syns så tydligt, haha. Men det är iaf ett "underlägg" till laptops!
Perfekt för mig som sitter så mycket med datorn i sängen.

Under construction..

..pillar och donar lite med designen ikväll.
Inte så kul när alla bloggdesigner ser likadana ut kanske? Haha!

Dresscode: IKEA!

t-shirt från Bik Bok, jeans från MQ & mina älskade converse, casual!

HEEERRRÅÅÅÅÅ!


SMS-nördar

Mamma: Är du vaken? Vad gör du? (jag ska erkänna att jag vaknade av det sms:et..)

Jag:
Ja, jag är vaken. Jag ska äta frukost nu.

Mamma:
Okej. Vad ska du göra idag? Vi vet inte vad vi ska göra idag. Har regnat lite. Hur är vädret?

Jag:
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Här är tråkigt och blåsigt. Ska vi åka till IKEA?

Mamma:
Ja, vi åker till IKEA.


(Och för er som inte vet så bor mina föräldrar borta i Köpegårda hela sommaren,
så jag klarar mig själv här hemma. Eller klarar vad väl att ta i, men jag överlever iaf..)



Godnatt Sverige!

..för det är ju snart hela Sverige som är inne och läser min blogg, aiiight? Nej, skämtåsido. Så mycket ska vi inte krydda. Det var tråkig att Mjällby åkte ur Svenska Cupen ikväll iaf, dom var så jääävla nära i slutet. Hursomhelst så kommer dom ju ändå kliva upp i Allsvenskan efter denna säsongen så det spelar ju ingen roll ;) Maha. Sjukt kö när vi skulle ut, stod helt stilla på parkeringen i 40 min innan det började röra på sig liiiiite. Sen jävlar var det ingen som var snäll, tutande och sura miner hit och dit. Vem brydde sig? :) Lite DH nu och sen sovet, i helgen blir det fest och det längtar jag till!



6661 st. Det kallar jag publik!



Mjällby AIF - AIK

Håller på att glufsa i mig lite mat nu,
sen ska jag hämta upp Emma så pyser vi ut till Hällevik för lite fotbollstittande.
Kvartsfinal mot AIK i Svenska Cupen idag ju, hur bra som helst. CYA! Haha,

   vs  

Haha, jag var en mattelärare..

I torsdes på Killebom när vi var på Altona så såg vi att vår gamla klassföreståndare / mattelärare var där också. Jag och Lisa höll på att smälla av. Tänk er då en tjock skäggig gubbe som inte alls har på Altona att göra. Han kom fram till oss och hälsade och frågade vad vi gjorde nu. "Pluggar till mattelärare" sa vi snabbt. Troligt, eftersom jag hade typ IG.. Sen ljög vi vidare om att vi bodde på Campus i Lund tillsammans. (Det finns väl inte ens ett Campus i Lund..?) Haha, fy fan vad kul det var.


Hade vi passat som mattegeni?

Typ.. gott och blandat.

Det blev en god lunch på Coffee House istället, vegetarisk pasta för min del. MUMS! Efter det tog vi en sväng och kollade in utbudet av affärer i vår lilla stad. Sandra förstår inte varför det inte finns ett Gina här, det förstår jag! Haha. Spanade även in mitt lilla skyltfönster, prrr. Och denna gången fotade jag också, lovade att göra det för längesen men se hur bra det gick..
























En lunch på Coffee..





















..och efterrätten tog vi på Kristinas.



Och en latte till det. Jag satsade på Hallonlatte.. ser ni sörjan i botten? Den var skum.

Efter maten och fikat och lite shopping på ICA bestämde vi oss för att köra skilda håll och sa hejdå. Men jag har lovat att komma och hälsa på henne på Hanö. Ja, Sandra är ju numer en ö-bo. Som vantrivs. Nej, så drastiska ska vi inte va men jag förstår henne om det är lite.. sammasakvarjedag. Så jag ska komma och pigga upp :D

Iaf, jag körde till Bromölla och lämnade in min mobil (äntligen! nu kanske jag t.o.m. kan höra vad folk säger till mig i luren..) och sen inom Markislagret och köpte galjar! Men jag tror inte det är fler galjar jag behöver, jag tror det är en ny stång. Det är trångt nu..


Fika-tajm!

Nu pyser jag in till stan för en fika med Sandra.
Sen har jag lite andra ärenden att göra, t ex lämna in min efterblivna telefon. Hmpf.

Hörs!


My Bloody Valentine

Förresten skrev jag ju häromdagen att jag skulle på nattbio. Det var My bloody valentine vi såg, i 3D. Så vi fick sitta med såna glasögon på oss. Fy fan, säger jag bara. När dom högg ut ögonen och allt vad dom höll på med så såg det ju ut som man hade ögat typ en meter framför sig. Och när dom kastade saker så kändes det som man skulle få dom på sig. Så jag satt mest gömd bakom Basses tröja, det kändes tryggast så :p Om jag rekommenderar? Ja, det tror jag. För dom som gillar såna filmer, med blod och skit. =) Men nästa 3D-film jag ser får bli ice Age! Lite mer på min nivå, haha.


Tisdag

Och andra dagen på min semster. Har jag förresten sagt att jag har semester? Jo då, sista jobbedagen var i lördes och nu jobbar jag inte förren nästa måndag! Två veckor off, det behövs! =) Så idag har jag och Emmie suttit och bokat biljetter till New York :D Ons 19 augusti kl 06.05 lyfter vi från Köpenhamn till The Big Apple, grrreat. Sen måste vi bara få Eugene att komma och möta oss på flygplatsen med, men det löser sig. Ikväll har jag och Sandra varit i Kristianstad. En matbit på Burger King sen var vi fit for fight för karusellerna! Det blev ett åk i Flipper. Men den uppfyllde tyvärr inte förväntningarna, karusell-gubben var nästan bättre. PUSS!


Jag & Eugene, typ 3 år sedan..

Oj då..

..en halvminut senare tittade jag ut och såg värsta ovädret.
Det blir nog inte så mycket volleyboll iaf.. Tråkigt.

Kvällens planer

NU: volleyboll i Sandviken och sen lite nattbio på det!

Det bjuds inte bara på Blink i New York..

Nej, för vet ni vad det bästa är? Att Fall Out Boy, Panic! At The Disco & Chester French är förband! Hur bra som helst ju :) Dock vet jag inte riktigt vilka de sistnämna är, men jag har hört nån låt med dom och den var helt okej. Men Fall Out Boy.. raawr.


Haha, precis när jag var klar med denna bilden kom jag på att jag glömt att ta med Blink..
Huvudbandet. Men ni får tänka dit dom där i mitten, störst. För dom är ju ändå grymmast!


Sjuk?

Idag mår jag inte bra. Har bajsont i halsen och är allmänt trött och seg. Vet inte om det är psykiskt eller fysiskt, det händer en hel del i mitt lilla huvud nu. Dags att köra bort till Köpegårda iaf, där trivs jag. Mammas kusiner skulle komma dit också, och dom har jag inte träffat sen.. jag vet inte när? Aldrig tror jag. Ha en bra dag!


Jag får puss av Johanna i lördes =)

Chill kväll

Yes, det blev en chill kväll hemma hos Emma ikväll. Kollade på en skitbra verklighetsbaserad film på 5:an, ännu bättre när det hänt på riktigt ju. Sen måste jag bara be om ursäkt för mitt raseriutbrott igår. Eller be om ursäkt tänker jag inte göra, men jag blir bara så trött på såna människor. Jag orkar bara inte med er :) Men det finns ju även dom som är hur söta som helst - folk som verkligen tycker om min blogg och har frågat om jag inte kan göra ett videoinlägg nångång. Sånt blir man så himla glad över att höra! Tack. Men det tror jag aldrig jag skulle kunna göra, jag hade antagligen gjort som Kenza och sagt nått i stil med "nej, fy fan va löjligt.. jag slutar nu, hejdå." Haha.


torsdagens fest hemma hos Elio


emmie, malin, jag, johanna



frida, malin, johanna



jag, emma, lisa


lagfest hemma hos Malin i Sandviken




snurrig, catrin?



Det ser ut som att jag aldrig sett en apelsinklyfta i hela mitt liv..


Hörvikens IF

Nu orkar jag faktiskt inte mer, det ligger massor med foton uppe på facebook för er som inte kan få nog ;) PUSS!

Sletet..

Hur kul kväll som helst igår, från början till slut :D Slutet var nästan bäst ändå. Jag och Malin gick och gick och gick.. Vi visste inte vart vi skulle sova så vid 3 så bara gick vi. Hittade en liten fontän att bada fötterna i sen spatserade vi runt barfota. Vi gick upp till Lasses, där var det inget folk men vi satte oss där iaf. Och skrattade åt en fågel till kl 4 imorse. Haha, det såg ut såhär:

 






Malin sprang på fågeljakt!


Fiskmåsen som skrattade åt oss och vi skrattade åt han.

I'm off!

I gotta a feeling, that tonight's gonna be a good night
that tonight's gonna be a good night
that tonight's gonna be a good good night



I know that we'll have a ball
if we get down
and go out
and just lose it all

Let's paint the town
we'll shut it down
let's burn the roof
and then we'll do it again..


Haha, ni är ju för fan helt jävla otroliga..

Haha, att ni bara orkar vara så bittra.. Ni kommer sluta som såna ensamma surkärringar en dag, som sitter på en ranglig stol i köket och klappar er gamla katt och har inte mycket mer till liv än så. Det bästa är att jag har slutat ta åt mig av era löjliga kommentarer, men jag förstår bara inte varför ni är så jävla sura och kränga? Inget mig emot, det är ändå era tråkiga liv och jag hade inte viljat leva dom. Men för fan, ryck upp er och va lite glada. Det är sommar och varmt som fan, vad finns det att vara sur över? ;) Töntar.


Jag håller med grabben..

Fest ikväll igen!

Ikväll ska vi ha lagfest ute i Sandviken hemma hos Malin. Grill och lite lekar och sen cykla in till stan. Det kommer bli skitkul för vi har så kul i vårt lag =) Sen att det inte går så bra för oss är skitsamma, huvudsaken är att vi har kul. Haha. Tyvärr blir det nyktert för min del, för jag öppnar imon :( Bajs. Nåja, jag fick festa igår och imon blir det med party så jag ska nog överleva ändå :p


CIAO!

För varmt för att vara ute..

Satt ute i solstolen på terassen i typ 5 min innan jag fick panik. Så satans varmt! 30 grader visar min termometer, och det är i skuggan. Helt galet. Men man ska väl inte klaga, nästa vecka skulle det bli sämre. Och då börjar min lilla semester,toppen.. Men nej, idag pallar jag fan inte vara ute i solen - och bakis på det. Går fet bort.

Som sagt, bakis.. igår var det fest! Killebom har ju dragit igång här i stan så vi invigde det igår. Förfest hemma hos Elin med massa folk och sedan vidare bort till Altona! Kul kväll :) Foton från kvällen kommer nog imon, batteriet på kameran dog efter typ 4 bilder så det är inte så många. Måste få Emmies bilder också!


Så här såg jag ut igår! Skulle slängt upp den innan jag pös iväg men internet
vägrade fungera så det fick bli.. inget alls, helt enkelt.

Notis - Eva La Rue

Ännu en kund som sa att jag är jättelik Eva La Rue..

Kvällens dille-låt..


Rob Pattinson - Never Think


Allas våras älskade och snygga vampyr Edward Cullen.
Visste ni att mannen kan sjunga också?


21 augusti - New York - BLIIINK 182!


Jaaajajajaaaa, inatt bokades våra biljetter!!! Emmie satt uppe och ringde till USA och grejade och nu har vi äntligen dom! Jag har aldrig varit ett så stort fan av Blink, men jag tycker deras musik är bra och framförallt vet jag att jag gör Emmie en björntjänst björntjänst var tydligen något negativt så jag skriver jääääättestoor tjänst som följer med ;) Så den 18 eller 19 augusti flyger vi till USA, bor hos Eugene i New York och sen ser vi Blink, med våra VIP-biljetter (viktigt att nämna! haha), fredagen den 21 augusti.

Fy fan vad jag längtar nu! :)




Emmie, jag & Eugene när han var här för 3 år sedan. Haha, snygga brills.

RSS 2.0