Godnatt!

Ah, det tar sån jääävla tid att ladda upp foton här på bloggen så jag pallar faktiskt inte. Jag är supertrött och ska sova nu. Så ni får vänta tills imon, tyvärr. Men en kan jag bjuda på iaf! =)


Psst..

..kameran låg i hennes bil, bilder kommer antingen senare ikväll eller imonbitti =) Vilken lättnad!

Söndag

Hallå. Igår var en riktigt kul kväll, sexpartyt och sällskapet var perfekt! Och vilka grejer tjejen hade med sig.. raawr. Haha. Vi shoppade hejvilt =)

Jag hade gärna lagt upp bilder nu, om det inte hade varit så att jag slarvat bort min kamera. Jag hoppas hoppas hoppas att den ligger i Ursulas bil, för det var där jag hade den sist. Annars har den väl ramlat ut när jag klev ur bilen.. Så vi håller tummarna för det förstnämnda.

Och era jävla lyckostar som är lediga idag när det typ är Asien ute, själv ska jag åka till jobbet nu och jobba 13 - 22.. Superkul. Verkligen. Nej, dags att sätta fart! PUSS.

Kvällen bjuder på sexparty!

Japps, ikväll ska alla brudarna hem till Gillberg för lite middag och sexparty. Det ska komma en tjej dit och berätta och sälja sexsaker, spännande ;) Sedan drar vi vidare till Harry's i Karlshamn. Detta kommer bli en bra kväll! =)


..och såhär ser jag ut!
Har på mig min nya klänning från Gina och mina älskade klackar från MQ.


( försök blunda för att BH:n sticker upp, jag orkade inte ta om.. )

Sen update.

Tjohoo. KOLLA KLOCKAN! Ja, det är sant. Jag är hemma redan kl 00.30 en fredagkväll. Faktiskt så har jag haft en sjukt kul kväll, trots den tidiga hemgången. Men jag var inte alls sugen på att festa ikväll, så Salvatores med god mat och några glas vin + ett par cider på Altona var helt okej. Det ska göras om! Det var nått himla Antarktis-tema på Altona ikväll, med snökanon (nej, inte riktig snö..) och massa rök och bara blå lysen. Varför?

Helt sinnes vad jag har ont i mina fötter! Har klackat runt i höga klackar sen kl 10 imorse, förstår ni hur ont i mina trampdynor jag har nu?! Nej, det gör ni inte. Dags att slänga sig i sängen och vila fötterna, foton kommer imon efter jobbet. 07.35 - 16 står jag på Preem. Godnatt =)

Fredagsmingel (?)

Mingel? Kan man säg så? Jo, jag tror det. Det blir inte fest och det blir inte nyktert - något därimellan. Jag, Ursula & Malin ska äta på Salvatores och sedan in på Altona (ja, Emmie.. du fick rätt iaf..) innan 23 och sätta oss där och chilla. Var från början ett helt gäng men vi har tappat alla längs vägen. Trist. Blir tidig hemgång för min del ikväll, jobb 07.35 imon! Aj aj aj. Ha en trevlig fredagkväll =) PUSS!



<3   <3   <3

Polisjakt

Haha, nu när jag körde hem, när jag körde genom Pukavik, så ser jag hur en polisbil är bakom mig. Jag saktar ner och sniglar fram i 60 km/tim när jag möter en bil som ligger waaay over 60 km. Mer uppåt 100 skulle jag tippa på. Så i backspeglen ser jag hur polisbilen som kör bakom mig gör en U-sväng och sätter på blåljusen och gasar efter. Som på en film! Haha. Där blev den snubben av med en hel del cash. Katshing!



Nu ska jag strax in till stan och hämta upp Ursula, sen glider vi vidare till Kristianstad! Vi ska förbereda oss för R O C K idag, wiiiie!

Optikern idag igen!

Nuu har jag brådis. Ska köra till Karlshamn, till min optiker. Jag fick nya linser av henne för 2 veckor sedan och idag skulle jag på återbesök för att se hur dom sitter och hur dom funkar på mig osv. Men problemet är bara det att när jag spelade match i söndes så fick en utav motståndarna sin hand i mitt öga och slet ut linsen. Ja, maximal otur! Så jag vet inte riktigt hur hon ska kunna titta på en lins som jag inte ens har.. Men det ordnar sig. Ciao! =)


t-shirt - h&m
slitna jeans - gina tricot
kort skinnjacka - gina tricot
pumps - mq

smycken - cocoo.se & pilgrim

Hard work work

Fick lite extratid idag, det behövs.
15 - 22, ha en bra dag! =)

Min absoluta favorit!

Jag måste bara tipsa om denna mascaran, den gör underverk. Denna och den guldiga är mina favoriter. Fast mest denna, för den är rööööd och fin =) Haha. (För er som inte vet så har jag en tendes att köpa saker bara för färgens skull. T ex min kamera.. expediten sa t.o.m. "Det svider i mitt foto-hjärta när du väljer kamera bara efter färg.." Och sen har jag varit supernära att köpa den här dag/natt-krämen, för den lila färgens skull, tills jag såg att jag faktiskt stod bland "anti-rynk-krämerna" och kollade och att den var för kvinnor 45+.. pinsamt och typiskt..)

Den är lite speciell att ta bort bara, den smetar sig inte som vanliga mascaror - den är mer i klumpar och man får liksom "dra" väck den från fransarna.. Eller vad man ska säg. Nej, jag är ingen himla makeup-artist, jag tror jag lägger ner nu.


Men BRA är den!


När jag var i Thailand hittade jag denna dubbelförpackningen i texfree'n på flygplatsen.
2 st för 435 bhat, vilket är ca 217 svenska kronor. Och här hemma kostar 1 typ 160 kr.. KAP!


Klick!

Igår innan jag somnade var jag bara tvungen att klicka hem den här klänningen. Tycker den är superfin! + att jag inte har någon blå sedan tidigare.. Sen fick det bli en ny enkel & svart sistaminuten-bikini till Rock också! Haha =) Jag har aldrig beställt härifrån innan, men vad jag förstått så har Gina supersnabb leverans - redan dagen efter, så jag hoppas detta kommer hem till mig imon! :)


Men åååhhhh..

Haha, har inte folk mer till liv än att ta efter vad man än gör? Jag tar det inte längre som en komplimang, jag bara skrattar det. Skrattar åt att jag har min egna lilla stalker/copycat/whatever. Snart ses vi väl på gymmet också? Haha, stackare.



Nu ikväll har jag umgåtts med Össi. Var på gymmet och sen sydde vi hår till henne! Och pratade R O C K F E S T I V A L ! Som vi längtar.. Börjar redan på måndag, med tältet, biljettuthämtning och festande! Fan vad gott, jag längtar hur mycket som helst! :D :D :D


( klicka på bilden för att komma till hemsidan )



S w e d e n  R o c k  F e s t i v a l
2 0 0 8


















Dags att pumpa muskler!

Nu ska jag strax pysa till gymmet.
Det ska bli skönt, jag är taggad ikväll! =)


Man kan inte vara sur när årets höjdpunkt närmar sig!

Jag har varit dålig på den här bloggfronten idag, jag har inte riktigt varit på humör. Jag vet inte vad det är, jag är bara.. nere. Eller jo, jag vet visst det vad det är. Men nu skiter jag i det, jag tänker inte deppa längre. För om 1 vecka är det R O C K F E S T I V A L och då jävlar ska jag ha världens bästa vecka! Oavsett vad. Och bara för att jag varit så kass idag så bjuder jag på en dagens. Som kompensation.. eller nått. Here you go!


kofta - 365 sunshine
jeans - mina favoriter från miss sixty
skor - tamaris


Vart tog min soliga dag vägen?

Åh, jag som hade tänkt ligga i solstolen med min älskade bok "När jag hör din röst" hela dagen idag! Typiskt :( Jaja, det kanske var lika bra att solen strejkade idag för mitt rum / vardagsrum / toalett ser ut som ett 3:de världskrig. Så det är väl bara att asa fram dammsugaren och den där moppen och sätta igång.. suck.

..om man hade haft såna här fina saker att det defivitivt varit roligare att städa!

Bilder från i fredes!










..och vi avslutar med denna bilden, den talar rätt bra för sig själv. =)

Fullt ös sedan 07.30 imorse..

..och jag kom nyss hem från fotbollsträningen. JAG. ÄR. HELT. SLUT! Promenad - gym - jobb - fotboll är vad dagen har innehållit och just nu vill jag bara slänga mig i min säng med massa Desperate - avsnitt. Men först ska jag in i duschen och sen tänkte jag vara snäll och bjuda på lite pic's sen i fredes. Schyst va? =) Kika in senare!

Tisdag

Godmorgon! Eller mer godmiddag för min del. Har varit uppe ända sedan 06.30 faktiskt! Jag & Ursula har varit ute och motionerat och gymmat nu på morgonen. Färdigtränad redan kl 08.30, det är inte illa! Och så skönt med, för den delen. IDag är det jobb som gäller, 11 - 19. Därefter blir det fotbollsträning direkt på det. Har inte tränat fotboll på hur länge som helst, det har alltid kommit upp massa grejer ivägen. Men ikväll så, då jävlar! :D Ha en bra dag, PUSS.

Noisette kan vara Guds gåva.

Nu ikväll tänkte jag, Emma, Erika & Emmie ta en sväng till Glassbåten för en go glass. Emma hade fått för sig att den stängde kl 9, men icke. Den var redan stängd när vi kom dit strax efter 8. Och Erika skulle tvunget ha kulglass med Noisette-topping så vi började fundera och ringa runt till folk och fråga vad som fanns öppet där man kunde hitta det. Men nej, totalstängt. Så det fick bli en mjukglass på Lasses, MED NOISETTE! För det är det bästa som finns.


En nöjd Erika =) Och en glad GB-gubbe.


En god glass.

Jordgubbar med mjölk är sommar!

På vägen hem från Karlshamn stannade jag till i Pukavik och köpte mig 1 liter jordgubbar.
Dum som jag var så köpte jag bara en, vilket jag sen ångrade direkt när jag ätit upp den.
Åh, det är ju så gott med jordgubbar och mjölk!




Idag är det mormors tur!

Yes, strax ska vi köra till Karlshamn för att hämta ut mormors nya bil. Det är ett stort steg för en gammal dam att sälja en pärla hon haft sen -94 och plocka ut en -09 istället. Stort, men till det mycket bättre! =)


Dagens outfit blev det här. Kom på mig själv efteråt att det är ju faktiskt en hel MQ-outfit!


tröja - 365 sunshine
chinos - bondelid
skor
- paris kate & I
solglasögon - mina nya som jag inte visat er tidigare. jag älskar dom!


Nu mår jag bra.

Det slog mig plötsligt att allt runtomkring mig är bara helt fantastiskt just nu. Det här väl härligt när man slås av en sån känsla? :) Jobbet, kärleken, ny bil, sommaren på väg, rockfestival nästa vecka (!!!!). Kan knappast bli bättre.

Men det bästa av allt är ändå att jag troligtvis, till 99 %, kommer bli heeelt ledig från Preem under rockveckan. Det har varit lite tjafs hit och dit och det slutade med att jag skulle jobba torsdagen 16 - 19 (3 sjukt onödiga timmar som förstör hela min dag!) och fredagen 8 - 19.. (11 timmar!) Men det ser ut att ha löst sig nu, förhoppningsvis har det det.

Ja, det var det. Jag mår bra. Hoppas att jag inte är ensam om det =)


Poängplockning och 2-års dag =)

Jajaajaaa, Hörviken plockade poäng. Se på fan! 6-2 blev slutresultatet, och jag gjorde mål. 2-1 målet, gott snack :D Nu är vi på rätt väg! :)

Har nyss grillat här hemma med Emil, Ursula & mormor. Typ ribs, supergott. Ikväll bli det mys, om jag får tag på min myskompis? Det var han som ville så nu får han allt styra upp detta. Supertråkig blogghelg, I know. Men som sagt så har jag ju varit försvunnen. Det var det bästa pålänge. Att vara försvunnen är underskattat. Men det är faktiskt första gången idag som jag verkligen sitter ner nu. Och så är jag för lat på att orka lägga in bilderna sen i fredes på datorn, så det får ni med vänta på. Jag är supertråkig idag, helt enkelt. Men imon är jag jätteledig så jag ska gottgöra då =) Trevlig kväll!


Btw så firar jag och mitt körkort 2 år idag. Hela 2 år!
Vilket också innebär att min prövotid är över, tjoohooo!

(Vad man nu skulle med den till..?)

Ignorans

Jag försvinner nu. Kul kväll igår, men bilderna kommer senare. Först ska jag försvinna. Om det är något, superviktigt, finns mobilen. Kanske. Funderar på att stänga av den också och vara helt gone. Gud vad skönt det hade varit. Vad dramatisk jag plötsligt blev, men ibland kan det bli så. Varför ska man alltid behöva bli nådd? Nej, jag stänger nog av den. I protest mot att alltid behöva bli nådd. Trevlig lördagkväll, hej.

Varför är det så svårt att säga nej?



Jo visst blir det fest ikväll igen..

Smått & gott

I förmiddags tog jag och mamma vårt lilla vrålåk hem till mormor och visade den för henne. Hon var helt fascinerad (stavning?) över hur lätt det var att trycka ner taket. Man gör ju bara det på en liten knapp. Jovars, annat var det på hennes tid..

Efter lite kaffe där körde vi vidare in mot Karlshamn och gick in på MQ. Blev en aning fattigare, och sen gick vi ut igen och körde till Köpegårda. Lika bra. Åt mat där och sen fikade vi på en varsin Magnum Temptation Chocolate.. en gåva från himmelriket för chokladälskare som oss. MUMMA!


Dagens MQ-köp:


Randig tröja - 365 Sunshine 199 :-
Jeansjacka - Levi's 1199 :-



Nu ska jag cabba ner och köra in till stan! Har ett REK att hämta ut och så ska jag försöka ta reda på vad som händer ikväll??!?!?!!?

Jag är ensam :(

Uuuuh, värsta smällen nyss!! Och här sitter jag, lonely. Jag är lite rädd. Ja, jag erkänner. Rädd. Åska är läskigt. Får ta och ringa Basse och se hur det går, får väl sätta mig i bilen och köra istället. Det ska ju vara säkrare. Men vet ni att det faktiskt är säkrare att åka flygplan än att köra bil när det åskar och blixtar? Jo då, konstigt - men sant. Om blixten slår i planet så är det något som leder ut den så det inte känns. Eller nått sånt var det. Va fan sitter jag här och blarrar för? Kanske dags att stänga av datorn innan det säger PANG.

MAIF - QVIDING FIF

..och Mjällby plockade inga poäng ikväll. Tråkigt, men en förlust kan man väl ta. Kanske.. nåja.

Dagen har mest spenderats i min lilla pärla. Jag är totally in love. Raawr. Skulle egentligen med fam Flinthage till Tyskland idag och shoppat spriiit. Men jag valde att shoppa bil istället, och som tur väl är har dom shoppat till mig också iaf! :D Wiiho. Så jag ska strax köra dit och vänta på att dom kommer hem, och hoppas på att nyckeln ligger ute. Annars får jag spendera ännu lite tid i pärlan. Mamma ringde och sa att det åskar borta i Köpegårda och dom är där med alla katterna så jag är heeelt lonely här hemma. Och när det åskar går det fet bort, så därför ska jag bege mig till Hosaby över natten. Herregud, vad jag flummar. Haha. Hänger ni med i något av vad jag skriver? Tror knappast, hörs imon istället! Lika bra, GODNATT!



random

Peugeot 207 CC

Nu har jag övergett min lilla gula, hädanefter glider jag runt i denna snyggingen :D





WROOOOM, jag rodde hem det. Jag sa ju det. Ett steg närmre mitt mål!

Godmorgon!

Idag är en stor dag. Idag är en bra dag. Och jag är redo! =)


Nercabbat och massa nollor..

Hallå! Startade dagen med en promenad inne i stan med Ursula. Sjukt svettigt, jag fattar inte hur man kan bli så varmt av att gå. Men det kunde man visst, gött! Sen tränade vi lite rygg på gymmet. Därefter tog vi oss ett glidaråk i den nya bilen. Cabben. Det kallar jag sommar!




"med bara himlen som tak..."



Efter glidandet gick jag in till mamma på banken och fixade en del saker. Some heavy stuff. Lite vuxenpoäng på det! Tänk att jag, lilla jag, har blivit vuxen. Jisses.

Och nu sitter jag här, redo för jobb idag igen. Och det blir 15 - 22 idag också, gött. Den tiden är nästan den bästa =) Men åhh, jag kommer bara gå och längta till imon. Kl 11 smäller det! Wiiho. Tar sovet på annat håll inatt, så detta får bli det enda för idag. Jag ska bättra mig, jag lovar. PUSS!

Matthew Williamson for H&M - sold out!


Klickade in mig på H&M igår för att se lite mer utav Matthew Williamson's kollektion, men möttes dessvärre av det här. Omåttligt populär, den där Matthew. Kläderna har gått som smör i solsken på bara 4 dagar, kul! Synd bara att jag inte hann klicka hem världens snyggaste bikini designad av honom. Sånt är mindre kul, men man får hoppas det kommer fler chanser!

Nu ska jag bege mig till jobbet. 15 - 22 idag, vi hörs! =)

Anledningen till varför jag varit så off denna morgon:


"Men asså, det är ingen lök eller svamp på den va?"

Haha, jaa.. han är rolig att sova med. Den där sömnprataren. "Nej, okej.. bra. Jag tar en sån." Jag får underhållning om nätterna, kan jag säg!

Dagen? En shoppingförmiddag i Karlshamn med utbetald lön. En eftermiddag med chill, gym och bilköp. Ja, inte till mig utan till Ursula. När vi ändå köper likadana kläder och skor, varför inte köpa likadan bil då också? När man ändå är igång, liksom. Wrooom!




Har inte mycket mer att säg idag, förhoppningsvis myyyycket mer att säg imonkväll. Det återstår att se, vi håller tummarna ;) GODNATT!

Shopping med utbetald lön!

Hej på er! Jo då, jag lever. Jag hade bara massor att göra igår så jag hann inte med att sätta mig ner framför datorn. Men nu så, back in business ;)

Idag var det då tänkt att vi Preem-jobbare, dvs jag, Ursula, Jenny & Linda, skulle på en utbildning inom Svenska Spel i Karlshamn hela dagen. Vi skulle vara på Scandic redan kl 9. Kommer in i entrén och säger att vi ska på utbildning och dom fattar ingenting. Då har alltså vår virriga chef tagit fel på både dag och plats. Idag var utbildningen i Kalmar, den 9 juni i Karlshamn. Och där hade vi asat oss upp halv 8 en måndagmorgon! Så han bad om ursäkt och sa att vi fick betald lön fram tills kl 12, han bjöd på mat och annan aktivitet vi ville göra. GOTT SNACK. Vi tog oss ett studiebesök på Preem i Karlshamn, mycket givande. Sen blev det shopping och lunch på en thairestaurang. Jag klagar inte på min arbetsdag ;)


Dom hade sjukt snygga pumpar på Preem i Karlshamn!
(Ta bilderna med en gnutta ironi..)


På studiebesök på en Preem-station. Hur dumt?


Eurovision-kväll för mig själv

Precis hemkommen från jobbet och nu sitter jag här i soffan, ensam, och ser på Eurovision. Mamma och pappa är på fest ikväll. Det var rätt segt den sista halvtimmen på jobbet, trodde jag skulle somna stående eller något. Men då kom plötsligt babababy in för att säga hej och gav mig några pussar och sen var jag genast på bättre humör! :D Lovelii. Mha, den hade ni inte väntat er va? ;)

Nahe, tillbaka till ESC. Det är Norge's tur nu, jag har hört att dom är segertippade? Spännande!


Lördagsjobb!

Som jag skrev igår så skulle jag jobba 12 tim idag. 10 - 22. Men jag frågade Linda om hon kunde ta 10 - 15 så kommer jag sen, och självklart kunde hon det. Lätt fixat :) Så nu ska jag hälla i mig en kopp kaffe och sen köra. Liiiite ont i huvet idag faktiskt. Uh, bara att bita ihop. Ciao =)


Nytt på handleden

Glömde ju visa er vad som damp ner i brevlådan igår :)


båda från cocoo.se


Bildboooomb

 
Vi gav Stoffe världens svåraste pussel.



 
Vattensprutarkrig i lägenheten!





 





Här fick ni en liten bomb från gårdagens fest. Orkade inte ladda upp alla 112 nu..
ni får kika in på Facebook senare, om ni vill ha mer! =)

Playa del Sol!



Nu ska jag köra och hämta Emma sen hem till Ursula. Blir lite fördricka där och sen beger vi oss till Stoffe för lite 22-års fest. Snart gubbe ju! Sen blir det Playa del Sol på Altona, vi ses i dimman ;)

When I say jump you say: HOW HIGH?!

Dags att ta tag i fredagen, kanske. Nu jävlar laddar vi inför fest!
Datorn är inkopplad till BOSE-högtalana i vardagsrummet, nu kör vi!
Gör ett tappert försök att peppa mig själv..

Jag ska ta en dusch nu, sen händer det grejer.
För det är ju duschen som gör det?



I ain't never seen nobody-ody get so high
like a bird, like a plane
this party-arty insane
this party-arty insane, so jump jump jump jump!


Lite kvalitétstid för mig själv.. såhär.. mitt på dagen..

Jag sket i solen idag, jag får vara blek på festen ikväll.
Jag kommer ha lika roligt iaf. Nu ska jag bli frisk!



Fredag, Ben & Jerry's, kaffe & Twilight



..och Sune & Bull =)

Alla älskar vi fredagar!

Speciellt om det är den 15:de och man får lön samma dag! Shooho, säger man väl då? Men jag vet inte om jag säger så mycket idag. Jag tror inte jag har vaknat riktigt än. Min förkylning är inte att leka med och jag vet inte hur många gånger jag har klökts idag för jag har massa skit i halsen. Mmm, mysigt att veta va? Men det är sanningen. Nej, jag vet att jag kommer bli mer och mer taggad under dagen så det kommer bli en rolig kväll! =) Sen att jag jobbar 12 tim imon och har en öppning på söndag tänker vi på först imonbitti..

Nu ska jag ut och pressa i solen. Bra idé när man är helt igentäppt i näsan? Oh yes! Hörs lite senare,


Bjuder på en söt bild på mig från lekdagen förra året.
Vi var typ.. mekaniker?
Sjuk dag, helsjuk! :)


Btw, så slog vi det igår. Rekordet. Mitt läsarantal. Kul =)

Det här händer ju bara inte!

Jag kör till Statoil och idiot-macken är stängd. Whaat, den har alltid stängt kl 21! Varför stänga tidigare just idag? Ah. Shit, vad bitter jag är. Förlåt. Nu får jag äta ostmackor istället. Och i protest ska jag ta vitt bröd. Med sådär äckligt mycket smör. Nej, okej.. det där sista var ren överdrift, men vitt bröd blir det iaf!

Mamma skickade nyss och frågade om allt var bra här hemma. Jag svarar att allt är skit och att Statoil var stängt. Får tillbaka "Stackars dig. Sune kanske kan gulla lite med dig. Han har ätit mus idag och är nog på gott humör." Ahh, här har jag alltså redan legat och pussat på en musätar-kattunge! Tvii.


Innan jag visste vad han stoppat i sig idag..

Nu behöver jag verkligen en Ben & Jerry's!

Ah, min kväll blev inte bra. Sket i fotboll och gym och allt vad träning heter för jag vill bli frisk NU! Så jag stannade hemma och bäddade ner mig i soffan tillsammans med Sune och tittade på några avsnitt Desperate Housewives. Tills jag blev rastlös och trotsade min "stannahemmaochkurera"-kväll och motionerade en runda. Vilket jag inte skulle gjort, totalt idiotisk idé. Halsen känns som en stor ballong fylld med sprängmedel nu. Eller något i den stilen. Så jag tänkte "när jag kommer hem kör jag bort till Statoil och köper mig en Ben & Jerry's och tar tillbaka platsen i soffan!"

Tar bilnycklen och går ut och sätter mig i Audin och vrider om. Den startar inte. Sprillans ny, den måste ju starta! Mamma och pappa är i Polen. Jag får panik. Testar igen. Nej, den bara dör. 3:de gången gillt.. Nej, den gör ett tappert försök till en start men dör efter en halv sekund. En lampa lyser som jag tror betyder motor. Ringer Emil, min bror. Han lugnar mig och säger att jag ska titta i instruktionsboken vad lampan står för, antagligen är det bara något med avgaserna. Jag tittar och mycket riktigt - avgaskontrollsystem (???) står lampan för. Så jävla typiskt, när jag skulle ha lite kul med finebilen så strejkar den. Likadant när vi var i Thailand i vintras och Emil hade den andra Audi:n vi hade då. Då gick den med sönder. Vad är det med våra bilar och deras kärlek till enbart våra föräldrar?

Så nu behöver jag verkligen en kaloribomb!
Jag är sjuk och sur och ensam. Jag behöver det.

You're heartless, the devil in disguise.

Min kärlek till Hinder lär aldrig dö! :) Jag bara älskar Austin's röst, så jävla sexig. Raawr.



Sen att Hinder och Nickelback ska ha en turné tillsammans är ju bara det bästa!
Men dom håller sig tyvärr bara inom USA. Så.. USA i sommar, någon?

All by my self

Idag åkte mamma och pappa till Polen. (..och dom har lämnat Audi:n hemma.. och jag har pappas JET-kort i plånboken.. grr, kan bli farligt..) Morfar var delägare i en tomt där, men han gick bort för lite över ett år sedan så idag skulle dom ner till Polen och skriva över tomten på mamma & hennes bror. Vet egentligen inte vad man ska med en tomt i Polen till, men morfar var sån. Han hade en annan tomt på Estland på en jättefin ö där, den tomten står också på mamma & hennes bror nu. Och sen hade han ytterligare en tomt i Florida som dom sålde för några år sedan. Typsikt, annars kunde jag ju byggt ett hus där om några år och flyttat. Perfekt ju! :D

Och detta innebär alltså att jag är hemma själv tills lördag. Eller ja, jag har ju alla min kattbäbisar också såklart :) Så nu satt jag här i min ensamhet och funderade på vad jag ska göra för mat. Och vet ni vad jag kom fram till? Jag ska göra spagetti och köttfärssås! Hur gott? Och det var så längesen. MUMS.



Jag kunde inte hålla mig..

Hoho. Hemma från Kristianstad och brandövning nu. Jag som inte skulle shoppa något (good luck..) fick ändå med mig hem korall-färgad BH + trosor från H&M. Superfint när man är brun! Men jag blev lite sådär lagom glad när jag kom hem och hade fått "köp 3 betala för 2, gäller alla underkläder" - erbjudande på posten från H&M.. Taskig tajming. Får väl ta en runda till dit snart! :p

Sen blev det också peeling + body butter från The Body Shop med doft av jordgubb. Mumsi. Och sen tog vi en runda inom systemet med, där skulle jag egentligen inte heller ha något men gick ändå ut med tre cider.. hm?



Brandövningen gick också bra. Så nu kan jag släcka eldar och rädda människor med brandfilt som brinner och även hjärt-och lungräddning. Så om du är i nöd - ring mig!

Kristianstad idag igen..

Godmorgon! Här sitter jag och tuggar i mig stekta ägg med sallad och keso. Gott och nyttigt! Idag ska jag och Ursula till Kristianstad en sväng, tänkte vara där när dom öppnar. Sen ska vi på brandutbildning kl 13, kan bli spännande... Nej, tillbaka till maten! Sen måste jag få på mig lite kläder med, PUSS!

Jag har (nästan) varit på Beyonce's konsert!

Åh, Johanna ringde nyss. Hon är ju i Globen och ser Beyonce just nu och hon ringde så jag fick höra "Single Ladies". Iiih, jag är helt exstas. Jag vill också vara där!





Men istället ska jag nu sätta på ett avsnitt Desperate Housewives och sen sova. Jippi. Godnatt!

Det här fick jag med mig hem ikväll!

Det var jättemycket folk på klubbkvällen. För att komma in i ett provrum fick man köa i ca 15 min och för att ta sig fram till kassan, då kom vi ändå hyfsat långt fram, stod vi ca 20 min. Men när vi gick därifrån var kön dubbelt så lång som när vi kom. Lite sommarkläder lyckades jag få med mig hem iaf! Skönt att dom har såna här kvällar, för det här är ändå plagg som kommer finnas hela sommaren och ikväll fick man ju 20 % på allt. Perfekt!


Liten väska med fransar - Very Yellow
Chinos - Bondelid


Sommarklänning - Paris Kate & I
(..jag älskar det märket!)


Försommarkväll på MQ

Som guldmedlemmar har jag & mamma ikväll blivit inbjudna på försommarkväll på MQ i Kristianstad. Där dom visar lite nya sommarkläder och man får handla med 20 % rabatt på allt i butiken. Sen bjuds det på lite dricka och tilltugg. Det kommer bli en trevlig kväll med mams, =)


t-shirt H&M
jeans MQ
skor Paris Kate & I
och så mitt sommarhalsband från Pilgrim

Matthew Williamson for H&M

Imorgon är den här, Matthew Williamson's snygga och färgsprakande kollektion för H&M.
Ah, underbart. Ge mig a l l t ! Tur att lönen kommer på fredag =)



Namnsdagsbarn

Linnea eller Linnéa är ett kvinnonamn som kommer från Carl von Linnés släktnamn och är namnet på en växt uppkallad efter honom. Linnés släktnamn kommer i sin tur från en gammal lind som stod vid hans fädernegård.

 




Idag blir en slapp dag. Ska bara ligga i solstolen och kurera mig hela dagen, börja på den 2:a boken i Twilight-serien "När jag hör din röst" och äta vattenmelon! Mådde inte så bra igår och det sitter i lite idag. Känns som jag varit förkyld i 5 år nu, dags att ge med sig kanske? Jatack. Ikväll ska jag på en "exklusiv klubbkväll" som det så fint heter, det ska bli kul! =)


Skumparty!

Vad säger vi om ett dansgolv fyllt med SKUM på Altona nästa fredag? HELL YEAH! :D
Kul att dom börjar köra lite annorlunda grejer där nu, det är verkligen uppskattat.




Skumparty i Sunny Beach. Galet. Helt galet.
Blev man för skummig var det bara att slänga sig i poolen (bland folk som hade sex)
och sen var det upp på dansgolvet igen! Helsjukt. Så jävla kul.


Klickeliklick!


Som att den var skriven till mig och ingen annan.

Ofta när jag hör låtar försöker jag relatera, och nu har jag hittat en låt som stämmer exakt in på mig. Exakt varje ord. Som att den var skriven efter mig, efter vår historia. Vårt nu.

Jag tycker inte om när folk lägger in hela låttexter, det ser bara så tråkigt ut och det är ändå ingen som läser. Men idag måste jag, jag vill bara visa. För det är så jag, vi.


I wasn't looking for this
What is this, I don't know
You know I was doing just fine
By myself, on my own
Tell me how to stop this feeling

I don't wanna fall in love
Just wanna have a little fun
Then you came and swept me up and now I'm done, so done
Falling madly deeply I
Surprise myself enough to find
That what's begun is love and now I'm done, so done, I'm done

I can't imagine right now
Standing here, without you
To think that I tried to ignore
What I felt, what I knew
I could never, stop this feeling

( I don't wanna fall in love
Just wanna have a little fun
But then you came and swept me up and now I'm done so done
Falling madly deeply I
Surprise myself enough to find
That what's begun is love and now I'm done, so done, I'm done )

Thank you for not letting go
When I said let me go
Thank you for timing, thank you for finding
Thank you for not believing me baby when I said

( I don't wanna fall in love
Just wanna have a little fun
But then you came and swept me up and now I'm done so done
Falling madly deeply I
Surprise myself enough to find
That what's begun* is* love, and now I'm done, so done, I'm done )

I wasn't looking for this, and now I'm done, I'm done.


Varje ord. Magiskt.

V75, V64, V65, komb, trio, V3, V4, V&P, raket, dagens flex.......

Gaah, jag orkar inte mer! Har suttit och läst igenom en utbildning på ATG i över en timme nu. Så jävla segt, man måste liksom läsa igenom alla (typ 5000...) sidor innan man kan göra testet. Ah, nästan som att gå i skolan ju! Jag är inte van.. :(



Så nu tar jag en paus. Efter ATG-utbildningen har jag en ny Post-utbildning som väntar, även den gör jag här hemma på datorn. Och på torsdag ska vi på brandutbildning och på måndag är det Svenska Spel - utbildning i Karlshamn hela dagen. Kommer det bli korvstoppning eller? Jisses. Stackars min hjärna.

Bildbomb från fredagens beachparty!











Haha, ser ni min flätas utveckling? Från ordentlig och fin till lös och slapp.
Snyggt vilket som - det är bara naturens gång.. på fredagar..









Det här är inte okej längre.

Godmorgon på er! Ser ni vad tidigt jag är uppe, trots att jag är ledig? Det är dags att bränna fett! För det här är inte okej längre, om jag över huvudtaget ska kunna visa mig i bikini i sommar så måste det hända något. Så halv 9 ska jag vara inne i stan så ska jag och Ursula ut och gå 1 timme och därefter tar vi gymmet. En riktigt racerfart på morgonen, det behövs! =)

Själsfränder?

Det är var han kallar oss. Och hans mamma. "Alltså ni två.. ni är helt otroliga."
Jo, jag börjar med undra..


Det finns ingen självklar och allmänt accepterad definition på vad själsfränder egentligen är. Det finns inte heller någon gemensam uppfattning om det är en eller flera. Vissa talar om själsfränder som den enda stora sanna kärleken, den vi alltid har drömt om. Andra anser att man följs åt av en grupp människor som föds om och om igen tillsammans för att lära sig av varandra. De som anser att vi har en enda själsfrände behöver inte heller nödvändigtvis tro på reinkarnation.


Vad många ändå är överens om är att själsfränder krafigt påverkar ditt liv. En teori är att om man väljer att leva i ett förhållande med en av sina själsfränder så upplever man allt väldigt starkt. Inte bara vad det gäller kärlek, utan även alla andra känslor.  Anledningen till den här intensifieringen av känslor är att vi ska lära oss mer och snabbare. Eftersom kärleken är så stark så klarar den även de allra svåraste delarna, som man gärna flyr ur annars. Detta gör livet mer intensivt och lärandet mer påtagligt. Tryggheten man kan känna i den starka kärleken kan också skapa väldigt stor frihet.

 

 

 


Jag vill, jag vill, jag vill...

Även du kan vara ägnad för en laseroperation, om följande gäller för dig:

- Du är minst 20 år
- Du har inte diabetes
- Du är inte gravid eller ammar
- Din syn har varit stabil i minst 12 månader
- Du har inte grå starr, grön starr eller allvarligt torra ögon

Bajs :(
+ att jag har linsförbud veckan ut, för jag har skav under ögonlocket.. hallelujah..



Nu blir det gym, det var alldeles för längesen!

Dagens köp

Okej, tiden då man handlade massvis på marknader är väl över men jag försökte faktiskt hitta ett hyfsat navelsmycke idag eftersom jag tappade mitt på matchen igår :( (..och när jag kom hem hade det börjat växa igen!!! uhh..) Men dom hade bara efterblivna smycken så det sket sig. Det blev ett gulligt döskalle-halsband istället och två billiga (och säkert skitdåliga) nagellack! Och i väntan på att jag skulle vara hos optikern i Karlshamn blev det ett vanligt enkelt linne på MQ.



Btw så visade det sig att min syn har försämrats ännu mer. Den gör alltid det :( Så nu är mitt brytningsfel på höger öga borta så jag är bara sjukt närsynt + att jag fortfarande har kvar brytningsfel och är närsynt på vänster. När jag berättade detta för mamma frågade hon om jag inte ska operera snart. Och jo, det ska jag bannemig göra! Det är på tiden nu, undra hur många 1000 kronor man lagt ut på linser och glasögon genom åren. Jag vill inte ens veta. Operation nästa!

Dagen i bilder.

Gottit med langos!
Fast dock blev jag liiite besviken, jag gillar den klassiska Langos-vagnen bäst! :p







Vi tog en runda ner till ån och satte oss på en bänk och tittade på fiskare =)








Marknads-tajm!

Yes, nu börjar ju alla marknader dra igång och idag ska jag och Emmie besöka Mörrum! Ska bl.a. följa traditionen och käka årets första langos där! (Okej, jag har ju redan ätit det på Emils födelsedag, men det var ju hemmagjorda.. inte riiiktigt samma sak!) Så vi ska strax pysa dit! =) Efteråt kör vi till Karlshamn, Emmie börjar jobba kl 14 och jag ska vara hos optikern 14.30. Perfekt! Vi hörs sen,


Capital-talk

Sötaste sms:et från Johanna nyss, som är i vår kära huvudstad:

"Stockholm är stort, jag är liten!"



Ja, det är inte lätt när man är där för första gången. Själv älskar jag Stockholm, ett bevis på det måste vara att jag faktiskt åkte dit själv (!) i somras. Haha. Grejen var att jag åkte med mamma och pappa med husbilen men sen var jag tvungen att åka hem för jag skulle jobba. Så jag tog tunnelbanan in till Centralen lite tidigare och sen strosade jag runt och shoppade där i typ 4 tim, innan jag satte mig på tåget hem till lilla Sölvesborg. När man sen kom till stationen i Sbg och träffade folk som man kände och dom såg mig med min packning och frågade vart jag hade varit så kändes det så sjukt att säga "Stockholm". För oftast har man ju varit i Kristianstad eller Malmö när man åker tåg hit :p Det var kul och jag hoppas på ännu ett besök i Stockholm den här sommaren! För vad är det nu, 4 år i rad?





Jag har en plan..

..och en jävligt bra sådan! Det gäller bara att lägga ner lite tid, sen har jag rott hem det.
Vill ni ha en ledtråd? =)


Wroooom,


Nej, nu ska jag se Desperate och sen sova. Jag är arg, jävla pissematch.
Under all kritik, så nu ska jag sura tills jag somnar.
Godnatt.


Världens bästa låt att sura till. Helst i bilen och maxad volym. Oh yes.

Match-söndag

Heej. Är hemma en snabbig nu efter jobbet. Ska strax köra och bli upphämtad i Alholmen för att åka ända bort till Lyckeby (!) för att spela match. Så jävla segt, långt iväg och världens sämsta plan. Men va fan, vi kanske plockar våra första poäng idag? Jotack, det skulle inte sitta fel.

Så jag blir borta hela kvällen, supertråkig bloggdag.
Blir så ibland, ha det! ;)

Godnatt klockan 22.33 en lördagkväll..

Men jo, så får det faktiskt bli.
Jobb 07.35 imon + match på kvällen = jagbehöversömn!

Det är duschen som gör det!

Sådär ja, nu har jag duschat och blivit en ny människa! Innan låg jag här i sängen och funderade på att ta ett litet sov men så bestämde jag mig för att hoppa in i duschen istället och vips - nu sitter jag här fräsch och sminkad. Härligt. Ska köra bort till mamma & pappa i Köpegårda nu, skulle tydligen grilla eller något. Mumsi. Ikväll blir det bara lugnt =)


Det blev en galen fredag.















Jag hade bara mobilen med mig in på Altona,
men så fort jag fått fotorna från Ursula så kommer dom upp här! =)






( bild lånad av altonabar.se )
Frågan är ju bara vems armar jag har runt mig?
Sjukt mycket folk ändå!



Jag hade en skit kul kväll! Och vet ni vad det bästa är?
DET ÄR BEACH NÄSTA FREDAG MED! Woohoo, :D

Nu är jag redo för beachparty!


tublinne med stor rosett - asos
shorts - gina tricot
skor - paris, kate & I
mitt nya snygga och somriga halsband - pilgrim
övriga smycken - pilgrim


Ses i dimman, snyggingar ;)


Hand i hand på en solig strand, i mitt eget Blue Hawaii...

Yeees, för ikväll är det playa del Altona som gäller! Vad jag hört är det ca 2 dm (!) sand på dansgolvet där nu, innebär det att man får dissa högklackarna ikväll? Ska det vara så jävligt? =/ Uhh. Det gillar vi inte. Men det ska bli kul med lite sand mellan tårna samtidigt som man skakar rumpa iaf! =) Kul att dom gör det lite annorlunda ibland. Palmer och solstolar och grejer, great!



Dags att börja på sminket, ska vara i lägenheten vid halv 8. Jag, Ursula, Emil & Stoffe och kaaanske Emma ska hålla till där ikväll. Jag vet inte vad det är, men alltid när jag festar i deras lägenhet går det stuprakt utför för min del. Kan vara för att jag bara har slängt i mig vinet de senaste gångerna jag varit där, men ikväll kör jag på cider och Dooley's så det ska nog funka för mig också ikväll ;)

Dagens..

Detta fick jag med mig hem idag:


En berlock från Thomas Sabo i form av en röd handväska!
Tidigare har jag en svart sten, ett fyrklöver, en döskalle & en högklackad sko.



En ring med svarta stenar från Pilgrim.


+ ännu en sak från Pilgrim som jag visar senare när jag fått på mig kvällens outfit ;)

In mot stan igen!

Hej igen. Debuten på glasbanken gick bra, det var min vän Anna som satt i kassan. Lite smått besviken måste jag erkänna att jag blev, jag ville ju visa leg! :( Haha.

Jag tänkte visa er min nya färg på håret iaf! :D Ska till min frisör Emma och klippa till det senare idag, så nu är det inte så snyggt. Och på köpet fick ni en försmak på min outfit för kvällen, kan det bli bättre? ;)



Nu ska jag in till stan och möta upp mamma! Ska byta den ena Thomas Sabo - berlocken som jag fick i 20-års present och sen ska jag se om jag hittar lite nya smycken för mitt presentkort! =) Sen ska jag klippa mig och sola osv så later, mates.

Idag gör jag debut!

Idag är dagen då jag ska gå in på systemet helt själv för första gången, plocka ner massa alkoholhaltigt i korgen för första gången, gå till kassan och lasta upp på bandet, visa leg och betala för första gången. Och jag ska inte ens handla till mig själv, bara till Ursula, Stoffe & Emil. Och nej, ingen form av "köpa ut".. mer i form av "jag är superledig och det är inte dom! Mohaha."

Yääy, wish me luck!




Som när jag var liten..

Vet ni vad jag gjorde med min överblivna liter jordgubbar? Jag doppade dom i blockchoklad som jag smält i vattenbad! =) Det är en riktig sommar-grej, det gjorde vi alltid i Ulva när jag var liten. Ulva ligger i Uppsala och där hade vi en jordgubbsodling fram tills jag var 10 år. Så jag tillbringade alla mina somrar där uppe, undra hur många liter man krängde på en sommar egentligen.. haha. Morgon, middag, kväll. Men det här är supergott och superenkelt, prova själv! Perfekt att bjuda på till glassen.


muuuumsi,

Missa inte Step By Step's vårshow!

Blev förfrågad om jag kunde göra lite reklam för Step By Step's show nu på söndag,
och självklart gör jag det som den forna dansledare jag är.
;)



Step By Step har alltså sin show nu på söndag,
en kl 13 och en kl 16 i Bokelundsskolans aula.

Förköpsbiljetter hittar du i Tobaksaffären vid torget! =)


( klicka på bilden för att komma till deras hemsida )

Middag i min ensamhet.

Hej hej. Här sitter jag och äter middag alldeles med mig själv. Pappa är och spelar golf och mamma skulle tydligen jobba till 8 ikväll.. Och jag hade verkligen ingen ork att laga nån riktig mat idag så då tar man vad man har! Och vad hittar jag i kylen, om inte färska jordgubbar?! Ah, heaven. Så det blev en skål med vaniljyoggi & jordgubbar. Lite frukost-varning på det, men fan så gott!



..och vet ni vad det bästa är? Att jag har en hel liter kvar att mumsa i mig! =)

Sune säger hej!


Dagen efter shoppingdagen..

..så ser det ut såhär i mitt rum:


Kassar och kläder och lappar och nyinköpta grejer överallt.. härligt! =) Så nu ska jag ta tag i mitt världskrig sen ska jag få lite mat magen. Det var trots allt en hel del timmar sen.. Tänk, klockan är snart 17 och jag har redan avklarat en 10-timmars arbetsdag. Pjuh, skönt =) Hela kvällen framför mig nu, vad ska man hitta på? :D Jo, just det.. SY HÅR! Wiiie.

Gooodmorning Swedeeen!

Hej, säger en pigg och vaken Frida. :D Jag står faktiskt till och med och jobbar! Haha, det ni. Gick upp redan kl 5 idag, började kl 6 och slutar 16. Lite extra tider och extra cash där, det slår aldrig fel.

Så så ser min dag ut. Efter jobbet, om vädret är fint och inte lika blåsigt som igår, så skulle nog jag & Basse ta en runda med hundarna i Hällevik vid havet. Hoppas det, det är så himla mysigt där nere =) Nåja, en liten morgonupdate där. Vi hörs senare!

Jag shoppar - alltså finns jag.

Fick bli lite snabbt och enkelt, jag ska strax iväg igen. (Och jag har bara varit hemma en kvart..) Jag och Johanna har iaf varit i Malmö hela dagen. Var först 4 tim på Entré, det var hur bra som helst och inget folk alls = snyggt i butikerna och ingen kö. Perfekt! Sen körde vi mot Triangeln för att köpa lite hår. Jag gjorde debut i storstan bakom ratten, det gick.. sådär. Haha.


Supersköna shorts från Gina, jeans från MQ, T-shirt från Gina, väska från Accent, nytt håååår <3
Sen blev det massa smått och gott också, sånt som inte är kul att fota.




Vi satt i en halvtimmes bilkö på vägen hem också, superkul.




Det var allt för idag, nu ska jag hem till B och vänta på att han kommer hem från träningen. CIAO!

Vi drar till Malmö, vi drar till Malmööö...

Idag ska jag & Johanna ta en mini-roadtrip ner till Malmö. Tänkte vi skulle kika inom det nya köpcentret Entré, tror det kan bli riktigt farligt för plånboken. Sen ska jag köpa lite nytt hår och hjälpa Johanna med hår också =) Men jävla skitväder, jag som ville strosa runt i mina nya gladiatorskor.. =( Nu får jag väl på med Conversen istället, eller stövlarna. Kul.

Nej, dags för slutfinishen. Ha en bra dag, PUSS!

Ge mig en rosa delfin..

..för det här var det sötaste jag sett!




Varför är den rosa?

– Det brukar vara ett tecken på inavel faktiskt – att albionism kan bryta fram på det här sättet. Men det är egentligen ganska komplicerat hur albionism fungerar. Just varför den här blivit albino kan man bara spekulera i



Jag har ett kändistätt jobb!

Japp, idag har jag betjänat ytterligare en superkändis.
Nämligen "Chippens" jättesöta flickvän Oksana Andersson! =)
Smal som en liten sticka var hon. Hennes hemsida hittar ni här.




Så vill ni stöta på kändisar titt som tätt i Sölvesborg, kom och häng med mig på Preem ;)

Jag stannar här.

Heej. Matchen gick inte som den skulle och nu sitter jag med ett litet köttsår på foten efter en mysig stämpling. Sånt är så härligt! =) Snodde Basses dator nu medans han är i duschen, man får ju passa på. Sover här inatt och sen blir det jobb 11 - 19 imon! Men ska vara där redan kl 10 för hjärt-och lungräddning. (med flyrakjell.. mun mot mun-metoden där, mmm...) PUSS!


Hittade en bild från min 20-års fest på Facebook. =)

Igår var det rusningstrafik på min blogg.

Igår var det massor med människor som varit inne här och kikat, skoj!
Hoppas ni stannar och kikar in igen! =) Och med det slog vi faktiskt rekord. Jippi yeey.




Jag förstår inte meningen med att förstöra för folk? Och meningen med att lägga sig i andras liv och andras förhållanden? So what? Vem fan har och göra med saker och ting som händer, mer än personerna i fråga? På den fronten är jag så trött på Sölvesborg för så fort det händer nånting, oftast händer det ju på Altona, så vet hela stan det inom 2 dygn. Och det spelar ingen roll om det händer mitt på dansgolvet eller 200 m därifrån, alla vet det ändå. Är man inom en radie på 500 m från Altona en fredagkväll, så kan man inte ha några hemligheter. Så är det bara. Ah, sugstad. Sköt era egna liv, tack. Jag sköter mitt bäst själv. Ok?


Nej, nu ska jag hem till S e b a s t i a n =)
Och efter det spelar jag match. 18.30 på Gröna Vallen, shooho. PUSS!

Idag fick jag hem min nya kärlek!

Ja, idag kom postgubben och lämnade mitt Asos-paket med min 20-års klänning.
Toppen, såhär precis dagen efter. Kul. Greaat! Får se om jag behåller den eller inte nu.

Skorna passade iaf och jag är totally in love.. Rawr, jag älskar dom! =)


Söndagen - Dagen D!

Igår startade jag min födelsedag med att gå in i huset och mötas av flaskor och glas och cigaretter hit och dit. Ingen mysig syn. Haha. Jag satte igång och städa och ca 2 tim senare var jag klar. Det fanns hur mycket som helst att göra! Sen ringde jag mamma och pappa och sa att det var OK att komma hem nu, för dom hade jag skickat bort till Köpegårda :p Dom kom hem och sjöng för mig och gav mig mer paket.


Där i var det två skålar från Kosta Boda, de tre resterande böckerna av "Om jag kunde drömma". ("När jag hör din röst", "Ljudet av ditt hjärta" & "Så länge vi båda andas", så nu har jag allihop!) och pengar. Sen sa dom att jag skulle ut och slita för min sista present. "Okej?" tänkte jag.

Då skulle jag plantera ett 20-års träd. När Emil fyllde 10 fick han plantera ett 10-års träd och sen skulle jag med få göra det när jag fyllde 10. Men det har fortfarande inte hänt, men så igår fick jag plantera ett 20-års träd istället! Och ja.. det va väl mest pappa som slet..


..några skyffel-tag gjorde jag annars såg det mest ut så här för min del.


Sen satte jag dit det och vattnade lite, och klart! Nån typ av lind var det..

Lördagen - kvällen

På kvällen sen kom alla mina kära vänner. Fullt hus här hemma. Taxi kom och hämtade oss och tog oss till Altona där det också var packat med folk. Mest packat var det väl runt Andreas Carlsson från Idol-juryn som också var där. Och jag måste bara få skryta lite att han faktiskt kände igen mig från vårt möte på Preem! Haha.

"Så du har fått ledigt från Preem ikväll?" sa han.
"Ja, jag fyller 20 så jag tyckte jag kunde få vara det."
"Jaså? Grattis, Frida!"
"Tack!" =)
"Vi tar en shot i baren sen!"
"Absolut!"

Senare stod han i baren och snackade med några så var det någon som frågade vad han gjorde här eller vem han kände. Hans svar blev "Frida är den enda jag känner här i Sölvesborg" så tittade han på mig. =) Men sen tyckte jag bara han var divig och kaxig, när Johanna skulle ta ett foto på mig så slängde han sig upp och satte handen för kameran och skrek "NEEJ! Inga foton här." Och så svarade Johanna att hon bara skulle ta på mig för jag fyllde år, men han trodde såklart att det var på han. Nej, jag gillade inte det. Gick fet bort.











Hihi, Ursula var så liten när jag hade fått på mig klackarna och hon var barfota :p



Jag var cool och hade nitar i håret. "Det där kommer aldrig hålla fattar ni väl, jag är bara realistisk." var Emils kommentar när Ursula höll på att sätta på dom. Men satan vad dom satt, jag fick sitta och slita väck allt lim med en kam dagen efter. Aj!

En av presenterna var denna partykjol som Elin så fint hade sytt till mig. Supersöt! =)

Lördagen - dagen

Lördagen:

Hela tjocka släkten var här och jag fick massor med presenter. Mest hemgift, pengar och presentkort. Sånt som behövs! =) Här öppnar jag ett gigantiskt paket, spännande!





Och inuti var det en tavla på James Dean och sen en liten bild på han och Marilyn Monroe där nere.
Skitsnygg! Nu behövs bara lägenheten också..



Så många mer foton än detta har jag tyvärr inte, för det var mest Ursula som stod för det.
Så jag lägger in fler sen när jag får dom av henne! =)


890503 -- 090503

Lalalaa, 20 år idag! Grattis till mig =)

Dagen igår, från början till slut, var superkul. Tack för alla presenter och till alla som kom hit, great! Idag har jag fått ännu mer paket och ännu en sång (denna gång endast av mamma och pappa..) och sen körde jag hem till Basse så tog vi Vegas och Gandhi och körde till Hällvik och gick längs med stranden. Sen satte vi oss i solen vid deras sommarstuga där, supermysigt!

Och nu har jag varit hemma och ätit grillat och duschat osv, och nu ska jag hem till han igen och avsluta min födelsedag! Massa bilder kommer imon, missa inte!

Dags för kalas!

Båtturen var jätteskoj, tog ett varv runt Hanö och det gick snaaabbt! Chill på den i sommar, jaada ;) Haha.

Om en timme kommer min släkt, då blir det smörgåstårta och sånt gottit. Sen håller vi på här tills mina kära vänner anländer ikväll och då blir det partyparty! Så ha en bra dag, så ses vi pau taunan ikväll ;) Wiie. PUSS!


Sminket sitter dock inte där det ska,
Ursula kommer strax och räddar mig. =)


Sjösättning & dagen D!

Godmorgon på er! =)

Idag är jag uppe med tuppen för idag är det dagen D. Nästan, imon är ju huvuddagen men idag är det ju kalas och fest osv. Wiihoo! Och jag har faktiskt redan fått ett paket, ett nytt Thomas Sabo - armband med 3 berlocker av mamma & pappa =) Superfint!

Vid halv 10 ska jag vara ute i Hörvik. Jag, Emil, Ursula & Gustav (Ursulas pappa) ska sjösätta hans nya båt idag och sen ta en liten åktur med den. Det ska bli kul, jag har aldrig varit med om något sånt innan :D Haha.


Ursula & jag på valsafari på Island i somras.

Ha en bra dag så hörs vi lite senare, om jag har tid. Kommer bli lite glest med uppdateringar, men jag ska göra så gott jag kan ;) PUSS.

Lika bra..

Sjukt seg dag och jag har faktiskt inte så mycket att komma med. Jag tror jag ska lämna in nu. Ja, sova kl 22 en fredagkväll, weheey. Det blev inte många timmars sömn inatt + att det är en lååång dag imon. Ska upp redan vid 7 så lika bra att få så mycket sömn som möjligt denna natten. Okej, ett DH - avsnitt sen sover jag, godnatt! Imon är en rolig dag =)


Kaaboooom!









Jag och Johanna gick lös på självutlösaren.
Fy fan vad roligt vi hade, detta var det bästa på hela kvällen! Haha.












Och sist men inte minst - kvällens skönaste bild.

Lappar från förr.

Haha, mamma städade precis lite här hemma på såna ställen som man typ städar på var 10:de år. Så hittade hon ett brev jag skrivit en gång i tiden, till min dåvarande bästis Jenny.

"Det jag skrev i det förra brevet var att jag ville vara i samma lag som dig och att vi skulle vinna! Lite senare idag, kan du fråga ... om hon vill bli min fadder? Fast jag ska förstås inte vara i närheten då, men ingen annan får höra vad du säger.

Du måste lova att inte säga till någon om min kill-lista, för då säger jag vem du är ihop med till alla tjejer i 6:an och till din mamma!"

Haha, huuur töntigt? Gamla goa tider när man knappt visste vad kärlek var, =)


Strax bjuds det på bildbomb!

RSS 2.0