Pust.

Malmö hela dagen - kom till stan vid 5 - solade - hem till Erika och åt - Mary Kay party - äntligen hemma - ONE TREE HILL!



Vi drar till Malmö, baby.

Vi drar till Malmö, vi drar till Malmööö.....

Heey,

Det var detta jag menade.

:)

Ch-chill...

Gud vad skönt det var att simma! Riktigt härligt, grabbar. Efter bassängen körde jag till Open Sun och solade! Laddade mitt solkort med 200 kr också, och fick 400 kr. Det kallar jag kap!

När jag körde in till stan, vid typ 17-tiden, så där ute vid Statoil, på vägen mot Sölve, vid järnvägen.. (hänger ni med?) var det maaassamassa polisbilar med blåljus och en polisbil hade ställt sig på tvären och spärrat av vägen. Fattade inte vad som hade hänt så när jag körde hem (ca 1,5 tim senare) tänkte jag att jag kör det hållet hem så kan jag se vad som hänt, för polisbilarna var då borta. Men nej, då när jag är nästan framme vid bommarna står det en polisman och blinkar med en ficklampa mot mig och gestikulerar att jag ska vända och köra tillbaka. Happ. Ingen aning om vad som hänt alltså, det såg allvarligt ut iaf. Får väl läsa tidningen imon :) Sen när jag väl hade vänt och var på väg hem blev jag omkörd av en ambulans med blåljusen på.

Jaa, det händer mycket i Sölvesborg just nu, gott folk. Är vi uppe i 15 bränder snart? Sen sommaren började.. säkert 10 av dom nu i höst. Usch ja, scaaary. Ska ta och installera en brandvarnare i mitt rum, tänkte jag. Bäst att vara på den säkra sidan, man vet ju aldrig när det är ens eget hus som brinner ner till grunden i den här stan.

Ikväll är det sjukt chill. Sitter och tittar på Idol nu, sen ska jag kila ut till mitt rum och se två avsnitt av ' Fringe ' :) Och, om jag inte har somnat, Fight Club! Jag är ju ledig imon, eftersom min enda lektion som är mellan 8 - halv 10, är inställd! Är ledig på onsdag också, fast det är jag ju ifs alltid :p

Nej, hörrni. Om man skulle ta och tänka på refrängen.. So long,


Kort update,

Mirrors var väl knappast så mycket att hänga i julgranen? Visst, den var ju läskig och så.. Men slutet förstod jag mig inte riktigt på. Nåja, en 3:a kan den väl få.

Sov hos Basse inatt och sedan var jag i skolan mellan 10 - 14.
Och strax ska jag in och leka fisk med Eriko!
PUSS, <3



Mirrors

Nu ska jag köra hem till Basse. Vi (+ Törnqvist & Andy) ska se den nya filmen Mirrors. Med ett täckte och en Basse bredvid mig som jag kan gömma mig bakom ska det nog gå smärtfritt. Eller är den ens läskig? Jag har bara fått för mig det. Haha. Sen tar jag sovet där, i love it!


sjukt gammal bild, sen Lorden förra sommaren. haha. men den är fin, jag gillar den! :)

Helt frivilligt att läsa.

I rätt mycket brist på sysselsättning denna söndag begav jag mig ut i det fina vädret och tog en rundvandring i vår trädgård. Jättetråkigt, egentligen. Men jag har tråkigt, OK?

   
Känns som det kommer bli massa äppelpajer i höst?



Jag tog mig en tugga.
(+ att jag myser runt i Basses tröja idag. Råkade smuggla med mig den hem igår, förlåt älskling..)

   

  
Vår paviljong, som Chessi typ bor i. Fråga mig inte varför, men hon älskar den.



Sen vill jag bara visa hur bra zoom min kamera har:
  
haha :)


Sjukt tråkigt, men va fan. Nu har jag sysselsatt mig i typ 1 timme iaf! Och det var ju det som var meningen. :D + att Fringe-avsnittet var sjukt bra. Blir en fortsättning på den serien, japp japp!

Vad är det för en dag...?

Usch, jag känner mig så hemskt. Har suttit och pratat med Erika på msn lite och även telefon. Och helt glömt bort att sötnosen fyller för fasen år idag! Och stackarn är hemma själv, så nån uppvaktning har hon inte fått än. Hennes mamma hade ringt och sagt "Vi är på IKEA. Ska du ha något?" Och inte nått grattis. Hon hade även pratat med Emma och hon sa inte heller grattis. Tyckte så synd om henne. Haha. Ingen kommer ihåg hennes 19-års dag :p
¨

Så...



här får du en liten 19-års present av mig:

...för att du är så himla söt!

Godmorgon Sverige!

Ligger i soffan med en kopp kaffe och kollar på repriserna av Idol nu. Till vilken mening vet jag inte, eftersom jag redan har sett det. Men brist på sysselsättning, antar jag.. :p Laddade förresten hem det första avsnittet av den nya serien ' Fringe ' igår. Kollade på halva, sen somnade jag. Så tar nog sista halvan idag när jag skivit klart detta inlägget :) Tänkte att jag skulle börja följa det, det verkar spännande.

Igår var en helmys dag! Vaknade upp hemma hos min baby (bakis och med en ihopköttad hals, så min match fick bli dissad...), sen körde vi istället och kollade på Hanö's match i Märserum. Solen stekte på oss och det var jättevarmt och helmys. På vägen hem körde vi (självklart?) inom McDonald's och åt vad som fick bli vår frukost. Sen hem till Basse igen, hade lite fotbollsturnering och sen hämtade vi mat och chillade framför TV'n. Efter det kom Törnqvist & Rigi och så skulle dom festa, och jag begav mig hemåt. Men en 10:a till min lördag, helt klart ;)

Nej, om man skulle ta och vara lite duktig denna söndag? Ska ha skrivit en bokrecention tills på torsdag, på engelska. Och jag har inte ens öppnat boken än. Känns som det skulle behövas.. kanske.. BLÄÄ, jag vill inte gå i skola. Varför gör jag det?


Festfredag!

Japp japp, Erika fyller 19 på söndag så då är det ju givet att det är födelsedagsparty idag?

Vi ses i dimman, mina vänner.


puss från mig & nasty,

Idag är en sån dag.

Idag har verkligen allt gått emot mig. Jag glömde att äta lunch, hade bara en lektion i skolan som var på 1 timme, sitter och gnäller hela tiden för att jag var hungrig & trött, får ett oförberett eng-prov där man fattar INGENTING (= får chansa på varenda uppgift och hoppas på det bästa), körde bil som en kratta, min ' makeover ' - tid blir inte nästa vecka - utan nästa vecka igen, jag undrar om min pojkvän gått under jorden? För just nu går han också emot mig, jag är helt slapp ikväll, orkar inte göra nånting och jag råkade somna här på soffan och vaknade 17.30 - den tid då min träning börjar. Sov alltså bort den. Ja, osv. Ah, komochhjälpmigattdö.

Men okej, 2 positiva saker.
1. Har fått tillbaka min gråa mobil. Får antagligen lämna in den igen innan veckan är slut..
2. Jag har fått lön. MASSOR MED LÖN! Förväntade mig x tusen kr, men fick mer än 2x tusen kr! :D (Ni matematiker fattar..)



Imon är det iaf fredag...
Peace out,

Shit,

Kollar på ' So You Think You Can Dance ' nu och Lady Gaga är där och kör ett live-uppträde med ' Just Dance '. FAN VAD HON SUGER! Hon kör med playback och sjunger till. Eller sjunger och sjunger.. hon mest flåsar och är helt anfådd. Mening?!

Tänkvärt,

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '



Samsung är min nya favorit!

Hej hej hallå.

Håller just nu på att skicka över lite låtar från min gamla mobil till min jättegamla mobil. Haha. Det är en Samsung som jag hade innan jag skaffade min röda. Men jag är så trött på SonyEricsson så jag vill ha förändring. Då kom jag på den brillianta idéen att leta upp den mobilen! :D Och den gick aldrig sönder heller, den var helt enkelt bäst. Så nu ska jag ha den tills min gråa kommer hem från sin rehab. Och när den går sönder för 5:e gången ska jag skaffa mig en ny! Vad ska vi tro.. 3 dagar efter jag fått tillbaka den? :)




Såhär ser det ut hos mig just nu.





Får ju inte glömma att jag varit riktigt duktig idag. Typ såhär duktig:

+ att ser ni hur tomt det är utanför mitt rum nu? ;) Bilder kommer!

Some pics,


Hittade några roliga foton från förfesten hos Frida för ett tag sedan! :D



Catrin, Vickan & jag. På glatt partyhumör!



jag & herr Gertsson


Jag, Erika, Frida & Emma




Ikväll ska jag spela match! Kl 18.30 möter vi Svängsta på konstgräsplanen på Svarta Led.. och varför vi ska möta dom där, på den planen, det förstår jag ju dock inte? (?) Men Svängsta ville det, så whatever. :p Och satan vad vi vinner ikväll! Visst, Vick?

KAN NÅGON GE MIG 3500 KR??!?!! JAG BEHÖVER DET, JAG VILL HA DET, OCH JAG TÄNKER SKAFFA MIG DET!

Price of fame,

Sitter här hemma nu (fast jag egentligen skulle varit i skolan och haft Företagsekonomi.. fyy på mig) och tittar på ett program om Britney Spears och hennes karriär & sammanbrott & barn & giftemål & paparazzis och många tusen saker till. Och jag avundas inte nånting, faktiskt. Det är ju det livet man drömmer om som liten, att vara popstjärna och ha massa pengar och vara jättekänd. Men fan vilken tur att man inte uppfyllde de drömmarna! Haha. Kvinnan har för fan kameror upp i ansiktet dygnet runt! Stackarn får ju aldrig vara ifred och media & press bara letar fel och antecknar varenda misstag hon gör. Inte konstigt att hon gjort som hon gjort och blivit som hon är. När ska folk börja tänka? Usch ja.

Rätt tom på ord och fantasi idag. Meningslöst inlägg, med andra ord. Har jag förresten berättat att jag en gång hittade världens största Karl-Johan-svamp?


Haha :)

Me, myself & I.

Japp, idag har jag lördagsmys för min själv! Hade ju dock inte tackat nej till en pojkvän vid min sida, men nej. Tyvärr. Så jag & Chessi myser för oss själva.
Lika bra, det. Mörk choklad, TV & dator! PUSS <3


If you can dream - you can do it!

Madde, denna tjej.. jag imponeras något så fruktansvärt av henne. En 20-årig tjej som kämpat mot cancer i ett år, men ändå bara haft de positiva tankarna i huvudet. Läs hennes blogg här. Har suttit och läst igenom den ett tag och även hennes mammas blogg & hennes pojkväns. Och det är inte utan att beröras, ska jag säg.. Tårarna bara sprutade ett tag. På samma sätt som de tog farväl av Madde, tog vi farväl av morfar när han somnade in den 14 april i år, också pga av cancer. (Eller "den jävla idioten" som Madde valde att kalla sjukdomen) Den dagen kommer upp i mitt huvud igen, speciellt bilden då min kusin Simon ska gå fram till sängen och ta farväl och allt bara brister för honom. Han storgråter och får bara fram "nej, nej, nej..." Men samtidigt var det vackert, och som de skriver i sina bloggar här ovan, så kändes det inte som morfar var borta utan att han var med och såg allt. Och att han var lycklig. Är det inte konstigt? :)

Ny last?

Jag tror jag har fått en ny last.



Japp, avocado med skagenröra! Har ni provat? Det är såå gott.
(Ska nog tillägga att även kaffet är en last för mig.. :p)

Ännu en lyckad fredag-kväll.

Jag hade jättekul igår! Började med en mysmiddag med familjen på Steak House. Smarrigt! Efter det åkte jag till Karlshamn och hem till Teddes lägenhet där resten av mina brudar befann sig. Dock var vi inte så många, endast 7 st. Men det är sånt man får acceptera efter att man tagit studenten! Folk försvinner. :p Marielle, Malin & Gusten är ju i Oslo, Emma & Erika i Turkiet och Elin har flyttat till Stockholm. Nu vet ni vad ni har att vänta, alla 90:or :) Men vi hade jättekul iaf! När vi var påväg till Harrys ångrade jag, Lisa & Becca oss så vi åkte till Altona istället! Inte Lisa då, hon skulle toffla med Robin istället. Men jag och Becca åkte till vårt kära Altona. Och där fortsatte det att vara kul :D När kvällen var slut ringde jag och väckte papi, så han kom och hämtade mig och Basse sen åkte vi hem och sov!

     




Idag vaknade vi närmare halv 1, sen skjutsade jag hem honom och nu ligger jag här.. i soffan med datorn i knät. Och jag tror jag ska fortsätta med det hela dagen/kvällen! :D Sjukt skönt. Ett extra + är att jag är hemma själv tills imon.. iiih,

Hm...

Jag som planerade en vit helg.. Konstigt att man aldrig lyckas säga nej.
Ska åka in till Steak House nu och äta med mor, far, bror & Ursula. Sen blir det Karlshamn och födelsedagsparty för Tina & Sandra. Måste kila, PUSS!

Hej flåset!

Ikväll har jag tränar fotboll och shit vad kul det var att träna igen! Jag trodde faktiskt inte det skulle vara det, men jag har faktiskt saknat det. Det har jag. Meeen konditionen ska vi inte prata om! Jag har ju inte tränat fotboll på ett år, och därmed har konditionen försämrats EN HEL DEL. Men det ska det bli ändring på nu! Verkligen.

Min tanke med att börja träna igen var att jag skulle vara med och spela de sista matcherna och därmed försöka hänga med så gott jag kunde. Men nu har vi match på lördag & tisdag, träning torsdag & sista matchen på nästa lördag. Ja, så bra var min tanke! Ni kanske inte förstod det där, men jag orkar inte förklara in i detajler. Haha, vad jag svamlar. Lika bra jag slutar och bara koncentrerar mig på Idol! PUSS <3

Målar-Frida



Idag var jag duktig och körde in till Jims Färg och köpte målarfärg till väggen utanför mitt rum. Den jag pratat om lite tidigare. Erkänn vuxet, ändå? Att köpa målarfärg helt själv. (Visserligen inte mina pengar..) :D 1-0 i vuxenpoäng till mig!

Just nu sitter jag och skriver samtidigt som jag tittar på Idol. Vilka nötter det finns ändå! Herregud, vissa måste ju vara helt tomma i hjärnan. Hör dom inte själva hur hemskt det låter? (Han som sjöng nyss, btw, kanske vi får se på Rockfestivalen nästa år? Han var fan grym. Perti som ser ut som en uteliggare pratar jag om. Haha.)

När detta är slut ska jag iaf hem till Basse! DET ser jag fram emot :D


Höst-rugg..

Idag känns som en sån där riktig höst-kväll. Ni vet, en sån kväll när man bara vill mysa med tända ljus, film & en pussig pojkvän? Men dessvärre tror jag att jag får tillbringa den med min mor. Pappa är i Stockholm hela denna veckan, så jag och mamma är hemma själva. Sitter och väntar på att hon ska komma hem nu.. ett tag var hon helt borta så jag fick ringa upp till pappa i Stockholm och fråga vart hon höll hus. Verksamhetsplanering blev svaret.

Idag har jag sökt ett jobb. Fick tyvärr ett nej, eftersom det var ett säsongsbetonad ställe jag ringde till, så i mars-april ska jag höra av mig igen.. heja, jag behöver ett jobb nu! Meen jag hoppas att jag har ett på G.. Kan inte göra något förrens på onsdag, jag avslöjar mer då!

Minns ni den tjejen som var med i årets Idol som hette Soledad? Andreas i juryn sa då att han skrivit en låt åt Westlife med den titeln och sedan spelade dom den låten när de visade att den här tjejen Soledad hade gått vidare. Iaf, jag youtubade på den låten, och den är hur mys som helst! Alla är vi ju fortfarande små Westlife-fans, eller hur? :)

So long, <3

Ah, mobilhelvete.

Jag har lämnat in min mobil på lagning 3 gånger sen i april nu. Hämtade ut den i torsdes och tror ni inte displayen slutar fungera i lördes? Jo då. Två dagar efter den har varit på lagning. Helt sjukt, så idag fick jag lämna in den för 4:de gången.. på ett halvår! Jag menar hallå? Det roliga är ju att dom känner igen mig där på Audi Video nu :p Men fan vad arg jag är egentligen. När man betalt för nånting man vill ha, så får man bara ha den på lagning hela tiden! Nej, tacka vet jag Nokia 3310. Den svek då aldrig!


Min lördag.

Jo, men visst körde vi på en dubbel denna helgen! Jag, Lisa, Erika & Emma festade hemma hos Emil Johansson med en massa grabbs på lördagen. Sen tog jag, Lisa & Erika tåget till Kristianstad medans de andra åkte bil. Sjukt ruttet att jag sa att jag var 19 år och fick betala 47 spänn, och Lisa sa att hon var 18 och att hon hoppade på i Bromölla och fick betala 16 kr! Smällar man får ta när man inte kopplar in hjärnan :p

I Kristianstad var det inte mkt röj tyckte vi (kunde bero på att vi var där rätt tidigt, men det fattade ju inte vi då..) så vi gick och köpte mat och sen åkte vi hem! Haha. Sjukt onödigt att betala 100 kr inträde på Banken för att vara där i 10 min, sen åka hem.. (?) Men ja.. också smällar man får ta ibland xD


     

     



     

     




Där har ni lite att titta på! xD PUSS,


Paintball-bror

I lördes kom Emil och Ursula hit på ett litet besök. Emil hade varit och köpt sig en sån där Paintball-pistol, så nu ska han och hans kompisar vara uppe vid Grundsjön och springa runt i skogen och skjuta på varandra.. Iaf, han ville veta hur ont det gjorde att få ett skott på sig så han satte Ursula till att skjuta honom! Tilläggas ska kanske att hon aldrig hållt i ett vapen förut, inte ens ett leksaks-vapen, som hon sa xD


Emil ger instruktioner..


Haha, ser helt sjukt ut.


En skitnervös Emil. Speciellt när Ursula missade och han fick skotten precis bredvid sig och han kände hur de touchade honom :p Haha.


Sen lyckades hon då träffa :D



Haha, sjuk.

Söndag

Nu ska jag hem till Basse och hjälpa han med läxor! xD

Mer uppdatering om helgen kommer! Var med och spelade match idag förresten.. igen. Haha. Men mer om det imon, PUSS.


Hm,

JAAA. Det orkade vi! :D

Sitter just nu hemma hos Erika. Vi var i Kristianstad innan, men fick för oss att åka med Ola & Basse hem för vi hade så sjukt tråkigt.. fråga mig inte varför? Jag ångrar mig lite. Erika ligger och sover precis bakom mig och här sitter jag lite halvt onykter. Jag hade lika gärna kunnat stanna! Haha.

Yeye, jag får väl inta Erikas säng snart då.. Hm, puss!

Sådär härligt bakis..

Det blev en trevlig kväll igår! Förfesten hos Frida var jättekul, mycket folk där som man inte träffat sen man gick i skolan (det där lät som att jag var 40 och inte gått i skolan på 20 år..). Nej, men ni fattar :) Bra blandning, helt enkelt.

Idag är man ju mindre pigg och vid 12 frågade mamma mig om jag skulle med till Karlshamn och shoppa. Så det gjorde jag! Vi åt även mat på en restaurang, vi har haft en såndär mysig mor&dotter-dag :)

Det pratas fest ikväll igen.. Orkar vi det?

Jag är så pepp!

Ah, jag älskar fredagar! Ikväll blir det kräftskiva hos Frida och sedan ska vi skaka rumpan på Altona. Och jag är redan såå laddad, :D



Bite your lips 'cause you know that you feel it
When I shake it you know you're addicted
I see you're lovin' this dominicana
You like the way that I dance the bachata

Höst?

Känns som hösten är påväg med riktigt stora steg.. om den inte redan är här? Usch, rugg och kallt. Men desto mer mys :)

Rätt tom på ord idag, faktiskt. Har tapetserat upp väven på väggen idag iaf, tänk att jag fixade det helt själv! :D Känner mig snart mogen för att flytta hemifrån, faktiskt. Gud vad skönt det hade varit! Så nu ska min vägg bara målas också.. Visar foto sen. Efter det var jag i skolan 13.30 - 14.30.. och efter det körde jag inom Emmie en runda. Glömde förresten min mobil hemma idag, och shit vad naken jag känner mig utan den!

Nej, en film nu kanske? Känns som att jag kommer ligga här sovandes inom en halvtimme.. för min säng är så mys! PUSS,

Hej, vi är 19 år..

I söndes kväll träffades vi allihopa hemma hos Gusten som ett litet hejdå, eftersom våra tre Oslo-vänner skulle åka tillbaka på måndagen. Vi hyrde film på ICA och jag, Emmie & Gusten stod för valet! Blev ypperligt tyckte vi, sämsta någonsin tyckte andra.. Vi valde "Bratz". Haha. Ni vet, dom tecknade figurerna fast i denna filmen var de verkliga. Och den var dessumtom dubbad, ännu värre men också mycket roligare! Hur som helst, det jag ville komma fram till var att Meredith i filmen påminde skrämmande mycket om Blondinbella!


Onsdag och ledig.

Godmorgon! Det blev ett litet impuls-besök hos Basse inatt. Körde dit vid 22 igår.. Sådär nödvändigt. Så jag kom typ nyss hem därifrån och nu ska jag äntligen titta på det nya avsnittet OTH som har väntat på mig hela natten! Fick ju offra det igår för Mr B.. Men nu så, som jag har längtat! Efter det ska jag börja röja utanför mitt rum. Vi har ett typ 'mellanrum' mellan mitt rum och det som var Emils rum innan, som numer ska vara gästrum. Och detta 'mellanrum' behövs målas osv så jag tänkte vara duktig och ta tag i det idag hade jag tänkt :)

Vi hörs senare,

Ge mig ett liv, tack.

Om man kunde köpt sig ett bättre liv skulle jag gjort det direkt. Jag är så trött på allt och på hela Sölvesborg faktiskt. Jag vill härifrån, och det ska jag så fort jag bara får möjlighet.


Bästa, älskade One Tree Hill!

Jag håller på att ladda hem nyaste avsnittet nu, avsnitt 2 på säsong 6. Jag riktigt längtar tills det är klart, sitter bara här och fördriver tiden nu. :p Det är lite jobbigt, att man inte kan sitta i timmar och kolla på nya avsnitt eftersom det bara kommer ut ett i veckan nu i USA. Smällar man får ta men då har man iaf något att längta efter. Jag älskar One Tree Hill :D


Brooke är min favorit (den mörkhåriga)
+ att Jamie är ju den sötaste ungen ever! Jag vill ha honom, ge mig..



visst? :)


Skoldagen idag var kort - 8 - 9.30.. + massa pauser därimellan. Efter det körde jag till Furulund och mötte upp Carro, den nya kassören, sen körde vi ner till banken och skrev över det på henne ÄNTLIGEN! Så nu är jag friii. Ska bara lämna över alla pärmar osv också.. och det gör jag imon. :)
Efter bankbesöket åkte jag med Erika, Emma, Sandra & Emmie till Kristianstad där det visst råkades spenderas lite pengar.. usch, nu måste jag verkligen spara! Blev även en räksallad på Trendie, alltid lika gott!

Det som händer i Växjö...

Tänkte ta och berätta lite om vad som egentligen hände i Växjö. Jag tog min guling och begav mig uppåt vid halv 2 - tiden i fredes. Det såg mest ut såhär;



Som ni ser satsade jag på en GPS (jaa, trots att jag bara skulle till Växjö som är typ en väg och två högersvängar..) men hon visste ju absolut inte vart Växjö låg. Jag följde duktigt mitt lokalsinne och vägskyltarna och hon tjatade mest om U-svängar och att jag skulle in i skogen. Jag stängde av henne sen.

Väl framme dumpade jag all min packning i Sandras lägenhet på campus och sedan körde vi in mot stan och shoppade. Rätt mycket faktiskt, och jag är helnöjd. Mest för våra ögonskuggor kanske ;) Tog även en fika och såg ut såhär;
      
Kan ha varit den äckligaste cappuchino/choklad/grädde-drickan nånsin, faktiskt.

Efter att vi svettats igenom massa affärer körde vi tillbaka till lägenheten, vilade, exprementerade med våra ögonskuggor och sen körde vi in till stan igen och hämtade Hoooney som kom med tåget vid 20.30. Därefter gick vi till Subway och åt..

      
Hon är så myys, den där Sandra.


Sen körde vi till Hemmakväll, stod och kollade på filmer tills vi blev tillsagda att dom stänger nu.. Hyrde 3 filmer, köpte godis, åkte hem och tittade på en utan filmerna, skitkass film - jag som valde den. Sen somnade jag vid 12 och de andra två nån timme senare.

Vaknade på lördagen - rätt skabbiga - åt frukost och gjorde oss sedan redo att åka in till stan igen. Mötte även upp Jazzi då, en utav Sandras nyfunna Växjö-vänner.


Såhär kul har vi när vi äter frukost.


På kvällen kom ju det som vi hade riktigt längtat efter - PAAARRTYYYY! :D

Började lite smått hemma hos Sandra, sedan vidare med buss till Jessica och sedan till Oleó.

      




       
Haha, att Hanna bröt av klacken i nått litet skutt var det tråkigaste med ändå roligaste på hela kvällen. Fy fan vad jag skrattade.

   
Hon i mitten var nån vi bara hittade.. Eller hon hittade nog oss,

Efter Oleó gick vi till McDonalds och åt, sen tog vi en taxi hem, blev en del foton då med men det är nog inget jag ska lägga upp här :p Haha. På söndagen åkte Hanna med tåget hem vid 10 (!) medans jag tog bilen hem när jag kände att jag var redo. Vid halv 1 nångång xD

DET VAR EN HELLYCKAD HELG OCH JAG TACKAR MIN PORRSKÅDIS & JESUS FÖR DET!

Inte så mycket wiiie,

ja, såhär kul har jag just nu..


Hej och förlåt för usel uppdatering. SItter just nu och bokför det sista åt Furulunds Elevråd (eller sista och sista.. har hela år 2008 kvar :p) Men jag ska iaf bli färdig idag för imon ska jag lämna över det till Carro och det ska bli så skönt! Äntligen :) Så nu har jag och göra hela min eftermiddag/kväll. Men hoppas på lite mys ikväll också, såklart =)


Och jag känner mig faktiskt riktigt duktig idag, eftersom jag varit i skolan en hel dag! Från kl 8.00 - 14.40.. Då måste jag tillägga att den sista lektionen är Företagsekonomi B på
2 tim 20 min! Den skojar man inte bort, men jag ägde faktiskt lite idag ;) Så jag känner mig bra. Nu ska bara bokföringen gå felfritt också...

Har även haft en toppen-helg i Växjö, men mer om det och foton kommer senare idag eller imon. Nu måste jag fortsätta, vi hörs.


Nu flyr jag!

Kort skoldag idag, företagsekonomi mellan 9 - 10 och sedan Matte B mellan 10 - 11. Fast från och med nästa vecka ska matten ligga mellan 11 - 12, vilket innebär att jag har ett hål mellan 10 - 11. Då är ju frågan; hur fördriver man en hel timme i Bromölla? Helt själv? Usch, jag är sur.

Nu har jag precis fått i mig lite mat (som jag lagade, alltså var det jättegott!) och nu ska jag packa ihop lite kläder sen tar jag min gula fara och kör upp till Växjö och flyttar in hos Sandra över helgen! Hon pluggar ju till Engelska-lärare där. Så vi ska shoppa lite idag och fiiiika. Sen kommer Hanna med tåget vid 22-tiden ikväll och imon blir det partyparty! :D Sen kör jag hem på söndag, vid lunch nångång tror jag. Så ni får ha en toppen-helg allihop så hörs vi på söndag!

PUSS,

     

Hey ya,

Jag vet inte om det är så mycket att skryta om men igår 'firade' iaf jag & Basse 1 månad tillsammans :D Wiihoo. Fast det har vi ju dock gjort en gång innan också.. Hm. Men denna gången hoppas vi på massa mer ;) PUSSPÅOSS!


+ att jag var i Karlshamn och hämtade mina nya brills igår, och ååååh. Jag är så nöjd! Såhär ser dom ut:


Fendiii,

Så nu kanske jag kan börja bry mig mer om mina ögon och inte använda linser typ 24/7? Jo, jag tror faktiskt det. Med tanke på att jag redan haft inflammation på hornhinnan och har ärr efter det, så måste jag nog använda glasögon mer än vad jag gör om jag vill ha någon syn kvar år 2045.. Och då passar det ju bra att jag trivs så bra i mina nya! :) Det första Basse sa var "Du ser ut som en sån där sekreterare som går och har sex med chefen." Hmm, kanske det man skulle göra för att få nått  jobb här i Sbg? Usch.. nej. Men jag vill ha ett jobb iaf, det vill jag!

Idag var jag i skolan mellan halv 2 - halv 3, sen körde jag hem - åt mat - fick reda på att Marielle, Malin & Gusten kommit hem från Oslo över helgen - körde in till stan och träffade dom en stund - körde hem - nu ligger jag här i soffan och väntar på Idol :) Efter Idol ska jag sätta på en film och sovasovasova massor!

Vill inte.

Godmorgon.. Ligger i min säng med dator nu, och jag funderar på att ligga kvar här och dö lite hela dagen. Det hade vatt något.

Kär i en ängel.

Jag har aldrig riktigt tyckt om Håkan Hellström, men hans senaste låt 'Kär i en ängel' är faktiskt helfin :)

Tänkte bara göra en liten uppdatering. Skola fram tills ca kl 11 idag, sen dess har jag bara varit hemma och inte gjort jättemycket nytta. Har tittat på 'Hur man blir av med en kille på 10 dagar', och det första avsnittet av säsong 6 på One Tree Hill. Så nu vet jag vem Lucas ringer till, lalala... :D Men det får jag inte säg för då blir memlangirl89 pist off. Aiight? ;)

Imon ska jag med pappa till Karlshamn och hoppashoppashoppas mina brills har kommit! :) Nu ska jag titta på 'Definitely Maybe' och kanske också 'Kissing Jessica Stein' om jag inte hinner somna innan dess. Vilket jag faktiskt tror..

 På tal om ingenting har jag lite planer på att genomgå en stor förändring. Främst i hårväg då.. Hm, tåls att fundera på ;) GODNATTPUSS.



Här var jag.

Hur tänker jag?

Vad vore en studenthörna utan självaste studentmössan? :)


Åh, vad jag vill göra om det. Det var verkligen den bästa veckan i mitt liv! Med de bästa vännerna och stämningen mellan alla studenter. Gosch, va vara på det! :D Mitt tips till alla 90:or..



Nej, nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på en utav filmerna. Vilken av dem har jag inte bestämt än. Har lite mys här för mig själv, med tända ljus och en helt nybäddad säng.
Bara Basse som saknas, <3

Bättre sent än aldrig,

Har varit lite dåligt med uppdatering på sistone, men det är smällar man får ta ;) Det har hänt rätt mycket, faktiskt. I torsdes skrev jag ju att jag skulle med Emmie & Kate (hennes mamma) på bingo. Och det var vi också, men några extra cash fick jag inte med mig hem. Dock vann Kate 700 kr.. Och hon gick efter mig i kön in, när man köpte lotter. Tänk om slumpen hade gjort så att jag gick efter henne in, så hade det varit jag som vann 700 kr! Surt,


Emmie på bingon :)



I fredes var jag först på ungdomsmottagningen (igen!) och sedan på anställningsintevju. Vet inte riktigt hur det gick, hon var rätt mystisk och sa mest att hon skulle höra av sig senare. Så vi får se :)

På fredagkvällen var det fest! Förfest hos Emmas pojkvän Stoffe i Bromölla, och det var helt okej! Vid halv 12 kom Johannanas (med sitt nytagna körkort.. Grattis till henne!) och hämtade mig & Emmie sen åkte vi vidare till Daniel på förfest. Vid 1-tiden vandrade vi en trappa ner och kom då till Altona där vi shejkade i hela 1 timme! Haha. Jag hade en kul kväll helt enkelt :) Tog sovet hos Basse sen blev det mest chill hela lördagen.

      


På söndagmorgonen vaknar jag 20 i 11 och läser ett meddelade från min förra fotbolls-tränare som frågade om jag kunde vara med dom och spela match idag för det var kris. Jag frågade hur dags matchen började, och han svarade 11. Så det var snabbt upp och slänga i sig frukost och sen iväg. Nu ska vi tillägga att jag slutade spela fotboll för ca 1 år sedan, och sen dess har jag inte haft den bästa konditionen. Så det var en plågsam match, men samtidigt kul :)

Och när man inte har använt ett par fotbollsskor på 1 år och hoppar in och spelar match med dom, vad får man då? Jo, skoskav. Massor med skoskav! Mitt skinn på båda hälarna är helt väck, myyys. Var hemma hos Sandra igårkväll så Susanne (hennes mamma) plåstade om mig lite, bla med 'sprayplåster'. Satan var det sved. Jag blev helt yr så hon fick pyssla om mig med juice och choklad också :) Haha.

Oj, vad jag skriver. Men jag behöver skriva av mig när jag inte gjort det på länge :p Ikväll blir det bara chill. Har laddat hem två filmer; 'Definitely maybe' & 'The hottie and the nottie'. (Den sista med Paris Hilton....) Någon som sett någon av dom?

Köpte även nya glasögon i fredes! Det blev ett par från Fendi. Jättesnygga, lägger upp bild när jag fått hem dom! Någon gång denna veckan. Kanske uppdaterar lite senare ikväll också! PUSS.

RSS 2.0