Det är jävligt tur att jag inte har några grannar.

..för då hade dom haft porr varenda kväll! Så som jag svischar omkring här på mitt rum lite för mycket naken.. Det värsta är om det kommer en bil och kör förbi, så får man ducka eller springa undan fönstret snabbt som attan. Lite spänning i det hela.. :D Men nej, så ofta springer jag faktiskt inte naken men när man står och väljer kläder så blir det ju så. Haha usch ja, vilket påminner mig om att mina gardiner måste komma upp NU. 1,5 år har jag bott här och fortfarande inga gardiner. Bra, bra jobbat.

(Och för den delen vill jag bara klargöra att jag visst det har grannar. Hallå, jag bor ju inte mitt ute i ödemarken heller.. Jag har grannar både framåt och åt sidan, men som tur väl är inte den sidan jag har mitt fönster. Grannarna på sidan är tyskar som bara är där ibland, och dom mitt emot är också tyskar som typ.. flyttar in.. Så HEJ, det var jag som bodde i ett mini-Tyskland! Tur att jag fick så himla bra betyg i steg 5 då.. hmpf.)

Nej, lite Desperate-tittande nu och sen snarkar jag gott. Efter dessa två kalasdagar (med langos, dajmtårta, lasagne & ännu mer tårta..) så måste jag till gymmet imonbitti! Det känns som jag spricker snart, ingen mysig känsla.. PUSS!


Fell a little bit in love..



Åh, denna vill jag glänsa runt i i sommar!  Hur söt?


Kalastisdag

Japp, idag är det morbror som fyller år så det bli kalas och tjockis-mat idag igen.. härligt..



CIAO!

Godmorgon!

NU: jobb 09 - 15,
ha en bra dag! =)

Härliga tider.

Skulle bara säg att min mage är proppmätt, lagnosen var bland det bästa jag ätit på länge. Åh, så gott. Till efterrätt hade vi dajmtårta och det klagar man inte heller på! =)

Vadå att jag är avundsjuk på min far?! Han bor just nu mitt på Stureplan på ett hotell som kostar 2000 kr/natt (..och han har ett helt egen rum med, såklart..) och han blir bjuden på detta! Av jobbet. Och där ska han lyxa till det ända tills torsdag. Knappt avis. Ah, jag vill också.. Hänga lite med blondie och shoppa Elise-klänningar.. yumyum.

Nej, ett telefonsamtal och ett avsnitt Desperate sen lämnar jag in. Jobb 09 - 15 imon, skulle egentligen varit ledig men vi ska inventera (ni vet, när man räknar alla varorna i hela butiken.. sånt som är såå kul..) så jag får hoppa in lite imon. Men lite extra cash är det ju inget fel på, sov gott!



Två bilder från den kvällen vi slutade 1:an (tror jag?)
när Eugene från USA var och hälsade på Emmie!

För att jag vill ha sommar nuuu...

Jaaa!

K A L A S T A A A J M !

Min lila skönhet.

Jag tror inte jag lyckades så bra med det här, att gå från plastblomma till en orkideé var nog ingen bra idé trots allt. Den ena blomman har nu sagt farväl men istället har det kommit upp en ny. Jag vet inte om detta är normalt, men jag tror att en orsak kan vara att jag glömde att vattna på ett tag så igår öste jag på (rätt mkt..) och idag ser jag en liten sjö inuti krukan. Uh, jag ska nog hålla mig till plast i fortsättningen. Eller kaktusar! Dom ska väl med vara rätt lättskötta?


Ska det se ut såhär, Johanna?

Födelsedagsmåndag

Efter träningen beställde jag och Ursula en varsin sallad från Arena, för det är ju klassikern? Oh yes. Världensgoaste! Och efter vi slukat den sprang vi ner en snabbis på stan och inhandlade present till min kära bror som fyller 22 idag =) Så nu har jag det fixat med, i sista minuten. Haha. Så nu längtar jag bara tills klockan blir 17.30 då vi ska infinna oss i lägenheten och äta laaangos! Mmm, mumma!



Nu ska jag faktiskt ta tag i mitt lilla boningshus. (Kan man kalla det så? Haha. Ett kök och det hade varit en komplett tvåa!) Det behövs städas här.. igen.. åh, vad jag saknar tiden med städerska. Efter 5 år med sån hjälp märker man skillad. Blä. Får hoppas vi hittar en ny,
n o r m a l
, snart..

Ny vecka och nya tag.

Japp, och vi börjar den med ett besök på gymmet. Försökte komma upp i lite vettig tid idag, vaknade faktiskt av mig själv vid 8-tiden och tänkte att jag skulle vara duktig och gå upp då. Men nej, tittade ut och det var bara vitt (massa dimma) så jag vände mig om och drog upp täcket och bara.. somnade om. Åh, det är ju så skönt! Så det fick bli ett sov till 10 idag. Funkar det med! ;)

Nej, gymmet var det. CIAO!

We’ll never see it coming until it's much too close to stop.



it's a long shot and I say why not?
if I say forget it I know that I'll regret it
it's a long shot just to beat the odds
the chance is we won't make it
but I know if I don't take it there's no chance
'cause you're the best I got
so take a long shot

Fredagen i bilder

Precis som jag lovade - här kommer massamassa bilder! :)





Chill lördag.

Har spenderat exakt hela dagen i familjen Flinthages soffa. (Med undantag för när jag åkte hem och duschade & skjutsade mina föräldrar till tåget..) Sen att det är en av de skönaste sofforna jag vet är ju inget att klaga på. Så så har min lördag sett ut. Chillchillchill. Och lite pizza-ätande innan jag skjutsade de bägge bröderna på fest. Gott.

Foton från igår kommer imon, har en hel del att bjuda på faktiskt. ;) Som den lilla papparazzi-fotograf jag var.. Men nu ska jag vara tråkig och sova. Det ändras ju till sommartid inatt vilket innebär 1 timmes mindre sömn.. + att jag ska upp tidigt och spela match = ingen bra kombination. Så.. godnatt! =)


Heerrråååå!



Ses i dimman, min vänner! =)

Det blir aldrig som man tänkt sig.

Min manliga kompis ville inte underhålla idag. Jag dissar honom för fest ikväll - han dissar mig för jobb (?) idag. På den nivån ligger vår vänskap just nu. Hm.

Ah, vad suuur man blir. Jag som planerade en trip till Kristianstad då istället. När jag går in och kollar mitt konto innan jag ska köra så ser jag att gymmet har dragit aaaalldeles för mycket pengar för denna månaden. Så jag ringde dit och skulle fråga varför men hon visste inte och hon som har hand om det är inte där förren måndag / tisdag. Så jag får vara fattig hela helgen, kul.

Så nu ska jag ägna min fredag åt mitt rum istället, det. behöver. städas! Sen ska jag bara fixa i ordning mig inför ikväll, så jag kommer vara tiptop - så många timmar som jag har på mig.. haha.


Fredag! Och så sätter vi fest framför.

FESTFREDAG! Härligt, det gillar vi =)

Men fram tills kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med. Jag har duschat och fixat mig så jag är redo för nånting iaf. B ringde innan, jag tror jag ska tvinga honom att underhålla mig idag. Jag måste ju få tiden att gå till ikväll, =)



Såhär fick det bli idag:



T-shirt: Ed Hardy
Jeans: Miss Sixty
Skärp: Gina Tricot
Armband: H&M blandat med cocoo.se

I told you I was with my crew when I knew it wasn’t true,

Nu sticker jag för kvällen, vet inte när jag kommer hem igen. Men så länge kan ni ju lyssna på en utav de bästa låtarna med den bästa texten som gjorts, ok?

Ciao!

Åh, underbart!

Sitter och kollar runt lite på bloggar osv och vet ni vad jag precis kom på?
Att jag har negerbollar i kylen...


...gosch, underbara känsla!


Pic's

Nu ska jag göra mig i ordning för att träffa Emmieslemmie. Hon slutar kl 14 och då skulle vi ut och gå. Härligt, =) Slänger upp lite nytagna bilder på mina bäbisar. Den ena suttade på tummen idag, så söt! Och kycklingen var stendöd.



Negerboll?

Idag (på min superlediga dag) kände jag för att framhäva den lite mer husliga sidan av mig, så jag ställde mig och gjorde negerbollar! Eller chokladboll, vilket är det nu?


Godmorgon torsdag!

Idag är jag uppe tidigt, undra varför? Kom faktiskt hem för en liten stund sen, så därför ;) Moha, spännande..

Sitter just nu och klickar runt mig på aftonbladet för att hitta lite info. Pappa kom hem med 3 påsar kycklingfiléer häromdan och samma eftermiddag kommer den här nyheten om glasbitar i filéerna från Kronfågel. Taskig tajming! Så ska vi nu lämna tillbaka eller äta lite glas? Undra hur stor risken är egentligen. Jag tror vi chansar, livin' on the edge som man säger.

Resten av dagen? Ska träffa Emmie senare, har verken träffat eller pratat med henne sen hon kom hem. Bara SMS-kontakt, och det är inte okej. Så senare skulle vi ut och gå och prataprataprata =) Min bästis und I. Skoj! Senare,


Jobb vs. bäbis

Nu pyser jag och jobbar 16 - 22. Fick bli en liten extratid idag, härligt =)


Åh, mina bäbisar är så söta. Den lilla kycklingen är nästan sötast!

Såklart man äter våffla på våffeldagen!

Absolut, jag & pappa har precis smällt i oss. Gottigotti.
Och Chessi med... såklart... den lilla bortskämda hårbollen.


Godmorgon!

Visst är det härligt när man kan sova så länge man vill? Och slippa vakna av ett uttjatat alarm, och istället vakna utav solen och fågelkvitter utanför fönstret! Mmmhm, I like..


Nåja, nu är det dags för lite gym och ett steg närmre min Alba - mage! ;)


Det blev ingenting av någonting för min del ikväll.

Det blev ingen träning heller, kom bara 5 st och det är ju inte så många? Ah, sur man blir. Så jag ringde Basse och frågade om vi skulle se film istället men då skulle han precis iväg. Fuckface. Så nu sitter jag här och äter Ahlgrens bilar istället, mycket bättre. Och myyycket roligare.

Emil & Ursula var här nyss en sväng och hälsade på. Pillade på kattungarna och lite så. Emil fyller år på måndag med så vi ska dit på lite festligheter och gissa vad det bjuds på? Jo, LANGOS. Så hur mycket längtar jag till måndag nu?! Mmmhm.


På min langos har jag:
- vitlökssmör
- gräddfil
- riven ost
- rödlök
- räkor
- svart rom

Mmmmhm.... måndag.

Oj då.

Det är var visst helt vanlig träning ikväll, Catrin som lurar mig.
Och här har jag asat med mig kläder till jobbet. Hm.

Godmorgon!

Jag måste väl göra som alla andra; klaga på denna snö. Varför? Det skulle ju vara vår nu, den var ju på väg. Ah, bajs.

Idag ska jag jobba 11 - 19 och sen spelar jag match 19.30 i Sölvesborg. Fullt ös, medvetslös. Men jag överlever, jag har gjort det än så länge iaf. Sen får jag andas ikväll när jag kommer hem istället. Jag är van.

Vågar jag idag? Nja... tveksamt. Det hade ju varit såå tråkigt att avslöja min överraskning här. Men va fan, fick nyss ett sms av henne att hon är på tåget hem. Ja, det är Emmie jag pratar om. Jävlen som varit på Isla de Margarita i två veckor! Hon fyllde år 1 feb och då köpte jag en bok till henne som heter "Grattis! En bok om dig och ditt liv." där man ska fylla i massa minnen och sätta in foton osv. men jag hann inte fylla i allt klart tills den dagen hon fyllde år. Och jag har tagit gooood tid på mig med den boken, så jag tänkte att nu när hon kommer hem så ska hon få den + två vinflaskor. Så titta vad fint vi gjorde igår på hennes rum, hon kan ju inte bli annat än glad =)



Nu måste jag leta upp matchkläder och gräva fram min bil ur snön.
Ha en bra tisdag! =)

We're in heaven.



Avslutar måndagen med en liten godnatt - låt.
Världens skönaste röst. Kolla in alla andra låtar han gjort också.

G O D N A T T

Gud vad jag är gullig!

Efter träningen åkte jag och Ursula till ett hus och fixade och donade. Tog bilder på mitt lilla mästerverk också och jag var precis på väg att lägga upp dom, men nej. Överraskningen är faktiskt till en som läser min blogg, och det hade varit sååå tråkigt om han/hon/den var inne och såg detta nu, så jag vågar inte.. Inte än. Det får bli imon, eller kaaanske senare ikväll om jag inte lyckas hålla mig. Men nej, inte nu. Åh vad jag är söt! =)


Detta är allt jag vågar..

Vad hände?

Sen när var det okej att det börjar spöhagla när solen skiner?!



Hata Sverigeväder.

Såhär ser jag ut på träningen idag!


Passa på - fri frakt!


Jag vill också vara 14 och cool.

Alltså, häromdagen satte jag in mig i att hon faktiskt bara är 14 år. Jag har vetat det länge, men då slog det mig. 14, 14, 14! Det är sex år mindre än vad jag är. Och redan så jävla snygg klädstil och så otroligt modemedveten och med en stor blogg på köpet. Och 14 år gammal.. i den åldern klättrade jag typ i träd. Nej, men jag hade noll koll på modet iaf. Ah, ungfan får mig att må dåligt.. och 14 år. Sick. Det är självklart lilla Lisa jag pratar om.



Dagen:

- fixa klart allt som jag lovade mig själv att fixa i fredes.. jag gjorde ingenting då och jag är lite sur för det! men tyvärr kan jag inte avslöja vad, för det handlar om en  ö v e r r a s k n i n g . [ check! ]

- kolla alla räkningar som snart dras från mitt konto, så det finns pengar.
är tveksam till det, haha. aj aj aj. [ check! ]

- träna [ check! ]

Inget sånt material längre.

Stack bara 20 min tidigare idag, har mått lite sådär småilla hela dagen. Jobbigt. Tog ett avsnitt Desperate när jag kom hem sen slocknade jag i 1,5 timme. Lite skönhetssömn sådär på eftermiddan är aldrig fel! ;) Det var behövligt. Och sen dess har jag varit på lite sånt där cp-humör. När man är hur löjlig som helst och tycker det är jättekul.. typ?

Ikväll blir det chill. Jag vet inte om jag vågar säg det, men en pojke kommer hit. Uuuhh. Tur det, så jag kan få ut mitt damp på nån. En pojke som en gång i tiden var min pojkvän, faktiskt. Någon gissning? Haha. Men vill man umgås så får man det. Och det gillar vi! För vi har jävligt kul ihop men det är liksom inte det där pojk - och flickvänsmaterialet längre. Om man kan säga så? Haha. :p Ah vi lägger ner nu, men det är så min söndagkväll ser ut iaf. :p Hoppas er blir lika trevlig, PUSS!



Avslöjade jag mig där? ;)

Söndag

Godmorgon. Sitter och slukar en kopp kaffe, jag behöver energi idag. Och rätt så mycket, jag är supertrött! Jag vill bara gå tillbaka till min säng och sova sova sova. Åh, om jag ändå kunde. Jag ska försöka smita hem tidigare idag istället och sova då! Det längtar jag till. Nu måste jag kila, ha en bra söndag!

Nu är det kört, jag har slängt mig i sängen.

..och jag kommer somna inom 5! Upp och jobba 07.35 imon, härligt helg va?

G o d n a t t !


Jag ser ljuset..

Bara 2 timmar kvar nu, det klarar jag nog. Får hoppas huvudet inte hinner sprängas innan dess bara.

Jobblördag

Står på jobbet och har gjort det sen kl 10 imorse.. måste erkänna att jag börjar bli trött nu. Igår var en kul kväll! Sjukt mycket folk i lägenheten. Dock blev det inte något Altona för min del, jag pös hem istället.. ;)



Yeye, skulle bara uppdatera er med att jag lever. Hörs sen,

I'm ready!

Det var längesen jag var klar såhär tidigt!
Men jag ska ta det lugnt ikväll, jag jobbar ju trots allt 10 - 22 imon..



Jag älskar klackarna på skorna, så snygga! :D

A womans right to shoes...

Blev en fika med Sandra, Basselusk & Törnqvist. Satt på Coffee House ute i solen och det var ja, lite kallt, men vafan.. solen sken ju! :D Superhärligt.

Varför alltid denna fredags-ångest? Varenda helg man bestämmer sig att hålla sig borta från festandet så kommer det ju upp nått. Så ja, antagligen blir det party ikväll. Igen.

Idag när vi var i stan så sprang vi inom MQ och tittade. Och där hittade jag ju skor, såklart. Skor som jag har sett tidigare men idag provade jag dom och jag fell in love.. Och att det är 10 % på allting för alla som har Guldkort och sen en bonuscheck på 450 :- gjorde ju inte saken enklare. Så ja, dom fick följa med mig hem. Så nu måste jag ju bara ut ikväll och inviga dom.. aaiiight?


Från märket Very Yellow, 799 :-

Fikatajm

Nu ska jag träffa Sandra, och det var längesen! :)



Det är ju freeedag!

Fast vad spelar det för roll när jag ändå jobbar 18,5 timme denna helgen? Då är det ju som vilken dag som helst idag. Men skit samma, bara själva principen - det är fredag :) Och en bra dag.

Idag har jag en del saker att greja med och få klart, som jag bara måste fixa idag! Inga andra alternativ. Men det ser ut att bli en lugn kväll i alla fall, lite tacos osv. Gotti. Det var faktiskt jag som önskade det, för jag har inte ätit tacos på jagvetintehurlänge och sen när jag såg dom äta det i "Familjen Annorlunda" i måndes så var jag fast - jag måste ha tacos på fredag. Så det ser jag fram emot, ;)


There's a new wind blowin' like I've never known

Nyss avslutat ett två timmar långt msn-samtal. Det var.. e f t e r l ä n g t a t .
Och lite galet med kanske? Haha!




"Sometimes it's hard for me to understand,
but you're teachin' me to be a better man.
I don't want to take this life for granted like I used to do.
I wanna love somebody, love somebody like you.
I'm ready to love somebody, love somebody like you"


Det var dom orden.

Jag tyckte det var kul att det var så personligt.


Kolla då, detta gjorde mig riktigt glad efter en rutten träning. "Tack Frida! Coco."
Åh, bara för det ska jag klicka hem flera saker från henne! :) Haha. Inte nu, men snart snart.. Och hur armbanden ser ut på får ni se imon, kunde inte riktigt med att knyta en knut med vänsterhanden..

Det var allt för idag, imorgon är det fredag! Och det gillar vi ju, eller hur?

Äntligen hemma!

Pjuh, vilken dag. Men nu är jag äntligen hemma och kan pusta ut. Upptäckte att jag fått armbanden från cocoo.se idag  med, och det ändrade mitt humör totalt. Från att ha kommit hem och varit förbannad för att träningen gick skit och vrålat "har ni nån mat till mig?!" precis när jag kom innanför dörren, sitter jag nu här och är helglad. Jag måste fota och visa er varför, :) Ska bara duscha osv..

Goodmooorning!

Tjo. Härligt väder gör en på härligt humör, så är det bara. Idag är det jobb som gäller, fick lite extratid idag och det tackar man ju inte nej till. Så 09.30 - 19.00 blir det idag, sen kör vi lite fotbollsträning på det mellan 19 - 20.30.. = tråkig bloggdag. Men hoppas den blir bra ändå! ;D Det är ju v å r så dagen kan ju knappast bli sämre. PUSS!

Tittut världen.

Pjuh, det var skönt. Nu hoppas jag på träningsvärk imon! :D






Mina små sötnosar. Två st finns kvar, säg bara till om ni är intresserade :) Nu ska jag in i duschen sen ska jag påbörja säsong 2 (av Desperate såklart.), som blev klart idag. Håller redan på att tanka hem 3:an, är lite lost just nu.. :p Haha. Så vi säger godnatt redan nu!

Träningsonsdag




Precis proppat i mig lite mat och nu ska jag köra in till stan, för 3:de gången idag, och gymma. Hade varit bättre med en egen lägenhet vid såna här tillfällen.. :p

Tiden är inne, det är dags att ta farväl.

La precis in min lilla gula fara, ananas, pärla, tiger (kärt barn har många namn) på blocket. Ja, tiden är inne - det är försäljningsdags. Jag vill ha en ny, lite större. Men åh, så tråkigt. Jag har faktiskt trivts riktigt bra med min lilla guling, :) Såå, intresserad? ;)


Vilket superhärligt väder!

Sådär ja, nu har jag snygga och vårfräscha naglar igen. Som vi skrattade när hon tog väck dom, hon fick riktigt slita för att hon ens skulle lyckas.. Så satans tjocka var dom så hon undrade vad det var för nån som egentligen hade fixat till dom. Ja, herregud. Aldrig mer, eller jo.. jag har ju trivts med dom. Men nästa gång gör jag det på en riktig salong! Och troligtvis hos den bruden jag var hos idag, hon verkade duktig! :) Men 400 spänn för att ha någorlunda snygga naglar i 1,5 vecka innan dom börjar lossna.. nej, går fet bort. Man lär sig av sina misstag!

Efter det så körde jag inom Konsum och köpte mig cashewnötter och torkad frukt som fick bli min lunch på vägen mot Eko! Där har jag varit och köpt en stång. Så nu ska det bli ordning bland mina kläder :) Åh, jag vill sätta igång nu. Later, <3


Bild från Tivolirock - 08

Onsdag

Hej, jagharjättebråttom. Ska vara i stan kl 11 och jag känner mig knappt halvfärdig..
Ska äntlgien ta väck mina äckliga naglar då! Pjuh, vad skönt. Vi hörs senare,
ha en bra dag!

I valet och kvalet..

Åh, igår såg jag det sista avsnittet på säsong 1 (ja, jag är lite efter kanske..) av Desperate Housewives och jag som tittar på minst ett avsnitt varje kväll innan jag somnar så nu har jag inga kvar :( Har snaaart fått hem säsong 2 också, men det fattas 5 %. Och det tar tid. Och det är s t ö r i g t .

Så ska man sätta på en film eller sova tidigt? Hm. Bra fråga, ska upp vid 9 imon.. njaa, det blir nog en halv film då. Haha :) GODNATT.

Jobbtisdag

NU: jobb 15 - 22 :)

Byrårensning

Nu är jag trött på att ha alla mina kläder i en byrålåda, det är trångt och kläderna blir skrynkliga och man glömmer bort vad man egentligen har. Så därför ska jag köpa en stång imon. En stång som jag kan hänga mina kläder på. Fast helst av allt skulle jag vilja ha en walk in closet á la Carrie Bradshaw... åh.


Så just nu ser mitt fönster ut såhär.. inte så snyggt,
men jag kom inte längre eftersom galjarna tog slut. :p

Klick klick..

Nej, jag kunde inte låta bli. Inom några dagar landar dom här i min brevlåda!



Pic's





Godmorgon!

Sitter här och får lite bilder från i fredes, så snart snart..

Is it over yet, can I open my eyes?

Nu ska jag strax sova, känner mig lite.. jag vet inte, illamående typ. Gjorde det imorse också när jag vaknade, får hoppas det går över tills imon.

Idag när jag tittade på en utav de söta kattungarna hade den öppnat ögonen, en utav dom kan se världen! Wohoo. Dom andras ögon spricker nog också upp de närmsta dagarna, då blir dom ju lite roligare :) Ska ta söta foton då också. Nej, hörrni. Nu tryckte jag på nån knapp så hela skärmen ser helt konstig ut.. Lika bra att stänga av, sov så gott!


Titta då..




Aw, hur snygg? Det är jackan jag syftar på, men hela outfiten är awesome ;)
Nästan bud på att klicka.. men åhh, jag får inte..

Dagens shopping

Jodå, som jag skrev igår: livsfarligt när man precis ha fått lön.
Det blev lite annat än gymhandskar inhandlat idag, såklart..



Träningshandskar för att undvika förhårdnader,
150 :- Inter Sport.



Grymt snygga och sköna (!) och billiga jeansshorts med slitningar,
(huuur mycket vill man inte ha rockfestival nuu?!)
200 :- Vero Moda.


Och så en t-shirt med zebramönster,
149 :- H&M
+ armband
+ mönstrade strumbyxor

+ två omklackningar, 80 :- styck. Verkligen prisvärt för det blir skitbra och tar bara en halvtimme! :) Men man får självklart hämta dom när man vill. Perfekt att gå och shoppa under tiden, snubben håller till under Stadium.



Var även inne på Bik Bok och spanade in Amanda Berg's kollektion. Hur snygg som helst.
Provade dessa jeansen, hur underbara?!



Men tyvärr går inte jag och Bik Bok's storlekar ihop. Det funkar bara inte, som katt och hund ungefär. Tråkigt, jättetråkigt. Sen provade vi även på att fika på Darins innan vi begav oss hemåt, supergott!

Nu fortsätter måndagen.

Det blir lite Kristianstad i eftermiddag, som pricken över i:et. Är det ovanligt eller? Njaa. Behöver lämna in 2 par skor som måste klackas om, sen ska vi shoppa gymhandskar! Ska även få lite foton från fredagens festligheter av Ursula sen, men kika in på hennes blogg så länge om ni inte kan hålla er ;) Haha, här får ni ett kul smakprov!


Godmorgon!

Nu ska jag köra och gymma, efter lite härlig försovning.. :)


But boys will be boys, oh yes they will..

Lider av en enooorm bloggtorka,
så i brist på annat bjuder jag på den låten som jag fastande mest för ikväll :)




Lite film & DH sen ska jag sova. Lämnar in tidigt ikväll alltså, kan behövas.
PUSS!

Ett klick ifrån..

Den senaste timmen har jag ägnat åt att lyssna in Kelly Clarkson's senaste album "All I Ever Wanted". Riktigt bra, faktiskt. Jag har alltid gillat Kelly, så varför skulle jag inte göra det denna gången? :p Sitter och kollar runt på kläder samtidigt. Dessa underbara kläder. Jag vill ha så mycket och det är totalt livsfarligt att precis ha fått lön (får lön den 15:de..) och sitta med den innan alla räkningar och övriga pengar har dragits. Uuuh, jag får vänta några dagar till och se vad jag får över sen blir det nog några klick efter det. :) Man måste ju unna sig?


And I'm waiting for all this foolish feelings to go..

..'cause then, well, then I make you mine.


Det blev inställt.

Jag bestämde mig för att hålla mig nykter ikväll men min fyllechaffis-rutt blev inställd, jag behövdes inte. När jag skulle köra in till stan var det sista mamma sa "försök håll dig borta från vägarna på lister nu så vi slipper ha SÄPO efter oss igen." Haha shit, jag glömmer aldrig den gången. Men det var lite skönt faktiskt, att jag slapp köra, eftersom jag är rätt trött sen igår och så ska jag upp kl 8 imon. Lagfoto 09.30 på Strandvallen och sedan jobb 10 - 16. Så så ser min söndag ut :)



Godnatt Sverige.

Lördag

Ikväll blir det party hemma hos Sandra! Dock inte för mig, tror jag inte.. har ännu inte bestämt mig, känns som jag borde göra det snart.. haha. Om inte, så ska jag vara chaufför istället så det blir en helkväll i stan i vilket fall! Ha en bra mello-lördag ;) PUSS!


bild från altona,


Fredagen den 13:de


Vi hade ju lite att välja på.. :D
Och vi fick även besök av Moped och Daniel. Sen spelade vi ölspel och sjöng till Lejonkungen.






Och ja, det fick bli pizza till frukost idag.
Sjukt gott. Hittade även Emma nere i stan så vi passade på att kladda lite färg i hennes hår.

Sjukt mycket bakis-lördag

Imorse var det inte mycket med mig. Fick riktigt känna efter om jag var levande eller död, så pass var det. Jag & Ursula var på efterfest till klockan 5 imorse, sedan somnade vi gott i sängen med hela världens snurrandes runt omkring.. usch ja. Men nu är jag någorlunda pigg igen! :p Ska lägga in foton och sånt från igår strax, så kika in om en timme igen!

Drink - fredag

Usch, idag har det blivit alldeles för mycket dator. Så nu tar jag och stänger av denna och bara inväntar kvällen! Som kommer bli helt galet bra :) Ses i dimman!


Ge mig!

Varför känns det som att man behöver en ny garderob varje fredag?



Alla klänningar är från
nelly.com

God.. middag?

Oj, råkade visst sova lite länge idag.. skönt! Vaknade av ett H&M-sms för en timme sen.. :p Och nu har jag bara en toppen-fredag framför mig! :D Ska först välja ut kläder till ikväll (hjälp!) och sen in till stan och handla och därefter pyser jag upp i Emil & Ursulas lägenhet och börjar fixa i ordning mig.. Och vet ni vad det bästa är? Att jag ska gå lös på Ursulas sminkväska! Kommer jag vara in heaven eller? :) Haha. Och hennes sminkspegel, med alla lampor. Då ska jag plocka mina ögonbryn för man ser så bra i den spegeln. Hör du det Ursula? Jag. Ska. Plocka. Mina. Ögonbryn! Haha, men det är faktiskt inte lätt när man har gått hos en tjej i stan som både vaxat och färgat dom och man har inte behövt bry sig, för hon har gjort dom så fina. Men nu finns hon inte kvar i stan längre, så då måste jag exprementera själv tills jag hittar nån ny som fixar dom. Och det är inte lätt, det ska ni veta. Så där håller jag med Blondiebella, att ha någon som fixar dom är det bästa! :)


Och min älskade Prisse är med på fotot också. Min prins som inte varit hemma på flera månader :(


Efter det kommer Ursula, som slutar vid 7, och Emma och så äter vi och börjar mixa våra drinkar. Vi ska ha drink-kväll ikväll, prova massa olika. Spännande va? :D Så vi har en hel del att handla. Nej, dags att sätta igång.

Frida säger godnatt.

Och det gör jag med en så här virvelvinds-bild igen.. jag är svag för dom.


Från typ vår till värsta vintern.

Ja, hur man kan lyckas blogga om sommar - väder (okej, att låtsas att det var sommar var väl överdrivet men det var riktigt vår-väder ute tidigare idag!) och samma kväll ha ett klarvitt vinterlandskap utanför fönstret är fan bra konstigt. Jag hatar vårt jobbiga Sverige - väder. Jag vill ha vår, och det vill jag ha nu!


Snön föll hej vilt ikväll, usch och fy.

Brrr..

Ah, jag fryser! Vart fan kom snön ifrån? Ett tag kände jag mig som en påpälsad liten eskimå som sprang runt och trodde jag kunde nått. Nej, idag var ingen bra fotbollsdag.

NU:
världens längsta och varmaste dusch!

Och så lite fotbollsträning på det.

Dags att bege sig till Strandvallen för att sparka lite boll.
Härligt, det var ett tag sen nu så det ska bli kul! PUSS!

Jag trodde jag kom till min blogg! :O

Klickade mig nyss in på en blogg och det var så skrämmande likt min så jag blev nästan lite rädd. Med samma kategorier och samma länkar och rätt likt i övrigt också. Men det är lugnt,  jag uppskattar det. Tar det som en komplimang! ;)

Nu har jag precis städat hela mitt "hus" eller vad man ska säg. Toalett, hall, övervåning och även hängt upp 3 tavlor och en spegel som bara stått på golvet i typ ett halvår. Och där gjorde dom ju ingen nytta? Så nu är det lite fräschare här. Igår på IKEA hittade jag en garderob jag ville ha, och behövde, men vi sa att vi tar en tripp dit igen i slutet av månaden så hinner vi mäta och sånt, så det inte blir för stort/litet. Perfekt!

Förresten har jag fått min första prenumerant på bloglovin'.. Y E E E E E S ! !  haha.


Morgonens träning






Träningen blir ju faktiskt roligare om man dokumenterar den ;)

Bloglovin'

Skaffa Bloglovin' och bli uppdaterad varje gång jag skriver ett nytt inlägg! :)


Nästan som sommar, fast bara nästan.

Så himla skönt att träna så tidigt på morgonen, då har man en hel dag framför sig sen! :) Efter gymet körde jag inom ICA och köpte lite lunch till mig och pappa som jag tänkte laga till och överraska honom med snart. Och resten av dagen ägnar jag åt golvmoppen och dammsugaren. Låter kul va? Tänkte faktiskt rensa ut min bil också, baksätet är som en enda stor papperskorg/soptunna. Sådär fräscht. Ha en bra dag, och visst är det härligt när solen lyser! Solbrillorna åkte självklart på idag! ;)

Godmorgon torsdag!

NU: gym :)

Att vara rastlös på IKEA.

Medans mamma och pappa var på det där mötet så vandrade jag runt i min ensamhet på IKEA. Dom sa att det skulle ta typ en halvtimme - trekvart, "men det är ju lugnt" tänkte jag. Nejdå, efter 1,5 timme var dom klara och då hade jag hunnit gå igenom IKEA 2 gånger och kollat igenom i varenda liten låda. Och under 20 minuter hittade jag en stol i ett hörn som fick bli mitt offer. Där slog jag mig ner och hade supertråkigt.




Det fick bli lastbilen upp, eftersom vi även gjorde en leverans av böcker samtidigt. Böckerna som står i alla bokhyllor på IKEA, i de olika miljöerna. Det är vi som levererar dom, så om ni kommer till ett IKEA-varuhus i Kina eller USA eller Ryssland eller något annat land i världen så kan ni vara rätt säkra på att dom böckerna i dom bokhyllorna där har varit hemma hos mig. Så tänk på det nästa gång! ;) Nåja, nog om det. Det var otroligt obekvämt i lastbilen iaf, för jag satt inte på något säte. Rätt kul när vi körde förbi en poliskontroll, då fick jag gömma mig bakom mammas säte och tur det, för dom kollade verkligen in i hytten. Haha. Vi vann förresten ingenting på Triss-lotten.


Tro det eller ej, men det enda jag fick med mig hem idag var en blomma. En ursnygg mörklila orkidé! Min nya kärlek. För två dagar sen var det mina träningskor, men nu är det denna skapelse. Och eftersom jag inte har någon dum pojkvän att ödsla kärlek på så ger jag allt till denna istället. Haha :) För vad jag har förstått är dom rätt svårskötta, men det ska jag fixa! (Med lite hjälp från min söta florist - Johannanas...) För jag är nästan kär.


Okej, en sak till fick jag med mig hem. En lila vattenkanna. Om sanningen ska fram så var det vattenkannan jag ville ha först men då hade jag ingen blomma att vattna, bara en plast jag hade här hemma sen tidigare.. Så då var jag ju tvungen att hitta någon riktig blomma och ja, på den vägen är det.. :p



Nu håller vi här, lite bloggar och DH sen lämnar jag in!
(I min nybäddade säng, love it!)

Ah

Ingenting vill som jag vill.. Snart, snart.

Brådis

Oj bråttom, jättebråttom... Hejdå :)

Idag blir det visst lite IKEA.

Jepp, oväntat och kul. Mamma kommer hem vid lunch, då skulle hon och pappa köra dit på möte med en utav cheferna och efter det gå runt lite på IKEA. Och jag som är superledig idag hänger självklart med! För vem älskar inte att strosa runt på IKEA en hel dag? ;)


Ett IKEA-besök för typ ett år sedan. När jag och Erika tyckte det var roligare att åka till IKEA än att vara i skolan.. Och det är det ju, visst? :)

Men jag ska faktiskt vara duktig, istället för att nu tänka "jaha, då sket sig alla saker jag hade tänkt göra idag.." (dvs. städa igenom mitt rum.. r i k t i g t  n o g a .) som jag tänker alldeles för ofta, så ska jag göra det nu innan istället! Smart va? Såå, dags att sätta igång! PUSS.

Romeo, take me somewhere we can be alone.

Hemma och shit vilken bra film! Helt sjukt bra, faktiskt. Jag gillade den skarpt och rekommenderar den verkligen! :) Lite hemska och brutala scener i mellanåt, men det gjorde den bara ännu bättre. Så en klar 10:a! Nu ska jag sova, strax.. Godnatt!


Män som hatar kvinnor

Nu ska jag på bio! :)

Katt-kaos


Alltså, hur bra?!



Exakt
3 5  v e c k o r  /  2 4 5  d a g a r
kvar idag. =)

På vandring med Gert Fylking & Robert Aschberg

Jag ringde mamma och sa att dom var påväg hit och hon ville direkt att vi skulle ut och ge dom pengar och så skulle hon se ett foto. Så jo, det gjorde vi. Och då ville dom att vi skulle gå med dom en bit så vi gick med dom 2 km! Haha. Helsköna, Gerts humor är ju lagt lite mer åt det snuskiga hållet. När han såg skylten "Knubbasliden" omvandlade han det direkt till "Knullaslidan"....... Dom hade också en kille med sig som var från Pukavik som hade gått med dom från stan. Så det är han som fotar och filmar :p






Robert skulle stretcha och Gert visade direkt hur man skulle göra. Typ?



Vår vandring mot cancer!
Anledningen till att vi är så tysta är för att vi tror att han fotar.. haha :)

Jag är i chock, Gert & Robert är snart utanför mitt hus!

För att fatta vad jag pratar om, klicka här.



På väg hem från träningen, alldeles nyss, såg jag några som gick längst vägen i Gammalstorp och jag tänkte lite ironiskt "är det Gert Fylking och Robert eller?" Och till min stora förvåning var det det! Helt chockad. Och lite längre fram stod det en husvagn där det stod med såna blåa vägskyltar "Ystad - Haparanda" på. Och Gert hade på sig den här oranga jackan och en gul mössa och gick med en snöpinne, måttligt söt. Och eftersom vi har Sverigeleden utanför vårt hus så kommer dom gå förbi här om typ en halvtimme -trekvart. Dom gör det här i förmån för prostatacancer så om man vill får man betala en summa, som då går till cancerforskning, och vandra med dom en bit. Jag kanske ska gå med till Pukavik? Haha. EMMIE, NU SKULLE DU VARIT HEMMA!!!!


Gerts blogg hittar ni här och här är Roberts. Kolla in den senaste bilden, från huset i G-torp med stengäret som aldrig blir färdigt.

Godmorgon tisdag!

Uppe med tuppen!
Dax för en smoothie sen pyser jag till gymet, vi hörs sen! :)



Frida säger:

GODNATT!


I'm better off alone and I won't turn back.

Den kvällen då jag våldgästade Emmie i danslokalen (i tisdes tror jag det var..) så träffade jag även Tina och jag blev så glad av det hon sa då. Det var nått i stil med "Jag läste din blogg häromdagen och jag blev så glad för du skrev att allt var så bra nu och att du var så nöjd med allt." Åh, det är väl härligt? Att få höra såna saker och att få veta att andra blir glada över att jag är glad och mår bra. Det visar att folk bryr sig och det stärker en också och samtidigt gör en ännu gladare! (..om det nu är möjligt? haha) Nej, men livet är en fest just nu. Absolut! ;)


Är vi taggade eller? Haha.



Oj, det blev en lång dag idag. Åkte till Kristianstad vid 1 - tiden och sen har vi endast gått runt på Stadium (3 ggr!), Inter Sport & Team Sportia (2 ggr..). Och Trendie och H&M med såklart. Så nu har vi helt nya kit för träningen och vi är så snygga! Haha :) Direkt efter vår shopping körde vi till gymet och invigde det nya vi köpt.


Bild tagen efter träningen. Det blev nya byxor, skor (i'm in l o v e), 2 linnen, vattenflaska & en ny sport-bh. Och jag är nöjd! :)

Morgonens låt

Det gick sådär bra att ta tag i denna dagen.. :p
Men skit i det, jag bjuder på låten som gått på repeat hela morgonen istället.



Godmorgon ny vecka!

Jaha, ny vecka.. och en rätt så ledig sådan. Jobbar inte förren på söndag, men Patrik frågade om jag ville ha några extratider om det behövdes, och så svarade jag som allas vår kronprinsessa; "ja, ja jaaa" Haha :)

Idag ska jag och Ursula till Kristianstad och köpa (där skrev jag 'göra' först av bara farten.. haha, tok) nya träningskläder! För alla mina 277 :- som ska räcka i stort sett ända till april! Haha, nej skämåsido. Jag jobbade ju bara 7 dagar i februari så den här mars-lönen blir inte mycket att hurra för. Så därför lever jag lite snålt nu.. :p Livin' on the edge, som man säger.

Nahe, jaha. Dags att klunka upp kaffet och ta tag i denna måndag? Jo, jag tror det. Ha en bra dag, PUSS!

Godnatt världen,

Direkt efter jobbet körde jag hem till Emmie och kramade henne hejdå. Hon åker till Isla de Margarita imonbitti, den jävlen. Nej, jag är inte avundsjuk. Inte alls. Får väl nöja mig med att titta igenom alla 575 bilder & filmer från Thailand och låtsas att jag är tillbaka.. Godnatt!



Graviditetstest

Alldeles nyss:

Kund: ..och ett gravtest.
Jag: Vad sa du?
Kund: Ett gravtest.
Jag står och funderar en stund på vad hon egentligen säger.. och efter en stund:
Jag: Vad säger du?
Kund: Ett gravtest!
Jag: Ja..?
Kund: Ja, jag skulle gärna vilja ha ett sånt.
Jag: Jaha.. (ingen aning om att vi säjer sånt här men vänder mig ändå om mot kondomerna för jag antar att det är där det borde hänga i så fall..)
Kund: ..näst längst ut till höger..


Pinsamt.

Pillerburk med nät

Nu ska jag köra och jobba! 13 - 22. I fredes fick vi en ny accessoar till våra nya Preem - kläder. En kockmössa! Som vi måste ha på oss bara för att vi säljer korv.. Nya regler in my ass. Och den hatten som vi har heter som så fint "Pillerburk med nät". Haha! Det är nät på toppen också. Usch ja, men man vänjer väl sig. Och förhoppningsvis slutar kunderna snart säga "Hej, en Capricciosa tack!" Hm.


Såhär schnögga är vi!

Jag sa väl att Chessi äääälskar väskor?!

Och såhär långt har det gått nu. Klockan 4 inatt gick flyttlasset, då skulle inte ungarna ligga i den där "kartongen" vi så fint hade inrett. Nej, de skulle istället upp för trappan och in på Emils gamla rum, där vi bara har slängt in massa saker. Och vad hittar hon där i röran? Jo.. en väska.. himmelrike!



1. Här hittade jag henne. I min gamla cheerleading-väska, som inte ens låg på ett plant ställe. Det var bara kaos och ungarna nerklämda där under henne. Men Chessi var nöjd iaf.

2. Vi bestämde oss för att så kunde dom faktiskt inte ligga, för Chessi typ mosade sina ungar. Så jag tog hela väskan och bar ner för trappan och in på toa, där hon låg med ungarna innan dom flyttade inatt.

3. Och ja.. såhär ser det ut nu. Hon ligger i sin väska, i kartongen.
Och det är bara så töntigt alltihop.

Ge mig en Alba-mage!

Har tagit det sjukt sjukt sjuuukt lugnt ikväll vilket i och för sig har varit minst lika skönt! Pillat lite på kattungarna och sådär.. Haha. Och även fotat, för Jenny på jobbet ville tvunget se foton på dom imon.



Det är såhär ni ser mig i sommar ;) Haha dröm vidare, men en bra bit på väg iaf!
För hon är så snygg. Nu ska jag se DH tills jag somnar, godnatt!

Vad händer?!

NÄR SKA AMY DIAMOND VÄXA UPP?! För fan, hon gör ju sig själv så jälva töntig. Ah, jag gillar inte den flickan. Och det här med Caroline af Ugglas.. VA?! Okej, det är kul med en liten avstickare i tävlingen, men första intrycket var liksom.. ' vad kommer hon ifrån? '


Alltså, det är inte mycket skillnad på alla dessa år. Stackarn.



Nästan bud på att gå och lägga sig ju.

Melodifestval - lördag

Sitter och kollar på det för första gången detta året faktiskt. Har inte sett ett enda program innan, så det kanske var dags nu och skaffa sig en egen uppfattning. :p Har ju hört så mycket skit om det.

Direkt efter att jag slutade kl 16 idag var jag och Urusla på gymet och pumpade. Det är tur att vi är själva där (okej, idag var det två biffiga killar där också men inte hela tiden) så som vi håller på. Haha. Men idag var vi duktiga, träningsvärken kommer finnas där imon! Härligt.

Nej, så mycket mer orkar jag inte skriva idag. Tråkig dag, helt enkelt. CIAO!

Godmorgon lördag!

4 små söta nya liv blev det inatt. 4 st! Och dom är hur söta som helst! Och Chessi är så stolt :)

Just nu sitter jag i köket med lite musik på och äter frukost. Det är lite mysigt, faktiskt. Efter jobbet idag ska jag och Ursula träna och det ser jag fram emot! Nej, nu ska jag köra och jobba.. fast mest kommer jag nog gå runt och fundera över vad man svarar på på ett sms som innehåller: "det är så att jag är kär i dig och jag vill ha dig till mig flickvän"....... Hm, några tips?

Vi håller på för fullt.

Det pågår födsel för fullt här hemma och nu har även Ursula hittat hit för att deltaga. Än så länge har Chessi ploppat ut två ungar, en lite ljusbrun / rödhårig som också ser ut att vara långhårig, och en svart som är lite vit i huvet. Får se hur många det blir till.. :p



Myyyyyys

Nu stänger jag av denna iaf, jag börjar jobba 07.35 imon så jag behöver sömn! Fast först ska jag vara med och sällskapa min lilla katt-mamma. Godnatt :)

Så bra gick det med mitt nya liv..


Meeen gott va det ;) Chokladmousse med hallon! Mmmm.


JAG SKOJAR INTE OM JAG SÄGER ATT JAG ÄR UPPE I 48 NYSNINGAR IDAG. Helt sjukt, och jag orkar inte bli förkyld! Bajs. Nej, dags att se vidare på Lets' Dance och att förlösa Chessi..

Ikväll försökar vi vår familj!


Jag såg en värk! Ikväll får vi mini-Chessisar :)

What kind of dream is this?

Ikväll blir det en lugn fredagkväll, det ska bli skönt. Faktiskt! Har precis ätit mat med mamma och pappa; fläskfilé med shiitake-svamp och hericot verts toppade med parmesan-ost. Supergott! Vi kör ju GI här hemma och det går riktigt bra. Vi satsar t.o.m. så mycket så vi har inte köpt bröd på flera månader, istället bakar vi eget omega-3 bröd! Haha. Fast det är lite för att det är så mycket godare (och nyttigare, innehåller typ bara massa olika nötter..) än något annat bröd också, och flera av mina kompisar har frågat efter receptet faktiskt! :)

Tror ni vi kom in på gymet kl 07.30 imorse eller? Nejdå. Så tydligen var kortet inte aktiverat än eller något.. Så vi fick kila upp i lägenheten och titta på TV en halvtimme sen gick vi ner och gjorde ett nytt försök men icke. Fast som tur väl var så var det en tant därinne då som kunde släppa in oss. Så det blev ett kort pass idag, imorgon kör vi på ett längre! ;)

Nu kom precis Emil och det första han sa när han såg Chessi var "Har hon inte förr ännu?!" Men det kommer vilket sekund som helst, jag tycker hon andas konstigt nu.. så vi hoppas, hoppas, hoppas.. :)


Fredag!

I'm up. Faktiskt redan för en halvtimme sen. Sitter och slukar en smoothie nu, sen ska jag köra. Trodde faktiskt inte jag skulle vara såhär taggad även idag men joorå! Och efter träningen tar jag duschen hos Urusla sen blir det jobb 10 - 17. Så.. efter det, snyggingar!

Som att vara i reklamen.

Slänger in ett videoklipp från Thailand innan jag kryper under täcket. Detta är på vår sista dag, när vi precis hade köpt världens godaste våfflor (det är därför jag glufsar i mig..) och det var After Beach och dom sätter på den låten dom, Fritidsresor, har på reklamen..



Och ja.. pappa här väl inte så high-tech på det här med kameror som ni kanske hör..



GODNATT!

Jag laddar inför imon!

Yepp yepp, kl 07.30 imonbitti börjar jag mitt nya liv. Då står vi på gymet och pumpar! Haha :) Håller på att ladda mobilen med massa bra låtar nu. Sen ska jag beställa nya träningskläder med, för träningen blir ju alltid roligare när man känner sig snygg i kläderna. Visst? Var inne på HM och kollade och det var 4 saker jag fastade för, och alla hade 4 olika leveranstider.. känns sådär kul. Men nu är jag laddad, nu ska jag bli snygg ;)

Fick hoppa in och jobba imon med, och det gör jag mellan 10 - 17. Så så mycket har jag bestämt av min fredag, men kvällen? Den blir nog lugn. Min näsa är täppt och snorig och jag vill inte, orkar inte bli förkyld! Inte nu.

När fantasin flödar..

Vet ni vad det blir för dag om man mixtrar lite med dagens datum?

2009 - 03 - 05 . .

. . . . . . .



Om man liksom byter plats på 3:an och 5:an..?

. . . .

. . . . . . . . .


. . . . . . . . . . . . . . . . . .





MIIIIN 20 - ÅRS DAAAG!!!!! :D
Jäääj, dit längtar vi!

And here it is.

Försök undvika att jag ser ut som en ihopkrypen säl på bilden.
Mina axlar är typ högre upp än mitt hårfäste.. typ.

NU: mys med mam. Det roliga är att trots att vi bor i samma hus, under samma tak (ja, förutom att vi sover i olika hus..) så har vi inte träffats sen i måndeskväll! Haha. För på morgonen har hon jobbat och på kvällen när jag kommer hem från mitt så sover hon. Så vi kände det ikväll, att det var längesen vi sågs. Knasigt.

Kan ju knappast bli bättre..

Pjuh, hemma! Äntligen. Efter 4 timmar i frisörstolen och saaaatan vad ont det gjorde att dra väck (alla 200 st..) slingorna. Eller inte själva ' dra-väckandet ' utan allt smått som satt fast i håret efteråt som hon fick sitta och pilla väck för hand. DET var smärtsamt! Men nu är det över och nu är jag nyfärgad och snygg och det nya håret sitter där också. Perfekt! Och bild kommer med, helt galet bra detta!


Innan frisören smet jag och Ursula in på gymet och fick en rundvandring där och bestämde oss också för att skaffa det där gymkortet. Och killen bjöd på startavgiften (399:-) också, helt underbart bra! Så imonbitti kör vi igång, och jag längtar redan! :)

opengym

Nu jävlar tänker vi 'beach - 09' !


Varning för att jag inte har gjort nånting med mitt hår idag! Men nu ska jag köra iaf, ska hem till Ursula sen ska vi ner till gymet (hon ska också skaffa sig gymkort, jaaaa jaa jaaa, vad glad jag ääärärrr!) och sen ska jag sätta mig i frisörstolen för att bli ompysslad i några timmar och bli snygg i håret igen! Så vi hörs sen, mates :)

Såna här morgonar hatar jag.

Det finns verkligen inget värre än att ha massa folk hemma när man är nyvaken och vill sitta och äta frukost i sin egen värld, helt i lugn och ro och bara vakna till. Idag var en sån morgon. Visst, till en början fick jag vara själv men sen hör jag hur någon går runt på gården och knackar på källardörren.. men jag sket i det, orkade bara inte öppna där nere. Så istället kommer dom runt och ringer på dörren och då är det två snubbar, en yngre och en äldre, som ska komma hit och sätta upp element.. Jaha? svarar jag och släpper in dom, och dom verkar veta vad som ska göra iaf.. :p (När vi kopplade in vår nya TV så borrade elektrikern sönder ett vattenrör inne i väggen, så nu har det varit folk här konstant och tapetserat om och tagit väck allt golv för det blev fuktskadat.. sådär smart.. så nu ser det inte alls så trevligt ut här hemma.)

Yeye, sitter och tar farväl av mitt hår de sista timmarna vi har kvar tillsammans. :) GODMORGON!

Lite av en kaosartad onsdag.

Idag innan jobbet hann jag med en trip till både Sölvesborg och Olofström! I Sölvesborg var jag på K-service och köpte mig en kalender så jag kan börja hålla ordning på mitt liv och sen skulle jag in till Open Gym och skaffa det där förbannade gymkortet jag går och tänker på hela tiden. Haha. Jag vill ju så gärna ha det, men det är så jävla dyrt så därför har jag tvekat. Men idag sket jag i det, jag har faktiskt fast jobb så det klarar jag av att betala varje månad. Men tror ni inte det var stängt då? Självklart, så surt. Så nu får jag vänta tills imon.

Och i Olofström köpte jag en räksallad. Nej, det var faktiskt så att pappa skulle dit och ville ha sällskap och sen orkade ingen av oss fixa nån lunch, så en räksallad fick det bli! Och det är ju det bästa som finns. Fast helst ska det va Arena's, den slår allt!

Kaoset idag på Preem. Jag och Ursula var kvar själva och 'huvudkassan' hänger sig. Efter många om och men lyckades teknikern Össi herself lösa det och sen körde hon hem. Vad händer nu ikväll när jag var själv kvar? Jo, kortmaskinen lägger av. Toppen, och bankomaten i närheten var också nere. En kompis till mig var inne i butiken just då, och hon jobbar själv på ett annat Preem så hon sa massa nummer jag skulle ringa hit och dit, men antingen var numret uppsagt eller fel eller så var det inte öppet på kundtjänsten osv. Ingen hjälp alls, så jag hoppas verkligen det funkar tills imon.. :p

Nej, nu ska jag sluta babbla om saker som ni inte alls vill läsa om egentligen. Det är bara för jag är trött. DH nu, sen sov! PUSS.


Bjuder på en bild från Thailand! För jag vill redan tillbaka...



Sista dagen med mitt hår.

Yes, imon ska det väck och herregud vad skönt det ska bli! Den sista tiden har jag inte orkat bry mig om det, mest bara vandrat runt med det i en boll på huvet. Men idag satsade jag lite och plattade det och shit vad det har växt. Kolla vad långt det är!



NU: jobb 15 - 22.

Sa jag att Chessi älskar väskor?

Ända sedan hon var en liten kattbebis har väskor varit favoritplatsen. Så här såg det ut denna morgon:



Förresten spricker hon vilket sekund som helst. Mamma säger att det händer på fredag, jag säger nu och pappa säger ingenting. Fast problemet är hur många hon tänker klämma ut. Vi har bara beställt en av henne. ( Vi sparade ju en unge sen den förra kullen, men han har sprungit bort.. min älskade Prins.. :( ) Så säg bara till om ni vill ha, för det är defenitivt fler än en unge i den där ballongen hon bär runt på. Någon som vill ha en mini-Chess? :)


Dans dans dans

Bara för att jag kände sån dans-nostalgi ikväll (och bara för att Jennie är så jävla grym!!!!) så bjuder jag på två videoklipp från förra sommaren, när vi var uppe i Stockholm och dansade med BouncE!

Vår dans med Ambra.



Och Jennie's jazz, så underbar.



Nu ska jag se vidare på Patrik 1,5 :) Godnatt!

Jag saknar dansen!

Den största anledningen till varför jag valde att "överraska" Emmie ikväll var väl kanske för att jag saknar dansen, danslokalen, den stämningen man vet finns där och allt folket. (Jag har inte dansat sen i somras, shit.. vad tiden går!) Trots att det bara blev en liten stund var det kul att komma tillbaka :) Och jag önskar verkligen att jag hade tid att vara ledare igen! Jag slutade ju i somras, var då ledare för streeten och hade tidigare en barngrupp. Men det är ju så mycker mer än bara lektionerna, det är ju olika möten, all tid att lägga koreografier och inför showerna är det ju MASSOR att göra och tänka på. Men det är kul, det var kul så länge det varade :)



Inte en lugn stund.

Hemma, men nu ska jag fly igen! Ska in till stan en sväng, bl.a. hälsa på Emmie när hon slutar sin dans 19.45, fast det vet hon inte om så det blir lite som en överraskning.. snällt va? :D Hoppas bara jag har rätt för mig nu.. PUSS!

Tisdag

Godmorgon! Tur att jag dubbelkollade när jag jobbar idag för jag hade helt bestämt för mig att det var 15 - 22.. Men såg sen att det inte alls var så, utan 11 - 19.. Det kunde ju blivit pinsamt annars :p Och idag ska jag få inviga de nya kläderna, tjohooo. Ha en bra tisdag! :)


Här har ni något att lyssna på hela dagen om ni inte har något annat vettigt att göra ;)


So try your best now, baby. Try your best to break me.

..fast innan jag lämnar in bjuder jag på en klar favorit från Kate Voegele!




There's nothing you can do now, I'm immune to you now.

Ikväll älskar jag..

nelly.com! Alltid och förevigt. Det är lika farligt varje gång man klickar in sig där, för man bara vill ha allt. Och för att inte tala om deras otroligt korta leveranstid, brukar gå på max 2 dagar.. o c h  d e t  ä r  f r e d a g  o m  4 . . . nej, nu får jag nog stänga av datorn innan det händer en olycka..


Ben & Jerry's (Chocolate Fudge Brownie såklart)

Mmm, nu är min mage mätt och glad. Lite dumt bara för jag trodde jag skulle få äga denna underbara glass helt för mig själv ikväll, men sen hade jag två föräldrar som blev lite sura då. Så jag fick snällt dela med mig, och fylla ut det med lite banan till! Mumma. Och för att lätta vårt samvete lite kom vi på några saker att fira och därför ha anledning att äta glass en måndag.. t ex. att det faktiskt är vår nu (för mars är en vårmånad!), att vi fick en stor order från IKEA idag (vårt familjeföretag är leverantörer till dom, till IKEA-varuhus över hela världen faktiskt) och att det är måndag. Det där sista vet jag inte varför, men mamma och pappa tyckte det skulle vara så.


Jag älskar hur sprängfylld burken är när man öppnar den!

Tjockis eller en snygg beach - 09?

Så, nu är jag hemma igen och jag har också hunnit få i mig en avokado och en macka, vilket var sjukt efterlängtat! Drack bara en smoothie till frukost vid 9 - tiden så min mage skrek rätt mycket efter mat nu.. Naglarna blev bra, jag gjorde en sån liten silverglitter-rand mellan den vita tippen och resten av naglen också.. som Blondiebella :) Haha. För jag vill va som henne..



Och resten av dagen? Funderar på att pysa in och träna Puls - Styrka senare, men helst av allt vill jag bara sitta inne i soffan med en filt runt mig. Och äta glass. (Och vet ni vad jag precis gjorde? Jag vet att pappa är på ICA nu så jag ringde och bad han köpa Ben and Jerry's.. iih. Fast han är inte så bra på sånt, så han ska ringa när han är vid glassfrysen så ska jag förklara.. haha.) Och där var den träningen körd. Eller kan jag åka in och träna och sen belöna mig med glass? Nej, inte bra det heller ju. Men vädret är så jävla tråkigt så man bara måååste äta glass, visst? Uuh, I-landsproblem.

Kristianstad

Nu ska jag till Kristianstad med Vickan och få mina naglar fixade av hennes vän. Jag gjorde ju akryl-naglar när jag var i Thailand och nu är dom typ kaos. Så lite fix på det ska det bli idag! Skönt :) PUSS!


I'm up!

Satte alarm på 08.30 för att komma upp lite i tid.. Men jag ångrar mig nu, jag vill sova!


Some days I'm a super bitch.



Och med det säger vi godnatt för idag.
Ett DH - avsnitt nu, sen sover jag!

Chicy.se

Jag tycker dom har så himla snygga saker på den sidan! Det är inte så mycket, men det dom har är så snyggt. Och så himla söta festklänningar med. Hade jag tagit studenten i år hade jag absolut tagit en titt där! :)



Nu kan jag omöjligt svänga fel.


Fin va? :) Ibland i såna stressade situationer blir jag förvirrad på höger och vänster, jag vet när jag hade min uppkörning så sa han, mannen: "Och så kan du ta höger i nästa korsning." Javisst, svarar jag och vilket håll börjar jag blinka åt? Jo, vänster såklart.. "Nej, höger!" Haha, pinsamt.. Men nu kommer jag bli grym! ;)

"Du är kvinnan i hans liv!"

Haha, det är ju kul att man gjort så stort avtryck hos någon en gång i tiden.. för 4 år sedan!



Jag var ju helt tappad där, matchen var inte alls i Jämshög utan i Kyrkhult (men vi mötte Jämshög!) på konstgräs, vilket innebär att det var bara att dra på gräs-skorna vilket i sin tur kom att innebära att mina hälar är öppna köttsår nu. Mmm, jag hatar skoskav! Det fördärvar ju allting, man blir helt handikappad :( Så nu får vi se när jag kan dra på mig ett par normala skor igen.. Vi hade inga avbytare heller så det var bara att bita ihop + att dom inte heller hade tillräckligt med folk så dom hade med sig två killar! Och jaa.. matchen slutade därför 4-2. Annars var dom inte mycket att hänga i julgranen.

Ikväll blir det bara chill söndagsmys, och det gillar jag :)


Vit chokladmousse med mörk chokladkross i.


I fredes i Köpegårda slängde jag ihop en vit choklad-mousse till efterrätt..
Det var bland det godaste jag smakat!

Lyckad kväll!

Tidigare har jag verkligen hatat Kristianstad och aldrig velat sätta min fot där igen, typ. I alla fall vad gäller fredagkvällar. Men igår gav jag det en chans på en lördag och det blev riktigt bra! :) Jag hade en toppen-kväll, från början till slut. Och vi lyckades fixa skjuts också, efter sjukt mycket om och men. Haha. Det oordnar sig, det gör det alltid! ;)




Märks det att jag och Emma hade kul med kameran eller?
31 foton + 2 filmer hann vi med där i Karls baksäte!



Nuu är jag sjukt stressad, ska spela träningsmatch mot Jämshög, i Jämshög. Ciao!

RSS 2.0