Haha,


Att år 2009 snart är här! Äntligen snart ett nytt år som ska bli med nya vanor. Just nu känner jag mig mest en som säck potatis som bara går runt och glider och proppar i mig resterna av vad julen lämnade efter sig. Men när det nya året kommer kör vi igång med GI igen och träning. Träning i massor och jag riktigt längtar!



1. Min bloggdesign. Inget fel på den jag har, men jag vill ha lite nytt och fräscht.. Ursuuulaaaa........!!!!
2. Bingolotto. Vart tog alla klassiska bingo-spel vägen? Och kan ingen sätta en munkavel på Paolo Roberto?!





Haha, helt otroligt vad negativa folk är. Typiskt svenskar. Men vet ni vad? Passar det inte så tryck på X:et i det högra hörnet och kom aldrig mer tillbaka. Det är ingen som tvingar er att läsa/snoka, ok?

Just nu: bingolotto

Hej hej. Är mitt uppe i mitt bingospelande! Vi körde på en liten mysig hemmakväll ikväll och slog till på en varsin bingolott. Så nu ska jag vinna ett eget hus i Thailand eller en specialdesignad Volvo C30! Det skulle sitta fint,

Slänger upp Dagens hiss & diss senare, PUSS!

Godmorgon!

Idag ska jag jobba 10 - 19, hörs efter det!

Dags för lite förnyelse,

Själv tycker jag inte min blogg är sådär superkul och jättemycket att hänga i julgranen, (ändå har har en hel drös som läser den dagligen? tack för att ni gör det!så för att pigga upp den lite tänkte jag slänga in hiss & diss en gång om dagen. Kul va? :D Dagens hiss och Dagens diss! Och såhär vecka 1, första veckan då vi går in på år 2009 så passar det ju alldeles utmärkt!



Så vi kör väl igång direkt;


Mina nya jeans, helt klart. Vad skulle det annars vara? Vanligtvis brukar jag inte slänga så mycket pengar på ett jeans-stycke och sa jag till mamma innan jag betalade "Är man dum i huvet om man ger ettochetthalvt tusen för ett par jeans?" Hon bara tittade på mig och där fick jag svaret. Det finns väl delade meningar om det, men jag brukar unna mig det 3-4 gånger om året iaf. Jeans är ju ett bra basplagg och de kan hålla flera år så jag tycker absolut det är värt det!




Mellandagsrea! Överskattat kanske? Det enda det ger är trängsel, svett och irritation. Och sen hittar man aldrig något heller för kläderna ligger slängda överallt, på golvet och i stora högar så det enda man kan hitta är det som ligger överst. Och när man väl hittar något så är det ändå en halvmil kö, både till provrum och till kassan. Nej, jag fick nog av allt vad rea och trängsel heter idag - nu väntar jag tills det kommer in nytt och fräscht i butikerna!

Äntligen har jag dom i min garderob!

När jag & Emmie var i Stockholm var jag inne på Carlings och provade ett par jeans. Och jag blev förälskad direkt! Men vi hade redan shoppat till oss själva hela dagen innan och den dagen jag provade de här under-jeansen var det menat att vi endast skulle köpa julklappar (för det började bli tomt i plånboken.....). Och eftersom det stod 1 399 på prislappen fick jag motvilligt hänga tillbaka dom.. Men jag har ångrat mig lite mer för varje dag och eftersom dom inte finns i Kristianstad så har jag ångrat mig ännu mer. Så idag såg jag dom på Carlings på Väla, slet åt mig ett par, trängde mig in i ett provrum och vips - 1 499 kr fattigare. Dom var hundralappen dyrare på Väla men skit samma, jag bara älskar dom! :D

  


Jag gillar kedjan!


Sen köpte jag även en skitcool skjorta på Vero Moda, ett armband, nagellack, sminkborste, två tröjor på MQ och en bok av Nicole Richie som jag ska ha i Thailand! :)

Ett livsverk

Ikväll har vi sett Björn Gustavssons nya film. Den var lite.. blarrig. Själva han, skådespeleriet osv är ju skitkul men världens konstigaste meny. Man fick liksom klicka sig runt för att titta på filmsnuttarna.. njaa.

Och eftersom jag kommer vara alldeles för trött imonbitti för att blogga så skriver jag det nu; jag och mamma drar till Väla i Helsingborg och shoppar! Shoppashoppashoppa hela dagen lång, en sån där mor&dotter - dag. Mys!


Söndag

Sagt och gjort; direkt efter jobbet körde jag hem till Basse och dog lite i deras soffa! Kan vara skönaste soffan som finns faktiskt.

Idag var det faktiskt lite dramatiskt på Preem. Plötligt hörde jag nån som skrek "RING AMBULANSEN!!" Och självklart blir man helt chockad så dumt nog sa svarade jag "Va? Vem? Jag?" Hm... Då var det en gammal gubbe, får man säga så? Nej, vi säger farbror. En gammal farbror hade svimmat av och var lite deckad ett tag. Helt så där, pang poff. När han sen vaknade till var han likblek, kallsvettades och kräktes. Usch, det var lite läskigt. I med att han var rätt gammal så vet man ju inte vad det kan vara.. :S Får hoppas han fixar det galant iaf!

Annars då? Lite avundsjuk kan man ju vara på den där människan som vann 110 miljoner på Lotto igår........ Eller borde man vara det egentligen? Vad fan ska man göra med så sjukt mycket pengar? Tänk er, etthundratio miljoner. 110 000 000. Det finns ju ingen människa i världen som ens behöver så mycket pengar så det hade ju varit mycket bättre att splitta de där massa miljonerna och istället gjort det till massa småvinster. Typ 110 st 1-miljonvinster eller nått. Okej, det är väl ingen småvinst egenligen men i detta fallet blir det ju det. Den här vinnaren lär ju vara chockad i två veckor och sen när de väl får reda på vem han/hon är kommer ju den personen ha inbrott dygnet runt. Visst, ekonomiskt oberoende hade väl varit kul - för ett tag. Jag skulle inte vilja vara det livet ut, vad ska man då kämpa för? Det är ju när man får sin lön man känner att det lönar sig att slita. Och med framgång får man mer pengar och till slut har man skrapat ihop de där miljonerna själv - och också gjort sig förtjänt av dom och kan känna sig stolt och nöjd. Nej, jag ska kämpa för mina miljoner själv! :D Haha. Sen ska jag vara ekonomisk oberoende när jag är typ... 50! Då är det lagom.

NU: träning 18 - 19 sen myyyys,

I'm addicted to the way i feel when I think of you,

Hemma, trött och hungrig. Att jag är hungrig skiter jag i för jag vill bara sova nu. När alarmet på mobilen ringde imorse tog det emot jävligt mycket.. och att det ringer imon igen redan kl 06.15 vill jag inte ens tänka på. Alltså jobb 07.35 - 14 imon! Vi hörs efter det. Tror jag. Om jag inte åker hem och däckar i Basses säng.. grymt sugen ändå!



<3


Wiiie :)

Nu är jag påbokad på resan till Thailand så nu är det bara att längta, på riktigt! :D Det roliga var att när vi bokat på mig och gick in på 'Min sida' på Fritidsresor så hade mamma och pappa fått 500 kr rabatt var + att grundpriset på deras resa hade sänkts med 800 kr var! 1300 + 1300 = 2600 kr billigare alltså, vi fårstår inte riktigt hur och varför? Men gött!

Skulle egentligen jobbat 11 - 22.05 idag, men dom ringde och sa att jag kunde börja kl 13 istället för det var rätt lugnt där. Det var också rätt gött.. :) Så så ser min dag ut idag.
Jobb 13 - 22.05.

Jag ser ingen mening med det.

Haha, det finns en person jag verkligen absolut inte gillar. Aldrig gjort och kommer aldrig göra det heller. Inte för att jag är i något behov av den här personens vänskap, men det är bara så bläää. Äckligt och falskt och löjligt. (Och skrattretande!) :) Det får avsluta kvällen! PUSS,

Psst,

..skulle bara säg att dom har tänt en lampa på övervåningen nu!

Det händer skumma saker i Ryedal.

Våra grannar, i båda husen faktiskt, är tyskar. Men i det ena, det huset som ligger bredvid vårt, är det såna tyskar som kommer hit när det är högtider. Dom bor alltså i Tyskland annars. Ett par i 50-års åldern. Nu är dom här över jul också.. och hur kul kan det vara att fira jul utan släktingar i ett hus i tråkiga Sverige? Yeye, dom tycker väl det är kul. Iaf, nu har lamporna i huset varit tända på exakt likadant sätt sen julafton. En adventsljusstake i fönstret och sen taklampan i köket. Inget annat, totalt kolsvart. Och de har inte varit ute och kört heller, för bilen är helt igen-isad. Man kan ju tycka att det är lite konstigt att hålla sig inomhus i två dygn med samma lampor tända, man rör sig liksom runt i huset och behöver lyse? Det är bara det första.

Det andra är att natten mellan julafton och juldagen hördes det två smällar därifrån. Två knall, liksom. Ingen aning om vad det kan vara. Skumt. Och det tredje; imorse när mamma satt i köket hörde hon nån som skrek "Hallå?" långt långt borta.. Hon blev rädd såklart, men sen trodde hon att det bara var min mobil. Vilket var helt fel. Och flera gånger sa den här människan det; hallåå? Usch, scary. Så om det ser likadant ut där inne hela kvällen och även imon så ska vi leka polis och gå dit och knacka på! Haha. Men det är skumt. för dom är alltid ute och grejar i trädgården när dom är här. Och nu har dom hållt sig instängda i två dygn? Hm,


Det blev Altona iaf..

..för vem kan motså? Haha. Var där redan kl 23 igår, helt sjukt. För på Altona är det ju nått löjligt påhitt att ingen drar dit innan kl tolv.. Kommer man innan dess så är det inte en kotte där, nej alla ska dit mellan halv 1 - 1.. Hur kul är det då? Då har man liksom bara 1 timme på sig att dansa, köpa drinkar och vara social med allt folk. Nej, jag tycker det är löjligt! Men igår var vi iaf där tidigt, och satan vad mycket folk det var där redan då! Och sen bara öste det in, och jag hade en kul kväll! :D Trots att jag inte hällde i mig så mycket. Fast när jag väl fick nått i handen var det rätt snabbt nere i magen.. :p Och trots att det blev strömavbrott? Haha. Helt svart på dansgolvet och musiken dog. Heja!

Ikväll? Ingen aning vad som händer.. Känner mest för chill. Får nog bli så, japp japp.


Bjuder på en sån här härlig bild idag,
för att jag är avundsjuk på alla 90:or!

Middag och fest

Sitter hemma hos Basse nu, vi har precis ätit middag med hela familjen. Gott och trevligt! När han duschat och gjort sig klar ska jag skjutsa honom till Hällevik, sen ska jag hem och snabb-bytaom och sen åker jag in till stan och festar med mina vänner! :) Får se om jag drar ut efteråt, ska inte dricka så mycket med tanke på att jag börjar kl 9 imon.. :p Men eftersom jag rå-jobbar hela helgen så ville jag ha lite kul ikväll iaf.

Sånt här är kul!

I Gammalstorp är det några som har varit lite roliga. Dom har byggt snögubbar av snö! Ingen aning om vart dom fått snön ifrån, troligen den enda snön i Blekinge.. Men jag tycker det var lite roligt gjort av dom! :D


Söta va?


Min julafton!

As mycket folk på Preem idag, hela dagen. Helt galet! Trodde inte det skulle vara en kotte där, men jag hade rätt så fel. Men det gjorde det bara ännu skönare att komma hem till familjen och äta mat! :) Och jag fick agera tomte i år igen. Men eftersom jag varit tomte hela dagen på Preem så kunde jag ju lika gärna fortsätta hemma xD

  



I mina julklappar hittade jag:
- ett träd att hänga smycken i
- Tomas Sabo armband + 2 st berlocker
- örhängen, halsband & armband av Basse
- presentkort på Make Up Store
- pengar
- parfym av Basses föräldrar
- biljett till nyårsrevyn i Karlshamn tsm med familjen
- en stor låda med massa smått och gott,  bra-att-ha grejer!
- kappan jag beställde från Nelly.com för ett tag sedan


  
halsbandet jag fick av Basse,
och Tomas Sabo-armbandet med 2 berlocker och det andra också av Basse.



NU SKA JAG TILL HOSABY OCH FORTSÄTTA FIRA JUL!

Julafton

Godmorgon!
Uppe med tuppen idag, redan 06.30 faktiskt. Har duschat och fixat i ordning mig och sen åt vi frukost nu vid 8, en sån där mysig julfrukost när det är helt mörkt ute. Cosy!

Ska strax köra hem till B, om jag ens kommer dit. Pappa sa att det knappt inte gick att gå på vägen, när han hämtade tidningen, så jag får väl köra lite tidigare så jag kan ligga och pensionär-köra.. :) Yeye, han kommer ju bli måttligt glad när jag kommer dit och väcker honom men är det julafton så är det! Sen ska jag få mitt pakeeet också :D Och självklart ska han få sitt! Sen börjar jag jobba kl 10.

Nej, GOD JUL och ha en grym julafton allihopa! Och tycker ni lite synd om mig att jag ska stå själv på Preem (i min tomtemössa..) mellan 14 - 16 idag så kan ni ju alltid komma dit och sympati-sällskapa! Haha. Tjo ko,

Dan före dopparedan.

Nu är jag färdigjobbad för idag och ska snart gå och lägga mig. Svängde som sagt inom Basse på vägen hem.. Haha, det var så kul. Dom har två julgranar, en stor där nere och en lite mindre av plast på övervåningen och under den så ser jag ett litet rött gulligt paket. Inga andra, bara detta lilla. Så jag börjar skratta och frågar vem det lilla paketet är till. Och gissa vem? Vemvemvem?? MIIIG :D Wiiie, nu längtar jag till imon. Visste ju hela tiden att jag skulle få något, men nu när man har sett det så vill man bara ha det. Haha. Har ju ingen aning om vad pojken kan ha köpt!



GODNATT MINA VÄNNER!

Det blir Thailand!

Wiiie, vad jag är glad :) Det var helt OK med att vara ledig så nu åker jag med mami och papi till Thailand den 3 februari! (Exakt 6 veckor idag!) Galet skönt. Dock hade det ju varit roligare att åka med Emmie, kan bli lite väl pensionärigt med päronen... Men va fan, jag tycker ju om dom ändå! Och vi brukar ha rätt kul när vi är iväg. Nu får ni inte tro att dom är pensinärer bara för det, men vi brukar kalla dom det. Eller ja, dom kallar väl mest sig själva det... Haha.


Bild snodd från Ursula, mohaha.

Hej och hå...

NU:
jobb 13 - 22.05

Lille-jul

Godmorrn! Idag satte jag faktiskt klockan för att inte sova bort hela dagen, sjukt va? Haha. Nej men jag börjar jobba kl 1 så jag kände att jag ville göra något innan dess. Så nu beger jag och papi in mot stan, han skulle panikköpa en sista julklapp till mamma.. :p

Hallå, julafton imon? Galet!

Nu blir det ingenting av någonting.

Haha, vi är för roliga. Från att ha planer och resor bokade på Australien & Thailand ett flertal gånger har vi nu gått till ingenting. Vi ska inte resa. Alls. Haha. Eller jo, det ska vi ju faktiskt men inte tillsammans. Emmie ska resa med sin familj när hennes pappa fyller 50 i mars.. Och jag vill så gärna vara iväg i 2 veckor så då sa vi att vi reser på varsitt håll. Så jag hänger på mamma och pappa till Thailand den 3 februari! :D Måste bara prata med jobbet först men troligtvis blir det så. Jag vet att jag sa till dom nu när vi var i El Gouna att det var sista gången jag åkte med dom så dom fick passa på att njuta - men se så fel jag hade.


HIT!

Min och Emmies omtalade resa.

Många undrar säkert om den här långresan som jag och Emmie har snackat mycket om att göra nu i vinter. Den blir inte av tyvärr, den blir av nästa höst istället! Anledningen är att nu när vi båda har fått jobb så vill vi hålla kvar vid dom. År 2009 kommer det vara skit tufft att få jobb med allt vad som hänt med uppsägningar överallt och lågkonjukturen som är här, så ingen av oss vill säga upp oss och resa iväg. Och det tycker jag är smart av oss! Så nu i januari ska vi ta en kortare resa istället, antingen 1 eller 2 veckor. Förmodligen bara 1 för Emmie kan inte få ledigt längre.. Men det är skönt det med, jag vill bara komma iväg! Men det enda vettiga alternativet nu i vinter att vara iväg 1 vecka är ju Kanarieöarna eller Egypten. Inget som lockar mig direkt eftersom jag var i Egypten senast i mars i år och har varit där tidigare också.. Så det kan bli lite tjatigt, men va fan.. jag vill ha sol! Haha. Emmie skulle iaf ringa mig när hon var hemma från jobbet så ska vi kika runt lite.. :)


El Gouna - 08. Jag steker och pappa intar skugga!


Jag rider på min kompis.


Vi var ute på en båtutflykt!


Här, på denna ön mitt ute i Röda Havet, stannade vi och åt och badade!


Vi fick sällskap av massa defliner också :)

Jag ska jobba på nyårsafton också! :(

Idag blev den sista julklappen inhandlat, så nu är det bara för mig att vänta på julafton! Skönt. Var hemma hos Basse igårkväll och sov där inatt, vaknade halv 1 idag av att dom ringde från Expert och sa att mina foton var klara. Halv 1, så länge brukar jag aldrig sova! Bestämde mig snabbt för att lämna den sovandes B i sängen och pysa hemåt. Kände mig sådär sugen på att sova bort hela dagen.. :p Naj, går fet bort!

Idag är jag ledig! Sköntsköntskönt. Igår fick jag reda på hur jag ska jobba vid nyår.. 10 - 17 på nyårsafton och börjar kl 9 dagen efter.. KUUUUUUUL!!!!!!!!!! :( Men jaja, man får vara bakis på jobbet på nyårsdagen.. det måste man få.

Så detta året är jag jobb-Frida hela jul / nyår. Men egentligen gör det mig inte så mycket eftersom jag inte ens har någon känsla för jul. Om 2 dagar, whaaat? Nej, men visst hade det varit mysigt att vara ledig och bara chilla med familjen men nu när jag vet och är inställd på att jag inte ska göra det utan jag ska jobba istället, så är det lugnt. Jag tar det som det kommer, men visst längtar jag tills det är typ den 3 januari och jag får återgå till mina vanliga jobbtider. Haha.

Godmorgon!

Står på jobbet nu och det är inte en kotte här. Brukar ändå vara folk som väntar utanför kl 8 när man öppnar men idag var det inte det och än så länge har jag väl haft typ 4 kunder.. CHILL!

Igår hade vi lite familjemys hemma. Det händer ju inte så ofta längre.. Emil kom hem (fast han sov mest) och sen beställde vi thai-mat och åt.

Idag blir det dopp i grytan hemma hos mormor! En jul-tradition ju.. Så jag slutar kl 14, kör hemom Basse en snabbis och sen ska vi 'doppa' kl 15 med kusinerna också! Mys. Men julkänslan är fortfarande inte där? Inte för nån i vår familj faktiskt, inte ens mormor. Haha. Men för min del tror jag ju att det är för att jag inte går i skolan längre, då var det liksom så självklart att vissa saker skulle vara klara innan jul och det var självklart med lucia och själva jullovet var ju bara så efterlängtat. Och bättre blir det ju inte att jag ska stå här, på Preem, på julafton i tomtemössa. Meeen vad gör det, jag har ju hela livet på mig att fira julafton! :p Och jag får ju julklappar ändå!

Granen står så grön och grann i stugan.

TAADAAA!!



   

Mitt och pappas mästerverk! Så här ser vår guld / svarta julgran ut i år.
Assnygg om jag får säga det själv ;)


Självklart skulle Chessi med vara med på ett hörn.

 

Hihi, är hon inte det sötaste ni sett? :D

Som det kan gå.



Sitter här med en bakfull bror liggandes i soffan bredvid mig. Så går det när man blir för dragen så man inte ens kommer in på Altona. Haha! :) Fast det ser jävligt skönt ut.. man kanske skulle ta sig ett sov? Shit, det här kommer bli en händelselös dag/kväll! Men det behövs.

Julmys

Altona var faktiskt kul igår, har ju inte varit där på typ 1,5 månad så det var lite efterlängtat! Haha :)



Idag skulle jag upp och jobba kl 10. Och när jag står inne på toa och fixar i ordning mig så blir jag helt yr och allt svartnar för ögonen.. Så jag gick ut och försökte säga till pappa men jag kom inte så långt för jag föll ihop. Haha. Så kom mamma med och hon sa att så mycket som jag stressar och jobbar så oregelbundna tider kombinerat med träning och för lite sömn så plågar jag min kropp och den pallar inte trycket. Så den sa väl antagligen ifrån imorse. Så jag fick börja jobba en timme senare idag, men jag slutade redan vid 14 så det var chill :) Bara 3 timmar, det stod jag ut.

Nu i eftermiddag har vi haft lite julmys här hemma. Mormor och Emil kom hit så har vi gjort löksill och köttbullar! Alla andra år har det varit morfar som gjort sillen, och den har älskats av alla. Så jävla god! Men han gick ju bort i våras så detta året gav vi sill-ansvaret till Emil. Det kommer nog bli bra det med, och mina köttbullar blev fantastiska! Men det kommer bli en konstig jul utan morfar! =/

Yeye, ikväll blir det bara chill. Öppnar imon, så jag ska bara sovasovasova!


Såhär såg jag ut igår! :D
Panikköpte linnet/klänningen i Kristianstad igår. Var meningen att jag skulle haft mina nya jeans och sen detta som ett linne, men passade jeansen eller? Nej. Så jag fick tänka om och vips blev min outfit såhär!

Jag är bara en enda stress.

Har varit i Kristianstad med Basse & Pierre hela dagen,
kom hem vid 6 och nu skulle jag varit hos Emma.. 19.30.

Jag kommer dö av stress innan jag är 30, men jag ska ha en jävligt kul kväll ikväll iaf! :D
PUSS!


Gaaah,

Jag som ville vara ledig på lördag, nu blev det inte alls så :(
Meeen när lönen kommer blir det kul, det är ju så man får tänka.

Jag är astrött. Ska slänga i mig lite mat nu och kila in i duschen sen ska jag hem till Basse och slänga mig i hans säng och vänta på att han ska komma hem! Jag är ledig imon så jag kör direkt därifrån till Kristianstad för att inhandla den sista julklappen och kika lite åt mig själv med såklart! :p Någon som vill följa med? Och på kvällen vankas det partyparty för Emma som fyller år på söndag! :D Det gillar vi! Rykten sa något om rocktema på Altona imorgon? Skoj!

Vart är min julkänsla?

Detta året har jag knappt haft någon julkänsla alls, tror det bror på att jag inte går i skolan längre. Då fick man liksom det till på köpet, varesig man ville eller inte. Med lucia och allt det där.. Nu får man liksom fixa allt själv om man vill gå och se lucia (som jag inte gjorde i år, sprang i Stockholm och shoppade istället.. vilket jag är lite sur för.) eller ha lite julmys osv. Så igår bestämde jag mig för att fixa lite mys åt mig och mina päron så jag värmde glögg och tog fram lussekatter och pepparkakor med ädelost på. Det är ju så gott! :) Men det känns fortfarande inte som att det är julafton om 6 dagar. Hallå..? Ännu mindre kul känns det att jag ska jobba på julafton, jag ska stänga! Visserligen redan kl 16, men jag missar ju Kalle Anka :( Vem kommer vara på Preem mellan 15 och 16 då? Bara jag, på julafton, i min ensamhet. :( Uuuh,


Nu: jobb 11 - 18!

Nelly.com

Shit, det är helt sjukt hur länge man kan sitta och kolla kläder osv på nätet och tiden bara försvinner.. Har suttit och kollat igenom massa sidor nu, i typ 2 tim. Och klickade hem en liten party-väska och ett par jeans från Nelly.com nyss! :) För att jag har fått lööön, laalalalalaa. Jag har aldrig beställt jeans, eller ens byxor, på nätet förut.. Så detta är en liten debut, hoppas det blir succé :D Haha. Förhoppningsvis ligger det i min brevlåda på fredag!

Jag är verkligen helt slut. Igår jobbade jag 9 - 19 och idag 11 - 18. Ska jobba 11 - 18 imon med, sen är jag ledig fre & lör. Skönt! Tänkte fixa den sista julklappen då på fredag, den till Össiiipösssi. Haha :) Rätt skönt att jag fixade alla i Stockholm faktiskt! Eller ja, alla förutom den..

Nej, nu ska jag ta ett Prison-avsnitt sen sova! Vet att jag lovade bilder osv, men jag lovar så mycket....
GODNATT!

F'lååååt,

FÖR ATT MIN UPPDATERING SUGER.
Känns som det är nu som först på två dygn jag sitter ner och slappnar av?
Men från och med lite senare ikväll ska jag satsa igen! Haha. Bilder osv kommer då. :)

Home, sweet home.

Nu är jag heeeemmamamama igen! :D Eller ja, har varit det mesta delen av dagen. Helgen har varit jättebra iaf! Idolfinalen i Globen i fredes var mäktigt. (Bilder osv finns på bilddagboken, lägger upp bilder här imon om jag hinner. Annars på onsdag!)

På lördagen festade vi med Elin och några killar från Tyresö. Dom var störtsköna och förfesten var jättekul! Sen tog vi taxi (bara 2,5 mil..) in till city där vi gick på nån pub. Min kväll blev väl inte så lyckad, pga olika saker, men dom andra hde nog kul iaf! :) Var hemma vid 4 på morgonen sen sov vi bort halva söndagen.. skönt! Emmie upptäckte att hon hade glömt sin tröja på förfesten så vi bestämde oss för att ge oss ut på äventyr med Jennas bil i Stockholms-trafiken.. och det går ju inte jämföra med Sölvesborg. 4 filer, 5000 olika avfarter att välja på, folk kör som dårar, rondeller med trafikljus mitt i allt (?) och kör man fel så kör man fel - det går inte att ångra sig. Haha, och det var precis det vi gjorde på vägen hem. (På vägen dit hade mest tur att vi hittade, vi körde efter bussen vi hade åkt med dit kvällen innan.. såg rätt kul ut när vi stannade bakom den på busshållsplatserna..haha) Iaf, vi skulle köra mot söder men vid en avfart fick vi lite panik och hade typ 5 sekunder på oss att betsämma oss så vi valde mot Sundsvall - vilket var åt norr. Men det var inget att göra åt, vi fick snällt fortsätta köra.. Till slut var vi påväg mot Bromma och hittade då ett ställe att vända på sen var vi på rätt håll igen och tog oss hem utan minsta lilla krock! Det är en bragd bara det. Haha.

På söndagskvällen var vi helt döda efter att ha gått och shoppat två hela dagar + festande så vi bara chillade med middag, film, chips & dip och lussemys! Dvs glögg, lussekatter och pepparkakor. Det hade jag längtat efter! :D

Idag hämtade vi upp Elio vid tunnelbanan sen begav vi oss mot Bromma och flög hem. Robert Aschberg var på samma flyg, coolt ;)

Nej, nu kommer nog Basse vilken sekund som helst så jag ska avrunda! :p PUSSOCHKRAM, bilder kommer när har jag tid.

Kort update från Stockholm!

Heej!
Idol-finalen var jätterolig att titta på! Sån himla känsla att sitta där med 13 999 andra, :) haha.

Shoppade hela dagen igår och hela dagen idag. Det har svidit rejält i plånboken, men det är ju trots allt julklappar.. en del av det iaf, haha. En hel del till mig själv med såklart :D

Nu har jag & Emmie precis gjort i ordning oss. Ska strax ta tunnelbana och möta upp Elio, sedan hoppa på en buss som tar oss till några killar i Tyresö där vi ska vara och förfesta! Sen beger vi oss in mot stan senare ikväll. Kommer bli great! ;)



Vi hörs på måndag!

Ändrade planer!

I väntan på att tiden skulle gå och bli 14 så kikade jag runt på lite flyg och se vad priserna låg på.. Hittade flyg upp till Stockholm ikväll för 329 kr / pers och samma pris för hemresan. Skit billigt! Så nu blir det ingen road-trip längre, det blir flyg istället! Men det känns lite säkrare med tanke på att det är glashalt ute och det ska komma massa snö, så vi flyger 18.30 ikväll och flyger hem på måndagförmiddag! :) Mys.

Road-Trip!

Heej!
Nu ska jag och Emmie snart bege oss. Hon slutar kl 14, så därefter kör vi mot vår kära huvudstad! Sen får vi se hur bra det går men skivorna är brända och GPS'en är med iaf. Vi ska upp och hälsa på hennes syster som bor där, så vi ska bo hos henne. Sen ska vi kolla på Elins lussespex med hennes dans imon, och sen ger vi oss på shoppningen. Som det ska brännas! På kvällen går vi och tittar på Idol-finalen i Globen så håll utkik efter oss! ;D Haha. Nej, men det jag tycker ska bli mest intressant är att se hur dom gör själva TV-inspelningen.. Alltså med kameror och allt det där. Så det ska bli kul! Sen chillar vi på lördag och festar på kvällen tillsammans med Elin och sen kör vi hemåt på söndag och då tar vi även med oss Elio hem! Det kommer bli en toppen-helg.

Ska försöka hitta en dator där uppe och uppdatera er :D PUSS PÅ!


Wiiie, :)

Nästan som en liten familj,

På en sträcka på typ 2,5 km (mellan mig och Lisa) finns det nu rådjur, älgar, harar, en skabb-räv som är helt dum i huvet och monster, dvs vildsvin. Snacka om att jag mesar på vägarna nu! Haha. Så nu vet du vad du har att vänta när du kommer hem Lisa.. Men du ska känna dig välkommen hem till vår lilla skogsfamilj här i Ryedal :D Vi väntar på dig!

Nej, nu är det dags för mys. Basse ringde nyss och sa att det var is på vägarna så jag får väl se om jag kan hålla mig ifrån dikerna.. PUSS!

FALTEL!

Haha, ingen som la märke till att jag skrev "en vildsvin"? Haha. Jag såg det nu,
litet faltel där... (talfel för er som inte är så klipska).

Funderar på att börja packa snart? Visserligen inte så mycket som ska med, det mesta ska shoppas där! :D Men ändå, jag älskar att packa! Haha. Sen ska jag bränna skiva också.. Road-trip skiva med massa gamla klassiker! Wiiie, detta kommer bli så bra. :) Nästan som min, Marielles, Malins och Robins Ullared-trip i somras!


   


  

Ett vildsvin sprang (nästan) in i mig!

Igår (inatt) när jag var ute på mitt äventyr så låg jag väl i cirkus 90 km / tim.. på de här skogsvägarna här ute. Haha. Det är kolsvart överallt och plötsligt ser jag en stor gris som är på väg att springa in i min bil. Den kom från ingenstans, och helt plötligt var den borta. Alltså ett stort vildsvin, ett stort monster! Jag har aldrig sett ett vildsvin innan, jag vet bara att jag är livrädd för dom. Och detta var inte att leka med, fy fan. Och ni vet, när det får endast lyserna från bilen på sig i en halv sekund, sen försvinner det.. det var ju som en skräckfilm. Hela jag skakade efteråt. Så sen när jag körde hem låg jag och mesade i 30 km / tim på samma ställe.. haha. Livrädd för att grisen skulle jaga min bil och stånga den. Tänk min lilla ananas, det hade ju inte varit något problem alls!

Nej, nu är jag färdigsminkad och redo att ge mig av! Ska in till stan och lämna tillbaka en klänning på Schack Matt och sen ska jag inom Emma (frisör) och lämna ett mirakel-spray som jag gick låna hem och testa. :) CIAO,




Så här stort var det. Och 10 gånger läskigare!

Onsdag

Godmorgon! Gäsp... Satte klockan på 09.30 för att inte sova bort hela dagen..
Nu ångrar jag mig lite. Ska glida in i duschen och försöka piggna till, vi hörs sen!

You drive me crazy.

Ahh, jag blir gaaalen! Varför kan inte alla killar vara NORMALA?! Och kom inte med att det inte finns något som heter "normal", för det gör det! Alla vill ha någon som bryr sig, uppskattar dig, aldrig tröttnar på att tala om för dig hur mycket han tycker om dig, och som offrar sig och vill vara med dig och för de flesta är det normalt. Och just nu känns det som om den mannen står och stampar, men jag är too lost in love, tyvärr?


Nu ska jag ut på äventyr! :D

När desperationen tar över.

Helt sjukt vad desperat och aggressiv man blir när man inte orkar gå
15 meter och in i huset för att hämta en ny tub..



Piss-dag

Idag är ingen bra dag. Jobbat 11 - 19 ( okej, en kul grej hände som jag har tänkt på hela dagen ända sen dess.. iiih, :) ) och nu har jag snart fått hem filmen "You Got Served" som jag ska se. Ledsen för dålig uppdatering och sura miner, men det blir så ibland! Usch, jag hatar att vara sur. Jag är inte den sura personen, always look on the bright side of life, you know. Därför blir jag extra besviken på personer som får mig framställas som jobbig och dum i huvet, fast att det kanske är dom som är det egentligen. Det blir liksom bara fel av allting då. Varför inte bara vara tydlig och ärlig från första början? Så slipper jag vara jobbig och sitta här och vara sur och besviken på hela världen. Japp, håller där. PUSS!

Film-tips!

Gosch, vad jag älskade Stomp the Yard! Riktigt bra, den rekommenderas starkt! Smälte ju varje gång Columbus Short, som spelade huvudrollen, tog ett danssteg. Raawr, är man dansare så är man! (Har varit, för min del just nu.. :( Men man saknar ju det massa när man ser såna här filmer!)



Pssst,

Förresten måste jag bara säg att jag gör karriär på Speed Racing på Facebook! Haha.
Kolla hur fin bil jag har nu, min drömbil :)



Stomp the yard

Tjoo. Har egentligen inte så jätte mycket att skriva. Har ni tänkt på förresten, att när man sitter så mycket vid datorn som vissa av oss gör så börjar man skriva ord som man inte alls hade tänkt skriva. Det kan jag göra på sms också ibland, t ex om jag ska skriva "jag" så skriver jag "bra" eller något annat helt opassat, det går liksom av bara farten. Anledningen att jag kom att tänka på det nu, var att när jag skrev meningen här ovan "Har egentligen inte så jätte mycket att skriva.." så skrev jag först känner istället för mycket. Hur går det ihop liksom? Mina hjärnceller spelar att spratt med mig ibland. Rätt ofta.

JAG LÄNGTAR I ALLA FALL TILL STOCKHOLM OM 3 DAGAR MED BÄSTIS! Det ska bli så härligt att komma iväg. Och handla julklappar, har lite panik nu faktiskt. Inte en enda är inhandlad, men jag tänkte fixa allt i vår kära huvudstad. :)



Håller på att ladda hem en ny film nu - Stomp the yard. En dansfilm, finns det bättre? :D
Så nu är min kväll räddad!


Lussebak

Japp, jag håller på att baka lussekatter här hemma. Det är ju trots allt bara 2 veckor (!) kvar till julafton, så jag kände att det var dags för lite gottit. :)



Julbord och glasögon på vift.

Shit, vilken helg!

Min fredagnatt blev inte alls som jag trodde. Hoppades på att jag skulle hämta mamma och pappa vid typ 1 - 2 på natten.. Men vid halv 1 orkade jag inte hålla ögonen öppna längre så jag gick och la mig, med kläder på så jag skulle vara redo att köra. Halv 4 (!!!) ringer mamma.. "Hej, kan du hämta oss nu?" Hm. Dom är ju värre än oss? Så det var bara att masa sig upp och starta bilen. Var hemma igen vid 4 och 2 timmar senare ringde alarmet.. sådär sugen. Då var det alltså jobb som gällde..

När jag jobbat färdigt igår så körde jag (först en snabbis inom min man) hem till Ursula för tillfixning.. Och det tog sisådär 1,5 timme sen var vi redo och begav oss till Jenny där den lilla förfesten var. Satt och pratade och drack lite sen gick vi bort till slottslängorna där julbordet var. Och var mycket folk det var! Och liveband, eller ja.. Partyfabriken var där och underhöll, men dom sjöng iaf och det var skit kul! :D Jag hade en toppenkväll, verkligen!

När vi skulle hem så gav Ursula mig mitt glasögon-fodral (med glasögon och linsbehållare i), för hon hade haft det i sin väska hela kvällen. Jag stoppade ner det i jackfickan och sen när jag kom hem till Basse och skulle pluppa ut linserna och på med brillsen så var fodralet borta. Mina nya fina Fendi var borta! Jag fick panik, ringde Daniel i hopp om att han skulle vara kvar på slottet för att kolla om jag tappat dom, men det var han inte. Tänkte då att dom kanske kunde ligga i Lindas (hon jag åkte med hem) bil, men hennes nummer hade jag ju självklart inte så jag kunde inte göra så mycket mer. Tvingade Basse gå ner och hämta två skålar, en till höger och en till vänster lins, med vatten som jag kunde lägga dom i under natten. Två små linser i stora yoggi-skålar, såg lite kul ut :p Sen drömde jag mardrömmar om mina glasögon inatt! Haha. Fick tag på Lindas nummer idag och ringde och hörde om hon hittat dom, och jaaaaaaa det hade hon! :D Sån jävla lättnad. Annars, allvarligt talat, vet jag inte vad jag hade gjort. Mina brills är ju min syn!

Vaknade upp sådär härligt bakis idag, trodde huvudet skulle sprängas. Och det gjorde det nästan också när jag kom på att jag skulle spela match några timmar senare. Visserligen bara träningsmatch, men ändå. Fast det gick bra iaf!

     
1. Johan och Jenny  2. Anders, kalasfull hela kvällen igenom.  3. Marina, och bilden talar inte sanning - så nyttiga var vi inte riktigt..

   
1. Jag och Ursula  2. Vi vid vårt bord, och jag är mest social med mobilen..  3. Ursula och jag igen!

   
1. Mina kollegor, haha.  2. Preem  3. Jenny & Johan?

   
1. Ursula och stelopererad  2. Daniel och Ursula  3. Anders och Ursula, haha.

Oh my...

Haha, hittade en bild på mamma & pappa på Ursulas blogg.
Jag hann ju aldrig se dom innan dom for iväg.

Såhär hade mina föräldrar sett ut på 20-talet, hothothot:

Revolution!

Shit vad härligt det var! Ett gym-kort är nr 1 på min önskelista, absolut! :D Efter gymmet la jag mig i solariet och sen sprang jag inom Konsum och köpte frukt och nu sitter jag här. Hemma. Själv. Och äter frukt. Och jag känner mig så bra! :) Ikväll var jag bra.

Och resten av kvällen ska jag bara sitta och titta, typ. Ska hämta mamma & pappa inatt och när det blir har jag ingen aning om.. Så jag får helt enkelt vänta och se, kul.

Imon börjar jag jobba 07.35 iaf, sen jobbar jag till 16. Därefter blir det plattan i mattan hem till Ursula för att bli sminkad och byta om och fixa till håret och 17.30 ska vi vara hemma hos Jenny på förfest.. Vid 20 glider vi vidare till Slottslängorna där det väntas julbord och partyparty :) Viiilket innebär ganska lite blogg imon. Men en fest är jag värd nu, har faktiskt inte festat sen den 9 november och det är en månad sen! :D


Fick bli en till bild från Turkiet. FÖR ATT JAG SAKNAR MIN ANANAS!

Freeedaag,

Fy fan vad sur man blir. Jag hatar de nya korten med chip, hur många som helst glömmer ju kvar sina kort i kortläsare med chip! Hörde på radion att en butik nånstans i Sverige hade haft ca 70 kort kvarglömda - på en vecka. Och nu har även pappa gjort det, glömt kvar sitt kort. Och då har nån idiot utan hjärna stått bakom honom i kön och sett hans kod och snott kortet och nu tagit ut över 5000 kr från det. Pengar som han troligtvis inte får tillbaka. Ah, vad är det för själviska och hänsynslösa idioter det finns?! Det skulle ju vara julklappar till mig :( IDIOT. (Haha, där framstod jag själv som självisk, men det var inte så jag menade!)

Yeye, shit happens. Idag ska jag klippa mig iaf! Och det ser jag fram emot. Efter det blir det jobb direkt, fast bara 4 tim. (15 - 19) Får hoppa in och ta Ursulas sista timmar eftersom hon ska sminka min mamma till en 20-tals fest ikväll! Vad gör man inte för sin mor? Och direkt efter det ska jag och Sandra gymma. Ja ni läste rätt, medans de andra häller i sig alkohol på fredagkvällen så pumpar vi på gym. Va, vad har hänt?

Så ha en bra fredag allihop! :) PUSS!



Stekarbild från Turkiet - 08. För vem vill inte tillbaks?

Sony Ericsson W902

Har suttit och pillat med min nya mobil ända sedan jag kom hem nu, dvs typ 4 tim.. Haha. Verkligen no-lifer idag! Det är den bästa musikmobilen på marknaden sa han, och det märks på ljudet. Bajsbra! :D + att jag fick två små söta högtalare till.. + att det är 5 megapixel - kamera och + att det är 8 GB minne på den, som jag inte riktigt förstår hur jag ska kunna fylla? Har redan fyllt den med ca 100 låtar och har 7 GB kvar...Men märks det att jag är nöjd eller? :D

NU: film! Blev inget igår, så jag tar någon av de två idag. Lutar åt Djävulen bär Prada, faktiskt.


(Visade sig att Lisa också fått ett sånt skumt SFI-sms.. jag tror det är ett påhitt. Läste i tidningen igår att det finns något liknande, fast de ringer istället men bara en signal så att man ska ringa upp. Och om man då ringer tillbaka till det här numret så kostar det 70 kr/min. Så antagligen vill de som skickat detta skumma sms att man ska svara på det och så kostar det miljoner.. typ.. Min teori iaf.)


Ändrade planer,

Nope, blev inte alls något Kristianstad. Kände att tiden inte räckte till + att jag ändå inte skulle köpa något, mer bara vara ett sällskap :)

Så nu sitter jag här och väntar på att paps ska slita sig från jobbet (han jobbar hemifrån) och ta mig till Bromölla och en ny mobil! :D Den här hade jag tänkt mig;








Bjuder på en ego-bild också, yäääy!

Ge mig Lilly!

Världens sötaste unge, jag ska kidnappa henne!
(Vänta tills ca 1.30 när hon är med hos Oprah..)

Helt sjukt,

SFI-vadå?

Sjukaste sms:et imorse - "Hej. Du måste lämna tillbaka din bok till SFI. Hälsningar SFl-lärarna." Whaaat?! Va fan är det? Haha.

Misstänkte att det var något från KomVux och ringde till Vickan och tänkte höra vad detta handlade om. Då visade det sig att hon också hade fått ett sånt sms. Och hon hade varit smart nog och klurat ut att SFI måste stå för Svenska För Invandrare. Haha, nått skumt är det........... Så vi bestämde oss för att skita i det, tills vidare.


Snart blir det Kristianstad och sen ny mobiiil! :D

Torsdag

Idag ville nog inte Gud, kanske djävulen i detta fallet, att jag skulle få sova så länge jag ville. Kl 7 startar pappa trädgårdstraktorn som står precis under mitt rum så det dönar i hela huset.. För det skulle komma några män hit som behövde den. En halvtimme senare ringer hemtelefonen, och signalen på den bärbara jag har är hemsk! Självklart låg den på mitt nattduksbord, precis bredvid mina öron... Och den går inte att stänga av heller, förren någon har svarat. Och sen vid halv 9 skickar Sandra femtusen sms och ville komma hit för hon hade ingenstans att ta vägen. Så nu ligger hon inne i min säng och sover, medans jag sitter här och kan inte somna om. Haha, cp-morgon.

Lalalaa,

Nu ska jag se det nya Prison Break-avsnittet som jag laddade hem under tiden jag tränade, och sen blir det nog en film. Råååkade sno med mig "Djävulen bär Prada" och "United 93" (den som handlar om terrorattacken mot World Trade Center den 11 sep.. eller gör den det? Jag har fått för mig det iaf! Haha.) hem från Basse, så jag får se sen vilken jag känner för! ;)




Godnatt vänner.

Dress like a princess,


Här är de två klänningarna jag köpte och har tänkt mig till festen på lördag,


Från Schack Matt, 399 kr.


 
Från MQ, 499 kr.


Kan ju dock bara ha en på mig, och jag tror faktiskt det blir nr 2..
Jag tycker den är strået vassare, med rosetten där i midjan ;)


NU: träna fotboll, wiie!

Onsdag

Shit vad jag rännde ut och in på Preem igår när jag skulle stänga! Haha. Först fixade jag klart allt, larmade och ställde mig utanför dörren och skulle låsa. Känner att det är lite extra kallt om mina fötter och tittar ner - inneskorna är på. Bara att vänta tills larmet var på, sen öppna dörrarna och gå in och larma av och byta skor. Sen göra om allt en gång till - larma, ställa mig utanför och sen låsa. Och då när man låser ska lamporna inne i butiken släckas, annars är det någon bakdörr man glömt låsa. Och självklart släcks det inte, så då fick jag vänta igen på att larmet skulle gå på, sen öppna dörrarna och larma av och leta upp vilken dörr jag glömt låsa. (Såg då att jag glömt stänga av alla TV-apparaterna också, så det var nog bara bra! Haha.) Sen ut och göra samma sak en gång till - larma, ställa mig utanför och hoppas på att allt skulle släckas när jag vred om nyckeln. Och det gjorde det, tredje gången gillt! Heja mig. Inte nog med att det var kolmörkt, jag var livrädd och längtade efter B's säng. Om någon sett mig då måste dom trott jag gick på något.. haha,

Idag händer det inte så mycket, har en svart bil som jag tänkte tvätta så den blir gul igen. Men det tar jag på Preems biltvätt, billigast så! Haha. Sen ska jag träna ikväll, wiihooo. Men nu ska jag ut och locka håret för att testa inför lördag! ;) Hörde att Ursula hade provsminkat sig, men eftersom jag hoppas / tarförgivet att hon fixar sminket på mig på lördageftermiddag, så ska jag provfrisera istället! :D Haha.

CIAO BELLA.


Jag är ensam,

Står på jobbet nu och jag måste bara säg att det är duktigt dött här idag!
En kund då och då, annars är jag rätt mycket övergiven. Japp japp.
Kom och sällskapa?


Kan passa på att tipsa om en gammal, men sjukt bra låt jag lyssnar på typ 24/7..




(Eyy, 1 person ifrån läsarrekord igår.. det kommer.. ;)

Tisdag

Hoj hoj,

sovde hos basist inatt, dock ensam för han var vaken hela natten och sen drog han till skolan. Hade satt alarm på kl 10, men bestämde mig snabbt för att somna om när jag tittade ut och såg hur äckligt och dimmigt det var. Så där låg jag och snoozade i 1 tim innan jag orkade slita mig och köra hem! Det var mys och idag ska jag jobba 15 - 22 sen tar jag sovet i Hosaby igen, i love it.

En kul grej är att jag blev medlem i MQ i höstas nångång.. Jag gick då med på mammas kort, alltså skaffade ett eget kort men som var knutet till hennes. Inte mer med det tänkte vi, men så igår fick jag hem ett alldeles eget guldkort bara för det! Haha. För mamma är guldmedlem, så nu blev helt plötsligt jag också det.. DET kallar jag att glida på ett jävligt bra bananskal / räkmacka / vadnivill.. ;)

Och på fredag ska jag klippa miiiig! :D Gosch, vad jag längtar. Ska även ta ut de koppar-färgade slingorna då.. Har tröttnat lite, det var typ som "det är kul med pannkakor en gång i veckan, inte sju..". Jaa.. Håller där, rätt tomt idag.



Bjuder på en söt bild på mig och bästis för längesen,

Gym

När jag pratade med Sandra fick hon mig att följa med och gymma, och shit vad kul det var! :D Pilatesboll är nog min nya favorit numera, hell yeah. Det blir det en fortsättning på!

Efter 1,5 tim där kilade jag in precis bredvid och solade lite och sen till Konsum för att köpa te-grejer.. (Sån pinne med en boll av nät som man har lös-te i.. förstår ni?) För till det här chaiet jag har köpt måste man tydligen ha såna, fick jag förklarat för mig. Och det hade vi såklart inte här hemma.. Så nu ska jag ta en dusch och sen mixa med chaaaiiii, kan sluta hur som helst! (:

Sen ska jag myyysa,

Chai? Te? Latte?

Jag hittade faktiskt två klänningar idag. Först en på Schack Matt och sedan gick vi in på MQ i Sölvesborg, och där såg jag en ännu finare svart liten partydress. Men vi sket i det då och körde till Karlshamn istället där jag köpte den och ett par svarta vantar :) Dom var mys. Så nu är frågan om jag ska behålla båda klänningarna eller lämna tillbaka en av dom? Dom är ju ändå rätt lika...

Sedan satte vi oss på Briggen och åt lite mat, sallad för mig och bakad potatis för Emmie. Jag tog även en chai-latte då, fast så jätteförtjust blev jag inte. Dels för att hon glömde bort att göra den först och dels för att det var mest mjölk. Så när vi gick ut fanns det en sån liten söt te-bod precis bredvid så vi kilade in där så fick jag för mig att köpa hem Chai för att göra eget chai-te och chai-latte. Köpte även kaffe med apelsinsmak - spännande!

Så ja, jag vet inte riktigt hur jag hade tänkt men nu skulle jag då sätta igång och fixa min chailatte.. Och jag har ingen aning om hur man gör! Jag satte mig och googlade lite, men där fanns mest recept på hur man gör eget chai.. Mitt är ju redan klart! Så kvart i ska jag ringa Sandra så ska hon hjälpa mig, för hon brukar göra sitt egna chaite. Haha :) Någon som har något annat bra tips kanske?


'
Chai har en smak av kardemumma,
det är det som gör det så gott! :)

Shopping!

Jag har haft sån shopping-mani de senaste dagarna, så nu ska jag åka in till stan och möta upp Emmie.. Sen tar vi en sväng till Karlshamn också, eftersom hon börjar jobba kl 2 där och jag har hittat massa fint på MQ i den stan ;) Fast jag ska ändå spara mig till Stockholm nästa helg.. DÅ blir det shoppashoppashoppa! (: Så nu tjuvstartar jag bara lite, CIAO!


RSS 2.0