Home, sweet home.

Nu är jag heeeemmamamama igen! :D Eller ja, har varit det mesta delen av dagen. Helgen har varit jättebra iaf! Idolfinalen i Globen i fredes var mäktigt. (Bilder osv finns på bilddagboken, lägger upp bilder här imon om jag hinner. Annars på onsdag!)

På lördagen festade vi med Elin och några killar från Tyresö. Dom var störtsköna och förfesten var jättekul! Sen tog vi taxi (bara 2,5 mil..) in till city där vi gick på nån pub. Min kväll blev väl inte så lyckad, pga olika saker, men dom andra hde nog kul iaf! :) Var hemma vid 4 på morgonen sen sov vi bort halva söndagen.. skönt! Emmie upptäckte att hon hade glömt sin tröja på förfesten så vi bestämde oss för att ge oss ut på äventyr med Jennas bil i Stockholms-trafiken.. och det går ju inte jämföra med Sölvesborg. 4 filer, 5000 olika avfarter att välja på, folk kör som dårar, rondeller med trafikljus mitt i allt (?) och kör man fel så kör man fel - det går inte att ångra sig. Haha, och det var precis det vi gjorde på vägen hem. (På vägen dit hade mest tur att vi hittade, vi körde efter bussen vi hade åkt med dit kvällen innan.. såg rätt kul ut när vi stannade bakom den på busshållsplatserna..haha) Iaf, vi skulle köra mot söder men vid en avfart fick vi lite panik och hade typ 5 sekunder på oss att betsämma oss så vi valde mot Sundsvall - vilket var åt norr. Men det var inget att göra åt, vi fick snällt fortsätta köra.. Till slut var vi påväg mot Bromma och hittade då ett ställe att vända på sen var vi på rätt håll igen och tog oss hem utan minsta lilla krock! Det är en bragd bara det. Haha.

På söndagskvällen var vi helt döda efter att ha gått och shoppat två hela dagar + festande så vi bara chillade med middag, film, chips & dip och lussemys! Dvs glögg, lussekatter och pepparkakor. Det hade jag längtat efter! :D

Idag hämtade vi upp Elio vid tunnelbanan sen begav vi oss mot Bromma och flög hem. Robert Aschberg var på samma flyg, coolt ;)

Nej, nu kommer nog Basse vilken sekund som helst så jag ska avrunda! :p PUSSOCHKRAM, bilder kommer när har jag tid.

Kommentarsfält

Skriv din kommentar i fältet nedan.




Remember

- ditt namn

- din mail


- din blogg


DIN KOMMENTAR


Din IP-adress sparas automatiskt. Kommentarer som anses stötande eller bara är allmänt idiotiska godkäns inte. Likaså kommentarer fulla med spamkommentarer eller länkar.

Trackback
RSS 2.0