Nyårsafton

Tjolahoo. Och godmorgon! Nu ska jag köra till jobbet. Yepp yepp, ni hörde rätt. 10 - 17 idag sen snabbt som fan hem till Jennyann och in i duschen. Får hoppas jag hinner bli klar till kl 18 då middagen ska serveras och en hel drös brudar sitter vid bordet. Sedan bär det vidare till THE big party där badtunnan väntar! Awesome =) Så ja, hej och hejdå. Det var alles för idag. Hoppas ni får en bra nyårsafton och att ni lyckas pricka in nyårskyssen! ;) PUSS&KRAM.



Tittut

Tjohooo, I'm alive! :D
And I've got some news..

Onsdagsångest

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte! Är inte jobbsugen nånstans idag. Skulle gjort vad som helst bara för att ligga hemma i soffan hela dagen. Ja, helt seriöst. Jag skulle kunna göra det varje dag faktiskt, för jag är bara så trött nu för tiden så det hade varit precis lagom anstängande. Åhå, ända till 19 ikväll med.. Stort BLÄ på det. Jaja, nu ska jag sluta deppa :) Det är ju nyårsafton imon! PUSS,


Du tog förgivet att jag kunde, men du glömde fråga mig.



G'NIGHT


Don't hold on too tight, I'll make it without you tonight.

Fast den riktiga anledningen till att det blev lite mellandagsrea-shopping i Kristianstad idag var för att jag skulle till Caroline på Ren Hud och fixa mina ögonbryn! :D Lite färg, vax & plock senare var dom som nya. I'm ready to hit nyårsafton.


Haha, jag kunde inte låta bli. =)


We're gonna shop. Shop 'till we drop!



Nyårs-smink! :D Mascara, stenar & glitter från Make Up Store.







Skor från Din Sko. 249 kr, reakap! :)



 

Ytterkligare lite reakap från Stadium.
Mysbyxor från Nike - 249 kr
Myshoodie från Puma - 299 kr





Ett par nya jeans från MQ. Av märket G-STAR - 1099 kr






WIIIE, nyårsskor! Eftersom jag valt att ha en 'gammal' (har använt den en gång..) klänning så satsade jag på att köpa ett par nya skor istället. Så dom här fick det bli, 750 kr från Scorett!


Hey ho, let's go.

Idag tänkte jag ge mig på det här med mellandagsrea. Ska strax köra och hämta Johanna och sedan pyser vi vidare mot Kristianstad. Jag tycker inte om rea egentligen, det är alltid så stökigt i affärerna och så är det bara de fula sakerna som de rear ut. Men men.. vi får väl se om jag kommer hem med något kap ;) Have a nice day.


Inte så jätteglamourös bild kanske, men det bjuder vi på! =) Sommar09.


Büs

Tar en promenad och lite film på det! ;) CIAO.

Världens sötaste vovsing!

Men det bästa är ju ändå att min kompis Lisa har skaffat sig en hundvalp. Och inte utav vilken ras som helst, utan det är en mops! OCH JAG ÄR INTE ALLS AVUNDSJUK?! Den 12 januari (tror jag det var va?) får hon hem den och gissa vem som kommer stalka den stackars jycken 24/7...... :) La la la.


Kise says hellu

Snart 5 veckor gamla, ♥














(Och du, Emmie Bengtsson, som har kommenterat och vill ha en kattunge. Ledsen för att jag meddelar så sent, men en utav dom är din om du fortfarande är intresserad. :) Maila mig på [email protected]!)


Vi har blivit som dom, som aldrig får bli.

Nu ska jag vara sjukt lat och slå på en film. "Obsessed" heter den, en film med Beyoncé..
Vad tror vi? Hiss / diss? Återstår att se! =)


Dagens


dresscode: whateverlaysinfrontofyou
(jag är mest nöjd med matchningen av stumpor måste jag ärligt erkänna!)


I brist på annat: EN LISTA!

Ja, för en lista har jag nog aldrig gjort här i bloggen tidigare. Inte vad jag kan minnas. Here we go!


Nämn något som gjorde dig glad igår: När Jenny från jobbet ringde och sa att hon tar mitt pass idag!

Vad gjorde du kl 08 imorse: Snarkade

Vad gjorde du för 15 min sedan: Drack mitt kaffe framför datorn

Det sista du sa högt: "Ska du kissa får du kissa där inne!" (Jag försöker pott-träna kattungarna..)

Det senaste någon sa till dig: Mjau

Vad har du druckit idag: Kaffe

Vad var det senaste du åt: K-special & fil

Vad var det senaste du köpte: Jag fyllde på mitt solkort igår. Om det räknas?

Vad är det för färg på din ytterdörr:
Vit

Vad är det för väder hos dig nu: Tråkigt töväder/höstväder

Godaste glassmaken: CHOKLAD! Lätt som en plätt.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Hm ja. Eller jag tror med på en attraktion vid första ögonkastet!

Sover du tungt: Nej. Inte i vanliga fall.

Drömmer du mardrömmar: Ibland. Drömmer gör jag iaf, kommer alltid ihåg mina drömmar. Inatt drömde jag att jag & Kenza var bundisar och var på något nyöppnat nöjesfält och åkte massa karuseller.

Trivs du med ditt jobb: Till och från.

Favoritklädsel: PARDEEEY!

Favoritlåt just nu: Oj. Det måste vara Alicia Keys - Empire state of building. Eller Try sleeping with a broken heart. Någon utav dom.

Vad ser du om du tittar till höger: En soffkant

Vad gör dig glad just nu: Att nyår närmar sig. För en gångs skull ser jag fram emot en nyårsafton! Jag tror det kommer bli toppen!

Vad ska du göra härnäst: Jag vet inte. Planen var ju IKEA idag (därav att Jenny tog mitt pass) men det blev ändrade planer. Så jag tror jag ska pilla lite i min kommande walkin-closet. Det har stått rätt stilla där ett tag nu.´

Höger eller vänsterhänt: Sjukt mycket höger

Humör just nu: Trött

Favoritgodis: LYSMELK! Ni vet dom små runda chokladerna bland lösgodiset. Mmmm.

Kläder just nu: Joggingbyxor och linne

Sommarplaner: None, faktiskt.

Hur många kuddar sover du med: 4 st

Spelar du något instrument: Nej. Har spelat piano och ibland händer det att jag sätter mig och klinkar lite.

Morgon eller nattmänniska: Jag tror jag håller på att bli en nattmänniska.. Innan var det morgon, men numer håller jag mig till natten.

Vad är viktigast för dig: Mina vänner och familjen. Nära & kära!

Är du kittlig: Ja. Kittlar någon mig under fötterna får jag panik. Det finns ingen hejd, jag klarar bara inte av det!

Snarkar du: Vad jag har hört, ja.. Haha.

Stjärntecken: Oxe

Äckligaste insekten: Alla insekter är äckliga.

Längtar du mest efter just nu: Att jag ska bestämma mig vad jag vill göra med mitt liv den närmsta tiden. Detta tar kål på mig. OCH SOMMAREN! Nercabbat och dunkadunka. Prrr.


 


Du har viljan att bli större, här är du redan stor.

Jaha, då var dagen slut. Dags att säga godnatt. Och hoppas på en mindre dramatisk natt än den förra. Hujedamej. Vaknade mitt i natten av en fruktansvärd blodsmak i munnen. Kände under näsan - nepp, inget näsblod. Försökte somna om men det gick inte. Den otroligt svinäckliga blodsmaken vägrade ge sig. I säkert 10 min. Sen började det flöda under näsan. Som om hela Östersjön hade förvandlats till blod och tryckt in sig i min näsa och bara skulle forsa ut. Och nej, detta var ingen mardröm. Fick pyssla om min idiotiska näsa en stund, FÖR DET ÄR JU VERKLIGEN DET MAN VILL PYSSLA MED KL 4 PÅ MORGONEN, sedan gav det med sig. Sen sov jag, jisses vad jag sov.



Misstänker att det är min kära mor som smittat mig med hennes förkylning - med tanke på alla 20 nysningar jag även haft ikväll. Heja! Det ser jag fram emot. NU: godnatt!


Lazy Sunday

Spelade lite träningsspel mot Jämshög ikväll med fotbollen.. det var inte nådigt. Herrejisses vad fet man måste ha blivit efter all julmat! Haha. Sjukt segt, men kul var det! Resten av kvällen blir det soffläge med Underbar och älskad av alla och pocpornen. Sjukt najs ändå.


Snart tresiffrigt..

Men om ni har en timme eller två över så kan ni ju alltid gå in på min facebook och läsa alla dessa otroligt onödiga och fullständigt ogivande, men ändå så fantastiska kommentarer på en utav mina statusar. Hett tips.




Lite julklapps - visning



En jättesöt blingande hund-spargris. Sparhund? Nåja, fin var den iaf !=)





Björn Borg - trosor!





Armband från DIDDI. Men det var tyvärr för litet så det ska tillbaka!





Björn Axén's volumaster! :D Skitbra!





Hårprodukter från Lanza. Schampo, leave in-balsam och volym-puder (som jag redan hade en burk av, men det går åt!) och ett armband med massa fina ord på!


Detta var inte allt, men en del av det! + att jag och Emil fick ett stort gemensamt paket som vi inte hade en aning om vad det var i. När vi öppnade det var det en kartong full med träklossar och mitt bland allt detta låg det massa pengar och trisslotter! Den var lite svår att lista ut ;) Haha. Jag hade iaf vinst på 4 av 5 och Emil fick bara nitlotter. Mohaha.


Samsung S8000 Jét

Jag funderar väldigt, väldigt, väldigt starkt på den här telefonen. Vad tror ni? Kap?


Oh la la...

Världens sämsa bloggdag idag, jag vet. Under all kritik, men jag tar den. Jag bättrar mig imon! Innan jag lämnar in måste jag bara säg en sak. En sjuk sak. För några år sedan var det en kille från Sölvesborg, eller han hade precis flyttat hit då, som skrev till mig skitofta på MSN. Han kom från ett annat land och kunde inte svenska så bra då och hade inte utseendet med sig om man säger så. Såna tycker man ju mest bara är jobbiga, eller hur?

Nu är det så att denna person brukar komma in på Preem då och då. Häromdagen fick jag en chock, det var liksom "What?! Vad har hänt?". Han var där idag också och exakt samma känsla. VET NI HUR SNYGG MÄNNISKAN HAR BLIVIT?! Helt galet. Man skulle tagit han när man hade chansen! Haha. Brun och grann också. Ah. Ögongodis! Dags att leta fram grabben på msn igen! ;) Det var bara det, lite The Hills nu och sen godnatt!


Hellu

Står på jobbet nu. Och har så gjort sen kl 10 imorse. Jippi. Har i skrivande stund 4 tim 49 min och 37 sekunder kvar att jobba. Segt, men 12 timmar på annandagen ger ju lite klirr i kassan trots allt. Bara att bita ihop :) Skulle mest bara visa att jag lever. Så, nu vet ni det! PUSS.


Emma-klämma 20 år!


klänning gina tricot / overknee-strumpor indiska / skor scorett / halsband MQ / ringar från pilgrim, edblad & min nya från laila bagge's rock by sweden.



Tråkigt nog blir det nyktert för min del ikväll. Jag är så sjukt trött + att jag ska upp och jobba imon. Igen. Så det blir mest bara ett hej & hejdå-besök.. Nåja, dags att kila. Ha en bra kväll! =)


But I can't and I won't live a lie




and you take your time
and you stand in line
where you'll get what's yours
I got mine


Julafton 2009

..och som de senaste åren som var det jag som fick asa på mig mössan och agera tomte!







Hjälpreda nr 1!





"Hjälpreda" nr 2..




Mormor & Emil





Jag i väntan på att få leka tomte! :)





Ser ni katten? :)





Dagens höjdpunkt var ändå att få mumsa i sig mina TOTALLYCKADE cupcakes!
Fy fan vad goda dom är. Helt galet. Bananas.






Och vet ni vad? Nu ska jag sova! Yepp, så kul slutade min julafton. Haha. Men så trött som jag varit idag har jag aldrig varit på en julafton tidigare, och att jag ska upp och jobba tidigt imon igen gör ju inte saken bättre. :( Ska ta ett avsnitt av The Hills först, fick hem den första säsongen när jag beställde från nelly.com sist, så jag tänkte att jag skulle försöka ta mig igenom den.. nångång :p Med början NU! Godnatt, ♥


Tomtefrida




Nu ska jag köra och öppna Preem och sen stannar jag där till 14.
Därefter åker jag hem och julmyser med min familj! :)


Merry Xmas

Godmorgon & God Jul! =)

Hiss eller diss?

En liten snabbis bara.. vad tycker vi egentligen om Laila Bagges nya klädkollektion? Den finns att klicka hem på nelly.com, men jag vet inte riktigt.. hennes poserande är typ.. what? Stelt och fult. Plus en alldeles för hög prislapp, smyckerna är skitsnygga men kläderna är fan inte så snygga som dom borde vara till det priset.


Kvällen i bilder








Lille Jul

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva just nu, ni som är lediga idag eller bara jobbar halvdag kan ju vara lyckliga jävlar. Själv har jag 10 timmar framför mig idag. För jag ska typ fira jul på Preem detta året. Tjohoo.

Nej, nu ska jag inte vara bitter. Jag har ett jobb. Jag är glad över det. Men ibland känns det lite som man väljer mellan pengar och vänner/familj. Och idag gör det mig bitter. För idag hade jag kunnat skita i dom pengarna jag tjänar och stannat hemma med min familj och pysslat inför imon. Men vad spelar det för roll när jag ändå ska stå på Preem imon igen? Haha, åååhh..... skjut mig!


Ha en bra lille jul allihopa. Och Emmie, Emma & Elin (..och alla mina andra vänner som också ska träffas) - drick lite glögg åt mig med. Skänk en tanke åt mig så man skulle kunna säg att jag var lite delaktig också. :)


A woman's right to shoes

Haha, jag höll precis på att klicka hem ett par skor som jag sen kom på att jag nästan har.
Har ett par som påminner om dom :p Fast dom jag har är fulare än dom jag vill ha!






Den där ankan..

Hyyy, kom precis hem från jobbet. Upptäckte att det snöat ännu mer idag när jag praktisk taget kom ut och fick börja GRÄVA fram min bil. Den var som en liten snöboll. Stackarn. Och jag är fortfarande frusen, så nu ska jag mysa in mig i en filt och titta på Anna Ankas jul på TV3! :D Ni vet väl att hon har en julkalender på aftonbladet.se också? Om ni inte kan få nog av henne, vill säga ;)


Morning glory

Hej hopp alla glada. Hur mår ni i kylan? Jag har knappt hunnit tina upp efter Kristianstad-rundan igår kväll. Satan vad kallt det var! Hyy, fryser fortfarande.

Dagens planer är jobb och träning. 11 - 19 resp. 20 - 21.30.. så ja, detta var väl allt för idag :) Haha. Nej, inte riktigt. Jag lovar att göra mitt bästa idag iaf. Men vissa dagar blir det så!

PUSS,



En sommarkväll när jag, Emmie & Malin tog ett kvällsdopp i Ålunden =)
Det är sånt man saknar nu!


Erik & Calle

TILL DIG EMMA, på din 20-års dag =)
GRATTIS FRÅN MIG!
(igen..)












Still waiting..

Väntar bara på att videouppladdningen ska bli klar sen kommer det! ;)

Idolerna på scen i Kristianstad ikväll

Nu ska jag köra och plocka upp Elli inne i Sölvesborg sen glider vi vidare till Kristianstad och möter upp resten av gänget. Kl 20 står Erik & Calle från Idol på scen på Stora Torg! Och med tanke på alla 14 minusgraderna som är ute så blir det eskimå-outfiten på ikväll. Mmm. Hörs senare! =)







Update: Lilla torg var det visst! Haha. Och minusgraderna satt där dom skulle, vi var nere på - 16 i bilen dit. Hyyyy.

Blurr

Oj oj oj. Så dåligt det varit på denna fronten idag. Har jobbat nu till 17 och därefter var jag tvungen att springa några ärenden på stan åt mami, eftersom hon och pappa åkte till Estland idag och säljer ett av företagen vi har där. Så lite jul-ansvar hamnade plötsligt på mig, hur nu det ska gå. Men jo, jag fixar det nog :) Men som tur väl var ringde vi in vår förra städerska så hon kommer och julstädar här imon, så det slapp jag iaf. Tack och lov. Nåja, ska bara få i mig lite mackor (vad äter man annars när man är hemma själv?) sen återkommer jag! :)



Sleep tight!




Godnatt, ;)


So why not then hold on to a broken dream or just hold on to love?


Dagen i bilder



Dopp-i-dopp-dopp..



HAHAHA! När jag gick i 6:an så hade vi en skolpjäs på min skola och då spelade jag Lufsen. Dagen efter såg tidningen här i Sölvesborg ut såhär! INTE OKEJ NÅNSTANS. Det värsta var att mormor hade sparat tidningsjävlen också.. och drog fram den idag. Usch.



Som alltid är det vi som klär mormors gran. Kusin Robin fick äran att toppa den med stjärnan!



Sen när är det okej med 12 minusgrader?!


Dopp i grytan

Hoho. Nu ska vi köra hem till mormor och dit resten av släkten (bara mammas bror och hans familj) också kommer så ska vi doppa! Det är en tradition vi har när det är jul och jag tycker det är jättemysigt =)



Dresscode: CHRISTMAS-CHILL


Heeråååå! :D


If we could party all night and sleep all day



my life would be eeeeeasy, my life would be eeeeeasy

I would drink and go out, out with my crew.
Party, party all the time - yup, that's what I do.
Mac models pop bottles, live like like a sheik.
Party Monday through Sunday, every day of the week!



JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIN KAMERA HAR ÅTERUPPSTÅTT! Fattar ni glädjen?! Jag hade gett upp hoppet och var t.o.m. och tittade på en ny kamera idag. Men jag tänkte att jag väntar till mellandagsrean och ser vad som händer då. Sen när jag kom hem pillade jag lite på den och vips, så åkte 'zoomen' ut. JAAA!!!!! Nu blev jag genast 2 500 kr rikare! Haha :D Fast den är lite opålitlig, den startar lite när den vill.. så den skrämmer mig ibland. Men med lite värme och kärlek tror jag att vi ska hitta tillbaka till varandra alldeles utmärkt! =)


Och bara för det kan jag ju visa min nya klänning jag klickade hem. Som jag tänkte inviga ikväll, för då jävlar blir det partaj! ;) Jag är ledig hela helgen!



I like it, like it. nelly.com, 249 kr. KAP!


Hello and goodbye

Jaha, hörrni. Hej och hejdå typ. Dags att pysa till jobbet, och stanna där i 11 timmar. TJOOHOOOO!!!!!!!!!!!!


Ja, jag var faktiskt seriös. Jobbar till 22 ikväll så.. festa lugnt! ;)



Christmas cupcakes

Hellu. Julbaket blev lyckat, inte minst mina söta cupcakes som var delicious! Lätt årets favorit. OCH OM JAG HADE HAFT NÅN TYP AV KAMERA SOM FUNGERAR SOM DEN SKA SÅ HADE JAG JU KUNNAT FOTA DESSA SÖTA SKAPELSER, men tyvärr. Allt jag hade i kameraväg gav upp idag. "Synd att vi redan har köpt alla dina julklappar." följt av ett litet hånskratt var pappas kommentar. Thank's..

Nåja, det var iaf dom här vi gjorde. Och receptet hittar ni här. Prova!



Das was alles für heute. Bis morgen, tschüss! (Haha, va? Vart fick jag det ifrån?!)



(Jo, en parantes till bara. Sen när var det okej att kommentera anonymt i min blogg när man är min vän? Är man inte mer vuxen än så? Jag trodde det.)


Streck

1. Min kamera kan inte starta. Den försöker, men det går inte. Det kostar 500 kr bara för att skicka iväg den på felsökning sen tillkommer typ 1000 kr för lagning. En ny likadan kostar nu 1995 kr. När jag köpte min för 1,5 år sedan gav jag 3200 kr. Kul. För 1995 kr har man ju verkligen i fickan varje dag och kan punga upp.

2. Min mobilkamera börjar ge upp också. Den funkar när den vill funka, om man säger så.

3. När jag startade bilen idag så for vindrutstorkarna upp trots att dom var grymt fastfrusna. Det lät inte bra. Inte alls bra faktiskt, det bara small. Sen när jag körde med dom igen så var det inte mycket till hjälp. Köpte dom nya för ca 1 månad sedan. Satsade på såna riktigt bra som kostade 600 kr. Bra jobbat, Frida. För 600 kr har du ju också råd att punga upp.

4. Jag tappade en utav mina vantar på parkeringen på ICA innan när jag var där. Var där med mami igen för en liten stund sedan för att handla ytterligare en gång, och då hade nån snäll själ plockat upp den och satt den på en pinne inne bland kundvagnarna. TACK, DU SNÄLLA MÄNNISKA! Du räddade min dag lite grand.


Just nu håller jag och mami på med julbak för fullt. Det blir rocky roads, tigerkaka med apelsin och saffran (fast utan saffran, för det glömde vi köpa..) och cupcakes med smak av jul. MUMS!


  
Cupcake i New York i somras, från samma bakery som tjejerna i SATC var och åt på.
Satan, det stället kunde göra cupcakes. Det skojar man inte bort. Godaste någonsin! =)


Den fina vinterdagen blev en helvetesdag

Ah. Hur kan det finnas dagar då allt bara går åt helvete? Varför finns dom? Är det ens lagligt? Jag ser ingen mening med det. Jag är bara sur nu. Jättesur. Usch, vad sur jag är!


Relax! Go nuts.








Underbara vinterdag

Orkade inte sitta inne hela dagen så jag masade på mig promenadskorna och gick ut i det härliga vädret. Det gjorde jag bra! Kallt var det, jag trodde ett tag att mitt ansikte skulle frysa till is. Och att jag valde att gå lite off-pist, där ingen annan gått tidigare, gjorde ju inte saken bättre. Flåset fanns där må jag säga. Pust. Men det var det värt! :)

Och eftersom läget fortfarande är kritiskt för min stackarns kamera så fick det bli bilder med mobilkameran. Men det funkar det med, ibland. Papi tog med den till Audi Video i Bromölla nyss och skulle höra om dom kan fixa den.







Haha, jag var bara tvungen.. jag bjuder på den!

(Det är vid såna här tillfällen jag är glad att jag inte bor i stan. Osminkad, flåtigt hår upp i en toffs, "bad hair day"-mössan på, fula kläder och UT! Utan att behöva bry sig om att man är ful. Perfekt!)





I thought love would be my cure but now it's my disease

Om ni inte har något att göra nångång, så rekommenderar jag starkt att lyssna in Alicia Keys nya album på Spotify. Det är så grymt bra! Jag satt uppe lite extra länge inatt bara för att jag ville gå igenom alla låtarna.. en andra gång ;)



Put it in a love song (feat Beyoncé)



Empire state of mind (part II)



Try sleeping with a broken heart
 



Vintermorgon

Är det inte en helt underbar morgon? Några minusgrader och solen kikar fram.
Jo, jag tycker det!




(Nu när jag skulle starta min kamera igen efter att ha knäppt dessa bilder så går det inte. Den startar inte! Den försöker starta sig själv, men den får inte ut den där 'zoomen' ni vet. Jag vet inte vad det heter. Åh, jag är lite ledsen för det.. :( Ska en kamera inte hålla mer än 1,5 år?)


YES, jag har en date!



PERFEKT att jag spikade en date så precis innan läggdags.
Nu kommer jag sova riktigt gott! ;)

GNIGHTYY MY DEAREST, ♥


Hoppas inte mami läser min blogg

Hon är ju ifs så nyfiken på allt nytt som kommer, hon skaffade sig facebook men lika snabbt ville hon bli av med den för det var för krångligt. Så det förvånar mig väl inte om hon provar på det här med blogg också snart.

Nåja, det var inte det jag ville ha sagt. Utan att jag fick hem hennes julklapp på posten idag! Och jag vet att hon kommer bli sååå glad, för detta är en sak som både hon och jag har spanat på i typ två månader. Ända sedan vi såg den i en affär i Karlshamn.

Oxxo-klockan!
Den står på båda våra önskelistor. =)





Det roliga är att idag när pappa ringde och berättade att den hade kommit sa han att han hade en avisering som var till mamma och en som var till mig. Haha. Jag har en liiiiten aning om att jag har beställt en till henne, hon har beställt en till mig. Men schhh.. man vet aldrig. Oavsett vad så ska denna bli min! Jag skrev ju för ett tag sedan att jag spanat på något som jag ska belöna mig själv med, det var denna jag menade. Men tyvärr var den slutsåld i affärerna då. Men visst är den snygg?!


Lyckan är som bortblåst

Min dröm-kavaj. Den snyggaste kavaj jag någonsin skådat. THE kavaj som jag skulle klickat igår när jag fick lön. Går in på sidan och ser 'slutsåld' som status. Okej, tänkte jag. Utan att veta vad som väntade mig. Det var ju inte så farligt att den var slutsåld. Nej nej, det värsta är att den inte ska komma in på lager igen!!! "Vi hoppas att du hittar någon annan kavaj i vårt sortiment!" avslutade dom sitt meddelande. Jaha, är det nu jag ska gå och begrava mig själv?


♥ ♥


Missa inte bonde-Rogers speedos ikväll!

Jag menar - vi har ju redan sett honom go bananas hemma i badkaret, vad kan vara värre än det?
Nu kl 20 på TV4!







Och jag erkänner i smyg att jag gillar det






Hard work work

Uh, idag är ingen bra dag. Riktigt jävla trött. Och så ska jag hålla på ända till kl 19 ikväll med, herregud. Wish me luck.


Dagens mini-shopping

Att åka till Kristianstad på sin lönedag och tro att man inte ska handla något till sig själv är värdelöst. MEN jag snålade idag, det blev bara ett litet impulsköp! Dock klickade jag hem en klänning när jag kom hem, men den visar jag när jag fått hem den!


Leggings från Carlings, 179 kr.




G O D N A T T !
= )


Plötsligt kom vintern till Sölvesborg


Minneslucka




Alltså, jag har funderat och funderat. Ända sedan sekunden efter det här fotot togs på Altona's beachparty den 8 maj har jag funderat. VEM TAR DET ANDRA FOTOT?! Ni ser ju hur jag glatt posar in i en annan kamera, men vem fan är ägaren till den? Vem har den 'riktiga' bilden? Den frågan kommer ständigt upp när jag ser denna bilden, är det någon som råkar sitta inne på svaret? Please.


Detta fält måste fyllas i

Nuu ska jag och papi köra till Kristianstad och handla julklappar! För idag fick jag lööön :D Den satt sjukt fint. "Det är kul att jobba på Preem" sa mamma när jag berättade hur mycket jag fick. "Mm, men bara den 15:de.." blev mitt svar. Haha. Vi hörs sen! =)



Stora julklappshandlardagen

GOODMORNING! Är det inte skönt när man satt klockan på 08.00 men vaknar av sig själv en hel timme tidigare och känner sig fit for fight för en ny dag?! (Okej, jag var grymt kissignödig men vi låtsas som att jag hade sovit ut..) Det hände mig idag och jag var klok nog och tog tillfället i akt, för det händer ju inte så ofta, och masade mig upp ur sängen. Nu ska jag in i stora huset och överraska mina föräldrar sen väntar duschen! Najs.



Jag & Emmie tog en powernap på Kastrup's golv i väntan på vårt flyg mot NEW YORK i somras.
Då var vi trötta.


It's black and it's white



Som godis för öronen! Och med den denna låt säger jag godnatt, ♥



Jag lekte med min nyfunna iställning ISO idag. Jättekul. Verkligen.


ISO

Jag upptäckte en ny grej på min kamera. ISO. Jag har ifs vetat att jag har den funktionen tidigare, eller åtminstone sett en liten bild på kameran där det står ISO, men aldrig satt mig in i det. Nu var det så att jag provade det idag. Tydligen någon ljuskänslig inställning, kan va bra att ha kanske?


Barockspegel


bild lånad av blocket.se

Typ en sån här spegel tänker jag mig i min kommande walkin-garderob. Eftersom det mest bara är snedtak i rummet så kan jag inte ha en spegel som sitter på väggen. Fast egentligen inte riktigt en sån här ändå, utan jag ser framför mig en oval med guldig kant. En sån antik, klassisk. Förstår ni? Ingen som möjligtvis vet vart man kan hitta en sån? :)


Sms-roulette var nog ingen bra idé ändå..

Smset löd: Hade vi sex förra helgen? Jag har minnesluckor.

På min lista blev det en pojk, som.. ja, de flesta i denna stan vet vem han är, men nu nämner vi inga namn!

Fick till svar:
Hej. Nej, men jag hade nog önskat det. Du har nog skickat fel vännen.

Jag svarar:
Haha. Kul att veta ;) Vi spelade ett spel och jag kunde inte lägga mig. Jag var tvungen att skicka det. Ha en trevlig kväll!

Fick till svar: Haha :D Jag begrep ingenting först. Men om så vore fallet så skulle jag levt länge på det :* Söt är du. Ha en kul kväll.

Jag svarar inte.

Idag, MITT PÅ LJUSA DAGEN, fick jag ytterligare ett svar: "Idag hoppas man nästan att hon vaknade lite bakis. Det kan hon ha för vad hon fick för tankar att snurra i mitt huvud hela jävla kvällen. Dig, naken och ... (ett tresiffrigt ord)
 i en skön säng :p Gick liksom inte ta väck dom tankarna. (ville jag ifs inte heller) Så man ska väl kanske säga TACK. Haha. Och säg till när du får minnesluckor nästa gång så jag för en gångs skull är på rätt plats ;)


Okej, det DÄR kunde jag levt utan. Uuuuh. Vi skulle kunna lägga till att den här personen har flickvän, bara för att göra det hela ännu mer intressant ;) Haha. It's Sölvesborg, get used to it.



Bjuder på en bild på min bästa vän och jag för typ ett år sedan.
Som thank's för att jag fick klampa in och slänga mig bredvid dig i din säng inatt! :D


Söndagsångest

Blääää, jaaaagg viiiill iiiiintteeee jooooobbobbaaa idiiiddaaaaggg !!!!!!!!!!!! :(

Jag är trött på att jobba helger! Var glada för att ni (ni som kan) kan ligga hemma och bara slappa och titta på reprisen av Idol-finalen och bara göra vad ni vill på söndagar. Ja, för det kan jag bara göra var fjärde söndag.. jag vill ha ett vanligt 9-17 jobb och vara ledig ALLA helger. Det är min utopi.

Nej, bäst jag lägger ner nu innan jag säger för mycket. Och bildlöst blev det också, jag ber om ursäkt för det. Men jo, jobb till 22 ikväll var det ja. Hallelujah.


Glidarn

Gratis inträde på Mingel, blev infixad gratis på Harry's efter det, gratis drink och sen en gratis taxi hem på det. Jag bara gleeed igår! ;)


Vi körde "sms-roulette" på förfesten. Så jag ber om ursäkt för vad jag nu än har skickat till vem. Haha, men kul var det! Det roligaste var när vi skulle skicka "är det okej om jag använder dina kalsonger/trosor som finns här hemma hos mig?" till nr 22 typ. På min lista var det Emil, min bror. Haha, "du skrämmer mig" fick jag till svar..


Get you on my level, do you think that you can handle it?

Ikväll laddar jag till en gammal goding ;)

 





I'm a big girl I can handle myself.
But if I get lonely I’ma need your help.


I want you on my team..

..so does everybody else.


Increase

Haha, kommer hem och ser att facebook-gruppen nu har 2 761 medlemmar.. vadå Sverige's just nu mest utskämda brud?


Early mornin'

Godmorgon! Uppe med tuppen, it's time for some early-morning saturdayjob.. and I'm REALLY NOT in the mood for that. Blä. Skulle kunna legat under täcket hela dagen idag. Jag skojar inte. Ha det great!


PS. Jag höll på att skämmas ögonen ut mig för idol-Eriks flickvän igår. Va fan ställde sig bruden på scenen för och dansade och sjöng med och lekte kärleksfilm? Ah. Fy fan vad pinsamt det var. Gick med i en grupp på facebook nu på morgonen, som heter "VI SOM SKÄMDES FÖR IDOL-ERIKS FLICKVÄN!" och den hade redan 345 medlemmar.. haha.



Hej och hå, snabbt ska det gå..

Sådär ja. Duschad, sminkad OCH påklädd inom loppet av en halvtimme. Det ni! Nu beger jag mig hem till Sofia i Mjällby för lite spel och idol-tittande med en drös sköna kvinnor. CIAO!


Kattkaos

Såhär ska jag med lära mina kattungar att göra:



HUR SÖT?!?!?!??!









Haha, gissa vem som är kungen?




PUSS! xD





Ni som har kommenterat och skrivit att ni vill ha en liten bäbis, men är inte 100 % säkra än. Jag skulle behöva veta det. För det är bara 2 st kvar, och ni är fler än två som vill ha. Så hör av er så fort som möjligt! :)


Fredags-chick!

Nu ska jag och papi ut på lite ärenden. Inga speciella, men jag kände ändå för att vara lite piff. Det lutar åt en chill kväll ikväll, så då får klackarna åka på på dagen istället! ;)

Och vet ni? Det är min första lediga fredag på.. (måste plocka fram almanackan.. bläddrar, bläddrar.. fortsätter blädda.. DÄR!) ..på 8 veckor! Om man bortser från förra fredagen när jag var i Kalmar, men då skulle jag egentligen jobbat men bad mig ledig. Och då ska ni veta att på mitt schema ska jag vara ledig var 3:de fredag. Så vad har hänt? Jo, jag har en förmåga av att säga ja alldeles för mycket. Har fått hoppa in extra massvis med gånger.. SJUK SKÖNT IDAG, må jag säg. (Ni ska veta en sak till; blev förfrågad om jag ville jobba 9-19 idag. Men för första gången sa jag nej. Jag vill inte.)





Mina justnu-favoritskor från Scorett, jeans från nån random affär i Kalmar,
stickad tröja från Gina Tricot, halsband från MQ och ring från Edblad's.


Projekt: Walkin - closet

Ja, som sagt. Jag startade ju ett nytt projekt här i huset för några dagar sedan. Ett projekt som ledde till tanken 'va fan har jag gjort? varför ger jag mig in på detta?' redan efter nån timme. Men jo, det ska gå! :) Jag ska skaffa mig en walkin-closet, a big one..

Emils gamla rum, som ligger ute i 'mitt hus', har blivit ett "vivetintevartviskagöraavdetsåvislängerindethär"-rum sen han flyttade hemifrån. Med allt i från möbler och golvlister som ska målas till gamla datorer och ölbackar. Ja, ni förstår. Och det gör ju ingen nytta, så en walkin till mig skulle ju vara mycket nyttigare?!

Om jag nu ska vara kvar i den här äckel-stan ett tag till så måste jag ha något kul att göra. Något som jag själv valt att göra och som kan förgylla vardagen lite. En walkin är ju då perfekt! Såhär såg det ut när jag började:



Potentiell nyårsoutfit



från nelly.com & have2have.se



Tänk er med snygga smycken och ett par slitna strumpbyxor a lá Carolina Gynning till.


Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas till slut


och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen?

det är att leka med eld när du drar upp det här igen
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

det finns ingen att behaga, inget att förklara
inget att försvara, jag gav upp för länge sen





MELISSA, din underbara artistjävel. Du är bra. Bra, bra, bra!


Kan det vara så att jag har den snyggaste skrivbordsbakgrunden?





MJOOO, JAG TROR NOG DET VA!


Torsdag

Godmorgon! Så här långt har jag kommit idag:



..en superglamourös frukost! :)


Min baby kämpar för livet



Men snart är den frisk igen. Den fick bara en släng av svininfluensan.
Men det är lugnt, jag ska vaccinera den ikväll! :) ANTIVIRUS-PROGRAM, here I come!


Isn't it ironic?

Det är så fruktansvärt frustrerande när man är så här hungrig som jag är nu, pappa kommer hem med massa massa thai-mat och man vill bara hugga in. Men nej, då måste man vänta. Vänta på att bror Emil ska komma hem först. Maten finns här och bordet är dukat. Men ändå får man inte äta. För maten måste stå och fresta sönder min mun först..  ååhh, jag orkar inte.

EEEMIIIIIL
(..tänk er pappan i 'Emil i Lönneberga'), KOM HEM NU!!!!!!


Datorlös + sysslolös = kli i fingrarna

Eftersom min dator krashade och mammas inte är så väldans rolig att sitta vid (plus att hon ska ta den med sig nu vid 14..), då jag inte har några foton eller annat här, så beslöt jag mig för att starta ett nytt projekt. Jag måste ha något att pyssla med för annars börjar jag klättra på väggarna. Har varit ledig ända sedan i torsdes (!) och när hände det sist? Och när kommer det hända igen? Jobbar imon men är ledig fredag igen. Sjukt najs! :) Nåja, tillbaks till min projekt. Jag vet inte hur mycket jag ska satsa, en helrenovering eller bara en upprustning? Jag låter bilderna nedan tala för sig själva:









Ja, som sagt; datorlös! Vi hörs när min baby vaknat till liv igen :)


Hett tips: installera aldrig ett virus!

Haha, för det gjorde jag precis på min dator och sen stängdes den av. (Använder mammas nu..) Ooops. Inte så smart, Frida. Det kom upp en ruta att jag fått virus och att jag skulle installera ett virus-program och eftersom jag är så himla godtrogen mot allt och alla så tryckte jag på "installera". Efter det fick jag upp rutor hela tiden som sa att min dator håller på att crasha, viruset kan komma åt kreditkort-information osv. Till slut blev hela skärmen blå och sen var den död. Heja! Det blir ett fall för brushan är han kommer hem ikväll! Han får återuppliva min stackarn baby :(



Godmorgon

Usch, jag är verkligen inte människa idag. Har varit och lämnat min bil i Karlshamn nu på morgonen (efter den där lilla rådjurs-incidenten..) annars hade jag glatt legat och sovit nu vill jag lova. Jag har ont i hela kroppen idag. Och det säger jag inte om efter ett gymbesök och en fotbollsträning igår. Men satan var kul det var! :) Nej, lite kaffe och soffmys på detta sen ska jag nog leva igen..


Sigge sagge sigge sagge HIF!





Lagfoto från när vi var i Växjö och spelade SMP. Sjukt najs! :) Och med detta fotot säger jag godnatt. One Tree Hill tills ögonen inte orkar mer, me lajki.. PUSS!


Tik tok on the clock but the party don't stop, no..

Haha, nog pratat om mat. Det får ju inte gå och bli en mat-blogg det här, nej nej nej.. Så därför tänkte jag visa er två skönheter som jag spanat på ett tag och som står på min önskelista till tomten!





Båda är från chicy.se. 598 resp 659 kr.


Bara för att skryta..

..och bara för att jag faktiskt blev mäkta nöjd med mitt bakverk och är så sjukt stolt över mig själv! Alltså, jag lyckades så ofattbart bra. Godaste pirogerna någonsin! Utan krydd.


I fyllningen hade jag bl. a. nötkött, lök, soltorkade tomater, timjan, vitlök & soja.
A P - G O T T !


Let's make (bake?) some piroger

Yepp, jag är i full gång med att baka piroger här hemma.
Och det går väl sådär får jag väl säg..


Nå, vad tycker vi? Har dom inte en speciell charm ändå? Hm.


Design pillidill

Har suttit och pillat lite med designen nu. Inga radikala förändringar direkt, men det där äckliga 'roströda' temat är borta iaf, och är nu ersatt med svart färg. Enkelt och snyggt! Ja, en ny signatur-bild trollade jag fram också.

När jag var i Kalmar i helgen köpte jag lite grejer för mina naglar inne på Kicks. Jag vet inte vad dom håller på med, mina naglar, men de senaste åren har dom trotsat mig totalt. Dom har blivit skitfula rent ut sagt. Söndriga och svaga. Så jag köpte två olika sorter, ett typ lack och en creme, som stärker nageln och en nagelbandsolja. Nu ska det odlas Hollywood-naglar! ;)


Ja, ni ser ju själva. Det är inte så mycket att hänga i julgranen..


Den där Robert Gustafsson



Hahaha, jag skrattar lika mycket varje gång denna reklam kommer på TV.
Störtskön. Helt klart min favorit.


Hellu

Skrällen hade ju varit om jag hade sovit såhär länge och det var anledningen till varför jag inte har bloggat tidigare idag. Men nej, så är inte fallet. Tack och lov. Jag var duktig och masade mig upp och körde in till gymmet imorse! Så nu kan jag ligga och slappa hur mycket jag vill idag, utan att få dåligt samvete! Plus att jag har fotbollsträning ikväll, det här är ju underbart. Nu ska jag äta lunch, världens godaste kräftstjärtsoppa står på schemat. Mmm, yummi. Later,


Gnight sweethearts

..och det här är vad min kväll består av innan jag ska krypa under täcket;


My heart is not for sale

KAN DEE


Husmanskost är gott

Idag var det stora köttbulle-dagen. Typ. Jag och pappa har stått och stekt ca 80 köttbullar, som ska vara över julen. Fett najs! Med lite julmusik i bakgrunden var julstämningen på topp. Köttbullar, gräddsås och potatis är ju en klassiker så det körde vi på ikväll, det måste ju provsmakas!





Dags att hitta en nyårsblåsa?

..tänkte jag skulle ge er lite tips på vägen! :)












Och för dig som redan har hittat blåsan att fira in det nya året i, och bara behöver ett par perfekta skor så har have2have grymt snygga och lite lagom crazy skor att klicka hem! :)


Ett inlägg om mina söta kattbäbisar

Ja, som ni vet har ju Chessi tryckt ut ännu fler barn. Nu ska vi sterilisera henne! 2 st är redan tingade, men vill du ha en utav de sista bäbisarna från henne så är jag jättetacksam! Chessi är en chinchillaperser och pappan är en vanlig bondkatt. Men det blir ändå coola bäbisar utav den blandningen! Haha. Och det roliga är att jag tror att alla är honor. Kan det vara så? Jag tycker det är skitsvårt att se, nu när dom är så små :p Dom kostar givetvis ingenting, vi vill bara bli av med dom då vi inte kan ha fler katter. Vi har ju redan Chessi & Süne :) Enda kravet är att du/ni inte bor i lägenhet! Lägg en kommentar om du är intresserad!








En långhårig söting med en konstig men charmig gul fläck på huvet.
Och även en där bak på ryggen. En riktig tjockis!






En till söting som ser ut att bli långhårig, också med en knasig gul fläck. :)





Denna pälsen är så cool! Den glänser som bara den.
Hade jag fått bestämma så hade vi behållt denna :)



En lite svartare variant, duktig söt och också långhårig. :)


Dagens (snygga?) outfit


Såhär chillar jag runt idag. Sjukt pigg, verkligen!


Lite mer Kalmar-shopping

 
Tröja med axeldetaljer & en nödshoppad korvskinnsklänning till julbordet i lördeskväll.. haha.



Smycken från Edblad,

ring (älska!) - 399 kr
armband - 399 kr


Ge mig lite energi, bara lite..

Åh, varför är jag så trött hela tiden? :( Det hjälper fan inte hur mycket jag än sover, jag är ändå konstant trött 24/7. Jag kryddar inte när jag säger att jag helt ärligt skulle kunna ligga här i soffan framför TV:n hela dagen och bara slöa/sova.. och det är inte kul. Inte nånstans.


På varsin sida av vägen som en främling för varann


o jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
o jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
o jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
o jag kan inte skilja på om jag vill skada dig

men du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig



(..och för att inga misstolkningar eller egna påhittade slutsatser ska uppstå;
NEJ, jag lägger inte upp denna låt/text för att relatera till nått eller någon.
Jag lägger upp den för att ge er en sjukt bra låt att lyssna på tills ni kryper under täcket!)



GODNATT SNYGGON!


Söndagschill

Ber om ursäkt för uppdatering under all kritik idag. Men suget är faktiskt nere på 0, ska bara ligga och mysa med Fille & Freddan i soffan hela kvällen. Sjukt najs. Imon ska jag gottgöra er, det lovar jag! :)


Oj oj oj

Det blev lite (mycket!) stressigt igår när jag kom hem så jag hann verken med det ena eller det andra. Men vilken kväll det blev. Bokstavligt talat helt galen. Nog om den, inte värd att nämnas mer än så.


Idag ska jag spela DM! :D Det ska bli kul, jag gillar fotboll!

 


I'm going home, back to the place where I belong

Körde precis från Kalmar, kan vara det tråkigaste vädret nånsin att köra i. Idag har vi gått på ett köpcenter som heter Hansa och ligger precis vid E22:an. Det var jättefint. Lyckades såklart tömma plånboken på ännu mer pengar.. usch, detta är inte okej. Nu är jag sådär tråkigt fattig igen. Haha. Okej, inte riktigt.. Men det känns så.

Nåja, direkt när jag kommer hem blir det duschen och lite fix i ordning, för ikväll vankas det ju personalfest/julbord på slottet..



Lax & spenat - paj innan vi lämnade, den satt fint!


Hotellfrukost är ju det bästa

Godmorgon! Åh, vad gott det var. Det finns ju inget bättre än hotellfrukost! Mmm. Idag ska vi leta upp ett stort nybyggt köpcenter, är inte så sugna på att springa på stan i det här vädret.. hm. Så det är dags att göra sig i ordning och pysa! C ya,




Bläääää,


Yepp, jag är nöjd!





"beware of ordinary boredom"
Köpte den mest för att det var precis så jag kände mig just då. Tråkig.




Jättesöta over knee-strumpor! Som jag tänkte matcha med snyggingarna nedan..


Me love love love,

+ lite smått och gott. Som nattkräm, nagelfil, burkar till ögonskugga osv.
Ja, och så julklappen till mami. Förstås.


PS. FY FAAN vad Erik äger Idol!


My new blue jeans



Halsbandet är också nytt för dagen, me lajki!


Jeans - nån random affär, 499 kr. (= kap!)
Halsband - MQ, 299 kr.


Mysfaktorn är hög

Sådär ja, dagens shopping är avklarad och jag är helt slut. Har hittat hur mycket som helst! Till mig själv. Okej, en julklapp har jag faktiskt köpt! En necessär till mamma som hon själv hittade. "Denna vill jag ha, och köper inte du den så köper jag den till mig själv." Typ så. Nu ligger vi i våra sängar och slöar, väntar på att buffén här på hotellet ska öppna kl 18. Jag är vrålhungrig!


Ja, som sagt.. jag säger bara dom här. Catshing! ;)



Det här ser vi när vi tittar ut genom vårt fönster. Awesome! Vi ser ända till Ölandsbron.



Vårt mysiga rum. Hela hotellet är fullt av balkar, både i gångarna och inne på rummen. Mys!


Shop 'till you drop

Sådär ja, dagens första shoppingrunda är avklarad och vi har precis checkat in oss på vårt hotell. Jag är så nöjd med mina köp! Ska ner och ta lite fika nu, som dom bjuder på på hotellet, sen ska vi ge oss på vår andra runda. Bor precis bredvid ett stort köpcenter, som vi ska utforska nu. Mina fötter börjar protestera... jag återkommer senare,


Aino hjälper oss hitta

Nu har vi inte långt kvar. 1,2 mil för att vara exakt. Till själva Kalmar är det ju inte så svårt att hitta, man kör på en väg. Men inne i Kalmar kan det bli lite snurrigt för oss båda, trots att vi bott på det här hotellet innan. Perfekt att mamma har GPS på sin nya (supersnygga) Aino! ;) Rätt coolt, faktiskt. Att en mobiltelefon kan känna efter hur snabbt man kör. Tänk vilka påhitt det finns nu för tiden..



Hey ho, let's go.

Godmorgon! Sitter i bilen på väg till Kalmar nu. Stannade nyss i Karlshamn och köpte oss en varsin kaffe och matade bilen med lite diesel, nu kör vi plattan i mattan mot shoppingen i Kalmar! Great. Vi hörs lite senare igen.



Job application

Idag gjorde jag något. Jag vet inte riktigt vad, men jag gjorde det. Jag satte mig ner och skrev en jobbansökan. På engelska. Skrev in en mailadress och klickade sedan på "skicka". Sjukt oväntat, men ikväll kände jag för att chansa. Och jag är nöjd med min ansökan, så förhoppningsvis var detta början på något nytt! :) Vilket land jag skickade till får ni veta senare.

Nu ska jag nana kudde, blir ingen sovmorgon imon heller. Kl 9 trycker vi på gaspedalen och styr ratten mot Kalmar. Jag ser fram emot det kommande dygnet med mami! <3


Bara för det vill jag ha vår. Typ nu.

Dessa skönheter hade jag tänkt klacka runt i i vår. Är dom inte perfekta? Raawr, JO! Har inte klickat än, vet inte om jag ska pröjsa för dom själv eller om det är så att jag ska önska mig dom i julklapp.. hm. Vi får se, vi får se. Men dom ska bli mina iaf!



Finns även i svart. 699 kr, hos modekungen.se.


We're going to Kalmar

Hej på er! Dagens första inlägg kom rätt sent idag, men vad gör det när jag burkar vara så flitig och serva er med tidiga morgon-inlägg innan jobb osv ;) Dagen har iaf bestått av just jobb. Och direkt efter pös jag till gymmet och nu är jag hemma. Ska strax börja på maten, asiatisk kycklingwok står på schemat. Mums!

Imon åker jag och min älskade mami till Kalmar! Det ska bli så skönt, bara hon & jag. Vi åker dit för att handla julklappar (tänkte vara ute i tid i år..) och så ska vi bo över på hotell en natt. Ett hotell vi har bott på tidigare och det är så mysigt! Ligger precis vid havet. Tanken var att jag skulle stanna en extra natt och hälsa på min vän Daniel (..som någon utav er läsare var noga att påpeka och verkade tro att jag var intresserad av honom, och inte kunde förstå hur jag kunde "övergå" till honom. Haha, hallau?! VÄNSKAP. VÄNNER. KILLE/TJEJ. JA, det funkar! Man behöver inte blanda in kärlek överallt.)  och utforska Kalmars nattliv med han och hans vänner, men så blir det inte. Vi ska nämligen ha julbord/personalfest på lördag.. Lite tråkigt, men så får det bli. Nåja, kyckligwok var det! =)


Mamma igårkväll:

"Vad ska vi göra på fredagkväll? Ska vi ligga i hotellsängen och titta på Idol eller ska vi ut och röja?"



Hahaha. Jag röstade för det förstnämnda...




Sommarminnen

31 juli, en sommarnatt på Hanöhus terrass, vi smet iväg, satte oss på stranden och pratade, lite gömda bakom ett träd för att ingen skulle se oss. Jag var ju "typ" tsm med mitt ex, så det var ju lite förbjudet. Men jag trivdes. För en liten stund kände jag en knutta lycka. Som jag aldrig känt förut. Det är inte så att jag sitter här och är desperat nu, men jag tänker på det då och då. Den lyckan du fick mig att känna. Och det gör mig glad :) Jag är glad för att jag fick den tiden med dig. De två (vi möttes där en gång till, en annan kväll) gångerna vi gömde oss bakom trädet, barfota på stranden. Det enda jag hade velat ändra på är mitt nej. Till ett ja. Det var mitt dummaste nej någonsin, men det var ju för en anledning. Världens mest idiotiska anledning, nu i efterhand.

Vi åkte hem, på vägen från musiken och allt folk på terrassen gick jag en bit ifrån dig för att ingen skulle förstå, misstänka. Jag ljög för honom och sa att en kompis skulle hämta mig, när jag i själva verket åkte hem tillsammans med dig i en taxi. Höll handen hela vägen. Det var förbjudet. Men det kändes ju så bra. Han ringde 7 gånger, men jag svarade inte. Jag var ju lycklig med dig. Vi pratade om att sova med varandra, dock en i soffan och en i sängen. Vi fick ju inte dela säng, pga den där idiotiska anledningen. Men det blev aldrig så och vi skildes åt, efter en halvtimmes kramande innan vi sa godnatt. Den natten sov jag gott. 31 juli, det var en bra sommarnatt.


Är det inte helt underbart att ha såna här sommarminnen? =)


Ikväll lyxar jag



Såhär ser min kväll ut. Choklad (..dock vill jag bara tillägga att allt inte är mitt. Dels för att jag inte tycker om Daim och dels för att vi är tre pers här i soffan..) och så bönderna på TV.


Lyckan är hög.


Snart tynar jag bort

Ååhåå, jag är så hungrig! Har inte ätit sen lunchen på jobbet, och det var vid 12! Jag har stått för en sprödbakad torsk ikväll, och just nu är den i ugnen och håller på att bli klar.. men det känns som att det är en evighet kvar. 4 MINUTER! Jag återkommer när jag blivit människa igen..


Goodmorning sunshines!

Hola! Allt bra? Sovit gott? Det har jag, fast det tar sån jävla tid innan jag somnar. Alltid. Fattar inte vad det är. Nåja, här sitter jag i ett knäpptyst hus (inte ens Melissa hörs..) och äter min frukost. Macka med ost & gurka. Klassiker. Nyduschad och allt, jag har legat i idag. Ska strax ut och starta bilen så jag inte är en levande isbit när jag kommer fram till jobbet, det är ju minusgrader ute! Önskar er en bra dag, så hörs vi i eftermiddag! =) PUSS,



bild från fredagens festligheter,


Gnight my dear


Kavajen med stort K

När vi var i Stockholm, för 3 veckor sedan nu (shit vad tiden går!), så köpte jag mig en kavaj. En skitsnygg från Vero Moda, jag slår vad om att majoriteten av er har sett den och till och med tafsat lite på den. Men det klickade aldrig, vi kändes inte som ett team. Så jag gick och lämnade tillbaka den här i Kristianstad. Men nu är det så, att jag tror jag har hittat kavajen of my life.. jag menar, kolla bara!




Ska man verkligen punga ut 699 kr för denna skönheten? Är det så? Är det värt det? Njaa... jo, jag tror det. När lönen kommer den 15:de så är det värt det, då är denna på väg hem till mig! ;) Då hoppas jag på ett hejdundrande teamwork!


Chick with guns



Nu finns Victoria Secret-modellen May Andersen's nya kollektion att klicka hem på chique.se. Den är inte stor, men jag gillar det som finns där. Snygga men också lite dyrare kläder. För dig som föredrar det. (Psst.. just nu har chique.se 20 - 70 % rea på ALLA skor, bara det är värt ett klick!)


Hard work work

Nu pyser jag till jobbet.. igen.. fr.o.m. fredag är jag ledig 6 dagar (!!) i rad! Wohoo,

Mitt i allt ska man räcka till

Vi börjar med en liten mjukstart såhär på tisdagsmorgonen :)


 



sen en tid tillbaka har jag varit tom
och försökt att hitta spår som leder rätt
ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
och mitt i allt så ska man vara sann


jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
och samlat damm på min gitarr
för allting jag skriver blir ändå för kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

 


RSS 2.0