Pjuh..

Hemma. Trött. Snorig. Ensam. Trött. Laddadinförimon. Sova!

Adios!

Nu drar jag mig in mot ICA, för lite jobb i 7,5 tim. Får se om jag kikar inom Sandras lägenhet på hemvägen, det är ju party där. Brås på hur trött jag är, vill ju vara tiptop till första dagen på nya jobbet imon! ;) Ha en kul kväll allihop, och festa för mig med! :D PUSS.

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu.

Äntligen fredag!

Eller? Är det 'äntligen' när man vaknar av ett sms "Hej. Kan du jobba idag 15 - 22.15?" ? Jaa, det tycker jag! Jag tar allt vad jag kan få, så självklart sa jag ja. Och att jag ska jobba till 22.15 innebär att jag sitter själv i kassan från kl 21, sedan ska jag ropa i högtalarna att "vi stänger snart" (jag har aldrig ens ropat i dom.. för jag vågar inte) och så ska jag stänga ner allt. Tänk jag, och det ansvaret. Innebär detta att man gjort karriär på ICA? Haha.

Och imonbitti kl 9 börjar jag på mitt nya jobb! Preeeem i Mjällby. Wiiie, jobbjobbjobb. Och jag bara gillar läget! Det blir alltså ingen partyhelg för min del, men det gör absolut ingenting. Jag är lite trött på att festa och göra av med pengar varenda helg. Speciellt när man inte har några.. Så detta kom prefekt. Nu kanske jag t.o.m. kommer hem från Australien / Asien i april? ;)

Nej, hörrni. Om ni inte har något att göra ikväll mellan 21 - 22.15 (stor chans..) så kom och gör mig sällskap i kassa 1! :D Puss.

Come back home.

Tänkte komma med ett till låttips.. som jag redan tipsat om tidigare i inlägget "Picture". Men eftersom det inte funkade att lägga in youtube-klipp här då, så gör jag det nu.
Min favorit-låt sen typ.. 4 år? Japp japp!



 


Chessi

Hihi, såhär ser det ut när vi äter!




Och i köket har hon t.o.m. en egen stol som hon sitter på :)

Dont dream - it's over.

Låttips för deppiga stunder ;)


Uhh, hösttorsdag.

Sista dagen på mitt så kallade "lov".. Usch. Och det bara regnar och blåser och är apkallt ute. Nej, idag stannar jag inne i min soffa med tända ljus och film. Perfekt höstdag! Ännu bättre var det att vakna upp bredvid mitt mys.. :) Och ikväll skulle vi fortsätta mysa med morötter, dip & film.. mmm, me like!





Hörs sen!

If I were a boy

Hörde precis denna låten med Beyoncé. (Det funkar inte att lägga in youtube-klipper här, så det får bli så..) Har hört den tidigare också, men tyckte inte den var bra då. Men denna gången lyssnade jag på texten. Sjukt bra!











If I were a boy, I would turn off my phone.
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone.
I'd put myself first and make the rules as I go,
'cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home.


Jajajaaa! :D

Idag ringde chefen på Preem i Mjällby och frågade om jag fortfarande var intresserad av tjänsten som jag sökt. Och absolut är jag det! :D Så jag börjar lite smått redan på lördag! Wiiie, vad jag är glad :) Äntligen!

Höstmys

Ljusen jag köpte idag, fina va? :D

    



Nu ska jag fortsätta titta på Prison Break. Började på 3:e säsongen inatt! Fast jag somnade efter halva 1:a avsnittet, så jag får ta igen det nu.. :p Puss och godnatt!

Tisdag

Heeej!
Idag har jag spenderat dagen med Emmie! Eftersom båda var lediga så kom jag på idén att vi kunde köra till Ekohallen, så det gjorde vi! Blev en massa ljus-köp för min del, till min lilla lya där ute. Jag älskar ljus! + en Smooth-grej till håret. Emmie kände sig dock mer givmild och handlade saker till Karl istället :p På hemvägen körde vi inom Arena och handlade en varsin räksallad. Så jävla gott!

Nej, nu ska jag äta och jag orkar faktiskt inte skriva mer heller. Foton från Elin & Carros avskedfest finns förresten på bilddagboken, där jag heter frida rätt och slätt! Slänger upp några här också senare, PUSS.

Vin-och ostkväll á la Elio.

Ikväll blir det vin-och ostkväll hemma hos Elin som är hemma från Stockholm denna veckan! Alla dom 'gamla i gänget', så mysigt. Vi ska samlas redan vid 16, då Elin har hyrt Norjes Idrottshall så vi ska vara där och lira lite boll. Sedan sitter vi hemma hos Elin hela kvällen och pratar och knaprar ostar.. Haha. Har ju en del att ta igen :D

Jag slog förresten rekord idag! Elin ringde typ kvart i ett, då låg jag helt död på soffan och kollade på Idol. Fem i ett satt jag i bilen, sminkad och redo att shoppa loss tillsammans med henne på ICA! Haha. Jag kan om jag bara vill. Nej, ha en trelig kväll allihopa! För det ska absolut jag ha! PUSS.



Måndag och fortfarande sjuk.

Okej, jag är inte sådär vråålsjuk så om jag bara hade pallrat mig upp ur sängen imorse så hade jag kunnat vara i skolan nu. Men grejen är den att jag hostar. Hostar så in i helvete! Så för mig var det inte så lockande att sitta på lektioner hela dagen och behöva gå ut var 5:e minut för att hosta. Och det är inga små host, utan det ger sig inte förren jag har fått upp det där jätteglökhostet. Då kan jag vara tyst i 5 min, sen måste jag klökhosta igen. Ja, så mysig är jag! :) Så därför valde jag att inte gå till skolan idag, och det tyckte jag att jag gjorde rätt i! För vem hade viljat sitta bredvid mig ändå? Haha, nej just det.

Så vad ska man göra en hel dag som denna då? Sjukt bra fråga faktiskt. Tips? Och ja, förresten. Jag tycker det är rätt orättvist att vi som läser på KomVux bara har höstlov tis, ons, tors denna veckan. Varför inte lika gärna måndag och fredag då också? Som ett normalt lov liksom? Så vi kan väl lägga in lite strejk i att jag inte gick till skolan idag. Sjuk + strejk. Perfa!

Picture.

Måste bara säga detta. Jag har lyssnat på en låt i flera år nu, och jag bara älskar den. Men på min dator heter den "Spår 4" och jag har aldrig vetat vem som sjunger. Så idag kom jag på den brillianta idén att jag kan ju få reda på det genom min mobil, den har sån TrackID. Man spelar in lite av en låt och sen får man tillbaka vad artisten & låten heter. Så det gjorde jag, och här är den. Lyssna och njut :)

Bilder från i fredes.

       

       

       

       

Och sist, men inte minst; Emelie, som visste en hel del om mig och hela triangeldramat? haha.


Söndag

Halloj! HIF-festen igår var helt OK. Träffades några från laget hemma hos Carro innan, sen åkte vi till Hörvik där det bjöds på mat och underhållning. Vårt tacktal till våra tränare var nog det bästa, näst efter min insats som lottodragare. Den var stået vassare ;)

Så nu till fredagens sjuka händelse. Vi var hemma hos Elias på 20-års fest. Han jobbar i Olofström och därför kom det dit några Olofströms-tjejer också. När vi senare sitter utanför så börjar jag prata med Emelie, en utav tjejerna. Jag säger: "Jag måste bara fråga; vet du vem Robin Thuresson är?" (Robin är mitt ex som bor i Olofström, var tsm med honom för 4 år sedan och sen dess har jag inte sett röken av honom. Visste knappt om han ens existerade längre..) "Ja." Svarar hon då. "Det är min pojkvän. Du har varit tillsammans med honom va? Jag sa det när vi hälsade på varandra innan ikväll, att det måste vara Frida, Robins ex." Och bla bla bla. Hon berättade att hon visste vem jag var, hade varit inne på min bilddagbok och Robins mamma hade berättat om när vi var i Kristianstad och shoppade och åt på Thairestaurang osv. (Fråga mig inte varför..) Hon visste en hel del om mig, och om när jag & Robin var tillsammans och vad vi gjorde osv. Och jag visste inte ens om han fortfarande levde. Ja, jag tyckte det var sjukt. Att vi just skulle mötas på en sån hemmafest. Sinnes. Hon var en jättetrevlig tjej iaf :)

Detta har blivit en riktigt partyhelg, minst sagt. Men jag har gillat läget ;) Men hur jag (och resten av laget, inkl Roger..) ska orka träna ikväll är ju en bra fråga. Det blev rätt mycket av det goda igår.. Haha. Får väl se hur många som dyker upp :)


Hittade två bilder från Altona:



Trion i baren!





Haha, rolig bild.

Förvånad?

Japp, nu sitter jag här i min partydress. Förvånad? Knappast. Men jag funderar lite på att inte klunka i mig något alkoholhaltigt ikväll och ta bilen hem. Får se hur vi lyckas med det..

Fick lite oväntat besök idag med. Just när jag sitter här och pratar med Emmie i telefon och precis har tryckt i mig några mackor plingar det på dörren och där stod Basse och Mattias. Dom var påväg hem från Kristianstad och hade 'vägarna förbi'. (Snarare 2 mils omväg..) Jaja, Kanske ska gå och kladda på lite smink? Ska ju trots allt vara där om 35 min och har en del mil att köra. PUSS.

Bakis?

BAKIS!

Jag hade svinkul igår! Och en del sjuka grejer hände också, jovisst.. men mer om det sen. Nu ska jag mest ta och fundera över om jag verkligen pallar festa ikväll igen? Det är ju HIF-fest.. Över 100 pers anmälda. Och vi ska samlas hela laget innan hemma hos Carro. Och det hade ju varit så kul, men jag kommer inte hem och sen kommer jag inte ut dit imon heller för att hämta min bil. Så det är en del saker som talar mot mig idag också.. Men jag festade igår ändå ;) Vi får se, vi får se..


Och igår kväll var jag riktigt duktig och fotade allt och alla. Tyvärr råkade Ursula få med sig kameran till Kalmar idag, så jag får sen först imon. Håll uuuuut!

Nu drar jag!

vi ses i dimman, :D


Festfredag?

Jag vet inte.. Det lutar åt det hållet. Fast jag ska ju festa imon. Och jag är förkyld. Och har ingen skjuts hem inatt. Och har egentligen inte råd heller. Allt talar emot mig. Men vem vill sitta hemma själv en fredagkväll? Nej, precis.. Och det är antingen partyparty eller sitta här hemma helt övergiven jag har att välja på. Så vad tror ni det blir? ;D

Jag och pappa var och kollade mobil idag igen. Sony Ericsson C905 hade kommit idag, och det är den jag spanat på. Men jag vill ju egentligen inte ha en Ericsson till, för dom är ju helt efterblivna. Så vi får se........ Skulle ta en funderare över helgen.

Hörs sen!


Sony Ericsson C905
8.1 megapixelkamera - jag är sugen.

Sjüüük

Efter att ha legat vaken och hostat större delen av natten bestämde jag mig för att stanna hemma idag. Och kurera mig. (....med Wentworth Miller....)

I eftermiddag kör mamma & pappa iväg. Dom skulle göra nått med pappas jobb. Så jag blir ensam här hemma hela helgen.. :) Får se vad kvällen har att erbjuda?


In the end it was yooooooouuu......

Why am I so lost in you?

Blev inte mycket skola för min del idag. Ringde och pratade med Vickan och då råkade hon nämna nått om 'ska göra glosorna imon istället..' NEEJ, shiit. Vi hade 60 engelska-glosor till idag, och jag hade helt glömt bort det. Inte pluggat in en enda glosa.. Satte mig och panikpluggade innan jag skulle köra, men gav upp ganska snabbt då jag insåg att man inte kan få in 60 helt nya engelska ord i huvet på 15 min.. Så det sket sig, alltihop. Gick och beklagade mig lite hos pappa, och han tyckte inte heller att jag skulle åka dit. Haha. Så vi körde och kollade in en ny mobil till mig istället :) Fast den jag spanat på kommer inte förren imon, så jag får vänta tills då. Det blev ny bärbar hemtelefon iaf! Så nu slipper jag prata i min mobil här ute, som knappt ändå inte har gått eftersom jag inte har nån sändning. Gött!

Nahe, vad händer ikväll? En liten motionsrunda strax, sen får det bli Prison Break för hela slanten! Nu är jag sådär härligt lost i det.. :) Love it!





Fuck, blir kanske inte så mycket Prison Break för mig ändå.. Jag har ju 60 glosor som härligt väntar på mig.. ahh. Varför skulle jag komma på det?
Jag. Är. Skoltrött.

Godmorgon!

  • Ja, jag snorar fortfarande.
  • ..och nyser..
  • Skola idag mellan 13.30 - 14. 30.. Allt som är inplanerat för dagen.
  • Min mobil är efterbliven igen, men nu är det slut med reparationer..
    Nu skaffar jag en ny!
  • Jag längtar till lördag.
  • Jag blev riktigt besviken när jag vaknade och insåg att det var torsdag och 3 dagar kvar tills söndag. Jag vill träna fotboll!
  • Jag hann med 9 avsnitt Prison Break igår. Gissa om jag hade lite att göra?
  • ..och jag ska ta två avsnitt till nu, ciao!

Na na naa

Har ni hört Kat Deluna's version av Akon's Right now (na na na)? Om inte så kan ni ju alltid youtuba på den, om ni inte har något att göra.. Ja, det var bara ett tips. Annars kan ni ju youtuba på nått annat också, samma sak ju? Ni får söka på vad ni vill, jag vet inte vad jag pratar om.

Det var skitkul att träna igen! Vi har ju haft ett uppehåll på typ 2 veckor så det behövdes. Dock är det ju inomhus nu, och det är alltid så torr luft. Blir ju inte bättre av att man redan är bombförkyld. Men det var iaf riktigt kul! :)

Och gissa vad som väntar mig heeeela kvällen? Iiiihh, PRISON BREAK! :D


Ciao!

Slutsnörvlat!

Japp, nu har jag sjukat färdigt! Fick ett sms från min tränare att det är träningsstart ikväll kl 19. Så det får det bli, in till stan och sparka boll lite.. härligt!

ATJOOOO!

Godmorgon! Eller vad man ska säga nu. Godlunch kanske? Vaknade astorr i munnen och snorig som ett djur vid 10-tiden idag, drog på mig träningskläder och gick ut och gick en härlig runda! Kom hem, åt lite frukost och nu hamnade jag här.. vart annars? Och jag bara snorar.. och nyser.. och snörvlar.. och snyter mig.. och snorar och snörvlar igen och snyter mig en gång till osv osv. Och jag vet preciiis vem som är den skyldiga till detta... SANDRRAAAA!!!!

Så nu känner jag att jag redan varit duktig idag (som var ute och brände fett, trots snor-näsan..) så då får jag lägga mig i min soffa och bara vara sjuk och bara titta på Prison Break så mycket jag vill! :D Wiiie, det gillar jag. Jag började föresten aldrig titta på det igårkväll, jag valde att prata med Mr. Big i telefon i 1 tim ist. : ) Wiiie, det gillar jag ännu mer!



Raawr, ge miiig Wentworth Miller....

The best parts of this has come and gone.

Everchanging - Rise Against,
den blir aldrig dålig.


Tänkte slängt upp ett inlägg tidigare, men bloggen segade som fan och jag hade inte tålamod helt enkelt. Att sitta här och vänta en hel evighet och trycka på samma knapp 15 gånger utan att det händer något. Det går fet bort!

Ikväll har jag varit inne i stan och umgåtts. Gusten är ju hemma nu, så det blev mys med henne och några till! Sen körde jag hem till Emmie och lånade Prison Break säsong 2. Jag har helt tappat det, jag var som besatt då i början när det var nytt. Sen har jag typ sett till halva säsong 2, sen pang poff slutade jag. Så nu tänkte jag ta tag i det igen! :D Fringe gick åt helvete förresten. Har inte haft en tanke på att ladda hem nästa avsnitt, kan vara därför? Men då kanske det inte var så bra ändå.. jaja, får se om jag kommer ihåg det imon. Efter Emmie körde jag inom Emil & Ursula en sväng. Hämtade nått installations-program till Microsoft 2007, så det ska jag mecka med imon! Och titta Prison Break såklart! ;)

Meeen jag tänkte faktiskt börja titta redan nu.. Så godnatt mates!

Jag förstår inte,

Detta skulle ju kommit sååå mycket tidigare! Bajs, jag fattar ingenting.


Idag var jag i skolan 08 - 09.30.. Och nu sitter jag här och har en hel tisdag att slå ihjäl. Hjälp mig? Och imon har jag en hel onsdag ledig.. Hjälp mig en gång till?! Det suger faktiskt. Det gör det, man klättrar på väggarna.. gemigettjobb.nu!


För att jag är så bra!

Nu har jag precis skruvat och meckat ihop TV-bänken.
Tänkte visa lite bilder på min mysiga hörna där jag håller till :)





Min nya bäddsoffa (en väldigt smart sådan!) och nya soffbordet.





TV-bänken jag tjatat om idag och min nya fina plattis-TV :)





Haha, ser ni min satsning med mobilen i fönstret? SUGSÄNDNING!
Jag har sagt att jag önskar mig en alldeles egen antenn av Basse i julklapp!

Avreagerad

I bilen på väg till Karlshamn satte pappa på "Magnus Uggla greatest hits" typ. Med klassiker som "Jånni Balle", Pom Pom Pom" & "Trubaduren" på hög volym satt vi där och diggade tillsammans och jag blev genast på bättre humör! :D Vi var värsta duon tillsammans. Efter att vi köpt min fina TV-bänk körde vi inom Jeppssons och kollade på en bil, en ny Audi (likadan som vi har, fast en 09-a), som vi har spanat in. Dom var helt på oss, så vips satt jag & papi där och provkörde och den var heeeelt okej! Men vi får se hur det blir, det är ju trots allt mamma som ska bestämma. Hennes bil ju. Själv var jag grymt sugen på Audi TT:n, en cabbe, som stod där.. Raawr, säger jag!

Efter vårt vrålåk körde vi hem, lagade pastagratäng, och sedan körde vi in och brände bort lite fett i simbassängen! Själv simmade jag 1,5 km medans pappa kämpade med sin enda km.. med pauser.. och ändå var jag färdig långt före. Pjuh. Klen?

Nej, nu ska jag gå lös på min apelsin och sen duscha av mitt hår. Det är ett träningspass bara det, när man tar det över badkaret. Eftersom jag inte får vara framåtlutat måste jag vara bakåtlutad och GISSA OM DET ÄR TUGNT! Måste hålla upp nacken med ena handen, samtidigt som jag schamponerar och spolar med den andra. Usch ja. Men med lite trix och tålamod så funkar det! Vi hörs sen,

Bråka inte med mig idag.

Ahh, hur sur kan inte en lärare göra en då?! Jävla cp-matte. Jag gjorde prov idag (som jag egentligen hade tänkt göra imon, men jag kände mig så pass förbredd så jag gjorde det idag ist) och det kändes bra. Jag visste att jag hade gjort fel på vissa uppgifter, men om man inte kan dom är det väl bättre att chansa än att inte skriva något alls? Det tycker iaf jag. Så nu i eftermiddags gick jag igenom provet med min lärare ("invandrare, jävla grek & lärare"-läraren) och gubben bara sitter och skrattar åt mina fel! Istället för att försöka förstå hur jag tänker och varför jag gör fel så sitter han och skrattar och säger "Nej så här kan du ju inte göra. det är katastrof. Vill du göra ett nytt prov? Ett enkelt eller ett svårt?" Svårt, svarade jag då. För jag vill ju visa vad jag egenligen kan. "Jaha, men det är jag som bestämmer det." Och sen skrattade han. Ah, varför ens fråga då?! Nej, han förstörde min dag. + att han medvetet delade ut olika prov, beroende på hur bra man var. Han gav mig det lättaste. Idiotgubbe. Nej, bråka inte med mig idag säger jag bara.



Nu ska jag och pappa köra till Karlshamn och köpa TV-bänken till mig. Det är ju lite kul, iaf..

Dansbandskampen

Jag har suttit och tittat på det programmet i 1,5 tim nu. Det säger väl ändå en hel del om min söndag..? Tråk. Har vandrat runt i Basses myskläder hela dagen och varit allmänt skabbig, och tror det kommer förbi så mest hela kvällen också. Om ingen annan har något förslag?


bästa låten,

 

Bajssöndag

Festfredag, bakfyllelördag & bajssöndag. Så repeteras det, helg efter helg :p Söndagar är ju såå tråkiga! Jag klättrar typ på väggarna här hemma, jag vill ha något att göra! Ska försöka övertala päronen att vi ska åka och köpa den där TV-bänken som matchar mitt soffbord. Men dom är inte hemma och affären stänger kl 15, så vi får se om vi hinner..

Nej, tråkiga söndagar bidrar till tråkiga inlägg! Uppdaterar med ännu mer tråkiga inlägg senare ;) + att jag vill ha bilder från i fredes!!!!

Babylon A.D.

Var på bio ikväll och såg den filmen! Som Karl sa: "Ja, den var ju bra om man ljuger." Japp. Jag somnade! Och jag är fortfarande svintrött och det blir inte lättare att hålla sig vaken när man är hemma själv. Uuhu, får man gå och lägga sig kl 23 en lördagkväll?


Wiiie

Idag köpte pappa en ny TV till mig :D En plattis. Så nu är det bara TV-bänken som saknas, sen är det i stort sett färdigt här ute :)


Bakfylle-lördag

Satan vad kul jag hade igår! Var på topp från början till slut. (halv 5 imorse..) :D Massa folk hemma hos Rubin och sedan åkte vi taxibuss in till Altona. Men eftersom både Hanna & Sandra avvek och inte gick in så gjorde inte jag heller det. (Trots att Ursula verkligen ville betala mitt inträde.. tack!!) Men jag satte mig i bilen med B ist, så vi åkte hem.

Men tack för en superkväll iaf =) Det roligaste är ju att jag, Sandra & Hanna skulle sovit hemma hos Sandra inatt. Gjorde någon av oss det? Ja, Sandra själv och hennes man. Medans jag och Hanna gav oss ut på äventyr! ;)

Och bilder kommer, men jag var rätt värdelös på att ta foton igår så jag väntar på att få dom från Emmie & Sandra! PUSS,


(Förresten förstår jag inte varför jag skrev inatt att kvällen gick åt helvete? Haha. Jag tyckte väl det just då :p)

Haha

Jag sitter hemma hos Basse nu (han lagar nudlar) och kvällen gick åt helvete! :)


FESTFREDAG!

Jajajaaa, det behövs och som jag längtar! :D

Ska hem till Caroline Rubin för avskedfest. Hon & Elin åker till USA (på måndag om jag inte minns fel?) för att vara Au Pairer i 13 månader! Så där blir det fullt ös ikväll, 60 pers bjudna.. Raawr. Och jag är laddad!

Saved by the bell

- Backyard Babies


Jag är bara helt tom. Vet inte vad jag känner eller vad jag vill eller vad jag ska göra. Helt jävla tom. Ahh, ta mig härifrån! Och med risk för att låta som en fjortis, så längtar jag sjukt mycket till imonkväll då det blir fest & alkohol!



.....



Nej, tomt var det.



Onsdag

Haha, jag kan inte smälta detta med SÄPO. Helt galet ju. Som mamma hade sagt till VD'n för Pälsdjursuppfödarnas Riksförbund: Ska man inte ens kunna köra omkring i Nogersund en lördagnatt utan att bli misstänkt och få massa poliser efter sig?
Det är lite störigt att dom gått så här långt, men samtidigt bara skrattar vi åt det här hemma. Jag menar.. SÄPO?! Som vaktar kungafamiljen och är en säkerhetspolis som arbetar med att avslöja brott mot rikets säkerhet, bekämpa terrorism och skydda den centrala statsledningen. Som om lilla jag skulle vara ett hot mot Sverige? Haha!

Nej, nog pratat om det.

Nu ska jag ut och snickra ihop mitt nya fina vita bord! PUSS.


Ser jag farlig ut?

Jag har SÄPO efter mig.

Haha, detta är nog det sjukaste och mest överdrivna jag varit med om.

Idag ringde dom till mamma på jobbet (hon jobbar på Handelsbanken och har en tjänstebil som är skriven på Handelsbanken i Malmö) och säger att det nu är två minkfarmare som ringt till kontoret i Malmö och säger att denna bil är misstänkt för attentaten mot minkfarmarna i helgen. Jag var och körde runt och virrade efter Basse i Nogersund (jag hittar ju ingenstans + att han var full och världens sämsta beskrivare) och då stod Protect U där men inte mer med det, tänkte jag. Men jo då, då har alltså Protect U tyckt att jag var misstänksam så dom har tagit mitt reg-numret och då sett att bilen står skriven i Malmö och ringt dit.

Dom hade följt efter mig, men släppt mig när jag var mellan Bromölla - Sölvesborg. Då hade dom ringt Bromölla - polisen så dom skulle ta emot mig och stoppa mig när jag kom till Bromölla. Men dom hade inte hittat mig och då ringt vidare till Malmö-polisen och SÄPO!

Hahahahaha.. Jag skyller allt på Basse.


Så nu letar alltså SÄPO efter vår bil. SÄPO!!! Säpo som vaktar kungafamiljen.. Hur överdrivet?

Läs själva här. Det är jag som är "Dessutom begärde han förstärkt bevakning av vaktbolaget Protect U, som skickade en bil till platsen. Väktarna cirkulerade i området hela natten och efter några timmar mötte de en andra bil. Denna gång noterades registreringsnumret och väktarnas kontroll avslöjade att det var en hyrbil från en helt annan del av landet. När bilens förare fick syn på väktarna försvann den omedelbart från platsen." Haha, dom hade uppgett att när Protect U försökte närma sig så försvann jag i hög hastighet. Detta är ju bara så pinsamt, har dom inget annat att fokusera på?

Tisdag

Har någon utav er sett Hamlet? Jag sitter och tittar på den nu, för jag & Erika ska ha engelska-lektion om honom på torsdag. Så ska vi visa en snutt från denna filmen och jag ska välja ut vad. Den har ett rätt konstigt, gammaldags språk så det är lite jobbigt. Men det går! Tänkte ta scenen där han säger "att vara eller icke vara..." Det är ju en klassiker!

Förresten har pappa varit och bytt mitt nya soffbord idag. Det var en spricka i det så vi bytte det och la till mellanskillnad så jag fick ett vitt, mkt finare, än det svarta jag köpte först! Smart som han var glömde han bordsbenen och skruvarna i Karlshamn, så han fick snällt köra tillbaka och hämta dom nu. Haha. Klant?

Och i eftermiddag blir det jobb, 14 - 21. :) Visst, det är aldrig kul att jobba men när man vet att man är ett steg närmare sitt mål och en liten dröm, varje gång man får lön, så är det absolut värt det! Puss,






Jaha, så nu är jag alltså misstänkt för attentat mot minkfarmare på lister?!?!?? Hahaha, vilket skämt.

"Lärare, jävla grek och invandrare"

Haaaallå!
Startade dagen med skola kl 8. Jag tycker det är för tidigt att börja, varför inte lika gärna halv 9? Jag menar.. det är ju ändå KomVux. Hallå? Vid typ 11 fick jag ett sms från Sandra på Ica som frågade om jag kunde jobba för henne idag mellan 14 - 21. Och visst gjorde jag det! Så jag fick dra från skolan en timme tidigare idag, gött. När jag var på Ica frågade dom om jag kunde jobba 14-21 imon också. Och jag tackar inte nej, jag behöver cash ;) Visserligen kommer dom ju inte förren i november.. men dom kommer iaf!

Igår var jag & pappi och köpte en soffa till mig. En sån skön med schäslong.. Och ett soffbord. Så nu ligger jag här och slöar framför TV:n med "Two and a half men" ute i mitt.. 'hus' eller 'övervåning' eller vad man ska säg. Tänkte ta foto iaf..nångång. Så ni fattar.

På min företagsekonomi idag sa min lärare "Ni får försöka förstå mig som lärare, jävla grek och invandrare när jag sammanfattar.." Haha. Han är rolig han. Lilla Nikolaus.


Nej, sköt om er! PUSS.



för att jag är typ halv,

Ccccpppp

Det har inte funkat att logga in på bloggen på hela dagen, förren nu som först. Men nu är jag ändå för trött för att skriva något. Och för.. sur. Typ. Och splittrad. Och ingen-aning-om-nånting & fattar-ingenting. Så skulle man kunna sammanfatta mig. Ciao,

Kalastaaajm

Sitter här, i min kalasklänning, och väntar på att tiden ska gå. Vi ska på 20-års kalas hemma hos Ursula, men vi ska inte vara där förren kl 7 och jag är sååå färdig!


Bjuder på lite bilder från min flykt upp till Växjö med Sandra sålänge! ;)

     

     

     

Lördag

Blev en lugn fredagkväll igår och nu ska jag köra och jobba, slutar kl 15. Skriver mer då, PUSS. :)

Hårförlängning



Så, här är det. :)

Jag flydde för ett tag.

Den jätteroliga grejen var att jag satt i frisörstolen i 4 tim och fick massa hår påsatt på mitt huvud. Så nu är jag fin i håret igen :)

Gårdagen var ganska kaos (och just därför sket jag i att blogga igår..) så jag flydde med Sandra upp till Växjö och stannade där över natten. Det behövdes och det var mys. Åt på restaurang och sånt igår. Sen satt vi i Sandras lägenhet med två andra tjejer och pimplade vin! Det behövdes.

Nu ska jag köra iväg igen, bilder osv kommer senare! Puss.

Light in the dark.

Nu ska jag åka och göra en jätterolig grej! :) Hemma senare i eftermiddag. PUSS.

Tröst-shopping?

Ja, känns som det blev det för min del idag. :p Inhandlade BH & trosor, puder & mascara. + att vi tog oss en fika. Mumsi!


Pussipuss


Rocky var också med på ett hörn..


Jag & Sandras morfar.. som även han var med på ett hörn :p


Nu ska jag strax hem till min mormor, för hon fyller 76 idag! Grattis till henne. Vi ska äta pizza, vilken kalasmat! Haha. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Blir antagligen ut på lister nånstans. Puss.

Ändrade planer.

Det blir Kristianstad med Sandra ist. Om hon kan bli färdig snart.................

Hur kan perfekt bli så fel?

Jag tänker inte skriva så mycket här, för jag vill gärna inte dela med mig av mina problem med er. Läget är dock inte på topp, men det blir det nog snart igen. :) (Always look on the bright side of life..) Fram tills dess ligger jag lågt!

Pallade inte med skola idag, så jag ringde och sjukanmälde mig. Nu ska jag ut och gå en runda i det härliga höstvädret och sen ska jag och mins söta Eriko till Kristianstad! (Är det någon som blir förvånad? Haha)



So long, <3

Lost, so lost.

Inte mycket bloggande idag, och kanske tur det. Allt har varit åt helvete, godnatt världen.


Foton

Hittade lite roliga bilder från Altona.

     



+ att vakt-Ali återigen, som varje fredag, bad någon att titta in i mina ögon. För Ali själv tycker att dom är så vackra. Sen sa han
"Vet du att jag drömmer om dig varje natt?"
Jag: "Smickrande! Säger du det till alla eller?"
Han: "Nej, det är sant."
Sen kom det en snubbe och sa: "Och Ali ljuger aldrig!"
Jag: "Okej, drömmer du bara om mina ögon då eller?"
Han: "Nej, om lite annat också.."

Haha, uuuh. Sen gick jag därifrån, jag blev lite rädd.


Funderar starkt på att lämna in?

Sjukt lugn lördagskväll.

Det blev en lyckad och fartfylld partykväll igår, så ikväll chillar jag mest. Hoppade ju in och jobbade på ICA idag, och det gick suveränt! Tänk att alla nummer fortfarande sitter som en smäck. (Alla grönsaker osv. har speciella nr.. t.ex banan = 4237, vitlök = 4608, zucchini = 4785, grillad kyckling = 110.. finns hur många som helst!) Hoppas jag får hoppa in fler gånger!

Nej, jag orkar inte skriva mer. Vi hörs imon! PUSS.

Detta kallar jag HÅR!



Hur kan man bli glad av att få jobba?

Men jag bliiiir! :D Ica ringde nyss och frågade om jag kan hoppa in mellan 10 - 15 imon. Jaajajaa. Jag behöver pengar!

Synd bara att jag får dissa vår lilla släkt-trip till Österlen imon. Skulle fira mormor där. Vi skulle bl.a. besöka ett kannibalmuseéum.. Det säger ju typ allt? Då är nog Ica och tjänapengar bättre!


Iiih, nu är jag laddad!

Äntligen fredag!

Eller egentligen är det inte så mycket ' äntligen ', för jag tycker denna veckan har gått sjukt snabbt. Så egentligen är det nog mest ' redan fredag? '

Var iaf i skolan 2 tim idag! Först ut var Företagsekonomi B, där jag briljerar! Sen har jag ju ett sjukt jobbigt hål mellan 10 - 11, tills Matte B börjar. Så jag frågade han om jag inte kuna sitta och räkna då ist, och slippa matten mellan 11-12. Och visst fick jag det, så vips slutade jag en timme tidigare idag! Helgött. Då körde jag hem till Basse, så körde vi till stranden i Hällevik och gick en runda med Ceasar. (hans hund...) Det var mys. + att det är hela 2 månader idag! :D Haha.

Ikväll blir det fäscht! Mina pirajor har hittat hem, så vi ska ut och partaja ikväll och det längtar jag till! :) PUSS!


Womanizer

Jag vet inte, men jag tror jag gillar den..
 :)


Wiiiie 2

..och DÄR klarade han uppkörningen också! Det roliga är att jag är typ lika glad som han. Haha :) Aww, PUSS!

Wiiiie 1

Basse ringde för ett tag sedan och sa "Vem är mannen?" Mannen var då alltså han själv, för han klarade uppskrivningen idaaag!!!!! (Som han kuggade på 9 gånger till sitt förra körkort - och som han blev av med efter 1,5 månad eller nått..) Så nu är han alltså på det igen, och i eftermiddag ska han göra körningen!



+ att det just nu ser ut såhär hemma hos oss:


Jaa, jag råkade göra stopp ute på min toalett. Inga mer kommentarer om det.
Så den här snubben fick komma och fixa. Haha.

The winner takes it aaall.....

Bara för att jag har den låten på huvet...

Sitter här med en städerska städandes runt mig och har precis skrivit klart min bokrecension. Mäktigt. Tänk att jag alltid väntar med allt till sista sekund, men fixar det med barvur ändå. Det är en sån liten magisk fling jag har fått. Haha :D Så nu ska jag och Prins bara ligger här och slöa tills kl 1 och se på hur rent allt blir. Sen blir det skola 1 timme, mellan halv 2 & halv 3, och sedan.. ja. Förslag?


Hoppas detta blir en bra dag.

Friends,

Gokväll. Idag har varit en rätt hektiskt dag. Var hos tandläkaren 10.40 ( inga hål, as usual ;) ) och direkt efter det sprang jag upp till Ursula och förvandlade mitt hår lite.. uuh. Sedan ner till Coffee House, där resten av gänget var. Gusten är hemma från Oslo så vi myste lite med henne. Halv 2 var jag hos Emma, frisören, och fixade lite sedan körde jag och hämtade sallad till mig och Emma och sedan chillade vi + Sandra & Gusten hemma hos Sandra. Körde hem en sväng, sov lite, och sedan in till stan igen och hyrde film och var ett helg gäng hemma hos Sandra. En riktig kompis-dag, helt enkelt! :D Haha.

Nej, nu är jag lite trött.. och måste skriva klart den där hemska engelska bokrecensionen imon som ska vara inlämnad senast kl 16 imon.. och som jag inte ens har börjat på.. jippijääj, vad jag är bra! PUSS <3


RSS 2.0