En shopaholics bekännelser..



blogg.se är så seeeegt, så jag orkar inte mer nu. Ska slänga på en film, har ni sett den?
Ursula sa den var kul så jag tog hem den från Preem! Gratis & bra =) Godnatt coolingar.

Helgens bilder

Okej, här kommer dom. Bilderna som jag lovat från i helgen! =)


f r e d a g
0 9 0 8 2 8

Ett tjejgäng med en kille hemma hos Carro i fredes!


Carro the värdinna





Halta-Lotta & Carro vs. Elin


Frida


bild lånad av altona

 

l ö r d a g
0 9 0 8 2 9

Partytältfest hos Johan Strand i Nogersund. Dock höll jag mig till det nyktra,
jag skulle ju upp och jobba kl 6.. Så jag åkte hem och sov vid 23, duktig flicka =)

 


Läsarrekord!

Men herregud, hur kan detta komma sig? Jag var ju helt off igår. Jaha, vad roligt! =)
Då får man hälsa alla nya välkomna och hoppas att ni stannar. Wiihoo, detta firar vi såhär:

..haha, med crazy bild från en crazy fest i somras.


Kingsford the piglet

..innan jag stänger av måste jag bara visa er den här. Sötaste sötaste helt underbara lilla varelse. Han är ju mindre än en katt, som en liten kattunge! Är det inte det sötaste ni nånsin sett? :) Jag vet vad jag önskar mig i inflyttningspresent. Kingsford!

 

Det här skriket är ju bara så hjärtskärande.. :(


Vad är det med blogg.se's statistik?

Nej fy. Jag gillar inte alls den nya, den är knasig. Big no-no.

För den delen har jag varit på lägsta nivå vad gäller bloggandet idag. Fast det är ju kul att statistiken går uppåt iaf =) Jobbet gick bra och matchen gick ännu bättre. Vinst och därmed 3 pinnar till oss, härligt brudar! :) Sen dess har jag bara legat i soffan och degat. Superskönt. Och nu ska jag dega lite till - till ett avsnitt Desperate och sen ska jag sova. Ska jobba imon igen (fast jag egentligen skille varit ledig..) mellan 9 - 22. Japp, ni läste rätt. 13 timmar. Jisses. (Jag skriver igen att jag egentligen skulle varit ledig.) Bara att bita ihop och längta till lönen. Puss och godnatt!


Söndagmorgon

Godmorgon alla sömntutor! Sover ni gott? Det önskar jag att jag med gjorde. Men nej, nu är jag igång. 11 dagar framåt hittar ni mig på Preem. Ja, 11 dagar. Långa dagar. Det blir tufft, men jag klarar det. Slutar kl 14 idag och kl 15 är jag i Svängsta och spelar match. Hej och hå. Puss!

Off för ikväll

Nu ska jag köra in till Ursula och köra henne på fest! Själv håller jag mig nykter ikväll, jag öppnar imon. 07.35. Hur jag nu ska orka det när jag inte ens har orkat gå upp vid 10 de senaste dagarna sen jag kom hem från New York. Men måste man så går det. Ha en trevlig lördagkväll! =)

Jag och Steve är ett team ikväll igen. (Skorna..)

Byxor från Forever21 och kofta från Vero Moda.


Seg lördag

Jag kan ju meddela er att jag fortfarande ligger kvar i soffan och degar. Den här lördagen var inte bra, jag är sur på mig själv att jag sabbar allt för mig. Nåja, jag får väl avtjäna mitt straff sen får vi se vad det leder till. Vi håller tummarna.

Ska vara hos Ursula i stan om en timme så kanske dags att hoppa in i duschen nu? Ja! Bilderna som jag lovade kom jag tyvärr inte så långt med..

Soffläge + pizza + godis

Det blev en bra kväll, med start hos Carro ute i Nogersund och sedan Altona på det. Dock slutade inte kvällen som jag hade tänkt mig men det gör den väl aldrig?

Nåja, det står bakis i pannan på mig idag. Kom nyss hem och ser en stor godisskål på TV-rumsbordet och en bit pizza kvar i kylen. Det känns som att pappa visste att jag skulle va bakis idag? ;) Så nu ska jag slänga på "Yes man" och gosa ner mig i soffan. Det blir soffläge hela dagen, tills jag piggnat till och kan kalla mig för människa igen. Då ska ni få se bilder. Tjingeling.

Jag är redo!




linne - forever21/new york
lacktights - bik bok
skor - steve madden/new york
örhängen - forever21/new york

min nya partyväska - nån affär i new york

Och på läpparna har jag lip plumper Extreme från Victoria's Secret. När jag tog bilden hade jag precis tagit på det så läpparna var inte så svullna då, men nu så.. shit vad det sticker i dom :) Jag kommer vara som en anka ikväll. Kvack!

Nu har jag varit duktig!

Satan vad skönt det var, jag trodde man inte kunde bli mer svettig än vad jag var på fotbollsträningen igårkväll men jo.. det kunde man! Och det var så skönt att känna att man fick upp flås och svetten bara rann samtidigt som man hade sin nya favoritmusik i öronen och rensade tankarna med allt som är runtomkring just nu. Det behövdes =) Nu är jag på väg!

Så nu ska jag in i duschen och fräscha till mig sen laddar vi för fest ikväll! Och jag är på topp ska ni veta. Jag och Steve Madden är grymt festsugna. =)

Nu jävlar..

Usch, jag har bara suttit här hemma hela dagen och möglat.
Nu byter jag om och kör in en sväng till gymmet, det är dags för förändring.
Ägg & gym hela hösten - så var det va, Johannanas? ;)

 

Shop 'till you drop




Började dagen med vår supertrevliga frukost på hotellet. Mmm, gott... Dom hade bara såna "mjuka" pålägg, som marmelad, jordnötssmör, mjukost osv. Ingen vanlig ost eller några grönsaker över huvudtaget.



Sedan gick vi ut och startade vår shopping-dag.
Började på American Apparel, som vi bodde granne med..


'
Efter mitt shopperi på American..

 
Sen började vi gå och gå och gå, tills vi insåg att vi var vilse.
Vi fick iaf se denna byggnad, Flatiron Building. Den var cool!



Hoppade in i en taxi och åkte till Union Square. (Vi visste att Forever21 låg där.)
Där såg vi en squirrel!



30 grader varmt + stekande sol + mitt i Manhattan = svettigt.


FOREVER!


Himmelriket.. så sjukt billigt och snyggt. Dock blev jag jättebesviken, den här butiken hade inga skor :( Eller jo, typ 4 olika sorter som stod lite överallt. Men ingen sån speciell sko-avdelning som jag hade hoppats på.

 
Efter att vi varit inne på Forever 2 gånger, tagit en lunch på Subway och shoppat skor till mig så slog vi oss ner på ett Starbucks och tog oss en varsin Frappuchino. Gottigott.


Pjuh..


Tog en taxi tillbaka till hotellet. Vi kunde fan inte bära mer!


Låg i hotellsängen, var rastlösa och tog lite oseriösa bilder.


Tills vi kände oss shopping-sugna igen och letade upp Victoria's Secret! =)


Wiiie, älsklingsaffär.


Påsarna var ju så söta =) Jag tog med mig dom hem. Haha.


Prrr...



Det var vår torsdag, vår shopping-torsdag i New York. Efter detta var vi fattiga, vill jag lova. =) Fortsättning följer.

Utan internet ett dygn

Ja, internet har krånglat här hemma (fast nu när jag tittade lite nämre på det så var det bara internet-sladden till routern som inte var riktigt isatt.. smartass.) så jag har varit lite off. Men jag ska försöka gottgöra er, strax =)

Mysig låt

j a g  g i l l a r  d e n ,



Fattig som en kyrkråtta..

Godmiddag! Fortfarande kvar i amerikans tid, sket i alarmet imorse och sov gott vidare. Tills 10.30 när prrr ringde, helt yrvaken och skittrött. Men det är iaf en timmes framsteg! :D Haha. Bara 5 kvar..

Nåja, jag gick upp och åt frukost i tron om att jag skulle börja jobba kl 15. Kollar mitt schema och nejdå, jag är ledig idag. Typiskt :( Jag behöver ju pengar! Min lön i september kommer inte alls vara fet och jag ska ha råd med en lägenhet. Jovars, jag kommer gå på minus. Okej, krydd - men jag kommer vara fattig. Det är en sak som är säker.

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och göra mig fräsch, sen får vi se vart dagen tar mig. Later,

Från Bromölla till New York


På tåget ner till Kastrup. Vi hade laddat upp med tidningar och godis!

 
I Malmö blev det en lång och kall väntan på nästa tåg, för det tåget vi åkte gick inte raka vägen. Väl framme på Kastrup la vi oss på golvet och sov en stund. Tills flygplatsen började vakna till liv och människor nästan trampade på oss..


Här låg vi =)


Framme på Amsterdams flygplats. Då var vi trötta, kl var typ halv 8 på morgonen och det enda vi hade sovit var ca en halvtimme på golvet..


Vi tog vad vi än kunde få. Här låg vi och sov en stund också i väntan på nästa flyg som skulle ta oss till New York. Inte så bekvämt..


Väl på flygplanet fick vi massa lappar att fylla i. Redan innan vid gaten fick man gå och ställa sig vid ett litet bord där det stod en man, och sen började utfrågningen. Varför ska ni till USA? Vart ska ni bo? Har ni packat er bagage själv? Finns det möjlighet att någon annan kan ha rört ert bagage här på flygplatsen? Vad jobbar ni med? Har någon annan använt mobil-laddaren ni har med er? Vad gjorde du i Egypten? När var du i Oman? (Han stod och bläddare igenom mitt pass och såg att jag varit där..) Osv osv. Helt sick.


Efter 8 timmar på flyget var vi äntligen framme - the big Apple!





Vi skulle bli hämtade av Eugene när vi kom på flygplatsen men han var inte där. Han var kvar i Canada och skulle komma hem dagen efter, så han hade skickat två av sina kompisar, Max & Danny, att hämta oss. Här är Emmie och Max utanför deras lägenhet som vi skulle bo i, i Brooklyn.



Jag utanför lägenheten. Men den var inte fräsch. Inte nånstans. Dom hade nog aldrig, aldrig, städat där. Det var så skitit och äckligt. Och katterna (som inte ens var deras katter, dom typ följde med lägenheten när man flyttade..) hade loppor och det låg marijana-fimpar på bordet. Nej, fy. Så vi åkte in till Manhattan och tog in på hotell.



På väg till Manhattan i taxi. Här är Brooklyn Bridge!


Vi körde över Brooklyn Bridge!


Massa folk exakt överallt.


Jag utanför hotellet, Holiday Inn Express.


Jäääj, en riktig säng! (Annars skulle vi sovit i en sunkig bäddsoffa..)


Så från att vi hoppade på tåget i Bromölla tills vi landade i New York tog det nästan exakt 20 timmar. Och så ytterst lite sov på det, så vi slocknade tidigt den kvällen. Här var början på vår resa, en andra del kommer senare idag. =)

Vi red Islandshästar!

Jag sa faktiskt det i bilen på vägen dit (då jag inte hade en aning om vart vi skulle) "hoppas vi ska rida!". Men jag förstod det inte förren vi svängde in vid huset där det stod 'turridning islandshästar'. Då var vi typ i Markaryd eller Visseltofta, vilket det nu var. Wiiie, det var jättekul och jag hade längtat jättemycket efter att få sätta mig i en sadel igen. Det var ju över ett år sedan! Så det var perfekt, tack brudar! ;)


Vi var en grupp på 14 st. Red i 2,5 timme :)


Emmie & Johanna


Helt underbar natur, supermysigt!

Överraskning!

Nu ska jag iväg på en överraskning. När jag fyllde 20 fick jag det av Emmie & Johanna och idag ska vi iväg! Har ingen aning om vart vi ska - bara att vi ska mot Kristianstad, det tar typ 1,5 - 2 timmar att köra dit vad jag fattat det som, jag ska ha kläder som jag kan röra mig i, vi ska vara utomhus och jag är hemma igen vid 21.30 ikväll. Spännande. Så vi hörs ikväll! =)




Jag & Emmie i Central Park i lördes.

ZZzzzz....

Jag är fortfarande helt jetlagad. Sov som en stock till 11.30 när Emmie ringde. Jag sover aldrig till 11.30! Och sen lyckades jag inte somna förren vid 02.30 inatt heller. Så fotorna och det som jag lovade er får dröja lite till, jag hinner inte nu. Jag ska iväg vid 14 så jag måste duscha osv nu. Håll ut till ikväll! =)

Ni som inte har sett sista avsnittet av OTH säsong 6 bör inte läsa detta inlägg!

Nu ska jag se ett One Tree Hill - avsnitt. Det var så kul i taxin på väg till JFK Airport i söndes:

Emmie: Jag tror det var imon säsong 7 av One Tree Hill börjar här i USA.
Jag: Jaha.
Emmie: Du har sett det sista avsnittet va?
Jag: Jaa.. fast jag kommer inte riktigt ihåg vad som hände. Jag minns bara att det slutade helt vanligt..
Emmie: Ja, du vet när.. jag vet inte om jag vågar säg det om du inte har sett det.
Jag: Jo, det har jag. Säg nu.
Emmie: Ja, du vet när Peyton och Lucas åkte ifrån stan med bäbisen.
Jag: Nej, det har jag inte sett. Visste inte ens att hon fött barnet.

Asgarv. (Vi var övertrötta.. Taxichauffören undrade nog vad det var med oss.)

Jag: Men du behöver inte säg vilket kön det var på ungen, så jag har något att se fram emot iaf.




Och nu visade det sig att jag bara sett till avsnitt 22.
Har två kvar som jag ska beta av ikväll och imon! :) Så godnatt sötnosar!
(Fast egentligen är jag inte alls trött. Klockan är bara 18 för mig nu.)

Lite till som fick följa med mig hem från NYC

 

Svarta jeans, lite veckade nertill, från Forever21, ca 218 kr.
Mysig tröja från American Apparel, ca 328 kr.



 

Lila skjorta från Forever21, ca 137 kr.
Röd skjorta från Forever21, ca 167 kr.




Chill tröja från American Apparel, har inte kvar prislappen så vet inget pris.
200 - 300 kr chansar jag på.




Massa smycken från Forever21, det var halva priset på alla accessoarer så jag bara roffade åt mig.
Allt detta kanske blev 100 kr tillsammans.



Här hade ni en liten del till. Men ännu inte allt. New York är coolt att shoppa i, men också farligt. Man vill ha allt =) Imon får ni ser bilder från själva stan!

Statue of Liberty

Det var ascoolt att se Frihetsgudinnan. Hon var så stor! Helt gigantisk.
Men vad hade jag förväntat mig egentligen?












Btw, har jag sagt att jag har en copycat? Haha, detta börjar gå långt nu. Förvånar mig inte om det dyker upp en ansökan på Preem snart också, waaooo.

Lite shopping från New York



Massa söta saker från Victoria's Secret.
- body glimmer, duschcreme och bodymist som luktar godis =)
- hårserum, So Sexy.
- 5 olika lipgloss med underbara smaker.






Lip plumper från Victoria's Secret. Ca 190 kr!




Och min supersöta pyjamas från Victoria's Secret. Ca 230 kr!
Egentligen använder jag inte pyjamas, men jag kunde inte låta bli =)





Skor, älskade skor, från en affär som hette Strawberry. Ca 230 kr!



Mina nya favoriter, från Steve Madden. Ca 1 100 kr!



Och till sist, mina nya höstboots i typ mocka.
Från en affär som hette Junkie's. Ca 500 kr tror jag dom kostade.


Här var en del av det, men långt ifrån all shopping som gjordes. Men jag tänkte att jag måste ju börja nånstans! :p Mer kommer med tiden. Egentligen ville jag köpt fler skor, men det hade aldrig fått plats i min väska. =/ Den var proppfull på vägen hem! Och vägde bly.

För den delen kan jag ju säga bye bye mobiltelefon. Min räkning är redan uppe i 1095 kr! Och det är sen i ondes.. Emmies mobil gick sönder där nere så vi har använt min rätt mycket så vi ska dela på en del. Men ändå, 6 dagar och 1000 spänn. Katshing! Blä. :(

Från jättestad till miniminimini-stad..

Äntligen hemma, men jag orkar inte skriva eller berätta nånting nu. Jag är så trött! Och jetlagen är inte att leka med. Har inte sovit ordentligt på över 30 timmar, flygplanet mellan New York och Paris var så trångt och så hade jag världens tjockaste bredvid mig. Mm, mys. Fast vi hade en varsin TV-skärm med spel, filmer & olika serier. (Bl. a. Desperate!) Så det var najs =) Nu ska jag duscha och sen sova! Lite bilder kommer imon, puss och kram.


Cosmo i SATC - anda

Tjenis. Idag har vi varit pa en Sex and the city - tour. Har sett massa platser dar som filmat, det var riktigt coolt. Sen stannade vi pa en pub dar dom hade forberedd 50 st Cosmopolitan at oss. Mmm, yummi. Dar hade aven tjejerna i SATC suttit och druckit. Sen at vi cupcakes ocksa, fran samma 'bakery' som dom at i serien. Satan vad goda dom var!

Nu har vi nyss suttit vid Times Square och druckit Frappushino's fran Starbucks. Mums. Det var haftigt att vara dar ocksa. Ikvall borjar var resa hem, kl 23.20 gar flyget. (Om det nu gar som det ska, pga av orkanen..) 05.20 svensk tid. Sa om ett dygn ar vi tillbaka pa hemmaplan i Solvesborg!

Nu ska vi till Vicoria's Secret igen, jag ska kopa varldens sotaste pyjamas dar =) Sen en svang till American Apparel och Forever 21 ocksa. Fast vi har absolut ingen mer plats i vara bagage sa det ar egentligen inte sa smart att shoppa mer.. Men whatever, vi ar fan i New York!

CIAO!

Det varsta som kunde handa, hande..

Det blev inget Blink :( Vi satt pa planet dit igar och vantade pa att fa lyfta. Vantade och vantade och vantade.. 3 timmar, 3 helt javla onodiga timmar, satt vi pa startbanan och vantade tills vi till slut fick aka tillbaka till gaten igen och ga av planet. Det ar en orkan har, Hurricane Bill heter den. Sa Buffalo's flygplats var helt stangd och vi kunde inte flyga over ovadret och inte heller landa. Sa vi kom inte dit. Det ar sa overkligt och sa trakigt och sa orattvist. AHHHH. Manga tarar har runnit nu, inte minst for Emmie. Javla idiot-orkan.

Sa vi ornade sa vi fick flyg-pengarna tillbaka och sen akte vi tillbaka till vart hotellrum. Bestallde pizza upp till vart rum som vi trostat. Det var de storsta pizzorna vi nansin sett! Vi bestallde en varsin men at inte ens en hel tillsammans. Men gott var det :) Och jag har kopt varldens snyggaste Steve Madden - skor sa jag far trosta mig med dom!

Naja, sa nu forstar ni att vi ar lite nere. Men idag ska vi pa sightseeing. Vi ska se frihetsgudinnan, Ground Zero (dar World Trade Center stod..), Central Park, Empire State Building osv. Det ska bli coolt :) Hoppas allt ar bra i Sverige. Puss fran New York!


Sandra: vi har tankt pa dig! Tanker pa dig nu ocksa :)

Sen uppdatering

Idag har det spenderats massor pa Forever 21, Victoria's secret & American Apparel. Forst gick vi hela dagen pa Forever och affarerna dar runt. Nar vi sen kom tillbaka till hotellet, vid typ 17, kollade vi igenom vara nyinkopta saker och chillade lite. Sen bestamde vi oss for att ge oss ivag igen. Haha. Gick da till Victoria's Secret, ahh jag alskar den affaren. Mmm. Om jag far bestamma blir det ett till besok dar ;)

Nej, nu ska vi sova. Det vantar en lang dag imon. Flyg till Buffalo, se BLINK och sen buss tillbaka hela natten. Pjuh. Men da sover vi =) Pa lordag blir det sightseeing! PUSS!

Snabbis

Paxar en dator har pa hotellet nu medans Emmie sprang upp till vart rum. Vi tog in pa ett hotell pa Manhattan igar, mitt i smeten och skitbra. Haller pa att fixa sa vi kommer ut till Buffalo imon, dar Blink spelar. Det tar typ 7 tim med tag. Hm.
(Uppd: Vi ska flyga! Det tar 2 tim sen aker vi buss tillbaka efter konserten. Den tar ifs 7 timmar, men da sover vi! Haha.)


30 grader varmt, stekande sol och fortfarande ascoolt. Ciao!


I'm alive!

Hej hej. Kom hit, till lagenheten i Brooklyn, for ett par timmar sen. Eugene var kvar i Canada for hans pass var borta sa han blev forsenad hit sa han hade skickat tva av hans kompisar for att hamta oss pa flygplatsen. Sa nu sitter vi i deras lagenhet. Far se om vi sover har inatt, det ar ratt skabbigt. Riktigt skabbigt, faktiskt. Sa vi ska nog ta taget in till Manhattan ikvall och hitta natt hotell i var prisklass. Haha. Eugene kommer inte forrens imonbitti. Fran att vi hoppade pa taget i Bromolla tills vi landade har tog det 20 timmar. Och knappt nan somn pa det och tidskillnad pa 6 timmar = jag ar svintrott. Kl ar halv 5 har nu.

Men New York ar coolt, vi korde forbi frihetsgudinnan idag. Fast pa langt hall, det ska bli haftigt att se den pa nara hall. Naja, det var en liten update - vi hors mer en annan dag =) Vi fixar detta, jag & Emmie!

HELLO BROOKLYN!

Jaha, dags för det här sista inlägget. Då man säger hejdå osv. Så ajdöss, landkrabbor! Jag lovar att bjuda på uppdatering ifrån Amerika/The U.S./New York/Brooklyn/whatever. Så fort jag hittar en dator med internet så kommer det, håll ut! ;) Ni kan ju alltid ägna en tanke åt oss på fredag vid typ.. 2 (natten till lördagen). Då sitter vi på våra VIP-platser och har BLINK 182 livs levande framför ögonen. Gosh, wunderbar.

Nu tar vi alltså tåget från Bromölla kl 23 till Kastrup. Sedan väntar vi där hela natten tills vårt plan till Amsterdam går 06.05 imonbitti. Där gör vi ett byte och sedan är det raka vägen över Atlanten till New York. Eugene, killen vi ska bo oss, kommer med flyg från Canada imon så han väntar på oss på flygplatsen och sedan åker vi hem till hans lägenhet i Brooklyn. Awesome! Heeeråå =)


Suck

Alltså helt jävla seriöst tror jag att jag får packa om min väska nu. Jag som bestämde mig att jag inte skulle ta med så mycket för jag ska shoppa där och ha plats för det med mig hem. Men jag har typ inte en millimeter kvar i resväskan och den väger bly :( Åhh.

Våra tishor



How nice?

3 timmar kvar..

Kom hem för en liten stund sedan. Nu sitter jag och pumpar Sexy Bitch och äter makaroner och veggie-korv. Och är lite nervös. 3 timmar, sen börjar en sjukt grym resa. Mhhiiwiwwii. Kika in snart igen så ska jag visa er våra snygga egendesignade tröjor ;)

Dagens måste

NU: lite jobb mellan 13 - 18. Sen blir det hem och fixa det sista, prrrr :)

Kan vara världens godaste mackor!

Dom här mackorna har jag gjort flera gånger och dom är supergoda! Det enda du behöver är en macka, pesto, soltorkad tomat, mozarella-ost & lite basilika. Lägg allt på mackan och sen locket över och klart! Sen brukar jag lägga dom i en mack-press också, för att gå dom varma och så att osten smälter. Mmm, yummi.






Idag är den dagen vi har väntat på!

WIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEE, börjar dagen med ett glädje-rop. Jäääj! :D

Detta är inte okej!



I fortsättningen kommer jag typ bli den snålaste på planeten vad gäller mobilen. Jag har fan inte råd med såna här äckligt dyra fakturor. Och jag förstår inte det, jag tycker inte jag skickar eller ringer mer än någon annan? Ändå är det helt sjukt dyrt. :( Och detta är ändå mindre än förra månadens. Aah jag hatar Telenor! Typiskt att jag är fast med dom ett helt år till.. Blä. Så till alla mina vänner (och alla andra som är sugna på att skicka sms till mig) så kommer jag bara svara på de mest viktiga i fortsättningen. Och inte ringa upp på snålringningar längre, osv. OK? =)


Kanske skulle ta och stänga av mobilen helt och hållet? Åh, fy fan vad skönt. Och med det säger jag godnatt! En film sen sovet. PUSS!

Psst..


Häng med på en resa som kommer bli grym!

Jag gjorde en Blondinbella/Johanna

Kände att jag bara varit hemma hela dagen idag och blivit tjock så jag ringde Johanna så gick vi på ett puls/styrka - pass. Hur skönt som helst! Svetten bara rann, det var riktigt längesen. Haha. Men efterlängtat och välbehövt! Nu när jag kom hem gjorde jag en Blondinbella. Turkisk yoghurt, valnötter & sen ringla lite honung över det. Johanna sa att hon brukar ha banan i också, så jag slängde i det med. Och det var supergott, prova!


Den 1 sep startar en ny episod av mitt liv!

Jepp, för det är datumet då jag får nycklarna till mitt nya hem. Datumet då jag flyttar från mitt barndomshem, en stor villa med massa trädgård ute på landet, in till en liten etta på 42 kvadrat i stan. Det är stor skillnad. Datumet då jag blir "Frida Persson, Danagatan" istället för det så inmatade "Frida Person, Ryedalsvägen".  Och jag har många gånger frågat mig själv om jag gör rätt, men jag har slutat med det. För det vet jag att jag gör, jag har känt mig redo länge och när man hittar en sån fin liten perfekt lägenhet (den första jag tittade på) så kan man bara inte säga nej. Men ändå, sitt "första egna hem" är ju något som man alltid minns och det är stort att ha det framför sig.

Så den 1 sep börjar jag ett nytt liv - en egen lägenhet, singel (ooops...) och med mer jobb på Preem. Sen ska jag börja träna på gymet seriöst igen också och tänka på vad jag stoppar i mig! Jag ska bli nyttig igen. För då kommer jag ju ändå köpa min egen mat, så då bestämmer jag ju själv. (Alltså inga undanflykter..) Så jag har två veckor till av 'mitt gamla jag', sen jävlar förändras mitt liv. Och just det är en sak jag har längtat jättemycket efter - förändring. Ska bli så skönt! Och jag är stolt över mig själv att jag har fixat detta, både allt det som hänt på senaste tiden men också det senaste året. Att jag har jobbat och slitit så jag faktiskt har haft råd med en ny bil OCH en lägenhet.

Och vet ni vad det bästa är? Jag är nöjd =) Det går bra nu.


 
  

Jag & min man

Jag & Sune har precis legat och tittat på Desperate Housewives tillsammans.
H a n  ä r  s å  g a l e t  k ä r  i  m i g !


They say she needs to slow down, the baddest thing around town.

Bara för att jag är så sprallig och uppspelt så lägger jag ut en dille-låt.
Har lyssnat på den konstant i typ 2 dygn. Haha =)



She's nothing like a girl you've ever seen before
Nothing you can compare to your neighbourhood hoe
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful
The way that booty movin I can't take no more
Have to stop what I'm doin so I can pull up close
I'm tryna find the words to describe this girl without being desrespectful

Damn, you're so sexy bitch.


1,5 dygn to go..

Jäääj, för idag är det måndag vilket innebär att vi åker imonkväll!
Och jag kan knappt fatta det än. New York! Städernas stad, the big apple. Galet.


Jag har faktiskt redan hunnit med en sväng till stan. Mötte upp Emmie så begav vi oss till dunken.se för att fixa egna T-shirtar med tryck. Det kommer bli naaajs ;) Skulle få dom till imonkväll innan vi åker, så jag ska nog hinna klicka ett foto och slänga upp här också. Nej, nu ska jag gå och tvätta och diska och vattna blommorna. Såna saker som man måste göra när man bor själv. För jag har nog inte sagt att mamma & pappa åkte till Kroatien igår morse? Jo då, dom i Kroatien och jag i New York. Härlig blandning. Later!

Släppa ut kräftor

Nu ikväll körde jag, Emil & Ursula till Höghult och släppte ut kräftor i sjön. Kräftor som Emil fiskade för nån vecka sedan. Får hoppas dom pippar på bra tills nästa år så det ger lite resultat ;)









Nu ska jag iväg, trevlig söndagkväll! =)

Kräftskiva hos Fia

 
Ursula åt Bullens och jag posar med en miiini-kräftis.


Jag snyltade några kräftor av Emil och dom var typ.. ljusa? Men goda!


Bror


Emma hugger in på ett gäng kräftor.


Kräftor & vin. Bra, bra, bra.



Allsång, Fia hade fixat sånghäfte!


Raul säger skål! Det hade han nog gjort många gånger under kvällen.. ;)

 
Myggljuset var en het leksak.



 
Emma


Sjuka pojkar, som dom (och vi, pga dom..) skrattade!

Trött, tröttare, Frida.

Usch ja, 4 timmars sömn fick jag inatt. Men det var det värt, sista 'sommarfesten' denna sommaren kändes det som det var. Sista gången på terassen iaf så det blev lite dricka och sen upp 06.15 idag. Hujedamig. Men ger man bara fan på att man ska orka så gör man det ;) Värre är det nu, ska nog ta mig ett sov. Efter att jag ätit mina stuvade makaroner som jag blev så sugen på idag när en kund köpte makaroner. Haha. =)

Det var iaf jättetrevligt igår, var en hel del folk hemma hos Fia på kräftskiva innan. Sen kom taxi och hämtade oss och ja, resten vet ni. Foton och sånt kommer, troligvis efter mitt lilla sov.. Vi hörs,

Casual


tröja - mammas
jacka - MQ
jeans - tiger of sweden
skor - nelly.com
blomma - MQ


NU: kräftskiva hos Fia sedan vidare till terassen.
Om det blir nyktert eller ej återstår att se =)

Rätt grym låt, men jag gillar den!

Wide awake, my mistake - so predictable.
You were fake - I was great. Nothing personal..
I’m walking, who’s laughing now?
I’m wasted, wasting time
You talk for hours but you’re wasting lines
A pretty face, but the chase ain’t worth the prize.

I’m gonna break your little heart
Watch you take the fall, laughing all the way to the hospital.
‘Cause there’s nothing surgery can do
when I break your little heart in two.

I’m gonna break your little heart in two.



Film - mys

Nu utnyttjar detta äckliga regnväder och kryper ner under täcket och sätter på en film. Gran Torino heter den, Ursula sa att den var riktigt bra så jag litar på henne ;) Sen blir det kanske en powernap tills det är dags att göra sig snygg och bege sig hem till Fia!


En mysig kväll på Lax & Vin

Vi blev 9 tjejer igår som satte oss och åt på Lax & Vin i Hällevik. Hur mysigt som helst. Jag, Elli & Emma lyxade till det med buffén, 259 kr. Inte så schyst mot plånboken - men schyst mot mig. Så himla gott var det! Och hur mycket som helst fanns det att välja på. Efter det åkte jag, Elli & Jenna till terassen och satte oss och väntade in folket där. Tråkigt att en kväll som jag ville skulle bli så bra slutade i en mindre katastrof. Inget blev som jag ville, men jag tar igen det ikväll. För då blir det fest igen! (Skulle egentligen inte bli det, men bara för att ta igen gårdagen.)


Jag, Emma & Emma. Det var något i vinet?



Jennyann & Fia



Sofia, Maria & Elli

Glömde bort tiden..

..så jag är svinstressad. Middag och lite dricka med Elli och resten ikväll, nere i Hällevik. Sen vidare till terassen =)


Kör på enkelt, snyggt och bekvämt ikväll!

Ur mina högtalare just nu. Och resten av alla dygn den senaste veckan.

Mister Inaccessible,
will this ever change?
One thing that remains the same,
you're still a picture in a frame.



Så bra, så bra. Dock inte en passande låt såhär en fredageftermiddag. Men ändå så bra.

Resväskan åkte fram

Japp, för det börjar närma sig! Nu ska jag köra in till mamma och växla pengar - $
Sen jobbar jag lite mellan 11 - 14, PUSS!







Jag efterlyser festkompis, min första lediga lördag imon och jag vägrar sitta hemma ikväll!
Sista helgen på terassen med, jag är sjukt sugen på det ikväll. Vart finns du?!


Godmorgon världen.

Eller ja, jag har faktiskt varit vaken ett tag. Vi har fullt med folk här hemma nu, nästan dygnet runt känns det som. Snickare som håller på att fixa väggar och sånt i garaget - och mitt rum är precis ovanför. Perfekt, trodde det var jordbävning igårmorse. (Kl 7!!) Och idag var det inte bättre, men jag var iaf förberedd. Och sen en målare som fixar alla våra fönster och ska vara här i 3 veckor.. Hm. Och jag som ville ut på gräsmattan och slänga mig och sola. Men det vågar jag inte :p Fast snickarna är fan ungdomar - man kanske skulle ut flasha lite iaf ;) Prrr.

Nej, hörrni. Jag sitter faktiskt och väntar på att jag ska jobba. Skulle börjat 10 men fick sms om att komma 11 ist. Lite tråkigt =/ Nåja, senare.

Nu säger jag godnatt!


..och det gör jag med en härlig bild från Thailand när jag var där i februari. Underbara Thailand.



Och resultatet..


Dags att bli fin övanför ögonen!

Nu ska jag köra in till stan för att möta upp mamma igen, sen kör vi till Caroline på Ren Hud i Kristianstad och fixar våra ögonbryn! Skönt, det behövs. Hörs sen!

Till alla tonfisk-älskare där ute!

Tänkte bjuda på ett recept på världens godaste och enklaste tonfisksallad som jag har gjort mycket på sistone. För dig som tränar eller helt enkelt bara vill äta nyttigt är denna perfekt - inga kolhydrater och massor med nyttigt Omega 3-fett och proteiner från tonfisken och keson. (Lite Anna Skipper-varning på det..?)

Till en person:
1 burk tonfisk
100 g naturell keso
½ hackat äpple
1 dl gurkbitar
lite hackad rödlök
curry efter smak


Sen är det bara att blanda ihop allt i en skål och äta. Jag brukar ösa på med mer keso för att få den lite mer "matig" och bli lite mer mätt!


Ser jag pålitlig ut nu?

Haha, det är ju mitt första möte med hyresvärden. Man vill ju se någorlunda.. klok ut. Fast då skulle jag nog valt att bära mina bills, en kund på Preem är helt fascinerad varje gång jag har dom - han tycker jag ser så vis ut. Som han uttrycker det. Men det är väl bara tacka och ta emot och hålla käften om att att skenet bedrar..


Hela outfiten är från MQ. Jag gillar ryggen på tröjan!

Idag är det skrivahyreskontrakt-dagen

Lite nervöst faktiskt, men det är ju det här jag vill =) Kl 14 ska jag vara hos mamma på banken och då kommer även hyresvärden dit med papperna. Dags att hoppa in i duschen!



Kvällen igår var kul, Elin & Johanna hade fixat lekar och tipsrunda och det var en hel del folk där. Smart som jag var sparade jag min vinare tills fredag - drack bara mina cider igår. Kände att det fick räcka, vad sjukt trött efter jobbet. Men imon är jag taggad, nån mer?! :D
(Tyvärr har jag inga bilder från igår, eftersom batteriet var slut. Får se om jag hittar några på FB.)

Pust, inte en lugn stund.

Efter 10 timmar ståendes på jobbet är det nu dags att hoppa i högklackarna och bege sig på fest! Stället ikväll är Johanna & Elin's fördelsedagsparty. 19 resp. 21 år =) Det kommer bli bra. PUSS!

 

Ni känner nog igen denna outfit sen här, men ikväll har jag pimpat det med mina nit-pumps. Prr, I like. (Batteriet på kameran strejkade, så det fick bli en kass mobilbild. Får bli så ibland..)

Dagens mördarpass

Godmorgon på er! Sovit gott? =) Det har jag, förutom just den där stunden när alarmet på mobilen drar igång. Åååh, bara två timmar till.. eller nått. Men nej, idag har jag ett litet mördarpass på jobbet. 9 - 19.30........ tjoflax. Men därefter blir det lite party så jag ska nog överleva ;) Ska försöka hinna med ett "så-här-ser-jag-ut-ikväll" - inlägg också mellan varven. Så ha en bra dag! Puss och kram.

Notis

Om exakt en vecka, exakt nu 22.52, stiger jag och Emmie på tåget i Sölvesborg som tar oss ner till Köpenhamn. Då har vår resa mot New York börjat. Kan vi fatta?!

Brooklyn Brigde
- som vi med all säkerhet kommer passera eftersom vi faktiskt ska bo i Brooklyn.
Tänk att det var här Miranda & Steve sprang och återförenades i Sex and the city - filmen =)


Det var dagens, sov så gott! Godnattpuss.

Den växer för varje gång jag hör den


Are we alone, can you feel it?
So lost and disillusioned
.

( Efter 2.30 är den som bäst. )


Det blev lite tomt idag, men jag har mest gått och väntat på att tiden ska gå och varit och handlat osv. Nu blir det jobb 16 - 22. Rätt chill =) Puss&puss.

Till salu


Ingen som behöver en ny mobil? Eller en cykel? En liten lillasyster som snart fyller år kanske?

OBS!



Jag la till en ny kategori ikväll, "min flytt hemifrån". Det kommer bli lite snack om det den närmsta tiden, med allt ifrån vilka kastruller man ska ha till färgen på soffkuddarna och första natten i mitt nya hem. Så häng med på min flytt! =) Nu säger jag godnatt,






Jag är redo för tvättstugan!

Idag när vi var i Kristianstad så körde vi först inom Elgiganten, Rusta och ÖB. Det blev ingen rosa dammsugare idag men på det sistnämnda köpte jag tvättmedel och sköljmedel och diskmedel och såna saker. Sjukt billigt. Saker som man kan inte behöver direkt i början, men som kommer komma till användning förr eller senare. Och då är jag redo, men jag tror jag ska be mamma följa med mig ner till tvättstugan första gången. :p Jag känner mig inte riktigt hemma bland såna saker. 20 år.. mjo. Jag erkänner.

Detta blev mina fynd. Förutom spaghetti-sleven..
Den övertygade jag mamma om ikväll att dom egentligen inte behöver.


Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, kikat runt lite på internet i de små perioder det valt att fungera riktigt. Sug-internet. Ska strax krypa under täcket faktiskt. För imon ska jag upp tidigt och vara duktig =) PUSS!



Kristianstad

Nu ska jag, Emma och Sandra åka till Kristianstad. Det var jag som var sugen på att åka dit, jag vill kolla på rosa dammsugare på Elgiganten. Haha. Och lämna in mina skor på omklackning =) Och strosa runt lite i stan, mysmys. Puss och kram.

Klippte även på mitt hår lite idag, det var typ svinto i topparna.
Så nu är det kortade och fräschare igen =)

Jag fick en kommentar idag..

"varför berättar du inte vad som har hänt? :) jag menar det med basse och det.."

Och det är såna här kommentarer jag bara skrattar åt. Såna onödiga, korkade kommentarer så man blir helt trött. Hur orkar ni? :p Men jag tänkte ändå klargöra för er lite, för det verkar fortfarande finnas små ittriga personer som bara älskar att skriva taskiga kommentarer och försöka trycka ner. Det funkar inte, sötnosar :) Tyvärr.


1. Ni har absolut ingen rätt till mitt privatliv. Majoriteten av mina läsare har jag ingen aning om vilka är och jag känner inte er så varför ska ni få ta del av mitt privata? Det kommer aldrig att hända. I min blogg skriver jag om såna saker jag tycker är kul, och därför lämnar jag ute allt det negativa.

2. Vadå Basse? Haha. Så fort jag har en jobbig period i mitt liv så är det så många som tror det har med Basse att göra, t o m mina vänner. Snälla, mitt liv kretsar inte runt honom. Den här pausen jag tog härifrån bloggen har varit pga av mig, för jag behövde lite egen tid. Och varför kan ni spekulera hur mycket ni vill i, det är det ändå bara jag (och Emmie..) som vet. Okej? :)


Bra, hädanefter tar jag inte upp såna här saker igen. Jag kände bara att jag var tvungen att vara tydlig en gång för alla, för annars förstår inte alla. Jag säger som Emelie; "Hotfulla och onödiga kommentarer publiceras inte, så gör dig inte besväret." Bra så. Ska strax pysa iväg men jag återkommer innan dess, puss.

Godmorgon måndag!

Idag skulle vi ju till stranden, varför ska alla dumma moln vara ivägen för solen? :( Blä. Jag som är ledig och allt. Nåja, mitt rum behöver städas och jag ska kolla över lite vad jag ska ta med mig i min flytt så jag hittar nog saker att sysselsätta mig med iaf. Jag återkommer.

Ett steg närmre Blink i USA!

Jäääj, för i fredes fick vi, jag & Emmie, hem våra VIP-paket till Blink's konsert i New York 21 augusti! En plansch, en t-shirt och ett VIP-kort var det i det stora paketet på posten. Tröjan var riktigt het, sjukt jävla snygg och asnice. Wihoo, 9 dagar kvar!

 
G R R R R R . . . . .


Googlar dammsugare..


Raul på wakeboarden



Visst ser det härligt ut? :)

Men det största som har hänt under den här veckan är ändå..

..att jag ska flytta hemifrån! Jag har skaffat egen lägenhet, tjohoo! En liten mysig etta på 42 kvadrat inne i stan. Nymålad överallt och hur fin som helst och med tre stora (så stora dom kan vara i en etta..) garderober - perfekt. Det var en sjuk impulsgrej ändå. På onsdagen satt jag, Johanna & Emmie och fikade så sa jag att jag var sugen på att flytta hemifrån (efter att ha haft Emil & Ursulas lägenhet så har det bara blivit mer och mer..:p) och senare på eftermiddagen så gick jag in på Blocket och kollade lite. Hittade en - mamma ringde och efter 2 timmar var vi där och kollade på den. Sov på saken och dagen efter sa jag ja. 1 sep är den min, katshing! Nu väntar IKEA-shopping och jag längtar! Så nu blir jag granne med Emma & Becca och ja, alla andra på Danagatan =)


Smygstart

Tänkte ta tag i det här nu igen, men det har varit skönt med en paus. Har knappt suttit vid datorn denna tiden faktiskt. Välbehövt. Så ikväll kör vi en liten smygstart med att visa vad jag tröstshoppade lite under tiden jag var gone..


linne & skor (som jag redan är heltkär i) från nelly.com


Nu ska jag köra till mamma & pappa i Köpegårda och få lite mat och sen vidare på fest! Men det blir nyktert ikväll igen, jobbar imon. :( Trevlig lördagkväll!

Det är mycket som har hänt..

..under min lilla paus. Men än är den inte slut, jag ville bara uppdatera er med att det är mycket som har hänt. Både negativa och positiva saker. Jag kommer snart.

Always


Jag är en enda röra

Och därför kommer jag inte blogga på några dagar. Jag har ingen lust till nånting och jag kommer inte få det heller om jag inte tar tag i mig själv. Skönt att man har en lägenhet i en vecka, där man kan vara för sig själv. Och rensa tankarna. Sköt om er.



It's win or lose - not how you play the game.
And the road to darkness has a way
of always knowing my name.

Wolli - bolli!

"Va sa 'ru?"

"A, jag vet."



Kenny Starfighter är fan min idol. Så jävla bra. Har massa avsnitt inspelade från när serien gick på TV för massa år sedan och ikväll hyrde jag, Emmie & Malin filmen med honom. Så jävla rolig. "Kolla, en tant!" Haha :) Skön lirare. Björn Gustavsson är ju med med i den, som Lenny - Kenny's bror. "Mamma, Kenny äter upp allt schampo!"  Hett tips - se den!






Haha, och bara för det måste jag slänga upp samma klipp som Emmie gjort. Va sa 'ru?


Jag är skittråkig

Sådär ja, första vattningen av blommorna avklarad och det gick alldeles utmärkt. =) Tråkigt nog så lyckas jag inte ansluta min dator till nätverket här så detta får bli ytterligare ett tråkigt inlägg utan bilder osv. Sorry. Jag ska försöka pilla lite här och se om jag lyckas, annars får jag lägga över bilder till Emil dator. Den jag sitter på nu. Nåja, dags att kila till ICA och handla lite mat! PUSS.

RSS 2.0