Chill fredag

Hoho. Sitter hemma hos mamma & pappa (på söndag kan jag bara säga HEMMA!) nu. Och skrattar åt ICA-reklamen på TV. "Ulf, du får inte skylla på pratikaaanten!" Haha. Jerry for lajf. Nu ska jag fortsätta titta på Idol. Hoppas ni har en bra fredag :D


Dags för dagens jobb

Nu ska jag pysa till jobbet, 15 - 22 idag. 9 - 19 imon, 10 - 22 på lördag och 07.35 - 14 på söndag. Ni förstår ju själva att det blir tomt på den här bloggfronten i helgen. Men jag ska göra så gott jag kan ändå ;) Om 7 dagar har jag min första lediga dag på.. jag vet inte hur länge? Evigheter känns det som. Så den blir efterlängtad! Ha en bra dag =) Så hörs vi troligvis imonkväll.


Ååhh, ge mig en mops!

Ända sedan jag såg den här lilla byrackan på stranden i Thailand i vintras har jag varit helt såld. (Jag vet inte ens om det är en mops? Tror det är en fransk bulldog..) Jag vill haaa en mops!!

Dom är så ju gudomligt söta, visst? Helt tjocka och ögonen åt alla håll. :) ♥

Hihi. Bilder hittade på google.se.


Tänk er jag och sen sån söting. Hade det inte varit det perfekta paret? Jo! Hade jag bara haft tiden så hade jag inte tvekat en sekund, men det funkar inte med mitt jobb.. Men nångång i mitt liv ska jag ha en liten mopsii. :D Det har jag bestämt mig för.


Torsdag

Hellu.

Är hemma en sväng nu, med ytterligare ett litet flyttlass. Det går, sakta men säkert =) Jag har sån sjuk träningsvärk idag, i hela kroppen. Det måste vara en mix av fotbollen i söndeskväll och gymmandet igårkväll. Jag har ju inte varit så duktig på den där träningsbiten på sistone måste jag erkänna, men nu tänkte jag komma igång igen. Så det är faktiskt skönt att ha träningsvärk så man känner att det har gett något =) Najs! Jag har t.o.m. värk i käken, och det förstår jag inte riktigt?



Att vaxa ögonbrynen

Tänkte bara förklara lite vad det är jag gör när jag går till Caroline. Det är många som har frågat och undrar vad det kostar osv. Jag har gått till henne i ca 2 år nu tror jag. Och det är lika efterlängtat varje gång! Till en början var hon i Sölvesborg, men flyttade till Kristianstad för ca ett år sedan.



Såhär ser det ut när man vaxar. Inte jag på bilden dock, hittad på google.se.


Det första hon gör är att torka av ögonbrynen från smink osv. Därefter lägger hon på den färgen man vill ha på sina nya bryn och sedan dämpar hon lyset och går ut ur rummet. Detta är det skönaste. Att bara ligga där och vänta, med lite tända ljus och havsmusik i bakgrunden. Det är så lugnt och skönt och man känner sig helt avkopplad. Där ligger man ca 10 min. När hon sedan kommer tillbaka torkar hon av färgen, frågar om den är okej och sedan kör hon. Smetar på lite varmt vax, trycker på en sån där tuss och sedan drar hon. Om och om igen drar hon. Tar lite mer varmt vax och fortsätter dra. Det gör ont. Men det blir rent och fint! När vaxandet är över plockar hon det som behövs (då är man så bedövad så man känner ingenting..) och sedan är det klart! Tar ca en halvtimme och för detta betalar jag 195 kr. Och jag tycker det är värt det, detta är lite vardagslyx för mig så jag ser till att unna mig det varje månad! =)

 


Beloved shoes


Snyggingarna ovan var det jag satte foten i idag. Och blev kär. Men jag var klok nog och ställde tillbaka dom på hyllan, jag åker ju till Stockholm om 13 dagar så då ska jag se till att shoppa några todiefor som ingen annan har! Wiihoo, jag längtar.


Vad hände igår?

Statistiken flög i höjden här igår, jag bara undrar vad som hände? Blev jag länkad någonstans? Eller är det bara så att jag helt enkelt har ett så hiiimla intressant liv just nu så ni kan bara inte låta bli mig? ;) Maha.

Nåja, välkomna alla nya! =) Hoppas ni stannar. Puss på er!


Min onsdag. So far.

Goddag alla söta! Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. Startade dagen med en skål havregrynsgröt och sedan fixade jag i ordning mig och körde in till Kristianstad. Var där vid 10-tiden och strosade runt lite i min ensamhet. Det är underskattat, man borde åka iväg för sig själv flera gånger! Gick bl. a. in på Make Up Store och uppdaterade min sminkväska lite. Det behövdes mer än väl!


- en ny Tri Brow Color. Den jag hade har jag tappat i golvet ett flertal gånger, men jag har älskat den lika mycket för det. Men ja, ni ser ju. Jag behövde en ny..

- en ny Cake Eyeliner. Något som jag inte klarar mig utan, också myyycket välanvänd.. Så att locket har sagt upp sig.

- en High Tech Lighter. I färgen Orion. Har aldrig provat en sådan innan, men tjejen på Make Up Store rekommenderade den. Så jag provar! =)

- och en ny puff! Min förra var rätt nasty..



Efter det gick jag bort till Caroline på Ren Hud och vaxade/färgade mina bryn. Det är så himla skönt att vara hos henne, jag längtar dit varenda gång =) Tänkte gå in mer i detalj på hur det går till i ett annat inlägg. Efter det körde jag tillbaka (eller nej, jag gick inom Scorett. Fast att jag förbjudit mig själv till det. Jag ville inte falla för frestelsen, men jag provade ett par guuuudomligt snygga stövlar! SKITNSYGGA. Snygga, snygga, snygga. Åh, jag vill ha dom! Men jag köpte aldrig dom. Jag skulle ju inte falla..) till Sölvesborg - hämtade en räksallad på Arena och körde hem till mor och far och nu sitter jag här. Vid köksbordet. Det var min dag det =) Senare väntar jobb 15 - 19 (så få timmar har jag aldrig jobbat tidigare.. chill!) och sen ett besök på gymmet med Elli & Vick!


Harry da Död


Haha, detta tyckte jag var kul. Och som jag saknar honom, bara ett halvår (lite mer...)
sen ska jag återuppta kontakten. Då är vi tillbaka i säterna på Harry! :D






Ikväll blir det fotbollsträning! Härligt att komma igång igen. Vi hörs imon, =)


En rolig bild från i lördes


Jag & Elli ger varandra bitch-blickar och vad gör alla dom andra? Haha, kul bild. Och kul fest! Typ 30 pers i Emils lägenhet (jag trodde vi skulle bli typ 10 st..) och jag förstår inte riktigt hur det gick till. Men på något sätt gjorde det det! :p


En något irriterad Frida

Ah, jag blir så irriterad. Jag förstår inte varför folk ska hålla på att hacka? Vad tjänar man på det? Jag hade råd att bo i lägenhet, jag har jobbat röven av mig så mycket som 6 dagar i veckan den senaste tiden. Och för att inte tala om helgerna och alla 12-timmars pass. Jag fixade både bil, lägenhet, bensin, telefon och sparande under min tid hemifrån, så det var inte det att jag inte har råd. Jag känner mig mogen för att flytta hemifrån och att ta klivet in i den riktiga vuxenlivet, så det var inte det heller. Jag räknade ut och in (vem fan flyttar hemifrån utan att räkna..?) på vad detta skulle kosta mig och jag var väl medveten om att det skulle bli dyrt. Och det var väl där det var. När pengarna väl var spenderade så kände jag att jag egentligen inte ville spenderat alla dom pengarna nu, jag är fan bara 20 år och varför ska jag bosätta mig nånstans redan och känna mig fast?

Jag har planer för min framtid, jag har en hel del planer. Som jag vill göra, och då funkar det inte att samtidigt spendera flera tusen kronor på ett boende som att försöka spara. Ska man flytta hemifrån ska man ha bestämt sig för vad för något liv man vill ha, och det hade inte jag. Jag prioriterar min framtid, att jag ska ha råd att göra vad jag vill. Det är det jag värdesätter högst, inte kläder och skor. Kom inte med det. Jag har inte varit ute och "shoppat loss" sedan jag var i New York - och det var två månader sedan. Varenda människa köper väl en och annan tröja då och då? Ska jag inte få göra det längre bara för att jag har flyttat hemifrån? Herregud.

Man lär sig av sina misstag, fast jag vill inte kalla detta ett misstag. Snarare en erfarenhet! För jag ångrar absolut ingenting.


Egentligen ville jag inte posta det här inlägget, för jag vill inte behöva 'förklara mig' varför jag väljer att flytta hem. Skitlöjligt. Men eftersom folk verkar dra sina egna slutsatser om det hela så ville jag bara få det rätt från början.


=)


Ikväll blir det reunion!


Ska strax köra hem till sötaste Elio, som är hemma från Stockholm denna veckan. Mys på det!
Bilden är från Östersjöfestivalen i somras :)


My new booties



Lovade en bild på mina nya festpjux jag fick med mig hem från Karlshamn i lördes.
Från SthlmDG.


Första flyttlasset har gått

Yes, sitter hemma i Ryedal nu och med mig hit hade jag massa saker från lägenheten. För nu flyttar jag därifrån. Jag vill inte vara kvar. Det var så jävla tråkigt! Så ensamt. Jag kollade på mitt konto en dag och såg att jag hade räkningar osv för ca 6000 kr. Och det fick mig att fundera; 'Vill jag verkligen det här?' Och det jag kom fram till var nej. Det jag gjorde om kvällarna var att jag satt där i min soffa och knappade på min dator - det kan jag lika gärna göra hemma. Och spara 6000 kr.

Jag vägrar vara kvar i Sölvesborg hela mitt liv, jag vet inte ens hur länge till jag orkar vara kvar i den här stan. Och när jag satt där kände jag mig ännu mer fast och det fick mig att må jättedåligt. Så nu tar Emil, min bror, över min lägenhet och jag flyttar hem! Och sparar pengar tills jag vet vad jag vill göra med mitt liv, och när jag vet det så har jag en stadig ekonomisk grund till min hjälp. Det är min plan! :)

Men jag ångrar inte för fem öre att jag flyttade, nu vet jag vad det innebär. Och det är så sjuuukt annorlunda än vad man kan tänka sig, det är så jävla mycket dyrare än vad man kan tänka sig! Det är så många småkostader som man inte räknar med. Jag har lagt ännu en livserfarenhet i min väska och det är jag glad för. :D


Skulle du vilja stoppa fötterna i det här?




Alexander McQueen släpper verkligen lös fantasin när det gäller skor.
Han gör även 'normala' skor som är helt gudomliga, men det här? Nja, lite över min gräns iaf :p


Det där var dumt

Att jag inte tänker längre. Jag har ju ingen internet i min lägenhet! Det slutade fungera så jag avinstallerade det och sen när jag skulle installera det igen på datorn så hade jag inte plats nog. (För min dator tror att den är superfull, fast jag i själva verket inte har NÅNTING på den.. efter att jag formaterade den, och tog väck exakt allt, så blev det något fel.. Den är t.o.m. så "full" så jag inte ens kan öppna bilder. Lyckat.) Så det blir ingen bild på mina nya boots, tyvärr. Det får bli en annan dag :) Nu ska jag köra in till lägenheten och fixa mig, sen blir det lite fest hos bruschan ikväll. Najs! Pusspuss.


En liten update..

Sådär, kom precis hem från shoppingrundan i Karlshamn med mami. Det blev bl. a. lite behövligheter inför vintern och ett par skoooor.... :) Jag visar sen när jag kommit till lägenheten, har ingen kamera här i Ryedal! Puss på er.


Lördagmorgon

Godmorgon! Säger en Frida som faktiskt varit vaken ända sedan 8 och sitter här, nyduschad och redo att åka till Karlshamn! Det ni. Har varit med mamma & pappa i Köpegårda, vårt fritidshus, inatt. Det var mys. Det ligger ju lite bortanför Karlshamn så strax ska jag och mami köra in till centrum och shoppa lite. Najs!

Jag ber om ursäkt för min frånvaro, men den har varit välbehövd. Jag har liksom inte haft någon lust, men nu så. Nu ska jag komma igång igen, I promiiise. :)


Ett påskigt Köpegårda.


En gåva från flyra..



Titta, vad lille Kjell kom in med på jobbet idag =) Haha.
Dom har jag, mamma & pappa precis glufsat i oss!


Jag säger inget..

..så har jag ingenting sagt. Men jag förstår det inte, jag får bara inte ihop det. Jag har tänkt på det hela dagen. Vart finns respekten för varandra? Jag tycker bara det är så synd. Omoget, egoisktiskt och osäkert beteende. Där har vi det!

Igår lyfte jag väck ytterligare en sten från mina axlar. Eller ja, en sten som typ låg under den andra stenen skulle man kunna säg. Hajar ni? I helgen får ni reda på vad jag pratar om! =) Det känns bra nu, jag är på väg uppåt. Och det är kul och se att trots att uppdateringen har varit ganska nere så pekar statistiken uppåt. Men det är ju klart, det är Sölvesborg jag bor i.. Alla ska ju vara så förvetna.


Have you ever looked fear in the face and said "I just don't care"?

Idag har jag lyft väck en tung sten från mina axlar. Det var skönt :) Nu ska jag krypa under täcket, upp vid 05.00 imonbitti.. 6 - 15 på jobbet, hoppas allt är bra med er! =)




Pink - Glitter in the air


The cracks in the crystal ball

Pink, jag älskar tamigfan dig. Nu är det bara 22 dagar kvar tills vi ses i Globen!



oh, I've had my chances and I've taken them all
just to end up right back here on the floor
to end up right back here in on the floor

sometimes you think everything is wrapped inside a diamond ring
l o v e just needs a witness and a little forgivness
and a halo of patience and a less sporadic pace and
I'm learning to be brave in my beautiful mistakes


Dagens bästa

"You go girl! Ge mig ett leende, trots att jag inte förstår vad som hänt. Tänker på dig! Puss"

Ibland funderar man över vilka vänner man har som verkligen finns där när dom behövs som mest? Tack för pratstunden idag, Vick. :) Det behövdes, credcredcred!

Det har hänt mycket idag, jag orkar liksom inte skriva något seriöst ikväll. Det är så jävla mycket hela tiden, händelse efter händelse. När ska det ta slut? Blä på detta. Bläää. Tummen upp för att sätta sig på ett plan till New York och sen se vad som händer. Liksom låta ödet bestämma. Någon?




Jag vill tillbaka. Till möjligheternas stad. När vi satt i taxin på väg till JFK Airport sa taxi-chauffören till oss att för unga tjejer som oss så kunde man göra vad man ville i New York. Bara flytta och man lyckas, typ? Så enkelt är det nog inte. Men fan vad gött det hade varit!


En välbehövd day off..

Tog ledigt från jobbet idag, det blev för mycket där igår. Jag klarar inte av att stå och fejk-le och vara så äckligt fejk-trevlig mot alla. Nej, inte idag igen. Trots att det inte är jag som är själva 'offret' i det hela, så känns det ändå som det. För det är någon jag tycker om så hiskelisk mycket, någon som jag bryr mig så sjukt mycket om. Jag har själv varit det här offret en gång, så jag vet hur det känns. Och det är känslor som jag inte ens önskar min värsta fiende att få uppleva. Får låta det gå ett tag, sen är jag nog back on my feet again. =) Har varit hemma i Ryedal hela dagen men körde hit till lägenheten nu för att städa och duscha. (Jag tog pappas bil, vägrar sätta mig i den äckliga Sunny:n.. haha.) Sen ska jag köra hem igen och äta middag, idag blir vi hela familjen! ♥



Haha, en 'familjebild' vi tog den 6 mars 2007. Jag hade precis kommit hem från 2 veckor i Karibien, mamma & pappa hade varit på Lanzarote och Emil låg inne i lumpen och var bara hemma för kvällen eller något sånt. Mamma tyckte vi hade varit så långt ifrån varandra, så vi tog ett foto! :p Mitt i köket, fint va?


Tjejen som fick mig att dra lite på smilebanden

Störtskön, har inte följt hennes blogg tidigare med hädanefter ska jag göra det.
Hon vann Årets Videoblogg på Blog Awards nu i helgen, och det kan jag förstå. Blogg.



"Det är liksom.. Det är Mogi. Mogi-ourd."


Bra start på veckan. Toppen. Verkligen.

Ah, det finns inte ord för hur sur jag är. Vilket jävla helvetes skitmåndag. På min enda sovmorgon denna veckan blir jag tvungen att masa mig upp vid 7, för att vara i Karlshamn och lämna in min bil kl 8. Den ska vara där några dagar så jag fick en lånebil - en liten skitful Nissan Sunny. En jävla mormorbil! Tankmätaren var nere på 0, årsmodell 1876 och bilen var så skitig och äcklig och inte städad på 3 år. Hur fan kan man ha en sån bil som lånebil?! Lämnar man in en ny bil, vill man ju gärna ha något liknande att låna. Speciellt när det är såhär jävla kallt om mornarna. Ah. Jag vet inte hur många 'jävla' jag har skrivit nu, men det skiter jag i. Allt är nere på botten just nu. Fy fan. Så fort jag får chansen flyr jag från denna äckliga stad. Jag säger som mamma; Sölvesborg är för litet!


Söndag

När jag inte trodde det kunde bli värre så blir det ju självklart det. Åh, vilken hemsk dag! Helst av allt skulle jag vilja att den inte fanns, och nästhelst skulle jag vilja spendera den i min säng. Men jag kan inte. För jag ska jobba, hela eftermiddagen/kvällen.. Men det är i och för sig bra, för på jobbet måste man vara glad och trevlig så då sätter man på sig ett slags ansikte. Sen kommer det säkert brista igen ikväll när jag kommer hem. Ha en bra söndag! =)


"Som Charlotte Perrelli - fast snyggare!"

Den kommentaren fick jag idag. Och jag tackar och tar emot, jag trivs jättebra i min nya frill :D


Såhär ser jag ut ikväll. Har inte riktigt bestämt mig vilka skor jag ska ha än.. hm?
Men det lutar åt de lårhöga =) Kvällen avslutas på Banken i Kstad. Ses i dimman, mates!


Lördagsparty

Har precis kommit ut ur duschen och fönat håret. Om en timme ska vi vara hos Erika och jag är laddad! ;) Och låtarna som går på repeat är..


Ke$ha - Tik Tok (såklart..)
 


Cascada - Evacuate the dancefloor



Eva Simons - Silly Boy



(Jag vet att en liiiten del av varje video är med längst ner, men jag pallar inte gå in och ändra.. Lev med det. Slänger upp en outfit sen,)


Idag har jag chans på 168 miljoner kronor

Och det hade ju inte suttit fel? För jag har satsat på lotto! Chansen att man vinner alla dessa hiskeliga miljoner är ju ganska liten, men den finns ju ändå där. För är man inte med kan man inte vinna ;) Vad tror ni, är det min turdag idag? Hoppas!


Lappen till mitt liv som ekonomiskt oberoende?


Nu ska jag äta upp min macka och sen bege mig ut i mörkret och köra till jobbet! Det har aldrig varit mörkt tidigare när jag kört till jobbet vid denna tiden. Kanske därför det var extra segt att slita sig ur världens skönaste säng. Hoppas ni sover gott :)


Om jag hade varit rik..

..och bott i Hollywood så hade jag varit ute och festat i det här ikväll:

Skor från Christian Louboutin 6 932 kr
Klänning (todiefor!) från D&G 13 530 kr
Väska från Christian Louboutin 10 416 kr
Ring från Kenneth Jay 1 637 kr
Halsband från Oscar de la Renta 8 012 kr

Totalt 40 527 kr. =) De e najs!



Men nu är jag inte rik och jag bor i värdelösa Sölvesborg så det kommer inte hända.
Inte ikväll. Nu ska jag sova för imonbitti väntar plikten igen. Hoppas ni har en rolig fredagkväll =)
P U S S O C H K R A M


Jobbefredag

..och jobbelördag och jobbesöndag. Jobbehelg, helt enkelt. 11 - 22 idag, ha en trevlig dag/kväll! Festa lite åt mig med :) (OchlyssnapåKe$ha...)

Wake up in the morning, feeling like P Diddy



Godmorgon! Ikväll ska alla som festar lyssna sönder denna låten. Jag kan inte, för jag jobbar.
Så gör det, för min skull. Den är bra! :D


Nu är smekmånaden över

Efter att endast ha jobbat 5 timmar på en vecka så är jag nu tillbaka. Back in business, som man säger. Nu är jag igång, från och med idag och 7 dagar framåt hittar ni mig på Preem i Mjällby! ;)

CIAO!


Taadaaa!



Efter tre timmar i frisörstolen är jag äntligen fixad. Som ny. Och jag är sjukt nöjd! :)


Godmorgon!

Nuu ska jag ta på mig lite kläder och sen trippa ner till Emma och bli ny. Lalala. Vi hörs sen =)


Fotbollsmys




 





Har tänt alla ljus jag har i min lägenhet (eller nästan alla.. har några i min klocka med, men dom vågar jag inte tända) och har på Sverige-fotboll på TV:n i bakgrunden. Nu fattas bara en gosig famn att mysa in sig i och att Malta ska göra 3 mål i matchen Portugal-Malta, sen är jag nöjd. Då är Sverige i VM! Och lite extra nöjd är jag ikväll, för efter kl 24 trillar min fetaste lön någonsin in på mitt konto. Och den kunde inte komma lägligare! :) Hoppas ni har en mysig kväll ♥


Imon sker äntligen min höstförändring!

Japp, så sant som det är sagt. Imon ska jag till frisören! Jippiiii. Och att jag ska göra förändring, det är en sak som är säker. Blir det lång eller kort? Blont, rött eller brunt? Svart? Lugg? Page? Permanent? Snyggt eller fult? Jaa, ni får se imon helt enkelt :) Nanana.


alla bilder är från frilla.se


Lite lyx i vardagen

Mmmm, finns det något godare än kanelbulle och en glas kall mjölk?! Åh, nej.
Godast är Preem's nybakade jättebullar, dom är svårglagna.



Ciara-drömmar & IKEA-böcker

Godmorgon! Eller egentligen lite mer godförmiddag för min del. Har varit uppe sen halv 9 och hunnit med en lång morgonpromenad på 45 min tillsammans med Ursula. Superhärligt höstväder idag ju, liiite kallt bara. Man har inte riktigt vant sig vid minusgraderna. Men med en mössa och ett par vantar på så gick det med! =) Jag har liksom bara bilden av Ciara framför mig.. haha.

Idag då? Jag hade tänkt jobba lite hemma, i vårt familjeföretag Perlomix. Jag tror jag har sagt det här en gång tidigare, men för er som är nya och inte vet så är vi underleverantörer till IKEA. Alla böcker ni ser i de olika miljöerna i varuhusen är från oss. Varesig ni är på IKEA i Umeå, Japan eller New York. Najs! Så tänkt om man skulle packa ner sig själv i en sån låda, undra i vilken världsdel man skulle hamna? Haha.

Men förutom att packa böckerna och skicka iväg dom så ska jag även sköta ekonomin och bokföringen åt företaget framöver. Nu var det ett tag sedan jag bokförde, men det är väl som att cykla - har man en gång lärt sig det så sitter det i. Så det ska bli kul :) Nåja, nu ska jag sluta blarra och göra mig i ordning och köra hem!


Förstår ni? Haha.


Nytt i badrummet

Som jag suktat efter denna lilla skapelse. Jag har gått och sneglat på den flera gånger på jobbet. Och även hållt den i mina händer en gång, redo att slå in den i kassan. Jag har liksom sett framför mig hur perfekt den skulle passa in på min svarta hylla på min toalett, där färgerna går i svart och lime. Och idag, idag slog jag till! :) Och titta så fint det blev!



 
Inuti är det svarta och lime-färgade stenar i botten och sedan ett 'löv' med ett fejk-äpple i mitten. Höstigt och fint =)


Åhh, vilken seg dag.

Tro det eller ej - jag är trött på att vara ledig. Nu har jag varit ledig ända sedan i torsdes och visst, det har varit skönt, men jag har ju ingenting att göra! Jag går och pillar så allting i hela lägenheten är helt perfekt nu och till slut får jag panik på mig själv. Så det ska bli skönt att få komma tillbaka till jobbet idag, visserligen bara 5 tim men ändå. Jag slipper sitta här och glo :) Men sen är jag ledig imon igen. Haha. Det blir så då och då, vi har lite knasigt och invecklat schema på Preem så det faller det sig såhär ibland, men det är ytterst sällan. Och ibland faller det sig åt andra hållet - så det blir 11 arbetsdagar i streck istället. Ha en trevlig tisdagkväll! =)



Idag fick det bli en bild från härliga Thailand för jag längtar tillbaka dit.
Och hoppas få komma dit igen med mina pinglor även denna vintern =)


Parodi på ankmamman

Haha! "..så man skulle bara ta nånting, man skulle ta så här fullt med sten eller nånting, och bara slänga ner i deras fattiga jävla hyddor.."


På lunch med mami

Tjosan. Har precis varit iväg och lunchat med mamma, det blev kycklingsallad på Ritz. Mumma!
Därefter blev det lite presentshopping till en viss miss Össi som fyller år idag. Congratz! :)


Och såhär har jag klackat runt. Jacka från Vero Moda (köpt för flera år sedan), scarfs från MQ, skjorta från Forever21/NYC, jeans från Only och mina darlingar från Scorett. :)


Måste. Ha. Ankelboots.



Just nu har att att välja mellan lårhöga stövlar med klack, vilket inte alltid är så praktiskt att vandra runt i. Eller Converse, som visserligen är skönt men inte alltid så festligt? Jag vill ha nått mittimellan, som man bara kan kränga på sig när man ska ut en sväng på stan och då tänker jag direkt på ankelboots!

Är grymt sugen på nr 1, de är från H&M och kostar 599 kr. Det tycker jag är mycket för att vara från H&M. Men om man då läser extra noga på beskrivningen så står det att de är 100% mocka (av gris). Gris. Vem vill gå runt med en gris runt fötterna? Uuwääk. Där fick jag förklaringen till det hiskeliga H&M-priset också. 2:an & 3:an är billigast men känns lite för 'låga' vid ankeln. Plus att klacken är waaay to smal för att klacka runt på Sölvesborgs alla hemska kullerstenar. Nr 4 är sjukt snygga, och jag kan faktiskt inte hitta ett enda fel med dom. Lagom pris också, 449 kr. Det är överkomligt. Hm, ja. Där har ni mitt morgondilemma..


Jag laddar inför beach 2010

Nästa sommar ska jag se ut som Ciara. Så jävla snygg.






Höstsnyggt från H&M



H&M har fått in riktigt snygga grejer i höst. In och kika!
Och lita på att den lila väskan kommer bli min inom en mycket snar framtid! ;)


Herregud vilken slappe-dag!

Jag har inte gjort något vettigt alls idag, bara legat här och slappat och plötsligt fick jag för mig att göra en ny header. Som ni ser. Men den är bara tillfällig, tills jag fixat något som jag är nöjd med. :) Den duger sålänge. Nu ska jag mysa ner mig ännu mer i soffan och läsa ut min bok, "Ljudet av ditt hjärta", och drömma mig bort. Sen blir det nog ett besök hem till päronen. (Jag behöver mat i min mage!) Efter det tar jag nog ett besök på gymmet, så jag kan känna att jag gjort nån nytta idag. Later,


Scorett har gjort en budget-variant

Kan du se vilken av skorna nedan som kostar 5 300 kr mer än den andra?





Det är knappt, några små detaljer som skiljer dom åt bara. Sanningen är att skon till vänster kommer från Scorett och kostar 1 599 kr. Snyggingen till höger är från märket Giuseppe Zanotti och kostar 6 932 kr. Det är skillnad. De sistnämna går att beställa från net-a-porter.com.

Så, vilken väljer du? ;)


På min skohylla i höst - JA TACK!




Jag hade inte sagt nej till att uppdatera min skohylla med bland annat dessa skönheter ovan. Hohoo, ge miiig. De röda skrona är från Balmain och jag såg en bild i tidningen när Nicky Hilton har dom på sig. Och hon hade matchat det så ap-snyggt, men sen kostar pjuxen ca 8 300 kr med så jag kan ju lägga ner den drömmen direkt. Skit också :(


A day off

Som ni säkert märkte så stod det helt still här igår. Jag rörde inte ens en dator, och det var skönt. Tog dagen som den kom och gjorde preciiiis det jag ville. Najs!

Och idag vet jag faktiskt inte heller vad jag ska göra. Inte en aning. Låg och sov till 11, fick nästan lite panik. Även om jag inte sätter något alarm så brukar jag vakna av mig själv vid 9 - halv 10 tiden. Så inatt har jag sovit 12 timmar, sjukaste. Men kanske välbehövt? Nåja, jag återkommer nog snart igen =)

Biolördag


Nu ska jag, Emmie, Malin & Erika på bio! Vi ska se filmen ovan. Hur nu det kommer gå med min hosta, jag hatar att vara på bio när jag är förkyld. Jag kan säga redan nu; förlåt till alla som kommer vara i samma biosalong som mig ikväll. Jag kan inte hjälpa det =) Men jag ska knarka halstabletter så mycket jag kan. Jag lovar. (Inatt när jag låg och försökte somna hostade jag så mycket så det kom upp.. grejer. Mysigt att veta va? Haha.) Efter bion hoppas jag på lite Sverige-Danmarkfotboll! :D

 


Tomarps Gårdshotell

Såja, tillbaka i lägenheten efter en heldag med släkten. Vi var på något som heter Tomarps Gårdshotell och åt lunch, maten där var riktigt, riktigt, riiiktigt jävla god. Och det är helt utan krydd! När vi kom dit så kom dom och öppnade dörrarna för oss och sen slog vi oss ner i ett stort rum med högt i tak sen blev vi serverade nått oxkött med klyftpotatis och världens godaste vitlöks'smör' till. Mmm! Verkligen supermysigt ställe.


(Dum som jag var så glömde jag kameran i bilen, så jag fick ta en bild från deras hemsida..
Förklarar inte så jättebra hur fint det egentligen var där, men vafan.. bättre än inget!)


Kalaslördag

        
Skjorta Forever21/NYC, lacktights från Bik Bok och skor från Scorett. Haha, dammsugaren med..

Hoho. Har jättebråttom, blir iväg hela dagen. Ska fira mormor (igen..) på en restaurang nånstans utanför Kristianstad. Ska äta mat osv. Mys. Vi hörs sen =)


Idolfredag

Är fortfarande kvar hemma hos mamma & pappa. Vi har ätit pizza, dippat morötter i tortilladipp och nu äter vi glass. Och imon rullar jag fram, herrejisses. Hoppas ni har en bra fredag :)


Tackos

Masade mig upp ur soffan nu för att säga tack till alla er söta som blev medlemmar på gratismode.se igår. Kom igen nu, jag vill se fler! :) Klicka bara på bilden nedan.



3 generationer

Körde hem till Ryedal strax efter att jag skrev det förra inlägget. Svängde inom Statoil och köpte lite frallor sen åt vi frukost allihopa här hemma. Det var längesen. Efter det dog jag i soffan, trodde ärligt talat jag skulle bli liggandes där hela dagen. Men jag hängde på mamma & mormor in till stan vid halv 11, så vi har kört runt lite och fått ärenden uträttade. Nu funderar jag på om jag ska orka köra bort till Preem och ta en film och mysa ner mig i soffan? Det är lockande. Tror jag gör så. Idag är jag slö.


Och nån rolig bild har jag inte heller att komma med. Förlåt.


Jag vill ju bara få sova

Åh, denna hosta. Jag orkar inte :( Vaknade för en halvtimme sedan av att jag låg och hostade. Sedan dess ha jag legat och vridit mig och bara hostat, och lökts, och hostat, och klökts osv. Det känns liksom som att alla grannarna med vaknat och ligger och håller sig för öronen och tänker "aaahh, kan hon inte bara vara tyst?!"

Tänkte vänta en stund sen tar jag nog bilen och kör hem till mamma och pappa. Kanske blir ett besök hos farbror doktorn idag?


När är det min tur?

            
bild lånad av google.se


Jag gör förmodligen det här svårare än vad det skulle behöva vara, men jag hatar att såra. Jag kan inte såra andra människor. Så är det bara. Jag fruktade för denna dagen, jag visste att den skulle komma, och herrejävlar vad jobbigt det blev. Nu ska jag sluta prata i gåtor, ha en trevlig torsdagskväll allihopa ♥


Det här med gratismode.se

Jag har länge varit medlem på den sidan, men jag har liksom bara inte orkar engagera mig. Men jag ska göra ett försök till, ett försök att skrapa ihop poäng till åtminstone ett presentkort. Det skulle sitta fint nu inför hösten =) Prova ni också, det är absolut gratis och jag skulle också vilja bli lika glad som alla andra blir när dom får sina presentkort :D


Är hemma hos mami & papi


Är hemma i Ryedal en sväng nu, snyltade lite mat :p
Och nu ska jag hjälpa mamma skära massa grönsaker, för hon ska ha "tjejkväll" ikväll.


Jag har fått svininfluensan

Nej, det har jag inte. Tror jag inte. Men om jag hade fått bestämma så var det så, jag är skitnojig. Jag brukar aldrig bli sjuk med feber och sånt, det enda jag blir är kraftigt förkyld och hes. Och det var jag ju för ca en månad sedan. Så det känns som att jag inte ska bli det igen såhär snart. Men nu på sistone har jag börjat hosta som satan igen, jag hostar på jobbet, jag hostar när jag ska sova (jag skäms, för jag tror det låter in till grannarna..) och jag hostar tills jag klöks på morgonen. För då finns det liksom inget att hosta.. "med". Man är helt tom. Jag vet inte om man hostar av svininfluensan? Haha. Men slutar det inte snart så ska jag iaf kolla upp det! :p


Hahahaha, vilken rolig bild!


Godmorgon!


The thanks I get

Ikväll myser jag till den här låten. Eller myser och myser, känns mest som en del av min värld precis rasade. Varför nu? Varför inte tidigare? Varför inte för flera månader, år, sedan?! Åh. Godnatt. Grymma värld.



if the lies don't judge you, the truth will..

 


Man får ju inte vara dum

Min sänggavel är såå mycket mer än bara en simpel sänggavel.
Den har multifunktion. Den agerar även tvättställ =)



Fullspäckad onsdag

Godmorgon godmorgon! Shit vad trött jag var idag, det var jättejobbigt att slita sig från världens skönaste säng :( Men plikten kallar, så vad gör man. Idag blir jag borta hela dagen. Först ut är jobb 09.30 - 19 och direkt därefter ska jag på möte med fotbollen kl 19 i Hörvik. Och efter det får vi se vad som händer, men jag skulle tippa på att jag är hemma nångång vid 21-tiden ikväll. Sen efter det är jag jätteledig - tors, fre, lör, sön, mån. Och på tisdag börjar jag inte jobba förren kl 17. Det är ytterst sällan det blir så, att schemat faller sig så lyxigt. Fattar ni hur skönt det ska bli?! :D


Nu måste jag göra mig i ordning, ha en bra dag =) Pusspuss,


Oh. My. God.

Skorna med stooort S. Shit.
J a g  v i l l  h a ! ! ! ! !

Går på ca tusenlappen, men de har kostat det dubbla tidigare. Klickade runt lite och halkade in på en engelsk sida, där jag hittade dom. Snyggingarna. Det är livsfarligt att klicka runt sig så.. Men men, nuu vet ni vad ni ska köpa till mig i julklapp iaf! =)



Och med dom här drömmarna säger jag godnatt. Puss!


Videoblogg? Jag?

Ledsen att göra er besvikna, men det kommer aldrig hända. ;) Tror jag inte. Jag har skrivit det här förr, men jag hade antaglingen gjort som Kenza - "..bla bla bla, jag orkar inte. Puss". Det känns inte riktigt som min grej, att sitta och prata rakt in i en kamera om diverse grejer. Nej, jag kan inte se det framför mig. Haha, bara tanken får mig att skratta!


Nedräkning....

Nu är det typ bara en timme kvar tills det är kalas och smörgåstårta-tajm. Och jag längtar fortfarande lika mycket som i morse! Haha =) Gick ut i det härliga höstvädret och tog lite outfit-bilder i väntan. Den är enkel idag, unisex-tröja köpt på American Apparel i NYC och mina älskade Miss Sixty-jeans. Sen massa halsband och armband till det. Och Converse på fossingarna. Det roliga var att jag tänkte egentligen ha ett par ankelboots som jag visste fanns här hemma (är i Ryedal nu) som jag gick runt i nästan hela förra hösten. Men idag när jag satte på mig dom var dom så fula! Hur kunde jag gå runt i dom? Nej, jag gillar dom inte alls längre. Det får bli ett par nya!


 

 
H a h a ,  j a  j a g  h a d e  t r å k i g t .
Men det var tur att jag inte bet i det äpplet ovanför iaf. Pjuuuh....





Jag hittade min lilla prinsessa ute bland buskarna också =)


I need some changes



La la la, kan någon gissa vad jag precis gjort? =)


Födelsedagstisdag och bonsaiproblem

Ja, för idag fyller min söta mormor år! Så vi ska hem till henne ikväll och äta smörgåstårta. Och bara för det ska jag typ fasta hela dagen, så jag kan äta mycket. Smörgåstårta är ju bland det bästa som finns, eller hur? :) Mmmm. Gotti. Så det längtar jag till!

Jag vet inte vad jag ska göra, sakta men säkert bara dör den ifrån mig. Mitt älskade bonsai-träd som jag lovade dyrt och heligt att vårda som mitt eget barn. Och det har jag gjort, jag kämpar varje dag! Hemma i Ryedal trivdes den jättebra i mitt fönster (den ska inte stå i direkt solljus, men ändå en ljus plats..) men sen jag flyttade till lägenheten har den inte trivts alls. Och det gör mig ledsen :( Jag sprayar den varje dag, som Johannanas sagt att jag ska göra, men den ska bara hålla på att dö ändå. HJÄLP?!?!?!!?!?!

 
Bara man skakar lite på den så faller det ner en hel skog på bordet :(


Pump it



Ska ner till gymmet och bli slim nu. ;) Ciao


Frukost-tajm

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag. Nu ska jag fixa i ordning en god frukost till mig, vet inte om jag ska lyxa till det med fil eller om jag ska göra min dagliga gröt istället. Hm, svårt val.. Det lutar åt filen faktiskt =)



Blä för brittisk frukost. Hur fan kan man trycka i sig sånt här direkt på morgonen?
Och dessutom tycka att det är gott! Usch. Tur att vi alla har olika smak! :p


Besöksrekord, igen!

W E H E E Y
Och än är inte dagen slut, ska bli kul att se vad det slutar på!




Haha, bortse från min svacka då hela min blogg var låst. :p
Och med detta säger jag godnatt, sov så gott alla mina kära läsare!


Det stora glaset mjölk

Efter en lång arbetsdag finns det inget bättre än ett stort glas kall mjölk!
Det häller jag i mig varje gång jag kommer hem =)



Hard work work

Dags att pysa till jobbet nu. Det var visst denna veckan vi ska börja bygga om på Preem, det kommer bli skitbra & fräscht när det är klart! :D PUSS&KRAM och nyp i stjärten.


Skittles

När jag och Emmie var på Bonaire (feb/mars - 07) så köpte vi Skittles, ett amerikans godis, och det var supergott. Likadant gjorde vi nu när vi var i New York i augusti, och jag har fortfarande inte ätit upp alla för jag vill spara så länge som möjligt, för dom är så smaskiga! :D Dom är små, men dom har så otroligt mycket smak i sig iaf. (Vad annars kunde man förvänta sig av något amerikanskt..?)









 


Fall - in love


I en perfekt värld, därjaghadehaftallapengarivärlden, hade jag valt att se ut såhär i höst.
Nackdelen är att outfiten ovan går på sisådär 14 000 kr, men vafan. En rik man sen är det fixat ;)

Jacka - Marc by Marc Jacobs 3 243 kr
Jeans - Super Vintage Nakita 1 396 kr
Skor - New York Doll 832 kr
Väska - Marc by Marc Jacobs 3 229 kr
Solglasögon - Marc Jacobs 1 544 kr
Scarfs - Alexander McQueen 3 560 kr
Handskar - H&M 249 kr


Att slå ihjäl 4 timmar

Hej igen. Nu är all hemsk disk borta och på köpet fick jag russinfingrar. Mys. Det är nu man märker hur bekväm man var med en diskmaskin när man bodde hemma. Som man dessutom bara tog för givet. I-landsproblem.

Jaha, dagen? Börjar jobba kl 15, tills dess ska jag göra absolut ingenting. Ingenting alls! Bara slappa och vara för mig själv. Och läsa min bok, "Ljudet av ditt hjärta". Den är snart slut =) Och då går jag in på den sista, "Så länge vi båda andas". Sen är det bara att längta till den 20 november, när New Moon har biopremiär! Shohoo. Det kommer bli najs.


Måndag

Godmorgon! Ska bara ta tag i 3 dagars disk, sen är jag redo..

Jag är larmad!

Kolla vad cool jag är när jag går runt på jobbet själv om kvällarna. Äntligen kan man känna sig säker! Ett enkelt litet knapptryck och vips så kommer ett par (förhoppningsvis snygga..) securitas-killar och räddar mig! =)



Tänk på vilken bild du publicerar

Som ni säkert har märkt så har min blogg varit låst, jag har inte ens kunnat logga in själv för mitt lösenord stämde inte längre. Jag misstänkte självklart att det var nån liten jävel som hade haft roligt och hackat min blogg, men så var icke fallet. Det var för att jag hade publicerat en bild som jag hittade på google, som var tagen av en fotograf och nu hade den här fotografen upptäckt detta och anmält det som 'bildstöld' till blogg.se. Har ringt och pratat med blogg.se nu, så det är ordnat, men hade jag inte gjort det hade det slutligen kommit en faktura hem till mig. På en hiskeligt massa nollor.. Så tänk på det, det är ju inte så kul att råka ut för :p Men där har ni förklaringen till min frånvaro. Nu är jag tillbaka och ska bara publicera mina egna bilder i fortsättningen =) haha.


Jag vet inte vad det var för trams.

Okej, jag ber om ursäkt för det där med användarnamn och lösenord igår som jag faktiskt inte riktigt vet vart det kom ifrån. Nu när jag gick in på mina inställningar såg jag att den var förbockat i "Lösenordsskydda min blogg", men jag är oskyldig. Det var bloggen som fick nått fnatt och tramsade sig. Och det märktes på besökarna, 72 st! haha. Men nu är det väck, hoppas jag?

Nåja, här sitter jag och äter min gröt. Börjar jobba om snart en halvtimme, 10 - 22 idag. Suck. Men det brukar gå bra =) Personalmötet igår var jättetrevligt förresten, riktigt god mat och så hade vi faktiskt möte också. Samtidigt som vi sörplade vin :p Najs! Ha en bra dag, puss & kram!



Om ni ska ut och skaka rumpa ikväll så hoppas jag ni gör det till denna låten =)


Glömde bort tiden..

Oj, låg här och tittade på gårdagens Idol-avsnitt och plötsligt var klockan 10. Jag börjar jobba kl 11. Så nu har jag stressat mig i ordning och ska bara välja kläder. Efter jobbet idag (jag skulle egentligen jobbat till 22, men han har fixat mig ledig så det kommer en annan tjej och stänger ikväll) så ska vi ha personalmöte. Kl 18.30. På en pub. Kan ju bara sluta på ett sätt ;) Haha. Bättre än att sitta i fikarummet och prata iaf. Ha en bra fredag, mer än såhär hör ni inte från mig idag. Puss & kram,


Jag låter Kelly stå för godnattvisan



Den är tillägnad en. I smyg. För jag finns här, alltid & precis när som helst.
Nu ska jag se Idol och sen sova. Godnatt snyggingar!


Det blir aldrig som man tänkt sig

Åhh, min lediga förmiddag blev helt kaos. :( Jag som planerat att bara sitta och mysa i soffan efter min dusch och sen laga lite lunch och köra till jobbet. Men nej, istället ringde pappa och frågade om jag kunde skjutsa han till Karlshamn för att hämta mammas bil för hon var tvungen att ha den för hon skulle på möte kl 14. Så jag fick stressa in i duschen, stressa på sminket, stressa mig igenom mitt hår och sen stressa hem - köra till Karlshamn och hämta bilen - köra till Sölvesborg och lämna bilen till mamma - köra hem pappa till Ryedal - köra tillbaka in till stan och nu sitter jag här. Pjuh. Och allt jag ville var att ha en lugn förmiddag :(


  

 
Såhär har jag stressat runt idag iaf. Mina snyggingar har förgyllt min dag ;)

(Ursäkta dom kassa bilderna på sistone, men efter att jag installerade Windows 7 på min dator hände nånting så det står att min hårddisk är helt full. Fast jag inte har nånting kvar på datorn! Så jag kan inte lägga över några bilder eller musik eller nånting, utan jag får ta bilderna direkt från kameran. Skittråkigt.)

Nu ska jag köra till jobbet, 15 - 22 idag! Puss.


Torsdag

Godmorgon! Började dagen med en lång promenad tillsammans med Ursula. Det var skönt. Och nu sitter jag här med datorn i knät och kollar runt. Kopplade in mitt mobila internet från Tele2 imorse med, och det funkar utmärkt! Så nu är jag nöjd =) Ska in i duschen nu, sen städa undan lite här och sen vidare mot Ica för lite shopping! Wiho...



Jag upptäckte en dag att min diskho inte har plats för hela Östersjön..

 


RSS 2.0