Mmmm, godis..


När jag nu är helt såld på lårhögt, varför inte slå till rejält? Bara 14 387 kr ungefär. Lagom.
När vi var i New York körde vi förbi en sån här affär, det såg smaskigt ut. Om jag hade varit rik..


Shop 'till you drop

 
Vi åt skitgod mat på Burlöv Center. Min vegetariska rulle med mozarella & pesto var riktigt god!
Emmies lax-sallad såg nog godare ut än vad den var. Fick jag uppfattningen om.



Emmie köpte en miniflaska Listerine, som vi provade att gurgla. Och jo, man blev fräsch!


 
Mina nya darlingar. Äntligen :D



Sen fick även detta följa med mig hem! =)

Randig tröja från Gina Tricot, stickad, lång tröja från Gina Tricot, linne från Gina Tricot (jag ser linnet, svarta strumpbyxot, lårhöga stövlar och massa armband framför mig.. FEST!), & svart skinnkjol från Only.


Wiho, 39:orna är mina!

Just nu ligger det ett par av skorna jag visade er igår kväll, fast stl 39, nere på Burlöv Center i Malmö och väntar på mig! Så det blir att lämna tillbaka 38:orna i Kristianstad och dra på roadtrip tillsammans med Emmie ner till Malmö :) Ni kan ju själva tänka er hur mycket jag vill ha dom, när jag kör land och rike runt för dom. Haha. Nja, nästan iaf. Men det ska bli kul, jag är superledig idag och det är Emmie med. Så nu kör vi! Ciao =)


Emmie & jag på en fest i vintas.


Det stavas s-n-y-g-g-t!


alla skor från scorett. jag älskar scorett!


Goodmorning sunshines!


För visst är det en härlig morgon? :)



Jag lyxar till det idag. Ända sedan jag flyttade hit har jag faktiskt lagat havregrynsgröt till frukost varje morgon! Gott och billigt, haha. Men idag fick det bli dagen-efter frallor från Ritz. Det duger det med. Ska äta upp nu och sen göra mig i ordning för dagen!


Nu lämnar jag in

Godnattnattnatt sötnosar, :)


Umi Garrett

Jag tycker det är så kul att se såna här under-barn. Häromdagen när jag satt och zappade (första gången jag använder det ordet tror jag..) på TV:n så såg jag denna helt makalösa ungen. Helt sjuk. =)



Vet ni vad?

..jag slog till. Igår. Shohoo! :) Nu har jag ett par nya älsklingar.

 
Det tråkiga var att 39 var slut, så jag provade 38. Trodde aaaaldrig jag skulle få i mina feta fötter däri, men dom passade! Liiite trånga bara. Ska ringa runt till lite olika Scorett-butiker imon och höra om det finns möjlighet att skicka ett par 39:or till mig. I så fall lämnar jag tillbaka dom här, annars får jag stå ut. Så hemskt är det inte. För dom är naaajs. Otroligt sköna att gå i med!


Lite nytt


Min snygga sänggavel fick äntligen komma upp! =)


Tavlorna åkte med upp, och sen höstmyste jag lite med tända ljus.
(Det var egentligen mörkt i rummet..)


Mamma & pappa var här igårkväll så fick satte upp allt det som bara har legat och väntat på att få komma upp. Sänggavel, tavlor, hyllor, krokar, hatthylla (den andra såg ut som såna man har på lekis!) osv. Och detta var två saker, jag tog faktiskt fler bilder men när jag tittade på dom på datorn idag såg dom inte alls roliga ut. Så det får komma upp senare =) Nu ska jag klä på mig och sen ska jag köra till jobbet. 11 - 19 idag, så vi hörs efter det!


Weeey!

Jag har internet! Wiho, back in bussines. Fick låna Ursulas mobila bredband för att 'känna på' det mobila innan jag får mitt eget som jag beställt. Har ju alltid haft fast bredband, och det är ju lite skillnad. Men än så länge känns det bra ;) haha. Så nu ska jag komma igång här igen, och jag börjar redan om en stund. Med massa bilder på nya grejer här i lägenheten =)


Lördag och HIF-fest

Tjenis. Blir en snabbis nu bara, för jag måste tillbaka till lägenheten och fixa mig i ordning innan jag ska hem till ursula och färga hennes hår. Direkt efter det åker jag ut till Hörvik där det nalkas HIF-fest med hela laget. Skoj! Mindre kul att det blir nyktert för min del, plikten kallar imonbitti.. Nåja, jag ska nog ha kul iaf =) Det har man med vårt lag.

Frågan är dock bara hur länge jag ska orka hålla mig vaken, det blev bara 4 tim sömn inatt. Var och kollade på film till kl 3 och sen ringde pappa halv 8 imorse och frågade om jag kunde hämta dom på stationen i Kristianstad kl halv 10. Skrek jag ut "JAAAA!" av glädje? Nej. Mer "Ahhh. Ni sa ju kl 12?!" Men det var bara att masa sig upp =) Ha en trevlig lördagkväll!


Jag imorse väntandes i bilen på mami & papi,



Btw har jag skaffat internet nu, det blev ett mobilt från Tele2. Är lite skeptisk till det men jag tog utan bindningstid så är det så att jag inte gillar det så är det ju bara att säga upp. Det kommer förhoppningsvis i min brevlåda denna veckan =) Puss&kram,

 


FREDAG!

Godmorgon! Äntligen fredag, eller vad säger vi? Men innan jag får hålla helg väntar ett 11-timmars pass på jobbet. Sen kan jag också få pusta ut lite. Men det blir ändå en vit, jag är faktiskt inte sugen på fest + att jag öppnar söndag så det bara skiter sig. Alltihop. Så, nu vet ni det. Skrev ni upp det?

Är hemma i Ryedal en liten sväng nu på morgonen. Körde hit för att kolla till hur Sune mår idag, vi kastrerade ju honom igår. Stackarn. Men jag har inte hunnit träffa honom än, ska ta och leta upp honom så fort jag är klar här :p

Och fortfarande inga bilder. Jag suger på detta. Men ja, jag glömde kameran. Igen! Men imon är jag hemma en sväng igen så då ska jag bannemej gottgöra er. Ha det bra tills dess och sup lugnt ikväll. :) PUSS!


Det fick bli en bild sen i mars, när Sunebus var bäbis. Han är den gula. Gullefjun :)


Fotbollsfest

Nehe hörrni, nu ska jag skjutsa mami & papi till tågstationen. De ska åka till Estland i två dagar. Och köpa en tomt på en ö. Hm, ja. Låter knasigt - men så är det. Ormsö heter ön, det är typ en svensk ö. Dom säger att det är jättefint där och att dom ska ta med mig nångång så jag vet vad dom pratar om. Tjohoo =)

Efter det ska jag se när Mjällby tar sig upp i Allsvenskan. Vilken fest! (Visas på TV4 Sport kl 19.15.) Vinst idag och dom har grejat det. Och det gör dom. Tror jag. Men det återstår att se =) Imon jobbar jag 11 - 22 och ja, det kan ni räkna ut med lillfingret att det blir en tråkig blogg-dag. Ha det så bra så länge! :D


Bye bye sommar, hej hej höst..

Brrr, fy fan vad ruggit det är ute idag! Blåser som satan och titt som tätt kommer den en liten regnskur. Eller en stor, det varierar. Och på löpsedlarna häromdagen stod det "Hösten kan vänta, rekordvärmen stannar!" Hm, hur tänkte dom där? Det mest chockerade av allt är ändå snöpinnarna. Dessa orangea, hemska och onödiga (ja, för helt ärligt vet jag faktiskt inte vad dom gör för nytta) snöpinnar, man blir lika deprimerad varje år de kommer upp längs vägkanterna. "Jaha, nu var det höst" är det första man tänker. Och att de innehåller ordet 'snö' gör ju inte saken bättre. Vem har varit så dum och kommit på det? Nåja, det är väl bara att acceptera. Det har vi ju gjort förr. För den är ju ändå fin, hösten. Brun och fin. Mmmm. Utan snöpinnarna hade den varit finare.


Vart jag ville komma med detta inlägg? Jag vet inte. :)




Att få sitta inne under en filt i soffan och titta på film en hel dag är ändå det bästa med hösten.
För det får man göra då, för vem vill gå ut och blåsa bort?


Hot hot hot hot hot hot hot hot hot hot

De här underbaringarna fick jag syn på på förfesten i lördes och blev hel kär. Så galet snygga. Senare under kvällen såg jag att det var min vän Malin som klackade runt i dom. Avis. Helt. fantastiskt. galet. snygga!






Mycket skor idag, I know. Men jag har ju inte kunnat spana runt på mina favorit-sidor på flera dagar så jag måste ju ta igen allt. Och då blir det mycket sko-tittande. Prr, för det gillar jag! Har btw nyss installerat Windows 7 (blää för Vista!) så nu är min dator nöjd. Och jag med. Förutom att allt är helt brett, bilder som är vertikala på människor gör att de ser smällfeta ut. Inte schyst, men jag vet inte hur man ändrar?


De lårhöga stövlarna

Jag har funderat och spanat ett tag på ett par lårhöga stövlar. Till en början var jag skeptiskt, men de blir bara snyggare och snyggare för varje gång jag ser nån med såna på sig. Och jag är sugen. Kolla bara på lilla Shakira med kort klänning och dessa stövlarna på MTV Video Music Awards nyligen, hur snyggt som helst. De funkar både till vardags och till festblåsan, katshing!


Det är dessa snyggingarna jag spanar på.. jag tror bannemig jag ska slå till.


Förlåt

Jag vet, jag vet, jag vet, jag veeet... Uppdateringen på senaste har varit under all kritik men vad ska jag göra? Jag har inget internet där jag bor nu, på jobbet har chefen satt 'föräldrarkontroll' på alla sidor vi brukade vara inne på (dvs. facebook, blogg.se, olika bloggar mm..) så därifrån kan jag inte heller uppdatera. Eller bli uppdaterad. Den enda gången är när jag är hemma, vilket jag inte är så ofta. För jag hinner inte. För jag är upptagen med att jobba ihjäl mig. Men jag tänkte ta tag i det här med internet till min lya idag, så inom kort ska jag nog vara igång igen :D Idag lovar jag att vara aktiv iaf, för idag ska jag vara hemma hela dagen. Allt för er.

(Typiskt nog glömde jag min kamera i lägenheten imorse med, så några nya fräscha bilder blir det tyvärr inte..)

Söndag och internetfunderingar

Skulle mest bara säga hej och att jag lever. Eller? Min röst är iaf död, så mycket vet jag. Ikväll ska jag kurera mig med pizzamys och bara slappa. Vilket jag ifs gjort resten av dagen också. :p Sitter hemma i Ryedal nu så nej, jag har fortfarande inte något internet i lägenheten. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska ha hemtelefon med internet eller ett mobilt? Hm. Det kostar ungefär lika mycket, men frågan är vilket som fungerar bäst. Nåja, det får bli ett fall för min bror. Ha en bra söndag!


Nu lämnar jag in

Nu ska jag bege mig in mot stan och byta om till myskläder och läsa min älskade bok "Ljudet av ditt hjärta". Imon jobbar jag 07.35 - 16 och därefter blir det partyparty! :D Så vi får se om jag hinner med något imon, annars får ni ha en bra helg! Puss och kram.



Jag & mina söta vänner på en fest i april,


Jag idiot-förklarade nästan mig själv..

"Kan man ha ungs-folie i ugnen?"


Men jag sa aldrig det. Jag hann bara säga "kan man ha ungs.." innan jag insåg hur idiotiskt det var. Så orden har aldrig kommit ut ur min mun och det är ju det viktigaste. Att jag aldrig sa det, så blåst är jag ju inte.. Pjuh, tur det.


Friday

Hoho. Sitter hemma hos mamma & pappa nu. Har precis lagat världens godaste kräftsoppa, som jag bara älskar. Lär vara det bästa nånsin. Så nu är jag proppmätt. Fast lite efterrätt ska jag nog lyckas trycka i mig, banan med smält Marabou mjölklchoklad i ugnen, mmmmmmmmmm..............


Det är typ såhär det ser ut, fast bortse från nötterna. Blää. Random bild.


Så ni förstår nog hur min fredagkväll blir. Lugn. Och skön. Jag börjar ju 07.35 imon så då har man inget annat val känns det som.. Hm. Men annars bli're imon kväll! ;) Tjohoo. Flyttade förresten alla mina kläder och alla mina skor idag. Det var mycket att bära, tur att man har en stark papi =) Haha. Så nu är det med gjort. Nu känns det mer riktigt. Med mina shoes. Dom & jag. Smack! Ha en trevlig fredagkväll, ciao.

 


Nämen..

..och nu när jag kikar runt på min blogg ser jag att vi faktiskt hade läsarrekord (igen!) i onsdes. Skoj! :)

Piiiic's!

Sådär, här kommer en del bilder på min lägenhet som många av er bett om. Och för min söta Johannanas skull, som flyttat till Gotland (men som tur väl är bara till årsskiftet!) och inte kan komma och hälsa på mig! :(

 


- vardagsrum -



- vardagsrum -



- vardagsrum -



- vardagsrum -



- kök -



- kök -



- kök -
(den lila vasen och den rosa/lila blomman är en inflyttningsblomma från mami.
sen mixade jag om det lite med den nya växten och den vita krukan jag köpt, så det skulle matcha bättre..)

 


- kök -
(jag älskar min klocka!)

 

 

Jaa, hörrni. Såhär bor jag :) Men det är långt ifrån färdigt, ska upp med massa tavlor osv också. Och köpa mig en jäääättetavla från Eko att ha ovanför soffan också, men det får bli efter nästa lön.. haha :) Bilder kommer till att komma efter hand.


Mobilblogg

Som sagt så har jag ju inget internet i min lägenhet ännu, så det är därför det står still. Mamma var här innan så tog vi oss en varsin sallad från Ritz, supergott. Tråkigt nog mår jag inte alls bra idag, vet inte riktigt hur jag ska orka jobba senare. Men jag får väl stå ut. Har vaknat hur många gånger som helst inatt och varit helt igentäppt och haft jätteont i halsen. Har åkt på en riktig förkylning. Nåja, imon ska ni få lite bilder härifrån. Jag är ledig hela dagen imon! :) Nu ska jag lägga mig och vila tills det är dags för jobb 15 - 22.. Vi hörs imon! Puss och kram,

09 09 16

Jag lever. Jag mår bra. Jag har flyttat hemifrån, sovit första natten i min nya lägenhet, på min nya adress, och jag mår bra. Jag är nöjd! =) Jäääj! Är hemma (i Ryedal) en sväng nu och ska hämta grejer och utnyttja lite internet. Jag har ju inte det i lägenheten än och jag har inte fixat något heller. Så det lär ta tid..



Min fattiga frukost imorse. Mjölk, bröd, smör & ost. Mer än så har jag inte, haha.
Okej, cocosbollarna också..



Har försökt koppla in min TV hela morgonen. När jag var klar stod det att jag skulle få en signal skickad till boxen och den signalen fick jag genom att ringa Tele2's kundservice. Det gjorde jag och dom sa att dom skulle ringa upp igen. Det var två timmar sedan. Min mobil har fortfarande inte ringt..



Min snygga 'vas' från IKEA. Jag letade efter den första gången vi var där, men då hade den inte kommit in. Men i måndes hade den det och det var ingen tvekan om att den skulle med mig hem! :)

Ändrade planer..

..jag flyttar ikväll! Ska lasta på sängen på släpet nu sen kör vi. Wiihoo! :)

Oops..

..det blev visst inte så mycket mer än så igår. Vi var på IKEA i stort sett hela dagen, kom ut med 4 fulla vagnar. 3 av dom var såna låga vagnar, som man lastar stora saker på. Eftersom vi samtidigt köpte möbler till ett helt kontor, från skrivbord och kaffekoppar till lampor i taket - ja, exakt allt! - så blev det en hel del. Vi ska göra om vårt kontor här hemma, eller göra om och göra om.. det har aldrig blivit i ordning gjort. Men nu ska vi ta tag i det! Sen ska jag sitta där och leka kontorskvinna. Prrr. Ska berätta sen vad det är vi sysslar med :)

Nåja, jag har alla saker till min lya nu iaf. Så det är bara till att börja skruva ihop  bokhyllan jag köpte igår sen är det klart! =) Vi flyttade soffa, soffbord, tv-bänk & TV igår med. Skönt! Och sängen tar vi nog imon, och sen så får jag ju faktiskt börja sova där.. = flytta!

 


Min nya snygga kaffebryggare. :D
Ett måste, kaffe är bland det bästa!

 


NU: jobb 9 - 17 (fast skulle egentligen varit ledig idag...)

IKEA-dag # 2

Yes, idag bär det av dit igen. Ska bl. a. köpa bokhyllan som var slut när vi var där sist. Och sen lite småplock, som det alltid blir :) Ska inte köra förren vid lunch, mamma skulle jobba lite först. Så jag ska köra in till lägenheten och dumpa av massa saker nu, uuhh det är helt tomt här på mitt rum nu :(

ny mysig tröja från American Apparel/NYC ca 330 :-, jeans från miss sixty,
skor converse, armband från H&M/cocoo.se, halsband från Forever21/NYC


Haha, att ni aldrig ger upp..

Jag visste väl att jag skulle få höra en och annan kommentar om det här inlägget jag skrev för ett tag sen. Om just dom där sista orden. Jag visste att ni skulle ta saker och ting för givet, ni är fan helt otroliga. Det ska ni ha cred för! =) Men som sagt - ni har ingen aning om nånting. Och vet ni vad? Det är så skönt. Det är så skönt att bara jag (och ytterst några få till..) vet. Det är så jävla skönt.


Kvällens låt, och jag säger godnatt med den. PUSS!


Jag vill varna känsliga läsare..

Först förfest hemma hos Emil & Ursula (men mest Emil eftersom Ursula jobbade till 22..) och sen vidare till Siretorp där det var lite födelsedagstjosan. När vi kom dit hittade vi en liten himmel..


Bo, en av födelsedagspojkarna, och Emil.


Kusin Simon & jag!


Ursula & Simon


Jag, Malin & Ursula


Haha, en halv sekund senare låg jag platt på toalettstolen. Jag halkade och bara flög ner. Sen lyckades jag halka minst 3 gånger till, mina skor var glashala! Men jag var väl inte så stabil heller..


Hm, ja. Haha!


Det var konstant skratt i 10 min på detta toalett-besöket..


Och kul var det!


Sen kände vi att vi ville posa loss, på riktigt! :p


En sleten söndag

Idag har varit en off dag, jag har varit så trött! Så sjukt sjukt trött. Gjorde lite tacos ikväll och sen lite kladdkaka på det, det satt fint! Nu tänkte jag plocka ihop lite av mina saker här på mitt rum, saker som jag ska ta med i flytten. Det roligaste är ju ändå att jag flyttar till ett ställe som faktiskt är mindre än vad jag har det nu. Haha. =)



Jag & Malin, den enda seriösa bilden på oss två från igår. Posepic'arna på toaletten (några timmar senare..) var helt ärligt det roligaste jag varit med om på mycket länge. Fy satan vad vi skrattade och skrattade och skrattade.. Jag ska se om det finns någon bild jag kan bjuda på därifrån sen, men de flesta av dom är inte okej! Haha.

Nu kör vi!

 

 


Sneakpeak

- köket -
(vi provhängde bara gardinerna, det är därför dom står åt alla håll..)


- vardagsrum -
(jag är supernöjd med krokorna, så himla snygga!)


- vardagsrum -
(fondvägg vs. vanlig vägg..)


- köket -
Pappa hänger upp min lilla kristallkrona och kylen är.. ja, full med nödvändigheter helt enkelt! ;)
Cocosbollar (för oväntat besök..) och alkohol!


- köket -

 

Lite bättre bilder på helheten får ni se när allt är helt klart! =) Sålänge får ni bara smygbilder. Nu ska jag göra mig redo för partyyy!


Lördag

Godmorgon alla bakisar! Själv är jag inte det, efter jobbet igår var jag så trött så jag åkte hem och läste ett kapitel i "Ljudet av ditt hjärta" och sen somnade jag! Vaknade pigg och glad vid 9 idag, underbart =) Nu ska jag & mami köra till Markislagret och kolla lite och sen hålla på i lägenheten hela dagen. Måla det sista osv. Jag lovar bilder i eftermiddag! =)

Hösthår

Jag är sugen på förändring. Förändring i hårväg! Som jag alltid blir när sommaren är slut och hösten börjar komma. Förra året kände jag mig så trött på allt vad löshår hette så jag ringde Emma och sa att jag var sugen på kort hår och gav henne lite fria händer. Men efter en vecka kände jag mig som en kille i det korta, så jag ringde henne igen och bokade in en hårförlängning och 120 slingor senare kände jag mig hel igen. Så det här med att klippa av mitt hår tror jag inte jag ska satsa på igen. Men jag har lite idéer.. ni ska få se =)

 

Jag för ett år sedan.

 

 

NU: jobb 11 - 22.


Sen får vi se vad som händer efter det, jag är ju ledig hela helgen!
Så kom med förslag under dagen om vad som händer, på mobilen! xD


Godmorgon..

Ah, jag har ont i hela kroppen och bara är jättetrött. Har ingen lust alls att jobba 11 timmar idag. Blä. Får bita ihop och tänka att jag faktiskt är ledig ända tills torsdag efter denna dag. Åh, lycka!


Holding on tightly, just can't let it go.

Nu ska jag krypa under täcket och säga godnatt. Och det gör jag med Leona Lewis nya låt, som jag tycker är supermysig och jättebra.  G o d n a t t !

So what if it hurts me, so what if I break down.
So what if this world just throw me of the edge, my feet run out of ground.
I gotta find my place, I wanna hear my sound.
Don't care about other pain in front of me,
'cause I'm just trying to be happy.
Just wanna be happy.


Första bilderna på min lägenhets-make-over

Såhär långt kommen är jag i min lya. Är i full gång med att måla om vardagsrummet, 3 väggar är klara och nu är det bara fondväggen som är kvar. Och den kör vi på lördag! Sen ska det börjas möbleras och pyntas, som är det roligaste, det bästa och det man längtar mest efter! :D Wiiie.

Bilden är tagen i lite skymning och med blixt så det ger inte färgen rättvisa.
Men ja, typ så här blir det :) Lyckades pricka in rätt färg på mattan iaf.
La ut den för vädring tills lördag, fy fan vad en matta luktar illa!


Fondväggen som är kvar. Det första skrev mamma efter att hon målat första omgången och skulle få väck färgen från penseln. "Wihooo!!!!" la jag till idag :p Ni ser ju vilket skillnad det är, hur mörkt detta rum var innan. Denna väggen kommer vara Cappuccino-färgad sen.


Mitt lilla sovkrypin. Och min heta dammsugare.
Mamma & pappa ska med köpa en sån nu! Haha.


Torsdagkväll

Sådär ja, nyss hemkommen från dagens andra vända i min lilla lägenhet. Jag, mamma & pappa körde dit ikväll och skruvade åt lite skruvar osv. Skulle satt fast min uuuuursnygga klocka i väggen också, men det saknades en skruv så det gick åt pipsvängen. Gick ner till Konsum för att köpa skruv - men kom hem med en hel påse med andra saker istället :p Brukar bli så. Bl. a. visp, slickepott (vilket fult ord!), cykellås, möbeltassar mm.

Nu ska jag poppa popcorn och se Idol och sen ska jag visa er hur mitt vardagsrum ser ut just nu :) Så kika in om en stund igen,


(Jag vet att det är skittråkigt med inlägg utan bilder och jag vet att ni har fått stå ut med ett och annat sådant på sistone.. men jag hinner inte. Jag stressar 24/7 känns det som, och när jag inte gör det så ligger jag bara helt död i soffan och inte orkar nånting. Men jag ska försöka bättra mig, jag ska bli flitigare på att fota mitt arbete med lägenheten. Jag lovar.)


Idag leker jag målare

Godmorgon! Idag ska jag tillbringa hela dagen i min lilla lya, för idag ska det målas! Herrejävlar vad jag ska måla. Hoppas att allt som ska göras blir klart i helgen (för jag är superledig, wihoo!) för sen blir det en andra vända på IKEA på måndag och då planerar jag att börja flytta in, på riktigt =) Min plan är att jag ska sova där efter "rock-Altona" nästa lördag så jag har inget annat val. Haha.

Just nu känns min tillvaro lite smått, kaotisk.. men jag har sagt att jag tar ett ryck med lägenheten nu och gör den klar och efter det tar jag ett ryck med mig själv. Med träning osv.. och framförallt VILA. Sen är jag på G igen. Ha en bra dag! :D

09 09 09

Nu ska jag göra mig lite i ordning och sen köra in till Emma och kolla på fotbollen och därefter Idol. Jag smålängtar lite, haha. För det var så himla längesen jag var med mina vänner känner jag, och festat med dom har jag inte gjort på evigheter. Det känns som jag bara levt i en Preem-bubbla den senaste tiden. Så det ska bli kul, för jag tycker om mina vänner! =) Puss & kram,



En bild på oss alla för över 4 år sedan! (Nästan alla..)

Krångel..

Är det bara på min blogg eller ser det ut såhär för alla när ni (som har en blogg..) loggar in?
Det har varit så i typ en vecka nu, jätteskumt.


Helt tomt..


Congrats

Idag säger jag grattis grattis till min älskade favorit, som fyller hela 30 år.
Vi ses i globen den 10 november, cooling! Längtanlängtan,

 

På tal om nått annat så ska jag faktiskt stänga av nu (efter att klickat igenom alla favorit-bloggar..) och sova. Skönt att sova riktigt tidigt nångång. + att jag varit uppe sen 04.30 och ska upp så tidigt imon med. Hard work work. Så godnatt sötnosar!


Måndag

Och jag jobbar på.. Börjar kl 15 idag så jag fick iaf lite sovmorgon. :) Annat blir det imon, då öppnar jag kl 6. Och slutar kl 19. Det är 13 timmar. Förstår ni? Pjuh, inte konstigt att jag mådde som jag mådde igårkväll. Allt bara rasade, jag behöver lugn och ro. Bara att bita ihop och längta tills när fredagens jobb-pass är över. Då är jag ledig lör - ons och det ska bli så skönt! Så jävla välbehövt. Det här är för mycket.

Nej, nu ska jag sluta klaga. Jag har ett jobb och jag tjänar feta pengar på att jobba så mycket som jag gör så jag ska väl egentligen inte klaga så mycket. Man får blunda, se dollar-tecken framför ögonen och längta tills nästa lön helt enkelt.

Nu fick jag tydligen bråttom, pappa ska ha hjälp med något. Under tiden kan ni lyssna på denna superbraiga låt:

life's a game but it's for fair, i break the rules so i don't care


Långt åt helvete hade varit bättre

Åhh, vad jag hatar denna stad. Eller hatar gör jag väl inte, men jag är bara så trött på den. På allt. Varför skaffade jag lägenhet mitt i stan, typ Afrika hade varit ett bättre alternativ. Mitt ute i öknen. Bredvid en liten vattenpöl. Där hade jag nog trivts bättre.

 

nobody wins when everyone's losing
it's like one step forward and two steps back
no matter what I do, you're always mad
and I, I can't change your mind
it's like trying to turn around on a one-way street
I can't give you what you want and it's killing me
and I, I'm starting to see
maybe we're not meant to be

there's still time to turn this around,
should we build this up instead of tearing it down
but I keep thinking maybe it's too late,



Typ så. Och det är ingen idé att ni ens försöker lista ut vad eller vem jag pratar om/syftar på. För det kan ni inte, det är komplicerat nu.


Rihanna & jag, catshing!

Sådär ja - då var 29,5 timmars arbete för denna helgen och en match på det avklarat. Även en vridning i låret lyckades jag pricka in under de hemska 90 minuterna. Ja, idag var dom hemska. Säkert 10 frilägen och vi lyckas inte trycka in bollen, det är så sjukt. Okej, två gånger lyckades vi men tyvärr räckte inte det.

Hur som helst, duschen var efterlängtad och nu sitter jag här fräsch och fin och har precis smörjt in mig med min godis-lotion från Victoria's Secret. Mmm, jag luktar som en hel godispåse och ni skulle bara vilja äta upp mig just nu. =)



Btw, tror jag att jag & Rihanna ligger inne med samma smak. Jag tycker den kvinnan alltid lyckas klä sig rätt, men när jag såg den här bilden och skorna så kunde jag inte låta bli att tycka att dom påminner om mina Steve Madden?

 


Jo, jag lever fortfarande.. knappt..

Pjuh, en snabbis här trots att jag egentligen inte orkar. Börjar 07.35 imon och jag vill bara sova ut! :( Jag är så trött.

Nåja, nu säger jag och Sune godnatt. Sune är min man, han tycker om mig mest av allt i hela världen. Min man som springer fram till mig på gårdsplanen så fort jag kommer hem, sen går man mellan mina ben så jag snubblar över honom. Min man som skiter i hur dumt jag än bär honom - han tycker allt är mysigt och bara spinner. Min man som sitter på toeletten och tittar på mig när jag bortstar tänderna, ibland hoppar han t o m upp på tvättstället. Min man som ligger här bredvid mig just nu, med tassarna på mina lår och bara spinner. (Nu kröp han upp på mina bröst och ligger helkonstigt så jag kan inte skriva mer, men fortfarande spinnandes..) Om han hade varit människa hade han varit drömprinsen och ni alla hade varit så avundsjuka! Moha. Min kung.


Ett vitt och lila kök, mmm.....

Sorry, det blev IKEA hela dagen igår. 2 varv hann vi med och nu har jag inga pengar kvar. Gött! Nej. Men jag är sjukt nöjd, köket kommer bli asfint :) Fast det var en bokhylla, som jag ska ha två av, som var slut så vi får ta en vända till snart. Och så ska jag ha lite sånt småplock också.

Var hemma vid typ 8 och då körde vi direkt till lägenheten och lastade av, sen var jag & Ursula där till halv 11 och meckade med mitt köksbord och plockade upp saker och så. Küüül! :D

Så jag ska köra in där en sväng till nu, diska glas och bestick osv och sen kör jag direkt till jobbet. Det här kommer bli en rätt off helg på min blogg. 11 - 22 idag, 10 - 22 imon och 07.35 - 14 på söndag. Och sen match på det kl 17. Och söndagkvällen ska jag bara ägna åt att andas och känna efter om jag fortfarande lever..

Men jag ska försöka uppdatera så mycket jag hinner ändå! :) PUSS på er.

And here we go..

Dagens IKEA - outfit:



byxor - miss sixty
skjorta - forever21/NYC
skor - älskade converse

på handleden blev det typ 'jagkundeintebestämmamigsåjagtogalltihop'
och klocka från cocoo.se


Hörs ikväll! =)

Idag är det IKEA - dagen!

Kom precis in i huset, satte mig i köket och ser värsta pärlan. Vår nya laptop, den är najs. Så nu sitter jag och installerar mig själv på den :) (Ni vet, fyller i mailadress/inloggningsnamn och lösenord och sen sparar osv..) För jag vill vara en del av denna skapelse. Djupt?

Nåja, hela denna torsdag ska spenderas på IKEA! Fattar ni hur kul det ska bli? Jag har t.o.m. satsat och tagit ledigt idag. Det är typ det jag längtat mest efter med flytten, att få gå på IKEA och shoppa och sedan inreda. :) Men dessvärre jobbar jag varje dag, till antingen 19 eller 22, fram till onsdag nästa vecka. Så jag kan liksom inte greja med det förren då, och det kommer bli tufft.. Bara till att bita ihop och ha nånting att se fram emot!

Jag kommer nog med ett inlägg till innan jag flyr, nu ska jag äta frukost!


Everything

Sitter här och lyssnar på Lifehouse - Everything. Underbara Everything. Jag har älskat den sen första gången jag hörde den och det tycker jag att ni med borde göra. Jag har lagt upp den här en gång tidigare och som jag skrev då; lyssna på HELA låten, den kan vara lite seg i början men sen när det bästa kommer efter ca 4 min så blir hela låten genast underbar.

 

(Inte så mycket bloggande idag heller, jobbat mest hela dagen. Och nu ikväll var jag, Emmie, Johanna & Anton i min lägenhet och kikade och satt på golvet och åt. Och spanade på mina grannar, dom är nakna.)


Hard work work

Dagens planering: jobb 09.30 - 19. Och inte så mycket mer.. Ciao!

Stolt dammsugarägare till en lila skönhet

Imorse efter att jag hade fått nycklarna osv så körde jag & Johanna till Eko för att leta dammsugare och städgrejer. Och jag hittade den mest perfekta dammsugaren, den var så snygg och skitbra. Blev nästan lite rädd för den sen när jag startade den för den suger som fan. Pjuh, men man vänjer väl sig =)




Wihoo :)

Alltså, jag måste vara planetens stördaste som behöver en bruksanvisning för att montera ihop en dammsugare? Jag förstod inte vilken slang som skulle in i vilket hål osv, det var faktiskt krångligt.. Men fin blev den! :)

 

Det här ser man när man kommer in. Köket rakt fram och vardagsrum till vänster.
Toaletten till höger.

 

Vardagsrum, som ska målas om. Man såg det tydligare nu när det inte var möblerat, att det var väldigt slarvigt målat vid kanterna, elementet osv. Så jag ska på med målarbyxorna och kladda, prrr.

 

..och igen. Där till höger ska jag ha sängen.

 

Köket. Och fråga mig inte hur jag inte kunde märka hur jävla snett jag fotade..

 

Köket igen.

 

Sen slängde jag mig på golvet och skissade hela lägenheten på ett papper och mätte varenda litet hörn. På torsdag blir det massa shopping på IKEA och det längtar jag till! =)

 

NU: jobb 17 - 22!


Idag är det tisdagen den 1 september

Och vad innebär det? Jo, att jag får mina nycklar! Nycklarna till min alldeles egna lägenhet. Wiihoo :) Kl 9 ska jag vara där så jag känner mig lite stressad. Sen ska jag köra till Eko med Johanna och handla lite städ-nödvändigheter och sen vara i lägenheten och städa och fixa. Så jag blir borta större delen av dagen. Jag ska fota iaf, så ni får se hur den ser ut :) Fast tom dock.. Nåja, PUSSHEJ! =)

Jag har ju iaf förbrett mig lite..? :)


RSS 2.0