Snacka om förvirrad.

Ah, jag var så bombsäker på att vi hade match ikväll! Så kom en kund in idag och sa "Synd ni inte vann igår." Jag stod som ett frågetecken "Vadå igår? Matchen är ikväll, mot Asarum." "Neej, det har ju redan kommit upp på hemsidan. Och i tidningen. 2-3 blev det." "Va? Nej, ikväll är den!" Sen kollade jag sms:et från min tränare och visst fan stod det måndag. Jag blev helt chockad och bevsiken, jag ville ju med varit med :( Bajs med. Snacka om att ha mycket annat att tänka på.. Och på tal om det så hände det faktiskt en stor grej idag. Inom familjen. Men det avslöjar jag inte riktigt än ;) Nu ska jag sätta på Twilight och somna till den. Upp jättetidigt och jobba imon, 6 - 16. Därefter kanske det blir lite Killebom-marknad, vem vet? :p PUSS!



Jag låter snyggingen själv få pryda detta inlägg.. ;)

Han är ingen vanlig katt..

Jag tror min katt har en karriär som fotomodell framför sig.
Vad tror ni?






Haha, han är så söt. Min lilla Sunebus.



Gick ner till stranden & bryggan också och tog årets första dopp, som jag skrev innan! :D Det tog ett litet tag att ta sig i, men sen när man väl var i så var det jätteskönt. Det var ju typ Thailand x 2 där ute på terassen. Stekhett! Så ett dopp i det stora blå var välbehövt, även om det bara blev en sånt töntigt kärringdopp! Haha.










Mobilblogg från köpegårda

Ahh, kom precis bort till Köpegårda. Har slagit mig ner i en brasse och ska öppna "När jag hör din röst" nu. Underbart. Kanske det blir årets första dopp här nere i havet idag? Känns faktiskt så. Blir kvar här hela dagen, senare kommer lite släkt osv så ska vi gå lös på tårta. Mums. Ha en bra dag! :)

29 juni - grattis pappa!

För idag fyller min kära far år.
Och för exakt ett år sedan var vi på Island för att fira hans 50-års dag,
det är lite skillnad på väderleken :p

Idag, för exakt ett år sedan, låg vi här i Blue Lagoon och gottade oss. :)


Gejser som får utbrott typ var 5:e minut, dygnet runt, året om.








På kvällen på en isländsk restaurang.


Jag vid ett jättevattenfall


Lite bilder från igår

Förfesten hos Saukko. Grymt trevligt och hela kvällen blev bra :) Terassen var efterlängtad.



 











 

Så, resten hittar ni på facebook :) Godnatt!

Jobb-söndag

Tjohoo, står på jobbet nu. 13 - 22 idag, segt.

Kvällen igår blev riktigt kul, förfest hos Saukko'sarna med massa folk och sen taxi till Hanöhus och terassen! Greeeat, terassen är sommar. Och idag mår man som man förtjänar, haha. Inget vidare. Det roligaste var ändå att det kom fram en kille som kände igen mig från skyltfönstret på Expert. Haha. "Jag tyckte jag kände igen dig, det är ju du!"  Skoj =) Bilder osv kommer troligvis ikväll!

Sommarfest

Nu ska jag på fest och såhär ser jag ut =)




Slutdestinationen: terassen!


En solig dag i Sandviken och lite grill på det..

Dagen har spenderats i Sandviken där det blåste en hel del och vi alla kände oss mest som att vi hade en hel sandstrand på oss. Senare på kvällen blev det lite hastigt och lustigt bestämt att det skulle vara grill här. Så vinflaskor öppnades och grillen startades. (En timme innan folket skulle trilla in tänkte jag gå ut och förbereda grillen. Men vart fan var grillen?! Nej, så hade mamma och pappa tagit med den till Köpegårda så här stod jag utan grill. Snabbt ner till Statoil i Norje och panikshoppade grill, kol & tändvätska och sen snabbt hem och montera ihop denna mini-grill.. Haha. Kaos!)








 





NU: sov, öppnar imon.. 07.35. Shiiiet.

Missa inte Nellys stora sommarrea!



Nelly är bara bäst. Gör som jag och klicka hem dina nya favoritskor. Eller varför inte några nya fräscha sommarklänningar att dansa runt i? Som läsare utav min blogg kan du även få klicka in dig på rea-avdelningen före alla andra. Ange koden SUMMERTD och börja shoppa redan ikväll!

Jag gjorde mig av med skatbo'na!

Mamma skulle till Caroline på Ren Hud för att fixa bryn & fransar. Och snäll som Caroline är så tog hon mig samtidigt. Perfekt! Jag gick alltid till Caroline innan när hon hade eget här i Sölvesborg för att fixa mina bryn, men sen började hon i Kristianstad istället och efter det har jag inte orkat bry mig. Har liksom inte viljat gå till någon annan heller. Så det var skönt, nu är det rent och fint här ovanför ögonen =) Passade även på att boka in en tid till i augusti.


Det som är så bra är att hon vaxar brynen. Det är sååå mycket bättre än att plocka, det gör inte ont och det går snabbare, man får med varenda litet osynligt hårstå och när hon sen plockar det sista så är man så bedövad av vaxet så man känner ingenting. Hur bra som helst =)



Pratade även med henne om min stackarns skadade hy i ansiktet. Och om jag inte tar hand om detta nu så kan det leda till att jag aldrig mer kan sola mitt ansikte. Och det vore ju inte så kul.. Och för att inte vara neger på kroppen och spöke i ansiktet i sommar så köpte jag med mig hem en brun utan sol. Jag satsade på en bra sådan.


Brun utan sol till ansiktet från Decléor Paris, 330 :-

Det var inget himla möte i Kristianstad..

Utan istället gjorde vi en helt annan sak.. men det får ni se om en liten stund ;) För först ska jag in i duschen och göra mig fräsch! Sen smörja in mig i min jordgubbs-lotion och på med mys-shortsen. Mhhiiw. =)

Mot Kristianstad!

Yes, har bajsbråttom. Men eftersom vi bara råkar ha en bil hemma ikväll och mamma ska på nått möte dit så får jag offra träningen och hämta henne på jobbet och skjutsa dit henne. =) Ciao.


Fick mina saker på nelly.com idag. Jag älskar skorna!
Så snygga och så sköna. Matchar väskan perfekt =) Tröjan visar jag en annan gång.

Var det jag & mamma som älskade choklad eller? =)

Körde bort till mamma i Köpegårda ikväll. Pappa är och spelar golf så vi gick lös på glass och godis. Det får man göra ibland mitt i veckan. Men bara ibland ;)



NU: nikansäkertgissavad och sen sov! Upp 04.30 imon för att duscha innan jobbet.
Börjar kl 6. Är för lat för att göra det nu :p PUSS!

Det blev en dag på stranden.

Vaknade upp hemma hos Basse vid 10 idag och fick nästan lite panik. Måste. ut. i. solen. Så jag tog mitt pick&pack och lämnade honom sovandes. Gillas inte. Det sista jag sa var "sov nu inte bort hela dagen" och senare när jag pratade med honom vid 15 så var han fortfarande sovandes typ. Jag förstår mig inte på såna människor. Moha. Så idag har jag legat på stranden hela dagen och när jag kom hem här fortsatte jag solandet i min solstol med "När jag hör din röst" i handen. Såå bra! Jag längtar så fruktansvärt mycket tills New Moon (som den heter på engelska) kommer på bio den 20 november! Och efter det ska man gå och länga tills nästa film, Eclipse, kommer ut på bio preliminärt 30 juni 2010. Men det kan det vara värt ;)








..och jag med min keps. Teamet hela sommarn.
MMS:ade till mamma för att visa hur duktig jag var :p




New Moon - trailen.
Jag blir så fast, måste skynda mig med boken så jag får veta slutet.

Mitt finger ruttnade.



myyyyys...

Derrrrby

Yes, ikväll möter vi Lörby. Varmt och gott, inget bra matchväder. Men man ska inte klaga =) Imon är jag ledig och då ska jag bli brun!

Efter matchen pyser jag hem till Basse så så mycket mer än såhär hör ni inte från mig idag. Förresten sa jag ju för ett tag sedan att jag var med i skyltfönstret på Expert här i Sölvesborg. Jag gick dit och kollade någon dag senare för att se vilket foto dom hade valt att visa hela stan.. Haha, det var lite nervöst. Men detta var det, och det kan funka. Fast det var inte det bästa av dom vi tog, enligt mig.



NU: mat!
Ciao.

Nelly.com

Hade tråkigt på jobbet idag så jag klickade hem lite nytt från nelly =)




NU:
sov. Börjar 06.05 imon.. pust. Godnatt!

Jag tänker inte se ut som en tant om några år.

Heej! Morgonen har bestått av sol, sol, sol. Underbart. Men tyvärr inte så mycket mer än ca 2 timmar för jag ska snart köra och jobba.. :( 2 veckor till, sen har jag semester! Gott.

Tråkigt nog kommer inte jag kunna sola mitt ansikte på hela sommaren. Eller snarare på ett par - tre år. Efter att jag brände mig hemma hos Emma i onsdes så har mitt ansikte inte varit okej. Mamma blev lite rädd när hon såg mig, det såg inte alls bra ut och var helt röd/rosa och flammigt. Jag har förstört det för mycket på alla utlands-semestrar :( Då har jag bränt mig så pass mycket så jag har fått hög grad av brännskador i ansiktet och fått stora brännblåsor. Men så går det när man bara ligger och pressar hela tiden och inte tänker på konsekvenserna - så tänk på det. Det ska jag göra i fortsättningen. För jag vill inte ha hudcancer, som bara ökar mer och mer, och jag tänker definitivt inte se ut som en 80-åring när jag är 40! Så hög solfaktor i ansiktet + keps - det är så ni ser mig i sommar!







Bilder från Thailand i år. Ser ni hur svullen mitt ansikte var? Haha, jag ser jätterolig ut men jag bjuder på det för det här var den hemska sanningen. Och det var hemskt, jag kunde knappt titta + att där där pilen är, där brände jag upp ett litet hål som jag har ärr efter nu. Nej, jag ska vara förståndig hädanefter! :p Hör du det, Emmie? =)

En eftermiddag i Köpegårda.

Tjena. Direkt efter jobbet idag, slutade 14, så körde jag bort till Köpegårda för lite midsommar-mat. Sill & potatis, jag älskar det! Emil, Ursula & mormor var också med. Basselusk skulle egentligen också hakat på, men han är sjuk. Jättetråkigt. Så där har jag tillbringat hela eftermiddagen, i solen. Så skönt! Äntligen känns det som att sommaren är på väg =)

När jag sen körde hem och kom ner på gårdsplanen och öppnar väskan inser jag att jag glömt mina nycklar kvar i Köpegårda. Och det är låst exakt överallt här hemma. Bra jobbat, Frida. Bara att starta bilen igen och köra 6 mil för att hämta nycklar. Kul. Precis vad man är sugen på då.


Ursula och mormor för en konversation.


Mat-bordet =) Och så lyckades pappa komma med ölen preciiiis då. Tajmingen!


Till efterrätt hade mamma gjort en jordgubbstårta. Med 3 lager jordgubbar, mums!

Lördagkväll

Nyss hemkommen från Hällevik. Tog en runda dit för att träffa Basse. När alla andra satt med sina pojkvänner igår och gullade och hade sig så var det tufft, jag saknade min. Så jag körde dit ikväll så jag fick prata och krama honom, det behövdes =)

Nu ska jag pysa till sängs, är så sjukt trött + att jag ska jobba imon. Börjar redan 07.35, suck. Så nu blir det sov =) (Efter ett avsnitt Desperate, men det vågar jag nästan inte säg mer för det är typ det enda jag tjatar om här varje kväll.. haha. Så jag säger inte det ikväll.)


Såhär sov jag inatt. I Harry med benen uppe på ratten, som en stock har jag sovit iaf. Haha.

Midsommar på Öland

Förresten hade jag det bra på Öland. Trots att det var en som blev knivhuggen till döds på campingen bredvid vår. Usch, så hemskt. Och äckligt. Tack alla för en kul midsommar! =)



Bilder finns nu på facebook.
Desperate Housewives och sängen hela kvällen nu, PUSS.

So save your breath, I will not hear. I think I made it very clear.

Ahh, jag är så sur och besviken och ledsen på vissa människor just nu så jag vill bara gräva ner mig. Typ. Jag fattar inte hur man kan bete sig så respektlöst, och det är inte bara en person - utan flera. Om man inte klarar av att hålla sig till sin pojk-/flickvän så ska man fan inte ha någon. That's it. Jag har själv varit offret för otrohet och det var helt ärligt något av det värsta jag varit med om. Jag vet hur mycket det sårar - och det sitter i, fortfarande. Tänker inte skriva mer, är inte alls på humör. Så jag låter låten tala för sig själv.



I only wish you weren't my friend. Then I could hurt you in the end.

So break yourself into my stones
An spit your pity in my soul
You never needed any help
You sold me out to save youself
And I won't listen to your shame
You ran away - You're all the same

Angels lie to keep control..

Let's go to Öland!

Tjaaråå, nu pyser vi =)

Trevlig midsommar!




Det blir en midsommar på Öland!

Yes, tidigt imonbitti kör jag, Emmie, Emma & Malin upp till Öland och firar midsommar där :) Har aldrig varit där på midsommar tidigare så det ska bli skoj! Trots att det bara blir en natt, men med tanke på vilket väder det ska bli så känns det alldeles lagom :p Vi kör alltså hem på lördag igen. Så nu ska jag fortsätta packa innan jag ska jobba. 15 - 22 idag så jag måste få så mycket som möjligt gjort nu innan. Systemet har jag iaf hunnit med, viktigaste ;) Haha.




Jag & Elin

Bilder från när vi firade midsommar i Åhus för 4 år sedan. Haha :)



Högtofta


Vi hade potatis och grejer med oss som vi lagade till och åt.



Midsommar-brudar


Jag kan ju säg att detta var den värsta midsommar ever. Fjortisdrickande där man trodde att det inte fanns nån gräns + astma = ambulansfärd till aktuen och förbannade föräldrar. Heja!


Vi hittade några kompisar också, haha.

HejjagheterFridaochjagblevenkräftaidag.

Haha, knallröd. Mitt ansikte är typ sönderbränt.. GOTT! Nu ska det bara bli brunt med, sen så är jag nöjd.

Nej, dags att bege sig till Strandvallen och titta på när min kära pojkvän (yes, där fick den lille anonyme sitt efterlängtade svar..) spelar fotboll. Hanö - Sölvesborgs United spelar på A-planen idag. Haha. Kommer se så smått och konstigt ut, eftersom man är van att se Mjällby spela där med typ 2 000 i publiken :p Nåja, tar sovet hos honom sen, så hörs imon. Myspys. CIAO!

..nej, det funkar fortfarande inte med bilder.. :( bajs.

Idag har jag pratat med en uttags-automat!

Haha, det var så kul. Jag går fram till automaten och bara ploppar in mitt kort som man brukar göra. Sen försvinner det och jag tittar ner på skärmen och den är helt röd med en text "Service pågår!" Aj då. Mitt kort! Så hör jag en röst där inne "Du får ta den andra automaten!" Jag: "Men jag stoppade ju in mitt kort.." Så hör jag hur en tjej och en kille börjar skratta där inne och sen plötsligt ser jag en typ linjal med mitt kort på, då är det grabben inne i automaten som försöker lirka ut mitt kort genom kortöppningen. Haha. Så står jag utanför och få dirigera honom med "högre!" "nej, lite längre ner!" och till slut fick vi ut det. Det kändes så jävla fult, stå där och snacka med en automat!

Nåja, hela dagen har tillbringats på Emmas gräsmatta med Emma & Emmie. Elin kom också senare :) Svin gött väder idag och jag har bränt mig! Sen kom Malin också så körde vi ner till glassbåten och åt glass, mums. Årets första glassbåten-besök! Gottigott.


schteeek

emmie


emmie & malin

Morgonpass på gymmet.

Godmorgon. Egentligen har jag inte tid att sitta här för jag försov mig massor idag. Skulle bara säg att det blir en sväng till gymmet nu, i mina nya sköna gymbyxor som jag också fick med mig hem i måndes, och sedan hem till Emmie för att planera vårt lilla äventyr i augusti =) Det kommer bli grymt. Hörs senare,


Gårdagens shopping!

Bara för att jag kom med ett sånt tråkigt inlägg imorse tänkte jag kompensera med att visa vad jag hittade i Kristianstad igår =)


En rosa gymboll! Som jag har längtat efter. Vi har såna på gymmet också (fast tyvärr inte rosa..) och dom brukar vi göra situps på och man riktigt känner hur det ger. Superhärligt! Så nu ska jag ligga här hemma varje kväll och situps:a ;) Haha.

Lite nytt till sminkväskan. Blush, eyedust, gel eyeliner, pensel & eazy bronzer från Make Up Store.
Pensel, rengöringsmousse & ögonskugga från Åhlens.


+ tre söta trosor från H&M som jag inte pallar fota.. :p





En klänning från Cubus. (Som säkert halva Sverige också har..) Och så skorna jag visade igår. Tänkte ha detta på midsommar, men eftersom vi nu ska till Öland - som blev bestämt idag - så känns det sådär smart med höga klackar..

Tisdag

Goddag. Idag tog jag mig en riktig sovmorgon, det har inte blivit nån ordning med sovandet alls i helgen eftersom jag mest bara har jobbat, och igår fick jag med sätta klocka eftersom vi skulle till Kristianstad. Men idag så - vaknade vid 10 och fick nästan lite panik när jag såg hur solen stekte ute. Så jag skyndade mig ut och la mig i nån timme, superskönt. Sen har jag städat min gamla bil, den gule, för nu ska den jävlar säljas! Har annons i BLT både idag, imon och på torsdag så vi får hoppas nån nappar :) Nej, nu är det dags för jobb. 15 - 22, ha en bra dag! PUSS.

Btw, så längtar jag tills slutet av augusti. Då händer det grejer, riktigt stooora grejer ;) WIIIE.

Den 15:de = lön = Kristianstad = shopping!

Idag har jag och Ursula varit i Kristianstad hela dagen! När man precis har fått skattepengar tillbaka och sen lön på det så känns det som man har råd med en hel affär. Livfarligt. Så det blev en del idag, och jag är sjukt nöjd :) Kan visa er senare. För nu ska jag äta lite mat sen ska jag leta upp mina matchkläder och sen åka till Hasslö (heter det så?) och spela match. Borta i Karlskrona typ. Hmpf. Så jävla långt iväg. Yeye, hörs senare =)


Jag fick bl. a. med mig hem de här skönheterna som jag har spanat på ända sedan dom kom in.
Hade jag tagit studenten i år hade jag inte tvekat en sekund på att klacka runt i dessa. =)

Scorett, 750 :-


Johannas student!

På fredagkvällen var jag ju hemma hos Johanna på studentmiddag och senare åkte vi inom Elin innan vi skulle till Hanöhus! =) (Helt ofixade bilder och skit, men jag orkar inte..)

Min söta.

Nu vet jag en som är lycklig :D
SOM denna man har kämpat för att hamna i bloggen. Here you go ;)


Elin avgudar mig.

Presentöppning! :D

Kärleksparet



 
Väl hemma hos Elin satte vi kameran på timer lite grand.. =)

Vår egna paparazzi.

Sötaste Victor!


Johanna avslutade kvällen såhär.. =)

Bilder från studenten i fredes






Maliiin




Johanna är glad och Jenna öppnar champangen.


Johanna & Jennyann. Jag åkte med i deras åk, Ursula körde :p




Wiiiiie,

Pjuuh

hemma - desperate housewives - sova - jobb 07.35

hörs imoneftermiddag igen, då ska jag försöka hinna lägga in bilder och sånt från helgen =)

jagvillhem.nu

Som ni kanske märkte så var jag rätt väck igår kväll. På kvällen var jag hemma hos Johanna på studentmiddag. Min lilla ananas har också blivit vuxen nu =) Sen var det dags för henne att bege sig vidare så jag, Emmie & Elin körde hem till Elin och satt där en stund och förfestade med hennes lillebror Victor som är 3 år gammal. Haha, supersöt grabb! Han var vår paparazzi och tog typ 500 foton. Nej, okej.. lite krydd. Men typ 50 kanske? Efter det åkte vi till Hanöhus! Fast jag höll mig relativt nykter. Eller ja..

Och idag har jag jobbat. Eller jag jobbar rättare sagt. Grispasset på 12 tim idag, 10 - 22. Nu vill jag bara hem och slänga mig i min stora säng och sooova!


Dags för utspark!

Nu ska jag strax köra in till stan för att se på när årets studenter blir utsparkade från Furulund. Herregud, det var vi för bara ett år sedan. Det har gått så fort! Jag tycker så synd om dom att de får sånt här väder, det är ju inte alls kul. Som tur väl var höll det uppe på vår dag för ett år sedan =)


S t u d e n t  2 0 0 8


SP3AE3




friiii


Kusin & jag


Lisa & jag, typ söndergråtna. Haha.





vårt åk

Lookalike?

Okej, nu är det 3:de personen imon loppet av bara ett par månader som säger det här. Att jag är lik Eva LaRue - hon som spelar Natalia Boa Vista i CSI Miami. Först var det en kund på Preem som sa det till mig. "Okej, tack?" svarade jag och hade ingen aning om vem han pratade om. Några dagar senare när jag var hemma hos Basse sa hans mamma det till mig också. Så då googlade jag upp henne och njaaoo, lite likt kanske. Vi har lika mörka/svarta ögon iaf :p Haha. Och idag när jag klickar in mig på Sandras blogg så står det där också. Så då youtubade jag på henne istället, för att se henne mer "live". Och nja, om jag hade haft kritvita tänder och tappat ett par kilon så ja - då kanske ni ser mig som nån typ av stand-in i CSI Miami nästa säsong ;)



Så vad tycker ni? Är vi lika eller har Preem-kunden, Pernilla & Sandra helt fel?


Btw, Ursula skickade nyss och skrev att ett foto på mig står med i skyltfönstret på Expert i stan. Från när jag var ute på slottet förra året och fotade till min student :) Det här måste jag kolla upp!

Puppylove

Åhåhåhh, denna vill jag ha! Hur söt? Jag vill så gärna ha en sån här liten hund. Men problemet är när jag jobbar, om jag inte hade haft ett jobb där jag ibland jobbar 12 timmar om dagen så hade jag köpt mig en! För hur söta är dom inte? :) Och ett sånt sällskap med. Jag har aldrig varit en hundmänniska men en sån här liten hade jag absolut kunnat tänka mig! En sån här eller en fransk bulldog, GIVE ME!

bild lånad från blocket.se

Och på tal om nått helt annat så svarar jag inte på anonyma kommentarer. Ge mig ett namn så får ni ett svar. Och nej, påhittade namn som "gästen" eller "nyfiken" eller "en som känner dig väl" funkar inte. Tycker bara det är fegt och löjligt att inte våga stå för vad man säger eller undrar. That's it, OK?

Nej, lite Desperate nu sen ZzzZZz... godnatt sweeties =)

Torsdagkväll

Godkväll. Gårdagen på Altona var väl inte så mycket att hänga i granen direkt. 16 års-gräns och ingen alkoholservering.. weheey. Så vi var där inne en halvtimme innan vi tröttnade, då åkte jag & Basse hem! Och åt ostmackor, det finns ju inget godare efter en partykväll =)

Idag vaknade vi vid halv 1 (!!), så länge sover jag aldrig! Lite chill efter det och nu ikväll har jag och Ursula varit på gymmet. Det var ett tag sen, i med rockfestivalen, och det kändes. Det var lite segt :p Men nu ska vi komma igång igen! Efter det körde jag till Arena och hämtade hem två räksallader till mig & mamma. Mums.


För att hedra Therese


Stackars lilla Therese. Jag tycker det är så hemskt. Ingen kan väl ha missat detta? Den 15-åriga flickan från Stockholm som blev mördad av sina kompisar. En tjej och en kille, varav tjejen hade toppbetyg i skolan med alla MVG och killen spelade fotboll i två olika lag och var jätteduktig. Varför gör man så? När man bara är 15 år, man har ju förstört sitt - och andras - liv totalt.

Jag hittade en länk till hennes blogg och den senaste dagen hon bloggade var på fredagen - på lördagkvällen fanns hon inte mer. Och jag tycker det är så hemskt att när hon skrev sitt sista inlägg på bloggen så visste hon inte att hon skulle få flera tusen kommentarer på det inlägget - fast med just Vila i frid-hälningar. Usch. Så tragiskt. Så fruktansvärt tragiskt.

Hoho

Står på jobbet nu och typ sover. Det är helt dött här, skulle kunna stänga nu ist. Nåja, efter jobbet ska jag iaf festa =) Det var dit jag ville komma. Och jag är sååå suuugen. Trots en vecka på rock med typ alkohol dygnet runt så ja, jag är sugen på +46 - cider :) Ni vet dom lila. Cassis/Lime. MUMMI!

Trevlig onsdagkväll!

Idag är sååå inte min dag!

Ah. Sugdag. Har varit helt seg hela dagen och sur på mig själv. För dum som jag var sa jag "javisst, jag kan jobba!" när Patrik frågade om jag kunde stänga ikväll. Men det kan jag ju inte, jag vill ju se karneval och sen vill jag på karnevalsdisco! Bajs med. Och ingen annan kan ikväll, så det får bli jag som står där och surar och stänger iaf. Nåja, jag får shotta satan efteråt iaf, så jag kommer ikapp dom andra. Haha. Och karnevalen är väl ändå inget att se i det här vädret, aaiiight? Ett försök att bli på bättre humör.

+ att vi inte hade nån mat hemma heller, men när jag väl hittade lite grönsaker och en kycklingbit att steka till så kladdar jag ju såklart ner mina enda par rena byxor också. (Inte många rena sen rock..) var jag nere på 0, fyy..



bilder från vår karneval förra året,


jag & emma med pistol mot huvet


hela gänget =)


clowniiee


jag & sandra var clowner

Jag <3 Skatteåterbäring

Fy fan vad glad jag blev nyss. Klickade in mig på mitt konto och trodde jag skulle se typ tvåsiffrigt, knappt det. Men istället var det femsiffrigt! Åååhh, det kunde inte komma mer lägligt. Plus lön på måndag med, hallelujah! Ikväll somnar jag gott. Haha.



Nej, hörrni. Utbildningen började inte 09.30 idag - utan 09.00. Alltså har jag "jobbat" 13 timmar idag, det är iaf vad jag fått betalt för. Så. nu. är. jag. trött. Desperate Housewives sen sover jag, godnatt! =)

Imon jobbar jag 09.30 - 22.05!

Kommer jag tjäna cash eller? Haha, det behövs efter rock.. Nej, men vi ska på Svenska Spel-utbildning i Karlshamn imon mellan 09.30 - 16. Men sen var jag tvungen att ta mitt vanliga pass iaf, så jag ska smita tidigare och börja jobba 15 - 22.05. Så mig hör ni inte mycket från imon. Och faktiskt redan från nu, för nu ska jag pysa hem till min bby! Så ha ett bra dygn.. eller nått. PUSS!


Det märks att mina läsare har varit på festival..

..haha =) Bergochdal-bana, wiiie.



Eller är det jag som varit för ointressant de här dagarna. Eller båda.

Festivalens..

..kommentar: "Jag ser Jenny-Ann, du ser min grogg!" (Fia på måndagen..)

..kommentar 2: "Alltså, Emil. Du måste börja vårda ditt språk annars.. haha.. börjar jag skratta!" (Danne tyckte Emil pratade för snällt..)

..klädesplagg: Norrlands lusekofta

..bästa: HARRY da Dodge! (Som tydligen var en Chrysler?)

..låt: Nomy - Monkey Boy

..roligaste: "Tajan, kan du gå bort till dom där och be dom sänka musiken?" "Vem fan ska jag sänka?!" sen slår hon handen i näven. Haha!

..citat: "Naj tack, jag tar hellre en korv."

..citat 2: "Snällt att du frågar men aldrig i livet."

..kallaste: natten mellan ons - tors i tältet.

..varmaste: lördagmorgonen när vi vaknade i Harry och solen stekte som fan utanför. Svettigt!

..dryck: +46 - cider. MUMSI.

..mat: mos hos Raul i Scan - vagnen

..konsert: In Flames, utan tvekan. Jag gillar egentligen inte deras musik, men showen var så jävla grym. Och något annat än världens raket-show skulle man väl egenligen inte förväntat sig av dom.

..konsert 2: Volbeat! För jag tyckckckeeer ooomm dom-om-ommm...

..mest misslyckade: att sätta upp partytält i regn och blåst. Pang, så gick det sönder.

..fullaste: Tajan! Utan tvekan. Mejade ner 6 brassestolar på samma kväll, fylletaj.

..mysigaste: dela säte en natt med Basse i Harry. Trångt och sjukt jävla obeskämt - men myyys.

..godaste: nashos-tallriken jag & Johanna delade på i fredeskväll. Fyllemat är det bästa.










Babylon Bombs


Jag längtar till ROCK - 10. Haha, vad knasigt det lät!
" -10 " Ska man säga så nästa år? Usch. Men jag längtar dit iaf! =)

6/6 - Nationaldagsfirande med Sabaton

Det är så bra. Hela jag ryser. Jag vill vara tillbaka!



Kolla in Sweden Rock Festival på YouTube!


Recovery - dag

Efter denna veckan räcker det inte bara med en dag att vila ut på - tur att jag är ledig idag så jag kan se ut som en zombie här hemma idag igen. Håller på att ladda upp massa foton på facebook nu, men det går så jääävla segt. 124 foton är nu uppladdade där, klicka in er där istället för här orkar jag inte ladda upp fler än de som är här nedan. Satt och pillade med det 2 timmar igårkväll, tills det kom upp en skylt att det inte funkade. Fy fan vad sur man blir så, så jag stängde av och sov.

Veckan har iaf bestått av skratt, alkohol, regn, sol, Harry & massa bra musik och roligt sällskap. Vi har bott på Åcampingen, en liten bit från centrum av festivalen. Så man har ju inte upplevt festivalen så som man brukar, men det också p.g.a. vädret. Hade det inte regnat och varit kallt hade vi ju tillbringat mer tid bland andra som vi känner, men när inte vädret tillåter så sitter man hellre i Harry och värmer sig - 18 pers med stängda dörrar var vi som mest, det var trångt och mysigt. Haha. (Och för er som inte vet så är Harry en Van som Emil, Stoffe & Raul har köpt. Det var några idioter som satte upp tält precis utanför Harry så gick vi och sa till dom "Bara så ni vet så är det musikanläggning i denna bilen för 25 000 kr. Jag tror inte ni vill bo här utanför.." Haha, så dom flyttade på sig!)


Ursula mår bra - Ursula & Johanna - jag (pissfull pga. ring of fire) och Jonna


18 pers i Harry - Emma & Emil stormtrivs


Carro med systemmössan - Johanna och jag köpte nachos och var överlyckliga - chill

Sveriges största festival är över.

Kom hem i förmiddags nångång, jag & Basse gick och la oss och sov i min säng några timmar. Vilken himmel det var, jämfört med vad jag sovit i hela veckan. Har hållt på sen i måndes och jag har haft så jäääävla skoj! Tänk att man bara kan åka 4 km hemifrån och hamna på Sveriegs störta festival. Helt underbart, jag längtar redan till nästa år! =)

Update

Är hemma en sväng nu och laddar mobil, duschar, äter osv. Jag & Ursula invigde vår tält inatt, men när jag vaknade vid 6 imorse var det vara jag där. Den lille jävlen hade åkt hem inatt. Phö. Nej, nu ska jag gå igen. Bjuder på några bilder också!

Tältuppsättning!


Fia


Chill i solen


Inatt när vi åt nattamat..


..innan det började regna på oss :( Nu hoppas vi att det inte kommer mer!

JAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Jag fick ledig på fredag också, så nu är jag TOTALledig hela rockfestivalen. Är jag glad eller är jag glad? Fy fan vad gött. Så nu flyttar jag, har egentlgie inte tid att sitta här. Sen hör ni inte så mycket från mig förren på söndag, för nu ska jag ha världens bästa vecka =)

Rock hard, fuck safe.

Sweden Rock Festival - vi börjar redan idag!

Yes box, baby. Idag är det invigning! Ska köra hem till mormor nu och hämta luftmadrasser (hon sa att vi kunde ta dom och trasha, hon behövde ändå inte dom.. okej, hon använde kanske inte ordet "trasha" - mer "förstöra"..) Och sen kommer Ursula hit så tar vi tält och dricka och beger oss ner till Norje. Wiiie, äntligen! Det vi har väntat på i ett år nu =)


Klämma och känna på dildos i lördes! Sandra var helt förundrad över denna "Rolls Royce" som Emma håller, den verkade vara magisk! Mer bilder kommer, jag looovar. Men jag hinner inte nu. För jag ska ner till Norje och sitta i solen och dricka kalla cider. Ahh, heaven.

RSS 2.0