För att hedra Therese


Stackars lilla Therese. Jag tycker det är så hemskt. Ingen kan väl ha missat detta? Den 15-åriga flickan från Stockholm som blev mördad av sina kompisar. En tjej och en kille, varav tjejen hade toppbetyg i skolan med alla MVG och killen spelade fotboll i två olika lag och var jätteduktig. Varför gör man så? När man bara är 15 år, man har ju förstört sitt - och andras - liv totalt.

Jag hittade en länk till hennes blogg och den senaste dagen hon bloggade var på fredagen - på lördagkvällen fanns hon inte mer. Och jag tycker det är så hemskt att när hon skrev sitt sista inlägg på bloggen så visste hon inte att hon skulle få flera tusen kommentarer på det inlägget - fast med just Vila i frid-hälningar. Usch. Så tragiskt. Så fruktansvärt tragiskt.

Kommentarsfält
Skrivet av: Sandra

fan va relevant det här med mvg och det var? Det spelar väl ingen roll hur bra betyg en människa har om han/hon nu kan tänkas mörda en annan? :S:S:S:S!!

men jo, hela grejen är sjukt hemsk. :(

2009-06-10 @ 22:47:39
Skrivet av: Frida svarar:

För att ge en typ av bild vad det var för en tjej. Om man har MVG i alla ämnen så ses man ju som en duktig och bra tjej, det är det som gör det hela så konstigt att hon, som på utsidan verkade vara en skärpt person, kan vara kapabel till att mörda en klasskompis. Därför var det relevant.

2009-06-11 @ 17:15:00
URL: http://fridii.blogg.se/
Skrivet av: Sandra

hahaha, njaaaaa. nu är du ute och cyklar igen men det känns som du har bestämt dig så jag orkar inte gå in på varför det är så sjukt fel ;)

2009-06-12 @ 09:31:45
Skrivet av: Frida svarar:

Haha, du "orkar inte" eller du har ingen bra motivering till det? För om du nu tycker det är så sjukt fel att nämna att tjejen var en toppelev, ring då till Sveriges alla olika tidningar och säg det också - för det är just hennes betyg som de också verkar ha hängt upp sig på.

2009-06-12 @ 09:52:49
URL: http://fridii.blogg.se/
Skrivet av: Sandra

jo men det är ju så sjukt löjligt? Precis som en elev som bara sitter inne på en massa IG är mer benägen att mörda än en toppelev? x) Ta det lugnt nu frida, jag säger bara vad jag tycker, så du och "Sveriges alla tidningar" kan slappna av.. x)

2009-06-14 @ 09:57:09

Skriv din kommentar i fältet nedan.




Remember

- ditt namn

- din mail


- din blogg


DIN KOMMENTAR


Din IP-adress sparas automatiskt. Kommentarer som anses stötande eller bara är allmänt idiotiska godkäns inte. Likaså kommentarer fulla med spamkommentarer eller länkar.

Trackback
RSS 2.0