Onsdag

Shit vad jag rännde ut och in på Preem igår när jag skulle stänga! Haha. Först fixade jag klart allt, larmade och ställde mig utanför dörren och skulle låsa. Känner att det är lite extra kallt om mina fötter och tittar ner - inneskorna är på. Bara att vänta tills larmet var på, sen öppna dörrarna och gå in och larma av och byta skor. Sen göra om allt en gång till - larma, ställa mig utanför och sen låsa. Och då när man låser ska lamporna inne i butiken släckas, annars är det någon bakdörr man glömt låsa. Och självklart släcks det inte, så då fick jag vänta igen på att larmet skulle gå på, sen öppna dörrarna och larma av och leta upp vilken dörr jag glömt låsa. (Såg då att jag glömt stänga av alla TV-apparaterna också, så det var nog bara bra! Haha.) Sen ut och göra samma sak en gång till - larma, ställa mig utanför och hoppas på att allt skulle släckas när jag vred om nyckeln. Och det gjorde det, tredje gången gillt! Heja mig. Inte nog med att det var kolmörkt, jag var livrädd och längtade efter B's säng. Om någon sett mig då måste dom trott jag gick på något.. haha,

Idag händer det inte så mycket, har en svart bil som jag tänkte tvätta så den blir gul igen. Men det tar jag på Preems biltvätt, billigast så! Haha. Sen ska jag träna ikväll, wiihooo. Men nu ska jag ut och locka håret för att testa inför lördag! ;) Hörde att Ursula hade provsminkat sig, men eftersom jag hoppas / tarförgivet att hon fixar sminket på mig på lördageftermiddag, så ska jag provfrisera istället! :D Haha.

CIAO BELLA.


Kommentarsfält
Skrivet av: Ursula

HAHA :D ja vi får väl se Fridiiiii :P

2008-12-03 @ 15:21:03
URL: http://inexpressible.blogg.se/
Skrivet av: Frida svarar:

haha ;)

2008-12-03 @ 15:25:33
URL: http://fridii.blogg.se/
Skrivet av: Ursula

Ska ta mig en funderare ;) haha

2008-12-03 @ 15:32:11
URL: http://inexpressible.blogg.se/

Skriv din kommentar i fältet nedan.




Remember

- ditt namn

- din mail


- din blogg


DIN KOMMENTAR


Din IP-adress sparas automatiskt. Kommentarer som anses stötande eller bara är allmänt idiotiska godkäns inte. Likaså kommentarer fulla med spamkommentarer eller länkar.

Trackback
RSS 2.0