Det händer skumma saker i Ryedal.

Våra grannar, i båda husen faktiskt, är tyskar. Men i det ena, det huset som ligger bredvid vårt, är det såna tyskar som kommer hit när det är högtider. Dom bor alltså i Tyskland annars. Ett par i 50-års åldern. Nu är dom här över jul också.. och hur kul kan det vara att fira jul utan släktingar i ett hus i tråkiga Sverige? Yeye, dom tycker väl det är kul. Iaf, nu har lamporna i huset varit tända på exakt likadant sätt sen julafton. En adventsljusstake i fönstret och sen taklampan i köket. Inget annat, totalt kolsvart. Och de har inte varit ute och kört heller, för bilen är helt igen-isad. Man kan ju tycka att det är lite konstigt att hålla sig inomhus i två dygn med samma lampor tända, man rör sig liksom runt i huset och behöver lyse? Det är bara det första.

Det andra är att natten mellan julafton och juldagen hördes det två smällar därifrån. Två knall, liksom. Ingen aning om vad det kan vara. Skumt. Och det tredje; imorse när mamma satt i köket hörde hon nån som skrek "Hallå?" långt långt borta.. Hon blev rädd såklart, men sen trodde hon att det bara var min mobil. Vilket var helt fel. Och flera gånger sa den här människan det; hallåå? Usch, scary. Så om det ser likadant ut där inne hela kvällen och även imon så ska vi leka polis och gå dit och knacka på! Haha. Men det är skumt. för dom är alltid ute och grejar i trädgården när dom är här. Och nu har dom hållt sig instängda i två dygn? Hm,


Kommentarsfält

Skriv din kommentar i fältet nedan.




Remember

- ditt namn

- din mail


- din blogg


DIN KOMMENTAR


Din IP-adress sparas automatiskt. Kommentarer som anses stötande eller bara är allmänt idiotiska godkäns inte. Likaså kommentarer fulla med spamkommentarer eller länkar.

Trackback
RSS 2.0