Själsfränder?

Det är var han kallar oss. Och hans mamma. "Alltså ni två.. ni är helt otroliga."
Jo, jag börjar med undra..


Det finns ingen självklar och allmänt accepterad definition på vad själsfränder egentligen är. Det finns inte heller någon gemensam uppfattning om det är en eller flera. Vissa talar om själsfränder som den enda stora sanna kärleken, den vi alltid har drömt om. Andra anser att man följs åt av en grupp människor som föds om och om igen tillsammans för att lära sig av varandra. De som anser att vi har en enda själsfrände behöver inte heller nödvändigtvis tro på reinkarnation.


Vad många ändå är överens om är att själsfränder krafigt påverkar ditt liv. En teori är att om man väljer att leva i ett förhållande med en av sina själsfränder så upplever man allt väldigt starkt. Inte bara vad det gäller kärlek, utan även alla andra känslor.  Anledningen till den här intensifieringen av känslor är att vi ska lära oss mer och snabbare. Eftersom kärleken är så stark så klarar den även de allra svåraste delarna, som man gärna flyr ur annars. Detta gör livet mer intensivt och lärandet mer påtagligt. Tryggheten man kan känna i den starka kärleken kan också skapa väldigt stor frihet.

 

 

 


Kommentarsfält

Skriv din kommentar i fältet nedan.




Remember

- ditt namn

- din mail


- din blogg


DIN KOMMENTAR


Din IP-adress sparas automatiskt. Kommentarer som anses stötande eller bara är allmänt idiotiska godkäns inte. Likaså kommentarer fulla med spamkommentarer eller länkar.

Trackback
RSS 2.0