Det blev en gris!

Hemma från träningen nu och det blev gristräning! Ett tag var vi väl ett gäng kinkiga brudar som vägrade krypa under hinder och grusa ner oss i den blöta grusen, men våga ord vägde inte så tungt så det var bara att bita ihop. Och sedan slänga de dyngsura vantarna och frysa om de stackars händerna resten av träningen, sådär kul.

Egenkontroll-utbildningen idag var en liten utbildning av Anticimex om hur vi håller det fräscht på arbetsplatsen, så vi inte sprider massa sjukdomar, och även hur vi håller vår egen hygien fräsch osv.. Han sa intressanta saker, den snubben. Saker som man inte tänker på. + att vi fick våra nya Preem - kläder idag! Wiiie. Helt ny design. (Som Blondnbella har godkänt, och Ursula har även kollat runt i olika bloggar om den nya outfiten skulle kunna funka.. haha skämtåsido, internskämt på jobbet.) Fast vi får inte börja använda dom ännu, men nu har jag ett helt eget set med massa kläder. Skoj! :)

Kommentarsfält

Skriv din kommentar i fältet nedan.




Remember

- ditt namn

- din mail


- din blogg


DIN KOMMENTAR


Din IP-adress sparas automatiskt. Kommentarer som anses stötande eller bara är allmänt idiotiska godkäns inte. Likaså kommentarer fulla med spamkommentarer eller länkar.

Trackback
RSS 2.0