Jävla cp-dag

Inte nog med att min fredagkväll var katastrof av olika anledningar, det vägrar sluta och fortsätter även idag. Det värsta som har hänt idag är väl att jag inte hittade min kajal, eller MINA kajaler. För det är ju faktiskt så att jag har tre stycken och på något underligt sätt så har jag lyckats slarva bort alla tre sen igår morse.. Och jag kan ju inte sminka mig utan kajal! Man kunde nästan se åskmolnen runt mig. Mitt i allt blev jag sur på min gamla sminkväska för den är så äcklig så jag slängde den i soporna med innehållet som var kvar där i. Inte så smart kanske.. Men vilket I-landsproblem! Fast det är ju tur att jag har så mycket cash så jag kan köpa nytt istället! ;)

Idag ska hela familjen + Ursula och mormor på Revymix i Karlshamn! Deras nyårsrevy. Det ska bli kul, vi var och tittade på den förra året också. Då var i och för sig Jojje med, vilket höjde den lite extra. Tror tyvärr inte han är med i år..


Här har vi Jojje när han är som bäst! Som brevbärare.
Sjukt dålig bild, tagen med min röda kassa mobil...


CIAO!

Kommentarsfält

Skriv din kommentar i fältet nedan.




Remember

- ditt namn

- din mail


- din blogg


DIN KOMMENTAR


Din IP-adress sparas automatiskt. Kommentarer som anses stötande eller bara är allmänt idiotiska godkäns inte. Likaså kommentarer fulla med spamkommentarer eller länkar.

Trackback
RSS 2.0